YA > Nyheter

Tuesday, 25 September, 13:54

YA - 13 jul 18 kl. 06:00

Insändare: Byggemenskap –inget för SimrishamnFör över två år sedan begärde Stiftelsen Österlenvård att få köpa en tomt av kommunen för bostadsbyggande i centrala Simrishamn, Stadshage 14, den före detta taxitomten i hörnet av Allgatan och Järnvägsgatan. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Simrishamn, Stiftelsen Österlenvård, Allgatan, Järnvägsgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Byggemenskap, ingetför , Simrishamn
YA - 02 jul 18 kl. 08:00

Insändare: C i Simrishamn driver inte partiets nationella politik

Ja, Centern, det måste bli enklare att leva, bygga och driva företag på landsbygden,som ni mycket riktigt skriver i en insändare den 18 juni här i YA. Men ni följer inte detta ute i kommunerna, åtminstone i Simrishamns kommun. .

YA - 16 jun 18 kl. 00:12

Insändare: Varför har inte Moderaterna gjort något förut?

Svar på insändare 9 juni av moderaterna i samhällsbyggnadsnämnden i Simrishamn angående va-frågor..

YA - 24 jul 18 kl. 01:01

Insändare: Alla sjukhus är bitar i ett pussel

Stefan Lamme (M) och Birte Sandberg (C) skriver i en insändare den 12 juli om sjukhuset i Simrishamn. Till stor del kan jag instämma i det som framförs..

YA - 27 jul 18 kl. 01:01

Insändare: Simrishamn behöver en stadsarkitekt

I en insändare i YA berör Froste Persson mitt och Kristina Åhbergs förslag att i vår kommun återinrätta tjänst som stadsarkitekt. Det är något oklart vad Persson själv tycker men jag tolkar det som att han är positiv till förslaget då han kritiserar att tjänsten en gång drogs in. .

YA - 25 aug 18 kl. 00:24

Insändare: Så fult med asfalt

Jag läste Andrea Franssin insändare angående asfaltering av badstigen i Simrishamn. Jag blir också förfärad av denna syn. .

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

Sydsvenskan - 15 jan 14 kl. 12:03

Insändare: När ska vår son få hjälp?

Insändare:  I Malmö vill inte läkarna hjälpa.
I Lund har de inte råd.
Vår 12-åring mår fint, går i skolan och är som alla andra.

YA - 25 aug 18 kl. 03:34

Insändare: Vi hade godtagbara skäl att utebli

Svar till Torgny Larsson, Sara Anheden och Inger Åbondes insändare ”Inget SD-intresse för diskussion om mineraljakt” i YA 21 augusti. Vi Sverigedemokrater tar klimatfrågan på allra största allvar. Däremot tror vi inte att något parti i Sverige klarar att förändra vädret..

YA - 08 sep 18 kl. 02:02

Insändare: Vi har gjort mycket för Svarte

Christian Persson, du skriver i din insändare 21 augusti att inget har hänt i den S+C- ledda politiken den senaste mandatperioden..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Regeringen nöjd - M fortsatt kritiska

Att gymnasielagen får grönt ljus ses av regeringen som ett positivt besked - men Moderaterna står fast vid att lagen är dålig.(TT).

YA - 15 minuter sedan

Begravning: Gunvor Mårtensson

YA - 10 minuter sedan

Seger: Fel att prisa Marta som årets spelare

Nästan ingen i världseliten röstade på henne. Trots det prisades Marta, 32, som det senaste årets bästa spelare. - Jag tycker inte att systemet funkar, säger landslagskaptenen Caroline Seger.

YA - 10 minuter sedan

Begravning: Ann-Marie Johansson

YA - 10 minuter sedan

Karin Pihl: Sverige behöver också en debatt om Public service

Nu har högerpopulisterna tagit över de fria medierna i Danmark. Åtminstone om man får tro en del svenska reaktioner på det nya avtalet mellan danska staten och det danska public service-bolaget Danmarks Radio (DR)..

YA - 5 minuter sedan

Fiasko för gladiatorer i Jönköping

Sommarens utställning om gladiatorer i Jönköping blev ett publikfiasko. Arrangerande Destination Jönköping hoppades på 70 000 besökare i Kinnarps arena. Istället såldes bara 9 000 biljetter.

YA - 5 minuter sedan

Begravning: Bodil Persson

YA - 15 minuter sedan

Kulturprofilens häktningsbeslut överklagas

Den så kallade kulturprofilens advokat Björn Hurtig säger att han överklagar häktningsbeslutet, enligt SVT:s "Kulturnyheterna"..

YA - 15 minuter sedan

Dutertes hårdaste kritiker gripen

President Rodrigo Dutertes mest bitske kritiker har gripits i Filippinerna. En hämndaktion av presidenten och hans hantlangare, anser senator Antonio Trillanes.(TT).

YA - 15 minuter sedan

Norén: "Det känns helt otroligt"

Europa är ute efter att återta Ryder Cup-bucklan från USA. Alex Norén är en av fem europeiska debutanter - och blir samtidigt den tionde svensken som får spela golfklassikern. - Det känns helt otroligt, säger han.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.