Sydsvenskan > Utrikes

Wednesday, 14 November, 14:39

Liknande nyheter

Taggar: Malmövänsterns, kravför , rödgrönt, styreMåste , , igenomen , vänsterpolitik
Skånskan - 01 okt 18 kl. 17:35

Stängd dörr för ett mittenstyre i Malmö

MALMÖ Förhandlingarna om ett eventuellt mittenstyre i Malmö har spruckit. Centerpartiet gick inte med på att kommunstyrelsens ordförande skulle vara en Socialdemokrat.
Samtidigt har SD tagit tillbaka tidigare krav för att stötta ett nytt alliansstyre.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Malmötränaren hissar forwarden: ”Ett starkt nyförvärv för oss”

Peter Andersson: ”En injektion.”.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Alldeles för många män

Stig Hansen stör sig på alla män som uttalar sig om drottning av soul..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Nervös Johaug vill dämpa förväntningar

Therese Johaug är både nervös och glad inför sin efterlängtade comeback. Men hon vill dämpa omvärldens förväntningar. – Folk tror att det bara är att komma tillbaka och vinna.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Tillfälligt stopp för nya pass

Under tre dagar stängs polisens passystem för att genomgå en uppdatering. Då kommer inga pass eller nationella id-kort att lämnas ut och inga provisoriska pass utfärdas. Stoppet infaller i slutet på månaden, från fredagen 30 november till söndagen 2 dec.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Barnmorskorna byter fack

Barnmorskorna bryter sig ur TCO-anslutna Vårdförbundet och går i stället upp i Sacoförbundet SRAT, beslutade Barnmorskeförbundet vid en extra förbundsstämma. – Det känns jättebra, otroligt spännande och förhoppningen är att vi ska få fram våra fackliga.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

OS-hjältar berättar om trakasserier

De sydkoreanska curlingdamerna gjorde succé med silver på hemma-OS i vintras och blev stora publikfavoriter. Men medaljen verkar ha haft en baksida. Spelarna anklagar nu tränarstaben för verbala trakasserier och för att ha inkräktat i deras privatliv.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Stort signalfel stoppar tågtrafiken

All tågtrafik söderut från och söderifrån till Stockholm stoppas av ett stort signalfel i Årstaberg. Stoppet påverkar både fjärrtåg och pendeltåg till och från Stockholms central. Ännu finns ingen prognos för när tågen kan gå igen, berättar Tomas Johans.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Jan Björklund: En formidabel hatkampanj

Liberalernas nej till Ulf Kristersson (M) som statsminister har retat upp en del. Partiledaren Jan Björklund säger att han aldrig upplevt något som liknar den hatkampanj han mötts av den senaste tiden. – Liberalerna och jag själv har utsatts för en form.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Misstänkt bilbrännare släpps ur häktet

Åklagaren släpper den 20-åriga man som suttit häktad sedan i augusti, misstänkt för delaktighet i de uppmärksammade bilbränderna i Västra Frölunda i Göteborg. – Han är fortfarande misstänkt, men nu börjar det bli så att han sitter och väntar på att vi u.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Separatister dödade i Kamerun

I oroligheter i Kamerun dödades 25 separatister i strider med militär, uppger en talesperson för militären. Striderna ägde rum i en by nära staden Nkambe vid gränsen mot Nigeria, i landets nordvästra region. Regionen är en av två där engelskspråkiga sep.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.