SVT Debatt > Opinion

Monday, 18 February, 10:15

SVT Debatt - 13 jul 18 kl. 07:00

”Jag ska alltid kämpa för att folkmordet ska erkännas””Ni är folkmordsförnekare”, skriver Andreas Barjosef till Turkiets ambassadör Emre Yunt..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Andreas Barjosef, Turkiets, Emre Yunt

Dela artikeln

159 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag ska alltid, kämpaför att , folkmordetska , erkännas
BT - 08 okt 14 kl. 10:19

Huvudlöst att erkänna palestinsk stat

I fredags fick Sverige en ny regering, med åtföljande ny regeringsförklaring. Här finns en mängd inrikespolitiska inslag som kommer att analyseras av partier och kommentatorer. Men det största frågetecknet gäller Sveriges överraskande nya internationella hållning.

YLE - 22 maj 15 kl. 16:04

Lättare att erkänna faderskap 2016

Faderskapslagen görs om så att det i framtiden blir lättare att erkännas som pappa till ett barn. Lagen träder i kraft 1 januari 2016. Från och med början av nästa år kan man erkänna ett barn som föds utanför äktenskap på moderskapsrådgivningen, redan innan barnet föds.

YLE - 08 sep 16 kl. 04:40

Höga förväntningar inför handbollsligan både i ÅIFK och Piffen: ”Alltid roligt med derby”

För den första gången sedan 1997 kommer herrarnas FM-liga i handboll att ha med två lag från Åboland: Åbo IFK och Pargas IF. Pirrigt värre, om man frågar profilerna Andreas Nyström och Joni Lindberg. - Det känns toppen!

YLE - 24 jan 14 kl. 04:58

Programmet för att skydda skog haltar

Skyddsprogrammet Metso har gett skogsägare en möjlighet att skydda sin skog sedan 2008. Men skyddet bygger på frivillighet och möter därför en del kritik och myndigheter erkänner att man inte nått upp till målsättningarna. Programmet för att skydda våra skogar, det så kallade Metso-programmet har varit igång i sex år.

SmålandsPosten - 15 nov 14 kl. 09:51

Liberalerna tar parti för dem som råkar ha makten för tillfället

Kommentar till En väntad vänstersväng av Nils Fransson den 6 november. När jag läste Franssons artikel suckade jag djupt. Samma sak som alltid, liberaler tar parti för dem som råkar ha makten för tillfället.

Kristianstadsbladet - 27 apr 13 kl. 12:00

"Vi har haft våra fighter"

Foto: Annica Jönsson
Det dansk-svenska äktenskapet inleddes en junidag för fyra år sedan. Det har varit år fyllda med tro och hopp, glädje och förtvivlan, kärlek och ilska. Och en och annan knuten näve.

Kristianstadsbladet - 30 jan 14 kl. 07:00

Kulturår - för att locka investerare

Foto: Sebastian Davidsson
I morgon är det fest i Umeå, kulturhuvudstadsfest. Men alla av stadens kulturmänniskor känner sig inte bjudna. Här förklarar Erik Persson, umebo, skribent och aktivist, varför han är kritisk till storsatsningen och funderar på att strunta i att delta.

Kristianstadsbladet - 29 sep 14 kl. 11:38

Det viktiga rörliga kulturarvet

Foto: Johanna wallin
Kulturarvet är inget statiskt, inget som en gång för alltid är färdigdefinierat. Det menar Anders Tell, socialdemokratisk politiker och styrelsemedlem i Regionmuseet, i dagens debattinlägg som är ett svar på den debatt som följt om Sverigedemokraterna och kulturpolitiken.
Det finns ett stort intresse för våra kulturarv.

Trelleborgs Allehanda - 29 sep 14 kl. 11:38

Det viktiga rörliga kulturarvet

Foto: Johanna wallin
Kulturarvet är inget statiskt, inget som en gång för alltid är färdigdefinierat. Det menar Anders Tell, socialdemokratisk politiker och styrelsemedlem i Regionmuseet, i dagens debattinlägg som är ett svar på den debatt som följt om Sverigedemokraterna och kulturpolitiken.
Det finns ett stort intresse för våra kulturarv.

Opinionen.se - 13 mar 15 kl. 07:46

"Margot Wallström, du är inte min utrikesminister"


Att vara politiker är svårt. Att vara konsekvent är ännu svårare. Om man sedan ska försöka sig på att vara en konsekvent politiker blir det nästan omöjligt.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 3 timmar sedan

Rätt eller fel att stoppa flygplanet på Landvetter?

”Det kvinnan som stoppade planet på Landvetter gjorde var inte civil olydnad, det var olaglig aktivism”, säger Karapet (M). Aktivisten Rostøl håller inte med..

SVT Debatt - I förrgår: 11:32

Ardalan Shekarabi (S): ”Matchfixning ska inte finnas i Sverige”

Jimmy Nilsson på Spelberoendes förening: ”I Almedalen sa du, Shekarabi, att vi skulle röka ut de som inte följer svensk lag. Jag hoppas att vi snart får se den röken” Se Ardalan Shekarabis svar i klippet ovan..

SVT Debatt - I förrgår: 11:23

”EU ska utveckla ny teknik, inte avveckla den”

”EU ska hjälpa, inte hämma, digital utveckling och innovation. Vem vet, det kanske till och med leder till bättre dejtingappar?”, skriver Louise Grabo, CUF, i en replik..

SVT Debatt - 15 feb 19 kl. 09:40

”Infria ditt löfte och rök ut matchfixningen, Shekarabi!”

”Vart är vi på väg? Det är naivt att hoppas på att spelbolagen själva ska ta ansvar – vi har inte tid att begå det misstaget”, skriver Björn Eriksson..

SVT Debatt - 15 feb 19 kl. 09:12

”Skadligt, odemokratisk och dåligt för alla”

”Det förslaget som nu ligger på bordet är så skadligt, odemokratisk och dåligt för alla de européer som använder internet i någon form att jag har svårt att se hur det ska vinna stöd i EU-parlamentet”, skriver Andersson..

SVT Debatt - 15 feb 19 kl. 09:01

”De flesta kritikerna finns inte ens på riktigt”

”De som högljutt kritiserat copyrightdirektivet tycks inte ha läst det utan utgår istället likt zombies från techgiganternas kommunicerade 'sanning', skriver Karabuda..

SVT Debatt - 14 feb 19 kl. 11:36

”Strunta i vad folk säger – se hur de handlar istället”

Greta Tidholm och Viggo Cavling deltog i Opinion live för att prata om vad som är viktigt när man dejtar; vad man ska tänka på när man träffar någon..

SVT Debatt - 14 feb 19 kl. 10:33

”Lagen måste skydda de utsatta på nagelsalonger”

”Det handlar om människor som riskerar att utvisas från Sverige om de förlorar sina arbeten och om en arbetsrätt som inte utgör något skydd om och när dessa personer utsätts för kränkningar av sina arbetsrättsliga rättigheter, skriver Eliza Ghavidel Rostami..

SVT Debatt - 14 feb 19 kl. 09:19

”Jag synade Tinder på Alla hjärtans dag – detta är vad jag såg”

”Företaget vet precis hur ofta och vilka tider jag kopplat upp mig. Det finns data på vilken typ av person jag gillar, vilka ord jag använder mest och vilka sidor jag gillar på Facebook”, skriver Linus Glanzelius (S)..

SVT Debatt - 14 feb 19 kl. 07:00

Gudmundson: ”Spelmissbrukarna behöver hjälp – inte förbud”

Sedan årsskiftet är det tillåtet för spelbolag att lagligt marknadsföra sig via svenska medier. Åsikterna om huruvida det är bra eller dåligt att dörren har öppnats för spelreklam delar debatten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.