Kristianstadsbladet > Lokalt

Thursday, 15 November, 03:32

Kristianstadsbladet - 13 jul 18 kl. 05:00

Banken som går mot strömmenI digitaliseringens spår lägger bankerna ned allt fler kontor. Sparbanken Syd gör tvärt om. I augusti öppnar banken kontor i Kristianstad. Det är bara en av flera nya etableringar..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Syd, Kristianstad

Dela artikeln

63 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankensom , gårmot , strömmen
PrivataAffärer - 05 okt 15 kl. 09:39

Banken med de nöjdaste kunderna

Svenskarna fortsätter att vara skeptiska mot bankerna och kundnöjdheten bland privatkunder minskar. Men några banker sticker ut och går mot strömmen, enligt årets upplaga av Svenskt Kvalitetsindex bankundersökning....

Magazin24 - 15 okt 15 kl. 09:30

De går mot strömmen – Banken som har Sveriges nöjdaste kunder

Fick toppbetyg i årlig undersökning. Företagskunderna nöjdast i landet. Varje år genomför Svenskt Kvalitetsindex (SKI) en undersökning om kundnöjdheten hos de svenska bankerna, och Sparbanken Västra Mälardalen fick toppbetyg i årets undersökning.

Jönköpingsnytt - 30 jan 18 kl. 06:16

Banken som går mot strömmen

Flera banker har slutat med kontanthantering på sina kontor. Men det finns undantag. På Handelsbanken i Jönköping kan man fortfarande sätta in och ta ut kontanter.

YLE - 27 nov 16 kl. 12:09

Drömmen om Guggenheim - vi listar tre stängda museer och de strandade planerna

Under årens lopp har Guggenheim försökt utvidga från New York och Venedig i 15 olika projekt. Av de här är Guggenheim Bilbao idag det enda som tar emot besökare. Helsingfors tar på onsdag för andra gången ställning till om staden behöver ett Guggenheim-museum.

YLE - 27 nov 16 kl. 12:09

Drömmen om Guggenheim - tre stängda museer och många strandade planer

Under årens lopp har Guggenheim i 15 olika projekt försökt utvidga sin museiverksamheten utöver museerna i New York och Venedig. Av de 15 projekten är Guggenheim Bilbao i dag det enda som tar emot besökare. Helsingfors tar på onsdag för andra gången ställning till om staden behöver ett Guggenheimmuseum.

DN - 02 feb 16 kl. 15:50

Swedbank: Bopriserna har stagnerat

Swedbanks vd Michael Wolf ser en stagnering av bopriserna och pekar på att fler amorterar. Banken gick mot strömmen på Stockholmsbörsen och steg efter sin delårsrapport..

Kristianstadsbladet - 26 mar 14 kl. 10:41

Stockholmsbörsen stiger

Stockholmsbörsen stiger. Vid 10.30-tiden hade OMXS-index gått upp 0,6 procent till 436,97.

Trelleborgs Allehanda - 26 mar 14 kl. 10:41

Stockholmsbörsen stiger

Stockholmsbörsen stiger. Vid 10.30-tiden hade OMXS-index gått upp 0,6 procent till 436,97.

BT - 26 mar 14 kl. 18:00

Bankerna föll på stigande börs

Stockholmsbörsen stängde på ett litet plus på onsdagen, OMXS-index steg 0,2 procent. Mot strömmen gick de fyra storbankerna som föll. Även på de ledande börserna i Europa och i Asien var det mestadels uppåt.

Sydsvenskan - 27 mar 14 kl. 05:30

Bankerna föll på stigande börs

Stockholmsbörsen stängde på ett litet plus på onsdagen, OMXS-index steg 0,2 procent. Mot strömmen gick de fyra storbankerna som föll.Även på de ledande börserna i Europa och i Asien var det mestadels uppåt.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Äldre firade sitt unga boende

Kanske låter inte 25 år som något märkvärdigt för den som levt i över 90? Men för Hjärtebackens äldreboende är det trots allt en hel livstid. .

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

1 500 liter olja läckte ut i naturen – kommunen åtalsanmäler plantskola

Kommunen åtalsanmäler plantskolan i Östra Sönnarslöv för miljöbrott. Bakgrunden är en händelse för en månad sedan då 1 500 liter eldningsolja läckte ut i naturen..

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Brott: Kvinna misshandlade man som förföljde och kränkte henne

Mannen mer eller mindre förföljde kvinnan och utsatte henne för allvarliga sexuella kränkningar. Kvinnan blev så upprörd att hon misshandlade mannen. Nu har kvinnan dömts..

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Nu skyltas väg 19 om till 90-väg igen

Nu har omskyltningen av riksväg 19 till 90-väg igen inletts och den ska vara klar denna vecka. Det sker efter att regeringen rev upp Trafikverkets beslut att sänka hastighetsgränsen till 80 kilometer i timmen..

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Då skaffar man sig en julgran

Det är 40 dagar kvar till julafton och granen har kommit upp på Stora Torg. Men när brukar du egentligen skaffa din julgran?.

Kristianstadsbladet - Igår: 15:10

”Bojkotta C4 Shopping”

God morgon! Rikspolitiken avspeglar sig i spalten, men även lokala frågor som C4 Shopping och attityder hos handlarna i stan. Häng med på dagens åsiktsskörd!.

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Svenskodlad quinoa lockar – ”Det är jättestort intresse från konsumenter”

Proteinrik quinoa har blivit ett allt viktigare alternativ till kött de senaste åren. Per Modig på Fagraslätt norr om Kristianstad är en av sju-åtta lantbrukare som odlar quinoa i Sverige. .

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Dansk fotograf fyllde byahuset i Mjönäs

Ett 60-tal personer lockades till Mjönäs byahus på tisdagen för att se de nya naturbilder som fotografen Per Maeinholt har tagit. .

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Passystemet måste uppgraderas – stopp för att hämta ut pass

Det svenska passystemet behöver uppgraderas och därför stängs det ner temporärt mellan den 30 november och 2 december. Inga pass eller id-kort kan hämtas ut under perioden och provisoriska pass kan inte heller utfärdas..

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Stort intresse för Brothers gamla lokal – nytt restaurangkoncept på väg in

Till årsskiftet lämnar Brothers sin lokal vid Lilla Torg. Vad som flyttar in är ännu inte klart, men det blir ett koncept som inte finns i Kristianstad idag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.