GöteborgsPosten > Opinion

Wednesday, 14 November, 08:17

GöteborgsPosten - 13 jul 18 kl. 05:00

Sigfrid: Sverige behöver de bästaRegeringen har inte lyckats lösa situationen för utländska specialister som utvisas på grund av teknikaliteter. Vi behöver en lagändring nu, skriver Karl Sigfrid..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Karl Sigfrid

Dela artikeln

96 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sigfrid, Sverigebehöver de bästa
GöteborgsPosten - 02 aug 18 kl. 05:00

Sigfrid: Sverige behöver en egen matproduktion

Om vi vill att Sverige ska ha en egen matproduktion måste vi vara beredda att stötta när vädret är extremt..

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 15:45

Sverige har fått en ny socialtjänst och det kallas för frivilligorganisationer

En sak som Sverige sedan andra världskriget har förknippats med är den så kallade ”svenska modellen”, där alla människor garanteras någon form av trygghet i form av ekonomiskt stöd och liknande. Modellen har blivit prisad många gånger om internationellt och flera andra länder runtom i världen har tagit efter och infört liknande välfärdssystem. Men det var då det.

Alliansfritt Sverige - 29 jan 12 kl. 16:45

Sverige rasar på miljölistorna


MILJÖRAS. Sveriges miljöpolitik får inte längre bara kritik från den samlade miljörörelsen. Nu rasar även Sverige på forskarnas listor över länders miljöarbete.

Alliansfritt Sverige - 21 maj 12 kl. 13:00

Rapport varnar: Sverige på väg bort från den svenska modellen


VARNING. Sverige tappar sin plats i den internationella trygghetsligan i rasande fart. Värst är det med vår A-kassa där vi gått från att ha den näst högsta till att ligga under snittet i en internationell jämförelse.

Alliansfritt Sverige - 04 apr 13 kl. 12:32

Sverige i snart EU-domstolen för visstidsanställningar

Smörgårdsbord för arbetsgivare. Bild: Max Gustafson
NOTIS. Alliansen försöker gång på gång visa handlingskraft mot arbetslösheten genom att uppfinna den ena nya anställningsformen efter den andra.

Alliansfritt Sverige - 15 maj 13 kl. 08:38

Klyftorna ökar snabbast i Sverige

KLYFTOR. OECD rapporterar att Sverige är det land vars klyftor har ökat mest de senaste 20 åren. Andelen fattiga har fördubblats under perioden från under 4 % till över 9 %.

Alliansfritt Sverige - 29 maj 13 kl. 09:17

Moderatpolitiker: ?okontrollerad invandring? kommer leda till inbördeskrig Sverige

Olle Engström (M) är ledamot i Borås kommunfullmäktige. Han skriver idag en debattartikel i Borås Tidning där han lägger ut texten om invandring och oroligheterna i några Stockholmsförorter under rubriken Okontrollerad invandring orsak till upploppen. Nu är det inte alltid den som skriver debattartikeln som sätter rubriken så vi ska inte döma innehållet innan vi läst artikeln.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Sonesson: Brottsoffers läkning viktigare än våldtäktsmäns längtan efter frihet

Nyligen släpptes ”Örebromannen”, en av Sveriges värsta serievåldtäktsmän, fri fast kriminalvården anser att risken för återfall bedöms som hög. Hans offer riskerar nu att möta honom. Vid bedömningar av straff, permissioner och villkorlig frigivning måste det börja väga tungt hur det påverkar traumatiserade brottsoffers läkning..

GöteborgsPosten - Igår: 07:10

Boström: Kina utgör det största hotet mot friheten i vår tid

Kina är i full färd med att införa ett "socialt kreditsystem". Det kraftfullaste kontrollverktyg över medborgarna som mänskligheten skådat..

GöteborgsPosten - 11 nov 18 kl. 05:00

Ett aldrig sinande ymnighetshorn

Svensk politik blir allt svårare att förklara för utomstående. Vem som ska samarbeta med vem och varför kan ändras från en dag till en annan. Lösningar på dilemmat finns, men de inblandade tycks inte ta någon notis om det, skriver Peter Hjörne..

GöteborgsPosten - 10 nov 18 kl. 06:40

Teodorescu: Dags för C och L att välja

Hade Centern och Liberalerna redan innan valet sagt att isoleringen av SD är viktigare än att Ulf Kristersson (M) blir statsminister hade det varit rakryggat och tydligt..

GöteborgsPosten - 09 nov 18 kl. 14:00

”Bara fantasin sätter gränser”

Varje onsdag träffas ett gäng på Centralen som gillar att klä ut sig till sina favoritkaraktärer. Nu söker de fler intresserade till sin cosplay-grupp..

GöteborgsPosten - 09 nov 18 kl. 14:00

Vill lyfta äldres livsöden - innan det är för sent

Tanken är att vanliga människor, över 75 år, ska få chansen att berätta om sitt liv och vad som egentligen har varit viktigt i en bok. Innan det är för sent..

GöteborgsPosten - 09 nov 18 kl. 14:00

Skadeoro i AIK inför guldavgörande

AIK dras fortfarande med skadebekymmer. Inför guldavgörandet mot Kalmar FF på söndag är både målvakten Oscar Linnér och mittfältsstjärnan Sebastian Larsson osäkra..

GöteborgsPosten - 09 nov 18 kl. 14:10

Rosenberg: "Ingen anledning att sluta"

Den här säsongen var tänkt att bli hans sista. Men nu står det klart att Markus Rosenberg, 36, har förlängt sitt kontrakt med Malmö FF över nästa säsong. "Jag hittar inte någon anledning att sluta", säger han..

GöteborgsPosten - 09 nov 18 kl. 14:17

Kommunen i stabsläge: ”Vi är tillgängliga dygnet runt”

Sex kommunanställda arbetar dygnet runt med sökandet efter den försvunne tolvåringen. Kommunledningen är i stabsläge..

GöteborgsPosten - 09 nov 18 kl. 14:23

Sjuk Kvitova missar Fed Cup-final

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.