Nyan > Svenskfinland

Monday, 23 July, 15:29

Nyan - 13 jul 18 kl. 06:00

Facebookgrupp mot foderkrisMadeleine Mattfolk har startat en Facebookgrupp där man kan erbjuda eller fråga efter betesmarker och foder. – Jag har fått höra från väldigt många att folk inte har foder så de klarar sig över vintern. Det kommer bli tufft. Foderbristen är väldigt påtaglig bland hästägarna på Åland på grund av torkan. I Facebookgruppen ”hästhändelser på Åland” diskuteras foderleveranser och tillgängliga betesmarker.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Mattfolk, Facebookgrupp, Åland, Facebookgruppen, Madeleine Mattfolk, Nya Åland, Hendersson, Nyan

Dela artikeln

26 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebookgruppmot , foderkris
Nyheter 24 - 29 okt 13 kl. 10:26

Poliser, glöm era hemliga grupper ? nu får ni ett eget FacebookPolisens hemliga Facebookgrupp

Först tyckte polisens bedrägericenter(!) att det var en bra idé att skapa en hemlig Facebookgrupp för att "bolla idéer och tankar". Något som totalsågades av Patrik Thunholm, polis och doktorand i informationssäkerhet.

SVT - 07 mar 11 kl. 16:44

Har en egen facebookgrupp

En av landets mest populära busschafförer är så omtyckt att han fått en egen Facebookgrupp på nätet. Blekingenytt åkte med på en tur mellan Rödeby och centrala Karlskrona. Medverkande: Peter Kullring, reporter Susanne Jäderblom, passagerare Rraman Krasniqi, busschafför fotograf och redigerare: Sarah Bruze Kajsa Lejon, passagerare Johan Stjärnberg, passgerare.

Västerbottens Folkblad - 05 maj 11 kl. 12:57

Facebookgrupp stöder kommunchefen

NORDMALING På två timmar har facebookgruppen ?Magnus Haglund? gör gott för Nordmalings kommun?

Eurosport - 28 nov 11 kl. 14:05

Fotboll - Facebookgrupp samlar in pengar till fylledansken

Dansken som rusade in på planen i landskampen mellan Danmark och Sverige 2007 riskerar att få betala 2,2 miljoner danska kronor i ersättning till det danska fotbollsförbundet. En Facebookgrupp på nätet samlar in pengar till "Fotbollsidioten"..

SN - 03 maj 12 kl. 07:45

Facebookgrupp kämpar mot droger i Oxelösund

Sofia Hertz tröttnade på att se på hur drogerna skördar unga liv i Oxelösund. För att mana till handling startade hon en Facebookgrupp. På några timmar hade gruppen över 1000 medlemmar.

Jönköpingsnytt - 04 jul 12 kl. 12:30

Ny facebookgrupp ska få fler i arbete

Nu har det startats en facebookgrupp för arbetssökande, arbetsgivare och andra nätverkare i Jönköping. Mattias Ingered, som nyligen blivit arbetslös, står bakom sidan. ?

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Läsare lämnade facebookgrupp - Svenskbladet i tårar

Efter att Svenskbladet under tisdagen för första gången någonsin publicerat nyhet enkom baserad på sanning, fick redaktionen motta mången besviken kommentar i kommentarsfältet. I och med att folk som kommenterar på internet i mycket högre utsträckning har en lägre IQ än andra människor, något Svenskbladet tidigare rapporterat om, är detta inget uppseendeväckande. Dock skrev signaturen Erik att "Där gick ni över gränsen!

GöteborgsPosten - 06 nov 12 kl. 14:29

Facebookgrupp samlar pengar till topphäst

Silver-Sara från London-OS höll på att förlora sin drömhäst. Men en facebookgrupp samlar in pengar till hästköpet som snart är i hamn..

Corren - 27 sep 13 kl. 11:17

Facebookgrupp gör bok ihop

En Facebookgrupp blev en riktig bok..

SR - 24 okt 13 kl. 12:26

Polisen hånar kritiker i sluten Facebookgrupp

Offentliga personer som uttalat sig om polisens arbete i medier hånas av polisen i en sluten Facebookgrupp, skriver Expressen i dag. Bland dem som förlöjligas finns tv-profiler, journalister och andra poliser..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

En till sjukhus efter krock

En personbil och en paketbil krockade på Nya Godbyvägen i Jomala vid 14.15-tiden på måndagen. En person fanns i vardera bil.

Nyan - 1 timme sedan

”De är mina största idoler”

Ivriga Samir & Viktor fans ser fram emot kvällens uppträdande. – Inför konserten ska jag öva på att shuffla, säger Elsa Hedberg.
Intresset var stort när Nya Åland förra veckan efterlyste på Facebook om några Samir & Viktor fans ville träffa oss.

Nyan - 3 timmar sedan

Polisen söker vidare efter försvunnen person

Den person som är försvunnen från Kökar Harparnäs eftersöks fortfarande av polisen.
Det var runt midnatt mellan lördagen och söndagen som en öppen båt hittades drivande med motorn igång och växel i. Sökpådraget sköttes inledningsvis av gräns- och sjöbevakningen, men har nu lämnats över till polisen.

Nyan - 3 timmar sedan

Nayab Ikram blåser liv i det förflutna

I utställningen ”Arkiverat – I det offentliga rummet” lyfter Nayab Ikram fram anonyma ålänningar ur John Clemens (1877-1962) fotosamlingar. Bilderna är utställda i olika delar av Mariehamns stadsbild, och föreställer människor ur det vanliga livet.
John Clemens (Karlsson) var en folkskollärare som började fotografera under 1910-talet.

Nyan - 5 timmar sedan

Mopedist lindrigt skadad efter krock med personbil

En personbil och en moped kolliderade på en parkering i Mariehamn under natten till måndagen. Mopedisten skadade sig lindrigt i krocken. Bilföraren är misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Nyan - 5 timmar sedan

Villkorligt fängelse för rattfyllerist

Mannen som körde paketbilen i Västra hamnen i Mariehamn hade två passagerare och minst 0,93 promille i utandningsluften. Fyllekörningen inträffade i maj i år. Straffet blev 25 dagars villkorligt fängelse, 25 dagsböter på 225 euro och körförbud till september 2020.

Nyan - 5 timmar sedan

Minderårig ljög för polisen om sin ålder

Helgens stökigheter fortsatte under natten till måndagen. En person hade olovligen tagit sig in i en bostad. Detta anmäldes till polisen, som meddelar att personen fick tillbringa natten på polisstationen.

Nyan - 6 timmar sedan

Djurskyddsförening kritiserar kräftkok

Kräftsäsongen är i gång. Men hur ska man ta livet av kräftorna på bästa sätt? – Att koka kräftorna levande innebär en plågsam död, säger Helsingfors djurskyddsförenings ordförande Hannele Luukkainen.

Nyan - 7 timmar sedan

Liten krock på parkering

På söndagskvällen vid 20.15 inträffade en krock mellan en moped och en bil vid infarten till Sittkoffs garage. Det exakta händelseförloppet är oklart, men enligt tf räddningschef Karl Nordlund såg det ut som att gick ganska bra.

Nyan - 7 timmar sedan

Sharpshooters vann scramble

GOLF. På totalt tolv slag under par lyckades Sharpshooters vinna Ålands Turist & Konferens fyrmannascramble.
I laget spelade Karl-Adam Granskog, Lukas Helén, Joakim Johansson och Oskar Welin.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.