Kristianstadsbladet > Lokalt

Wednesday, 14 November, 08:02

Kristianstadsbladet - 13 jul 18 kl. 05:00

Man dömd för våldtäkt mot barn har överklagat domenMannen i 30-årsåldern som dömdes till elva års fängelse för grova övergrepp på ett barn har överklagat tingsrättens dom. Han anser att straffet är för högt och att bevisningen är sådan att han inte bör dömas för mer än det han har erkänt..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man dömdför , våldtäktmot , barnhar , överklagat, domen
Nya Wermlands Tidningen - 13 nov 17 kl. 11:36

Dömdes för förnedrande våldtäkt – har överklagat

Mannen blev utsatt för grovt våld, ett sexuellt övergrepp och förnedring.Tre personer dömdes för grov våldtäkt. Nu har två överklagat sina domar.

Kristianstadsbladet - 29 jan 14 kl. 06:18

Majoritet av våldtäktsoffer barn


Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, enligt landets president Ellen Johnson Sirleaf. Hon tog upp siffrorna i ett tv-sänt tal till nationen på måndagskvällen, där hon pratade om sexuellt våld som Liberias "största utmaning". - Det är skamligt att detta fortsätter att befläcka bilden av vårt land, sade hon.

BT - 29 jan 14 kl. 06:20

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, enligt landets president Ellen Johnson Sirleaf. Hon tog upp siffrorna i ett tv-sänt tal till nationen på måndagskvällen, där hon pratade om sexuellt våld som Liberias "största utmaning". - Det är skamligt att detta fortsätter att befläcka bilden av vårt land, sade hon.

UNT - 29 jan 14 kl. 06:18

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, sade landets president Ellen Johnson Sirleaf i ett tal till nationen. Hon uppmanade alla att kämpa mot sexuellt våld, som fortfarande är ett stort problem i Liberia.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 14 kl. 06:21

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, enligt landets president Ellen Johnson Sirleaf. Hon tog upp siffrorna i ett tv-sänt tal till nationen på måndagskvällen, där hon pratade om sexuellt våld som Liberias "största utmaning". — Det är skamligt att detta fortsätter att befläcka bilden av vårt land, sade hon..

NT - 29 jan 14 kl. 06:18

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, enligt landets president Ellen Johnson Sirleaf. Hon tog upp siffrorna i ett tv-sänt tal till nationen på måndagskvällen, där hon pratade om sexuellt våld som Liberias "största utmaning"..

SvD - 29 jan 14 kl. 06:18

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, sade landets president Ellen Johnson Sirleaf i ett tal till nationen..

SvD - 12 okt 16 kl. 21:05

Kristna förföljs för sin tro: "Bar våldtäktsmannens barn"

Ilham våldtogs gång på gång av sina kidnappare. Saras familj betalade utpressningspengar för att slippa bli mördade. Mitt i den blodigaste av konflikter, där nästan 300 000 människor beräknas ha dödats, finns en särskilt utsatt grupp: Syriens runt 1,5 miljoner kristna.

Dalarnas tidningar - 23 apr 14 kl. 11:17

Har överklagat våldtäktsdom

Den 23-årige man från Ludvikatrakten som i Skaraborgs tingsrätt i slutet av mars dömdes till fängelse i fem år och sex månader för två våldtäkter har överklagat domen till Göta hovrätt..

Skånskan - 21 sep 18 kl. 17:27

Våldtäktsdom ändras inte

Sjöbo En tonåring som i somras dömdes för våldtäkt har överklagat till hovrätten, men där får han inget gehör. Tingsrättens dom står därmed fast.Det var i februari som våldtäkten ägde rum i Sjöbo kommun.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Föräldrar har fruktat att en olycka skulle ske

Måndagens trafikolycka då en flicka blev påkörd vid övergångsstället vid Fröknegårdsskolan är något föräldrar uttryckt sin oro för sedan tidigare. En pappa undrar varför kommunen inte har kommit med någon åtgärd. .

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Scan kritiseras för smutsiga lokaler

Livsmedelslokalerna hålls inte rena och i gott skick, konstaterar Livsmedelsverket efter två besök på Scans anläggning i Kristianstad. Nu riskerar Scan ett vite på 40 000 kronor per månad..

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Djurröd: Män hotade och stal från husvagnsägare

Två män, en i 30-årsåldern och en i 20-årsåldern, har gripits misstänkta för stöld och olaga hot efter en händelse i Djurröd på tisdagen..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Klart: Alliansen tar över styret i Kristianstad

Alliansen tar över styret i Kristianstad och kommer att leda i minoritet. Socialdemokraterna går i opposition och SD kommer att ha valteknisk samverkan med en politisk vilde. Det står klart efter tisdagens kommunfullmäktige..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Man slog sin gravida hustru

Hustrun misshandlades under flera år. De två första gångerna var hon gravid, de senaste tillfällena blev hon slagen och sparkad av maken trots att deras barn fanns i rummet. Nu har maken dömts för våldet..

Kristianstadsbladet - 16 timmar sedan

Brott: Tjuv med olika identiteter togs i Kristianstad

Tjuven, som även stulit i Karlshamn, togs i Kristianstad. Mannen är tidigare dömd i Sverige under ett annat namn och fingeravtrycksträffar visar att han förekommit under olika identiteter i Europa. Nu har han dömts till fängelse och utvisning..

Kristianstadsbladet - 16 timmar sedan

Försvunna agilityhunden: Sökandet efter Leela fortsätter i skog norr om Kristianstad

Utefter den senaste observationen av den försvunna hunden Leela tror man att hon befinner sig i en skog norr om Kristianstad. Det var för en vecka sedan. .

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Pierre Månsson (L): ”Man skäms för Kristianstads skull”

Liberalernas Pierre Månsson skräder inte på orden i den uppkomna situationen kring Abdikarim Hassan. ”Jag tycker det är skämmigt för Kristianstad” säger han..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

V vill utesluta Abdikarim Hassan ur partiet – ”Han har passerat alla gränser”

Vänsterpartiets gruppledare Mikael Persson har svårt att sätta ord på hur besviken han är över Abdikarim Hassans agerande. Han har tagit kontakt med partiledningen för att inleda en uteslutningsprocess..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Skåneallians vill höja regionskatten

Region Skånes nya alliansstyre vill höja skatten med 49 öre, rapporterar Sydsvenskan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.