Nyan > Svenskfinland

Monday, 18 February, 08:53

Nyan - 13 jul 18 kl. 06:00

Facebookgrupp mot foderkrisMadeleine Mattfolk har startat en Facebookgrupp där man kan erbjuda eller fråga efter betesmarker och foder. – Jag har fått höra från väldigt många att folk inte har foder så de klarar sig över vintern. Det kommer bli tufft. Foderbristen är väldigt påtaglig bland hästägarna på Åland på grund av torkan. I Facebookgruppen ”hästhändelser på Åland” diskuteras foderleveranser och tillgängliga betesmarker.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Mattfolk, Facebookgrupp, Åland, Facebookgruppen, Madeleine Mattfolk, Nya Åland, Hendersson, Nyan

Dela artikeln

26 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebookgruppmot , foderkris
Nyheter 24 - 29 okt 13 kl. 10:26

Poliser, glöm era hemliga grupper ? nu får ni ett eget FacebookPolisens hemliga Facebookgrupp

Först tyckte polisens bedrägericenter(!) att det var en bra idé att skapa en hemlig Facebookgrupp för att "bolla idéer och tankar". Något som totalsågades av Patrik Thunholm, polis och doktorand i informationssäkerhet.

SVT - 07 mar 11 kl. 16:44

Har en egen facebookgrupp

En av landets mest populära busschafförer är så omtyckt att han fått en egen Facebookgrupp på nätet. Blekingenytt åkte med på en tur mellan Rödeby och centrala Karlskrona. Medverkande: Peter Kullring, reporter Susanne Jäderblom, passagerare Rraman Krasniqi, busschafför fotograf och redigerare: Sarah Bruze Kajsa Lejon, passagerare Johan Stjärnberg, passgerare.

Västerbottens Folkblad - 05 maj 11 kl. 12:57

Facebookgrupp stöder kommunchefen

NORDMALING På två timmar har facebookgruppen ?Magnus Haglund? gör gott för Nordmalings kommun?

Eurosport - 28 nov 11 kl. 14:05

Fotboll - Facebookgrupp samlar in pengar till fylledansken

Dansken som rusade in på planen i landskampen mellan Danmark och Sverige 2007 riskerar att få betala 2,2 miljoner danska kronor i ersättning till det danska fotbollsförbundet. En Facebookgrupp på nätet samlar in pengar till "Fotbollsidioten"..

SN - 03 maj 12 kl. 07:45

Facebookgrupp kämpar mot droger i Oxelösund

Sofia Hertz tröttnade på att se på hur drogerna skördar unga liv i Oxelösund. För att mana till handling startade hon en Facebookgrupp. På några timmar hade gruppen över 1000 medlemmar.

Jönköpingsnytt - 04 jul 12 kl. 12:30

Ny facebookgrupp ska få fler i arbete

Nu har det startats en facebookgrupp för arbetssökande, arbetsgivare och andra nätverkare i Jönköping. Mattias Ingered, som nyligen blivit arbetslös, står bakom sidan. ?

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Läsare lämnade facebookgrupp - Svenskbladet i tårar

Efter att Svenskbladet under tisdagen för första gången någonsin publicerat nyhet enkom baserad på sanning, fick redaktionen motta mången besviken kommentar i kommentarsfältet. I och med att folk som kommenterar på internet i mycket högre utsträckning har en lägre IQ än andra människor, något Svenskbladet tidigare rapporterat om, är detta inget uppseendeväckande. Dock skrev signaturen Erik att "Där gick ni över gränsen!

GöteborgsPosten - 06 nov 12 kl. 14:29

Facebookgrupp samlar pengar till topphäst

Silver-Sara från London-OS höll på att förlora sin drömhäst. Men en facebookgrupp samlar in pengar till hästköpet som snart är i hamn..

Corren - 27 sep 13 kl. 11:17

Facebookgrupp gör bok ihop

En Facebookgrupp blev en riktig bok..

SR - 24 okt 13 kl. 12:26

Polisen hånar kritiker i sluten Facebookgrupp

Offentliga personer som uttalat sig om polisens arbete i medier hånas av polisen i en sluten Facebookgrupp, skriver Expressen i dag. Bland dem som förlöjligas finns tv-profiler, journalister och andra poliser..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Slemmerntippning – med viss tvekan

Slemmerntippningen har inletts, efter viss tvekan. – Vi har tvekat om det alls går att köra tippningen i år då det är ganska varmt, men isen ligger där nu så vi kör, säger Peter Ekholm, som är årets isamiral i arrangerande Lions Club Mariehamn. Det gäller som vanligt att tippa när isen går på Slemmern, tipslistor finns utdelade på många ställen.

Nyan - 2 timmar sedan

Kritiserar politikers ”censurmentalitet”

Med anledning av den heta smördebatten där politiker ifrågasatt kost- och klimatråd och efterlyst ”politisk filtrering” går Högskolans rektor Jonas Waller ut i försvar för den fria vetenskapen. .

Nyan - 12 timmar sedan

Utan chans – då levererade IFK

ISHOCKEY. IFK Mariehamn har inte längre någon chans att ta sig vidare från Alltrean.
Men det stoppar inte laget från att avsluta serien med stil.

Nyan - 15 timmar sedan

Doppingen har problem

M/S Doppingen har tekniska problem. Det meddelade Ålandsrtafiken strax före sju. Last från Jurmo försöker lösas med hjälp av M/S Viggen.

Nyan - 17 timmar sedan

Snattade tobaksprodukter

På lördagen fick polisen en anmälan om två personer som tillgripit tobaksvaror i en mataffär i Mariehamn. Polisen begav sig till platsen och väl på plats konstaterades att de båda misstänkta hade avvikit ifrån affären. Händelsen hade dock fastnat på övervakningskamera.

Nyan - 18 timmar sedan

ÅU vidare till semifinal

FOTBOLL. För första gången i klubbens historia har Åland United kvalificerat sig för semifinal i Finlands cup. Det efter söndagens 3-2-seger borta mot ligakonkurrenten TiPS.

Nyan - 18 timmar sedan

Efterlyst hittades då hen körde långsamt

Polisen observerade under lördagen ett fordon som framfördes väldigt långsamt och försiktigt varpå misstanke uppstod. Vid närmare granskning av fordonet visade sig fordonet vara avställt. – Föraren visade sig sakna körrätt och var efterlyst såsom misstänkt i flertal ärenden.

Nyan - 19 timmar sedan

Berusad kryssare polisomhändertogs

Polisen kallades i helgen till ett kryssningsfartyg som anlände till Mariehamn. Personal ombord hade problem med en berusad, aggressiv och störande resenär. Personen hade dessutom uttalat ett intresse om att hoppa överbord.

Nyan - 19 timmar sedan

Ålands marknad är jättestor

Den åländska marknaden är mycket större än befolkningsmängden ger sken av. .

Nyan - 20 timmar sedan

Snyltade taxiresor – misstänks för bedrägeri

En person misstänks för flera fall av lindriga bedrägerier då denne åkt taxi under lördagsnatten utan att kunna betala för tjänsten. Chauffören stoppade polispatrull på Nygatan och omständigheter som följde gjorde att den misstänkte greps enligt polislagen. (hh) Heidi Hendersson heidi.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.