Kristianstadsbladet > Lokalt

Sunday, 22 July, 01:12

Kristianstadsbladet - 13 jul 18 kl. 05:00

Man dömd för våldtäkt mot barn har överklagat domenMannen i 30-årsåldern som dömdes till elva års fängelse för grova övergrepp på ett barn har överklagat tingsrättens dom. Han anser att straffet är för högt och att bevisningen är sådan att han inte bör dömas för mer än det han har erkänt..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man dömdför , våldtäktmot , barnhar , överklagat, domen
Nya Wermlands Tidningen - 13 nov 17 kl. 11:36

Dömdes för förnedrande våldtäkt – har överklagat

Mannen blev utsatt för grovt våld, ett sexuellt övergrepp och förnedring.Tre personer dömdes för grov våldtäkt. Nu har två överklagat sina domar.

Kristianstadsbladet - 29 jan 14 kl. 06:18

Majoritet av våldtäktsoffer barn


Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, enligt landets president Ellen Johnson Sirleaf. Hon tog upp siffrorna i ett tv-sänt tal till nationen på måndagskvällen, där hon pratade om sexuellt våld som Liberias "största utmaning". - Det är skamligt att detta fortsätter att befläcka bilden av vårt land, sade hon.

BT - 29 jan 14 kl. 06:20

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, enligt landets president Ellen Johnson Sirleaf. Hon tog upp siffrorna i ett tv-sänt tal till nationen på måndagskvällen, där hon pratade om sexuellt våld som Liberias "största utmaning". - Det är skamligt att detta fortsätter att befläcka bilden av vårt land, sade hon.

UNT - 29 jan 14 kl. 06:18

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, sade landets president Ellen Johnson Sirleaf i ett tal till nationen. Hon uppmanade alla att kämpa mot sexuellt våld, som fortfarande är ett stort problem i Liberia.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 14 kl. 06:21

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, enligt landets president Ellen Johnson Sirleaf. Hon tog upp siffrorna i ett tv-sänt tal till nationen på måndagskvällen, där hon pratade om sexuellt våld som Liberias "största utmaning". — Det är skamligt att detta fortsätter att befläcka bilden av vårt land, sade hon..

NT - 29 jan 14 kl. 06:18

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, enligt landets president Ellen Johnson Sirleaf. Hon tog upp siffrorna i ett tv-sänt tal till nationen på måndagskvällen, där hon pratade om sexuellt våld som Liberias "största utmaning"..

SvD - 29 jan 14 kl. 06:18

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, sade landets president Ellen Johnson Sirleaf i ett tal till nationen..

SvD - 12 okt 16 kl. 21:05

Kristna förföljs för sin tro: "Bar våldtäktsmannens barn"

Ilham våldtogs gång på gång av sina kidnappare. Saras familj betalade utpressningspengar för att slippa bli mördade. Mitt i den blodigaste av konflikter, där nästan 300 000 människor beräknas ha dödats, finns en särskilt utsatt grupp: Syriens runt 1,5 miljoner kristna.

Dalarnas tidningar - 23 apr 14 kl. 11:17

Har överklagat våldtäktsdom

Den 23-årige man från Ludvikatrakten som i Skaraborgs tingsrätt i slutet av mars dömdes till fängelse i fem år och sex månader för två våldtäkter har överklagat domen till Göta hovrätt..

UT - 12 jul 13 kl. 22:41

Barnvåldtäktsdom överklagas

Den man som i juni fälldes för sexuellt utnyttjande av tre barn har nu överklagat domen.
Han hävdar fortfarande att han aldrig träffat barnen. Mannen, som är i 20-årsåldern och hemmahörande i Ulricehamn, fälldes i slutet av juni för våldtäkt mot barn, försök till våldtäkt mot barn, sexuellt ofredande samt barnpornografibrott.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Trafik: Flera bilar inblandade i krock

Enligt SOS Alarm är flera bilar inblandade i en trafikolycka vid Vallgatan/Skrågatan i Åhus. .

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Skogsbränder: Regn krävs för att släcka bränderna

Stora bränder härjar fortfarande i skogarna i en rad län. Räddningstjänsten kan inte släcka bränderna utan ihållande regn, men bara enstaka skurar väntas..

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Lukas Ernryd: Miguel och Andy är båda värda en staty – vi kan inte fortsätta att jobba ihjäl oss

Miguel är IT-kille och jobbar för New Yorks kollektivtrafik. Någon borde göra en staty av honom. Men vi börjar med Miguels chef, Andy Byford.

Kristianstadsbladet - Igår: 16:00

Rakapparater stals från livsmedelsbutik

Kristianstadsbladet - Igår: 14:05

Inbrott på Bivaröds gård

Kristianstadsbladet - Igår: 11:33

Gammal folkvagnsbuss började brinna på E22

En folkvagnsbuss av äldre modell började brinna på E22 på fredagsförmiddagen. .

Kristianstadsbladet - I förrgår: 11:50

Entreprenör planerar att öppna butik i Kristianstad – ”Hos er handlar man på hemmaplan”

Handlaren Henric Blomsterberg planerar att öppna i Kristianstad i höst. ”En vit fläck på kartan när det gäller premiumsängar”, säger han..

Kristianstadsbladet - Igår: 09:36

Länsstyrelsen överväger skärpt eldningsförbud

Länsstyrelsen i Skåne överväger att skärpa eldningsförbudet i länet. Om så sker, blir det bara tillåtet att grilla på den egna tomten..

Kristianstadsbladet - Igår: 07:47

Sämre villkor bakom kritik

Två år efter beslutet är kritiken mot hur ”Heltid för alla” infördes fortsatt stark inom omsorgen. Färre nya ansikten för kunderna och bättre kvalitet utlovades men kritikerna anser att det har blivit tvärtom..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 22:00

West of Eden gjorde ett strandhugg

Bandet West of Eden från Göteborg svarade för underhållningen på torsdagens musikaliska strandhugg i Tivoliparken. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.