Kristianstadsbladet > Lokalt

Saturday, 16 February, 00:29

Kristianstadsbladet - 13 jul 18 kl. 05:00

Man dömd för våldtäkt mot barn har överklagat domenMannen i 30-årsåldern som dömdes till elva års fängelse för grova övergrepp på ett barn har överklagat tingsrättens dom. Han anser att straffet är för högt och att bevisningen är sådan att han inte bör dömas för mer än det han har erkänt..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man dömdför , våldtäktmot , barnhar , överklagat, domen
Nya Wermlands Tidningen - 13 nov 17 kl. 11:36

Dömdes för förnedrande våldtäkt – har överklagat

Mannen blev utsatt för grovt våld, ett sexuellt övergrepp och förnedring.Tre personer dömdes för grov våldtäkt. Nu har två överklagat sina domar.

Kristianstadsbladet - 29 jan 14 kl. 06:18

Majoritet av våldtäktsoffer barn


Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, enligt landets president Ellen Johnson Sirleaf. Hon tog upp siffrorna i ett tv-sänt tal till nationen på måndagskvällen, där hon pratade om sexuellt våld som Liberias "största utmaning". - Det är skamligt att detta fortsätter att befläcka bilden av vårt land, sade hon.

BT - 29 jan 14 kl. 06:20

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, enligt landets president Ellen Johnson Sirleaf. Hon tog upp siffrorna i ett tv-sänt tal till nationen på måndagskvällen, där hon pratade om sexuellt våld som Liberias "största utmaning". - Det är skamligt att detta fortsätter att befläcka bilden av vårt land, sade hon.

UNT - 29 jan 14 kl. 06:18

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, sade landets president Ellen Johnson Sirleaf i ett tal till nationen. Hon uppmanade alla att kämpa mot sexuellt våld, som fortfarande är ett stort problem i Liberia.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 14 kl. 06:21

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, enligt landets president Ellen Johnson Sirleaf. Hon tog upp siffrorna i ett tv-sänt tal till nationen på måndagskvällen, där hon pratade om sexuellt våld som Liberias "största utmaning". — Det är skamligt att detta fortsätter att befläcka bilden av vårt land, sade hon..

NT - 29 jan 14 kl. 06:18

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, enligt landets president Ellen Johnson Sirleaf. Hon tog upp siffrorna i ett tv-sänt tal till nationen på måndagskvällen, där hon pratade om sexuellt våld som Liberias "största utmaning"..

SvD - 29 jan 14 kl. 06:18

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, sade landets president Ellen Johnson Sirleaf i ett tal till nationen..

SvD - 12 okt 16 kl. 21:05

Kristna förföljs för sin tro: "Bar våldtäktsmannens barn"

Ilham våldtogs gång på gång av sina kidnappare. Saras familj betalade utpressningspengar för att slippa bli mördade. Mitt i den blodigaste av konflikter, där nästan 300 000 människor beräknas ha dödats, finns en särskilt utsatt grupp: Syriens runt 1,5 miljoner kristna.

Dalarnas tidningar - 23 apr 14 kl. 11:17

Har överklagat våldtäktsdom

Den 23-årige man från Ludvikatrakten som i Skaraborgs tingsrätt i slutet av mars dömdes till fängelse i fem år och sex månader för två våldtäkter har överklagat domen till Göta hovrätt..

Skånskan - 21 sep 18 kl. 17:27

Våldtäktsdom ändras inte

Sjöbo En tonåring som i somras dömdes för våldtäkt har överklagat till hovrätten, men där får han inget gehör. Tingsrättens dom står därmed fast.Det var i februari som våldtäkten ägde rum i Sjöbo kommun.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Araslövs kyrka är ett statligt byggnadsminne

En av Sveriges äldsta tegelbyggnader har byggnadsminnesförklarats. .

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Åhusrestaurang kvalar in på White Guide-lista

Restaurang Villan i Åhus har kvalat in på White Guides lista över Sveriges 600 bästa restauranger. ”Vi är väldigt glada, särskilt som de besökte oss då vi fortfarande höll på att bygga”. Åhus.

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Stockholm vill ha Nylander som partiledare

Liberalernas största länsförbund – det i Stockholms län – har enats om tre möjliga efterträdare till Jan Björklund. En av dem är Christer Nylander från Kristianstad. .

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Polisen: Bostadsinbrotten kraftigt ner i södra Sverige

Under 2015 skedde 5 831 bostadsinbrott i polisregion Syd, vilket innefattar Skåne, Blekinge, Kalmar och Kronobergs län. 2018 hade den siffran minskat till 3 220 inbrott – en minskning med 45 procent, skriver polisen på sin hemsida..

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Här är sjukhuset du ska åka till om du får hjärtinfarkt

Hjärtavdelningen på CSK är näst bäst i landet och det bästa i Skåne på hjärtinfarkter. Det visas av det kvalitetsregister som Swedeheart har presenterat..

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Dagens fråga: Vad rekommenderar du turister att göra i Kristianstad?

Stora evenemang som Mello och Agility-VM lockar mycket folk till stan. .

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Inget besked till ålfiskarna

Det blev inget besked till ålfiskarna om deras tillstånd att fiska ål ska gå att lämna över till nästa generation. Åhus-Stockholm.

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

"Det blir snudd på tvåsiffrigt” – så blir helgens väder

Våren kan vara här. Temperaturen i helgen ser nästan ut att nå tvåsiffriga plusgrader. Dessutom väntas lördagen bli solig.

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Vångabacken tvingas stänga: ”Det känns såklart deppigt”

Det milda vädret, men framförallt regnet gör att Vångabacken tvingas stänga för säsongen efter att bara ha haft öppet i två veckor. Det konstaterar Mats Hansson, ordförande i Vångabergets slalomklubb..

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Resecentrum: 30-åring attackerade man skruvmejsel

I torsdags kväll, strax efter klockan 20, blev en man plötsligt attackerad av en yngre man med en skruvmejsel inne på Resecentrum i Hässleholm. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.