Sydsvenskan > IT

Monday, 18 February, 08:58

Sydsvenskan - 13 jul 18 kl. 05:01

Näringslivet i upprop mot AlmedalsnazisterNazisters aktiviteter under Almedalsveckan på Gotland har väckt starka reaktioner på många håll. Nu går flera stora svenska näringslivsaktörer ihop för att ställa krav på polis och arrangörer inför kommande år. Ett rad tunga näringslivsorganisationer –.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Almedalsnazister, Almedalsveckan, Gotland

Dela artikeln

37 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Näringsliveti , uppropmot , Almedalsnazister
Hela Gotland - 17 okt 14 kl. 08:17

Debatt: Näringslivet i upprop för Bromma

20 välkända personer inom det gotländska näringslivet har gått samman i ett upprop för Bromma flygplats. "Möjligheten för Gotland att utvecklas stängs". Läs hela debattartikeln här..

VBL - 21 jun 12 kl. 00:01

Upprop: Stoppa fusionen

Det nuvarande förslaget till fusion mellan yrkeshögskolorna Novia och Arcada bör inte genomföras. Det skriver 25 politiker, kommundirektörer och företrädare för näringslivet i Öster­botten i ett upprop..

DI - 01 sep 17 kl. 07:49

Amerikanska näringslivet i upprop mot Trump

Amerikanska presidenten Donald Trump uppges vilja deportera drygt 800.000 människor som utan tillstånd kom till USA som barn. Nu går det amerikanska näringslivet, med flera tunga profiler i spetsen, ut i öppet brev och kräver att personerna ska få stanna..

BT - 19 jan 15 kl. 06:15

Näringslivet betalar läxhjälp

Niondeklassare i Borås erbjuds nu gratis hjälp av ett privat företag för att lyckas i skolan.
Satsningen finansieras av näringslivet. Kommunens skolor är med och väljer ut vilka elever som ska få chansen.

YLE - 15 dec 14 kl. 04:58

YA och näringslivet samarbetar i Sydösterbotten

I Sydösterbotten vill man slå vakt om samarbetet mellan näringslivet och Yrkesakademins enhet i Närpes. Projektet Innokompetens, som tar slut vid utgången av året, har bäddat för många gemensamma satsningar som gynnar båda parterna. Samarbetet finns dokumenterat i en film, som blev klar förra veckan.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Konsumentverkets åtgärder mot oseriösa telefonförsäljare: "Slår mot hela näringslivet" Konsument-
rapporten 2014

STOCKHOLM. I tisdags presenterade Konsumentverket sin konsumentrapport för 2014. I den låg fokus på telefonförsäljning.

Skånskan - 11 apr 16 kl. 14:00

Metallicafan ska rocka näringslivet

ESLÖV På meritlistan finns erfarenheter både som egen företagare, som forskarstudent och från det nuvarande arbetet med näringslivsfrågor i Helsingborgs kommun.
I början av augusti börjar 48-årige Lars Persson sitt nya jobb som näringslivschef för Eslövs kommun.Efter en lång rekryteringsjakt har Eslövs kommun hittat en ny näringslivschef i Malmöbon Lars Persson, som i dag arbetar för Helsingborgs kommun.

SR - 25 jun 13 kl. 07:00

Det kulturlösa näringslivet

Hur har det gått med regeringens ambitioner att gifta ihop kulturen och näringslivet? Det är inte bara kultursektorn som inte förstår näringslivet. Det svenska näringslivet också har svårt att ta till sig kulturen.

YA - 10 nov 13 kl. 16:21

Skurup lovar bättre klimat för näringslivet

Skurups kommun satsar nu på att förbättra klimatet för näringslivet. I en handlingsplan lovar kommunen att förbättra dialogen och bidra till att en ömsesidig förståelse för företagens och kommunens olika villkor.
– För oss handlar det om att bidra till att skapa arbetstillfällen och motverka arbetslöshet.

Barometern - 07 aug 14 kl. 08:09

Näringslivet positivt till festen

I tisdagens Barometern kunde man läsa att notan för stadsfesten är 2,1 miljoner kronor. Skattebetalarna står för en del av det och näringslivet för ytterligare än. De sistnämnda är några av kalasets vinnare.

Skånskan - 21 jan 16 kl. 14:00

Nya mötesplatsen för näringslivet i medvind

Ystad ystad
Det råder optimism på näringslivsenheten i Ystad som har seglat i medvind in i det nya året med 97 fler företag jämfört med år 2014. Kommunen kan nu ta ett samlat grepp från Gamla rådhuset sedan december för att underlätta etablering av företag i kommunen. – En av Ystads fördelar är blandningen och bredden av företag inom olika branscher och deras nätverk, där de stöttar varandra, säger Johan Österberg, marknads- och näringslivschef.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 minuter sedan

Dom idag mot aktivist som stoppade plan

Aktivisten som hindrade ett flygplan för att stoppa en utvisning får idag sin dom av Göteborgs tingsrätt. Åklagaren har yrkat på 14 dagars fängelse för Elin Ersson, som vägrade sätta sig i sin stol på ett plan som skulle lyfta från Landvetter flygplats..

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Sökandet efter Avestakvinnan skjuts upp

Polisen i Dalarna har ställt in måndagens planerade sökinsats efter den misstänkt mördade kvinnan i Avesta, skriver de på sin hemsida. I stället förflyttas resurserna till Borlänge och sökandet efter en kvinna i 80-årsåldern, som försvann under söndagen.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Oklart motiv bakom sprängning i Christiania

En byggnad i stadsdelen Christiania i Köpenhamn har skadats i en explosion. Det var en kraftig smäll, men ingen människa kom till skada. Många människor hörde den kraftiga smällen vid halvtretiden natten till måndag.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Två döda i norsk helikopterolycka, 50 bränder i norra Spanien, stark start på de asiatiska börserna – och svensk tvåmålsskytt i NHL-hockeyn..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ny förbundskapten i Australien

Australiens fotbollslandslag har fått en oväntat stormig väg mot sommarens VM. Nu har laget åtminstone fått en ny förbundskapten, Ante Milicic. Med bara månader kvar till fotbolls-VM sparkade Australien i januari sin förbundskapten Alen Stajcic.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Lägenhet avspärrad efter grovt brott

Polisen har spärrat av en lägenhet i södra Stockholm, skriver Expressen oh Aftonbladet. – Det jag kan säga att vi har spärrat av med anledning av ett grovt brott på en adress i Västertorp, säger Mats Almquist, vakthavande befäl vid polisen i Stockholm,.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Besökare flockas till norska stavkyrkorna

Fler än en halv miljon personer betalade inträde för att besöka de 28 stavkyrkorna i Norge i fjol. Det är en ökning med 18 procent sedan 2016. Arbetsgivarorganisationen för kyrkliga verksamheter (KA) beskriver de speciella träkyrkorna som de viktigaste.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Fler väljer ljudböcker

Allt fler köper litteratur via ljudbokstjänster medan antalet fysiska bokhandlarna fortsätter att minska, enligt en ny rapport. För femte året i rad ökar också försäljningen av barn- och ungdomsböcker. Trenden håller i sig: fler och fler tar del av böck.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Bopriserna ökade i januari

Bostadspriserna steg i januari enligt Hox-index från Valueguard. Priserna på villamarknaden stiger mest. Mäklare tror att Riksbankens besked om en långsam räntehöjning kan påverka marknaden positivt på kort sikt.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

”Att dra ner kollektivtrafiken på till exempel landsbygden riskerar klimatomställningen.”

Det skriver fem transportforskare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.