Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 14 November, 14:03

Nyan - 13 jul 18 kl. 06:00

Facebookgrupp mot foderkrisMadeleine Mattfolk har startat en Facebookgrupp där man kan erbjuda eller fråga efter betesmarker och foder. – Jag har fått höra från väldigt många att folk inte har foder så de klarar sig över vintern. Det kommer bli tufft. Foderbristen är väldigt påtaglig bland hästägarna på Åland på grund av torkan. I Facebookgruppen ”hästhändelser på Åland” diskuteras foderleveranser och tillgängliga betesmarker.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Mattfolk, Facebookgrupp, Åland, Facebookgruppen, Madeleine Mattfolk, Nya Åland, Hendersson, Nyan

Dela artikeln

26 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebookgruppmot , foderkris
Nyheter 24 - 29 okt 13 kl. 10:26

Poliser, glöm era hemliga grupper ? nu får ni ett eget FacebookPolisens hemliga Facebookgrupp

Först tyckte polisens bedrägericenter(!) att det var en bra idé att skapa en hemlig Facebookgrupp för att "bolla idéer och tankar". Något som totalsågades av Patrik Thunholm, polis och doktorand i informationssäkerhet.

SVT - 07 mar 11 kl. 16:44

Har en egen facebookgrupp

En av landets mest populära busschafförer är så omtyckt att han fått en egen Facebookgrupp på nätet. Blekingenytt åkte med på en tur mellan Rödeby och centrala Karlskrona. Medverkande: Peter Kullring, reporter Susanne Jäderblom, passagerare Rraman Krasniqi, busschafför fotograf och redigerare: Sarah Bruze Kajsa Lejon, passagerare Johan Stjärnberg, passgerare.

Västerbottens Folkblad - 05 maj 11 kl. 12:57

Facebookgrupp stöder kommunchefen

NORDMALING På två timmar har facebookgruppen ?Magnus Haglund? gör gott för Nordmalings kommun?

Eurosport - 28 nov 11 kl. 14:05

Fotboll - Facebookgrupp samlar in pengar till fylledansken

Dansken som rusade in på planen i landskampen mellan Danmark och Sverige 2007 riskerar att få betala 2,2 miljoner danska kronor i ersättning till det danska fotbollsförbundet. En Facebookgrupp på nätet samlar in pengar till "Fotbollsidioten"..

SN - 03 maj 12 kl. 07:45

Facebookgrupp kämpar mot droger i Oxelösund

Sofia Hertz tröttnade på att se på hur drogerna skördar unga liv i Oxelösund. För att mana till handling startade hon en Facebookgrupp. På några timmar hade gruppen över 1000 medlemmar.

Jönköpingsnytt - 04 jul 12 kl. 12:30

Ny facebookgrupp ska få fler i arbete

Nu har det startats en facebookgrupp för arbetssökande, arbetsgivare och andra nätverkare i Jönköping. Mattias Ingered, som nyligen blivit arbetslös, står bakom sidan. ?

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Läsare lämnade facebookgrupp - Svenskbladet i tårar

Efter att Svenskbladet under tisdagen för första gången någonsin publicerat nyhet enkom baserad på sanning, fick redaktionen motta mången besviken kommentar i kommentarsfältet. I och med att folk som kommenterar på internet i mycket högre utsträckning har en lägre IQ än andra människor, något Svenskbladet tidigare rapporterat om, är detta inget uppseendeväckande. Dock skrev signaturen Erik att "Där gick ni över gränsen!

GöteborgsPosten - 06 nov 12 kl. 14:29

Facebookgrupp samlar pengar till topphäst

Silver-Sara från London-OS höll på att förlora sin drömhäst. Men en facebookgrupp samlar in pengar till hästköpet som snart är i hamn..

Corren - 27 sep 13 kl. 11:17

Facebookgrupp gör bok ihop

En Facebookgrupp blev en riktig bok..

SR - 24 okt 13 kl. 12:26

Polisen hånar kritiker i sluten Facebookgrupp

Offentliga personer som uttalat sig om polisens arbete i medier hånas av polisen i en sluten Facebookgrupp, skriver Expressen i dag. Bland dem som förlöjligas finns tv-profiler, journalister och andra poliser..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Svenska AT-läkartjänstgöringen fortsätter

Svensk läkarutbildning på Åland möjlig också i framtiden, det skriver landskapsregeringen i ett pressmeddelande på onsdagseftermiddagen. I går justerade Sveriges riksdags socialutskott sitt betänkande om Bastjänstgöring för läkare . Det var ett enigt utskott som godkände motionen om möjlighet till fortsatt utbildningssamarbete med Åland.

Nyan - 4 timmar sedan

Kökar säger nej till samgång

Den absoluta majoriteten av invånarna på Kökar vill att Kökar fortsatt ska vara en egen kommun. Det framkommer av kommunens enkätundersökning som genomfördes förra veckan och avslutades i måndags. Totalt svarade 78 personer i enkäten och 75 av dem kryssade i alternativet för en egen kommun som var formulerat att “Kökar skall ha rätt att förbli en egen kommun så länge man vill det”.

Nyan - 6 timmar sedan

Vikarierande chef för sjösäkerhet

Landskapsregeringen har utsett sjökapten Kristoffer Joelsson till vikarierande chef för Ålands sjösäkerhetscentrum för 2019. Joelsson sköter chefsskapet vid sidan av den ordinarie anställningen som instruktör vid centret. (ms)   Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - 6 timmar sedan

Fartyg fick tekniskt fel i natt

Finnfellow fick ett tekniskt fel på Erstan i Åbolands skärgård strax innan midnatt och fick återvända till Nådendal. Finnlinnes fartyg Finnfellow fick problem med generatorn strax efter avfärd sent på tisdagskvällen. Problemet ledde till ett elavbrott på fartyget.

Nyan - 8 timmar sedan

Ekonomiska orosmoln i budgetdebatten

Konjunkturen visar nu tecken på att vända neråt, eller åtminstone mattas av, visar ekonomiska analyser.
– Vi måste få en konkurrenskraftig miljö för våra företag, sa finansminister Mats Perämaa (Lib) under budgetdebattens första dag i går. Ålands ekonomiska tillväxt och satsningar på näringslivet var en av de stora frågorna när budgetdebatten i går inleddes i lagtinget.

Nyan - 17 timmar sedan

Stulen paketbil eftersöks

Paketbil ÅL 6499, en brun Toyota 1000 flakbil av årsmodell 1977 anmäldes stulen på tisdagen. – Polisen och målsägande önskar allmänhetens hjälp om iakttagelser. Ser du den eller vet var den är, ring alarmnumret 112 för att nå polisen, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Nyan - 20 timmar sedan

Ny vd för Leakomatic

Anders Nilsson från Sverige bli ny vd för Leakomatic. Han tar över efter tf vd Sven-Harry Boman vid årsskiftet. Anders Nilsson, som har en Master i ekonomi från Stockholms Universitet, har sedan 2013 varit vd för Granit fonder ab i Stockholm.

Nyan - 19 timmar sedan

Riksagsledamoten rasar mot Sannfinländarna

Sannfinländarna vill i sin alternativa budget, som presenterades på tisdagen, skära ner klumpsumman till Åland med 100 miljoner euro. – Man vet inte om man ska skratta eller gråta, det är så oseriöst att jag undrar hur man ens täcks. Leena Meri, som uttalar sig om Åland från Sannfinländarna, är själv medlem av riksdagens grundlagsutskott och hon vet så klart att detta inte ens är möjligt eftersom det strider mot både grundlagen och Ålands självstyrelselag, säger Ålands riksdagsledamot Mats Löfström och fortsätter: – Därför handlar detta inte om okunskap, utan om populism.

Nyan - 21 timmar sedan

Nordisk litteratur hela veckan

Nordisk litteraturvecka (tidigare Nordiska biblioteksveckan) arrangeras denna vecka för 22 gången av Föreningarna Norden för att främja nordisk litteratur och berättartradition. Det gemensamma temat för alla böcker är ”Hjältar i Norden”. – Från Grönland i väst till Vitryssland i öst arrangerar små och stora institutioner högläsning som en del av Nordisk litteraturvecka 2018, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.

Nyan - 22 timmar sedan

Åländskt silver i snapsvise-VM

Mariehamnaren Ralf Granlund tog silver och blev publikens favorit när världsmästerskapen i nyskrivna snapsvisor arrangerades i Helsingfors på lördagen.
Det är den tradionella landskampen mellan Finland och Sverige som också kallas VM, fast inga fler länder deltar. Den individuella tävlingen vanns av Sveriges nestor Caj Gustafsson från Simrishamn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.