Expressen > Nöje

Saturday, 22 September, 22:30

Expressen - 13 jul 18 kl. 06:00

Carina Bergs bröllopsplan med yngre fotbollsstjärnanErik Johansson har flyttat från Köpenhamn till Stockholm och blivit sambo med fästmön, tv-programledaren Carina Berg. Paret planerar nu ett vinterbröllop, enligt uppgift till Expressen – och fotbollsproffset bekräftar att planeringen är i gång.– Vi har lite planer på bröllop, säger Erik Johansson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Bergs, Johansson, Köpenhamn, Stockholm, Carina Berg, Expressen, Erik Johansson

Dela artikeln

324 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carina, Bergs, bröllopsplanmed , yngre, fotbollsstjärnan
Expressen - 30 dec 17 kl. 12:16

Carina Bergs lyxsemester med yngre pojkvännen

Carina Berg firar pojkvännen och fotbollsspelaren Erik Johanssons 28-årsdag - med en lyxig semester.På Instagram visar hon upp det mysiga kärleksfirandet."Födelsedagsfrukost med så hög densitet att den kräver tvåarmsfattning.

Expressen - 03 dec 17 kl. 06:04

Carina Bergs drama – yngre kärleken brädade miljardären

Nyligen offentliggjorde programledaren Carina Berg, 40, förhållandet med 12 år yngre fotbollsstjärnan Erik Johansson, 28.Inte långt efter uppbrottet från miljardären Rikard Svensson."Du är allt jag behöver i detta syndiga liv", skriver Carina Berg till kärleken, på Instagram..

Expressen - 06 maj 18 kl. 06:00

Carina Bergs kärleksförvandling

Carina Berg har aldrig varit öppnare på sociala medier med sin kärlek. Nyligen meddelade hon lyckligt att hon förlovat sig med yngre pojkvännen Erik Johansson.”Min blivande make”, skriver Carina Berg.

Expressen - 02 dec 17 kl. 08:27

Carina Bergs kärleksskryt – med yngre pojkvännen

Carina Berg har hittat kärleken i fotbollsspelaren Erik Johansson.Nu visar hon upp lyckan med en ny kärleksbild på Instagram."Suddig bild.

Expressen - 09 dec 17 kl. 00:28

Luuk lämnar landet – efter Carina Bergs kärleksbesked

Carina Berg har en romans med 12 år yngre fotbollsstjärnan Erik Johansson. Samtidigt som Kanal 5-programledaren valde att gå ut med sin unga kärlek valde ex-maken Kristian Luuk att lämna landet. "Nämen nu flyger jag till Atlanta" skriver Kristian Luuk på Instagram..

Expressen - 21 nov 17 kl. 10:55

Camilla Läckbergs pik till Carina Berg

Programledaren Carina Berg, 40, har hittat kärleken i 12 år yngre fotbollsstjärnan.På sociala medier har de visat upp sin kärlek.Nu skickar Camilla Läckberg en liten känga.

Skånskan - 08 feb 17 kl. 21:50

Äldre och yngre Barabor möttes

BARA Den yngre och äldre generationen Barabor möttes i Kuben på onsdagskvällen.
– Öppna Kuben på lördagarna någon gång. Ungdomarna vill ha någonstans att vara, föreslog en av mötesdeltagarna.

Nya Wermlands Tidningen - 07 jan 11 kl. 11:05

Carina Olsson föredrar fårskinnsmössa

? Det är inne att ha mössa bland de yngre, så mycket att de till och med vill ha det inomhus. Carina Olsson är länshemslöjdskonsulent och hon välkomnar trenden med hemgjorda mössor..

Expressen - 21 apr 18 kl. 10:26

Carina Berg har förlovat sig med kärleken

Carina Berg har förlovat sig med tolv år yngre pojkvännen Erik Johansson.På Instagram visar de lyckliga tu upp ringen.”Min blivande make” skriver hon..

BT - 17 apr 18 kl. 15:33

Hanna Öbergs lillasyster ny i A-landslaget

Olympiska guldmedaljören Hanna Öberg får sällskap av sin lillasyster Elvira i skidskyttelandslaget nästa säsong. Öberg den yngre, 19 år, tog tidigare i vår tre JVM-guld och är nu uttagen i A-landslagstruppen. "Det här var verkligen inget jag hade väntat mig.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Özz och Måns är skrämmande logiska – och träffar rätt i magen

Det är tveksamt om den här historielektionen gör dig smartare än en femteklassare. Men det kanske inte behövs eller ens är möjligt i en tid, då det är barnen som strejkar för klimatet och formulerar de oundvikliga sanningarna..

Expressen - 3 timmar sedan

Bonde-Stefan avslöjar sin sanning om exet

Stefan Hildingsson och Hanna Sundin fann varandra i ”Bonde söker fru”.Paret förlovade sig men i våras tog relationen slut. Nu berättar Stefan Hildingsson om relationen med sitt ex.

Expressen - 4 timmar sedan

Elvis dotters hämnd – krossar sitt ex

Lisa Maria Presley har stridit i domstol för rätten till sina pengar och vårdnaden om sina barn. Den långdragna tvisten mellan henne och exmannen Michael Lookwood fortsätter. Nu har domaren begärt att alla dokument som rör Presleys psykiska och fysiska hälsa ska hemlighållas.

Expressen - 5 timmar sedan

Nya vittnet pekar ut maken –  efter Hollywoodstjärnans död

Två nya vittnen har kommit med ny information om Hollywoodstjärnan Natalie Woods sista timmar i livet, ombord på båten hon försvann ifrån, skriver Radaronline. 37 år efter hennes död är omständigheterna fortfarande en gåta – men vittnena riktar nu ljuset mot hennes make Robert Wagner. Enligt vittnesmålen ska paret ha bråkat på båten, kort innan försvinnandet..

Expressen - 6 timmar sedan

Mandelmanns grannbråk – stoppas efter beslutet

Mandelmanns bygglov stoppas – efter att grannarna reagerat. Nu blir drömmen om en butiksbyggnad och en parkering inte av. – Det var sorgligt, säger Gustav Mandelmann till Ystads Allehanda.

Expressen - 8 timmar sedan

Isabel Adrian berättar sin sanning – efter alla rykten

Isabel Adrian och Steve Angello säljer sin lyxiga takvåning i Stockholms innerstad.Men Hollywoodfrun tillbakavisar ryktet om att de ska separera – och menar att skälet till flytten är att hon känner sig otrygg i bostaden.– Det stämmer inte att de ska separera, det är ett rykte.

Expressen - 12 timmar sedan

Maria Montazami och Läckberg i stort bråk

Stjärnförfattaren Camilla Läckberg var inte försiktig med orden när hon anklagade Maria Montazami för att vara en helt annan person än på tv. Nu tar Hollywoodfrun bladet från munnen och ger sin version av storbråket. – Ja och sen blev ju jag och Camilla Läckberg jätteosams, säger hon i podcasten "Nemo möter en vän".

Expressen - 15 timmar sedan

Elisabet Höglunds klipp – drömköpet på solkusten

När Elisabet Höglund för några veckor sedan fyllde 74 år kände hon sig "fruktansvärt gammal".Skräcken för döden gör att hon inte vågar slå sig till ro, utan i stället har gjort en ny lägenhetsaffär på solkusten som verkar bli ett klipp.– Jag har tecknat kontrakt på en nyproducerad lägenhet som jag får otroligt billigt.

Expressen - 16 timmar sedan

Lena Philipssons gåtfulla förvandling

Lena Philipssons äktenskap gick i kras efter att Per Holknekt brutit äktenskapslöftena under en längre tid. Det blev en tuff tid för sångerskan som nu har genomgått en gåtfull förvandling. – Jag har vässat till armbågarna under åren som har gått, säger hon i "Zia och Nessvold" i P3.

Expressen - Igår: 21:12

Nu berättar Robyn – därför försvann hon

Den 25 oktober släpper Robyn sitt första album på åtta år. I en stor intervju med The New York Times berättar artisten om anledningen till att hon lämnade offentligheten – ett uppbrott och en emotionell krasch fick den svenska världsstjärnan att ta en paus. – Men det var inte förrän jag kraschade helt som jag började göra framsteg, säger hon i intervjun..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.