Kristianstadsbladet > Lokalt

Saturday, 22 September, 22:54

Kristianstadsbladet - 13 jul 18 kl. 05:00

Man dömd för våldtäkt mot barn har överklagat domenMannen i 30-årsåldern som dömdes till elva års fängelse för grova övergrepp på ett barn har överklagat tingsrättens dom. Han anser att straffet är för högt och att bevisningen är sådan att han inte bör dömas för mer än det han har erkänt..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man dömdför , våldtäktmot , barnhar , överklagat, domen
Nya Wermlands Tidningen - 13 nov 17 kl. 11:36

Dömdes för förnedrande våldtäkt – har överklagat

Mannen blev utsatt för grovt våld, ett sexuellt övergrepp och förnedring.Tre personer dömdes för grov våldtäkt. Nu har två överklagat sina domar.

Kristianstadsbladet - 29 jan 14 kl. 06:18

Majoritet av våldtäktsoffer barn


Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, enligt landets president Ellen Johnson Sirleaf. Hon tog upp siffrorna i ett tv-sänt tal till nationen på måndagskvällen, där hon pratade om sexuellt våld som Liberias "största utmaning". - Det är skamligt att detta fortsätter att befläcka bilden av vårt land, sade hon.

BT - 29 jan 14 kl. 06:20

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, enligt landets president Ellen Johnson Sirleaf. Hon tog upp siffrorna i ett tv-sänt tal till nationen på måndagskvällen, där hon pratade om sexuellt våld som Liberias "största utmaning". - Det är skamligt att detta fortsätter att befläcka bilden av vårt land, sade hon.

UNT - 29 jan 14 kl. 06:18

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, sade landets president Ellen Johnson Sirleaf i ett tal till nationen. Hon uppmanade alla att kämpa mot sexuellt våld, som fortfarande är ett stort problem i Liberia.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 14 kl. 06:21

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, enligt landets president Ellen Johnson Sirleaf. Hon tog upp siffrorna i ett tv-sänt tal till nationen på måndagskvällen, där hon pratade om sexuellt våld som Liberias "största utmaning". — Det är skamligt att detta fortsätter att befläcka bilden av vårt land, sade hon..

NT - 29 jan 14 kl. 06:18

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, enligt landets president Ellen Johnson Sirleaf. Hon tog upp siffrorna i ett tv-sänt tal till nationen på måndagskvällen, där hon pratade om sexuellt våld som Liberias "största utmaning"..

SvD - 29 jan 14 kl. 06:18

Majoritet av våldtäktsoffer barn

Två av tre våldtäktsoffer i Liberia är barn, sade landets president Ellen Johnson Sirleaf i ett tal till nationen..

SvD - 12 okt 16 kl. 21:05

Kristna förföljs för sin tro: "Bar våldtäktsmannens barn"

Ilham våldtogs gång på gång av sina kidnappare. Saras familj betalade utpressningspengar för att slippa bli mördade. Mitt i den blodigaste av konflikter, där nästan 300 000 människor beräknas ha dödats, finns en särskilt utsatt grupp: Syriens runt 1,5 miljoner kristna.

Dalarnas tidningar - 23 apr 14 kl. 11:17

Har överklagat våldtäktsdom

Den 23-årige man från Ludvikatrakten som i Skaraborgs tingsrätt i slutet av mars dömdes till fängelse i fem år och sex månader för två våldtäkter har överklagat domen till Göta hovrätt..

Skånskan - Igår: 17:27

Våldtäktsdom ändras inte

Sjöbo En tonåring som i somras dömdes för våldtäkt har överklagat till hovrätten, men där får han inget gehör. Tingsrättens dom står därmed fast.Det var i februari som våldtäkten ägde rum i Sjöbo kommun.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Regnet skrämde inte premiärpubliken

Att det regnar utomhus om hösten är normalt, men inomhus? Jodå. Underhållningspatrullen har sett till att hösten blir regnig även inne på teatern.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Larm om brand i personbil

En personbil på Tostebergavägen i Bromölla brinner. Larmet om branden nådde SOS klockan 20 på lördagen..

Kristianstadsbladet - Igår: 22:23

Kristianstad: Man hittades död – ”Kommer att utreda”

En man i 70-årsåldern hittades avliden vid sin terrängskoter på fredagskvällen. Anhöriga är underrättade och polisen utreder händelsen. .

Kristianstadsbladet - Igår: 22:00

Kristianstadsfrisör tävlar i hårfärg – ”en boost för självförtroendet”

Malin Magnusson från Skägg & Lockar är en av fem frisörer som tävlar i hårfärgning i Stockholm under lördagen. ”En boost för självförtroendet”, säger hon..

Kristianstadsbladet - Igår: 20:47

Vad tycker du om att högskolan kanske flyttar in till centrum?

Högskolan Kristianstad har planer på att flytta in till badhustomten i centrum..

Kristianstadsbladet - Igår: 19:58

Allianspartier gör slut med S – vill bilda eget styre

Den styrande koalitionen med C, L och S går skilda vägar. Istället inleds nu skarpa förhandlingar mellan allianspartierna (C, L, M och KD) om ett nytt minoritetsstyre i Kristianstad. Men badhuset blir en knäckfråga..

Kristianstadsbladet - Igår: 18:55

Mordbrand: Ung kvinna omhäktad för dåd i Åhus och Kristianstad

En ung kvinna som misstänks för mordbrand i Kristianstad samt skadegörelse i Kristianstad och Åhus omhäktades på fredagen..

Kristianstadsbladet - Igår: 18:45

Nya rondellbygget på Långebro – "Kommer att bli ännu längre köer”

Nu blir det bara värre, tills det blir bättre. Förberedelserna för rondellbygget på Långebro har pågått en dryg månad. De två kommande söndagarna stängs delar av gatan av.

Kristianstadsbladet - Igår: 17:25

Span förstärks i nya polisområdet

I nya polisområdet Blekinge nordöstra Skåne, som bildas på måndag, förstärks spaningsavdelningen väsentligt för att klara en ökande grov brottslighet..

Kristianstadsbladet - Igår: 17:24

Vapenbrott: Kille och tjej hade pistol med ammunition

Två personer, en 17-årig kille och en 23-årig tjej, häktades på fredagen misstänkta för grovt vapenbrott. Åklagaren har nu två veckor på sig att väcka åtal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.