YA > Nyheter

Saturday, 17 November, 02:12

YA - 13 jul 18 kl. 06:00

Insändare: Byggemenskap –inget för SimrishamnFör över två år sedan begärde Stiftelsen Österlenvård att få köpa en tomt av kommunen för bostadsbyggande i centrala Simrishamn, Stadshage 14, den före detta taxitomten i hörnet av Allgatan och Järnvägsgatan. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Simrishamn, Stiftelsen Österlenvård, Allgatan, Järnvägsgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Byggemenskap, ingetför , Simrishamn
YA - 02 jul 18 kl. 08:00

Insändare: C i Simrishamn driver inte partiets nationella politik

Ja, Centern, det måste bli enklare att leva, bygga och driva företag på landsbygden,som ni mycket riktigt skriver i en insändare den 18 juni här i YA. Men ni följer inte detta ute i kommunerna, åtminstone i Simrishamns kommun. .

UT - 2 timmar sedan

Insändare: Säkerhet på Närhälsan har alltid hög prioritet

Svar på insändare från Mari Liepins och Jonas Ericsson på Vision (UT 10/11) angående arbetsmiljön i Närhälsans receptioner..

YA - 16 jun 18 kl. 00:12

Insändare: Varför har inte Moderaterna gjort något förut?

Svar på insändare 9 juni av moderaterna i samhällsbyggnadsnämnden i Simrishamn angående va-frågor..

YA - 24 jul 18 kl. 01:01

Insändare: Alla sjukhus är bitar i ett pussel

Stefan Lamme (M) och Birte Sandberg (C) skriver i en insändare den 12 juli om sjukhuset i Simrishamn. Till stor del kan jag instämma i det som framförs..

YA - 27 jul 18 kl. 01:01

Insändare: Simrishamn behöver en stadsarkitekt

I en insändare i YA berör Froste Persson mitt och Kristina Åhbergs förslag att i vår kommun återinrätta tjänst som stadsarkitekt. Det är något oklart vad Persson själv tycker men jag tolkar det som att han är positiv till förslaget då han kritiserar att tjänsten en gång drogs in. .

YA - 25 aug 18 kl. 00:24

Insändare: Så fult med asfalt

Jag läste Andrea Franssin insändare angående asfaltering av badstigen i Simrishamn. Jag blir också förfärad av denna syn. .

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

Sydsvenskan - 15 jan 14 kl. 12:03

Insändare: När ska vår son få hjälp?

Insändare:  I Malmö vill inte läkarna hjälpa.
I Lund har de inte råd.
Vår 12-åring mår fint, går i skolan och är som alla andra.

YA - 25 aug 18 kl. 03:34

Insändare: Vi hade godtagbara skäl att utebli

Svar till Torgny Larsson, Sara Anheden och Inger Åbondes insändare ”Inget SD-intresse för diskussion om mineraljakt” i YA 21 augusti. Vi Sverigedemokrater tar klimatfrågan på allra största allvar. Däremot tror vi inte att något parti i Sverige klarar att förändra vädret..

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Dubbla minnesgudstjänster för Avicii

Tusentals personer hedrade bortgångne artisten Tim "Avicii" Bergling vid dubbla minnesgudstjänster vid Hedvig Eleonora kyrka i Stockholm. På grund av intresset fick två mässor anordnas på fredagskvällen, rapporterar Sveriges Radios P3 Nyheter.(TT).

YA - 1 timme sedan

Man skottskadad i olycka i Åre

En man i Åre i Jämtland råkade skjuta sig själv på fredagskvällen, uppger polisen. Omständigheterna kring olyckan är oklara, men polisen misstänker inte något brott i samband med själva händelsen. Mannen fördes till sjukhuset i Östersund.

YA - 1 timme sedan

Demokraten Abrams erkänner nederlag

Georgiademokraten Stacey Abrams meddelar att hennes republikanska motståndare Brian Kemp står som segrare till guvernörsposten efter mellanårsvalet i USA.(TT).

YA - 1 timme sedan

Källor: CIA pekar ut kronprinsen

CIA har kommit fram till att den saudiske kronprinsen Mohammed bin Salman själv beordrat mordet på journalisten och dissidenten Jamal Khashoggi enligt personer med insyn i ärendet, rapporterar The Washington Post. Saudiarabien har nekat till att kronprinsen skulle vara inblandad i händelsen den 2 oktober.(TT).

YA - 30 minuter sedan

Inbrottsliga döms för miljonstölder

Två män och en kvinna döms av tingsrätten i Jönköping för inblandning i en stöldliga som gjort inbrott i villor i landet, skriver Jönköpings-Posten.(TT).

YA - 2 timmar sedan

Dansk succébok i veckans pott

Hanne-Vibeke Holst är en framgångsrik och mångsidig dansk författare. Vet du vad den avslutande delen i hennes tredelade tv-serie heter, ja, då har du chansen att vinna hennes nya thriller ”Som pesten”. .

YA - 2 timmar sedan

Internationell dansare och koreograf nominerad till kulturpris

På kort tid har hon skapat en dansscen som tagit internationella stjärnor till sydöstra Skåne. Hon är också ordförande i Öskg, trots att hon inte är målande konstnär. Rachel Tess är den tredje nominerade till Ystads Allehandas kulturpris.

YA - 2 timmar sedan

Ulf Mårtensson: Mobilen helig ko

I Indien är kon helig. I vår upplysta värld är det mobiltelefonen som gör oss saliga..

YA - 2 timmar sedan

Carolina Sandgren dubblerar

YA - 2 timmar sedan

Jazz i VallbyOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.