Expressen > Sport

Tuesday, 25 September, 11:14

Liknande nyheter

Taggar: Erbjuds, två, miljarderför att ta över , jobbet
Resume - 04 aug 15 kl. 13:16

Erbjuds 1,7 miljarder – för att byta skor

Enligt ESPN har NBA-stjärnan James Harden erbjudits drygt 1,7 miljarder kronor av Adidas – för att sno honom från Nike. Om allt går i lås kommer han att tjäna mer pengar från sin skosponsor än vad han gör för att spela basket..

SN - 18 feb 15 kl. 20:09

Erbjuds nytt jobb – men omplaceras

Dagen efter att Caroline Broberg berättade i SN att förlorat jobbet efter att hon talat om för chefen att hon har adhd, erbjuds hon en tillsvidareanställning. Men hon får inte fortsätta på boendestöd, där arbetskamrater och kollegor vill ha kvar henne..

YLE - 31 aug 16 kl. 16:37

Ska jobbet erbjuda sjukvård?

Den som får heltäckande vård via jobbet får bereda sig på förändringar efter vårdreformen. Både vårdproffs och myndigheter vill få bort snuvor och nackont från arbetshälsovården. Vårdreformen är krånglig.

UT - 11 nov 16 kl. 10:03

Gülsen Özdenkos erbjuds jobbet som ny skolchef

Det blir Gülsen Özdenkos, i dag anställd i Borås stad, som kommer att erbjudas jobbet som ny skolchef i Ulricehamns kommun..

VA - 18 feb 11 kl. 13:53

Telia delar ut miljarder

18 februari Telia Soneras styrelse lanserar ett återköpsprogram där man erbjuder sig att köpa 160,4 miljoner aktier av ägarna. Om hela erbjudandet antas av ägarna motsvarar det en utdelning på 10 miljarder kronor. Aktieägarna erbjuds att få sälja var 28:e aktie, motsvarande 3,6 procent av antalet aktier i bolaget, i programmet.

Cornucopia - 24 jun 15 kl. 12:16

Över en miljon svenskar lider av överskuldsättning - kostar 200 miljarder om året

En tidning uppmärksammar med anledning av Riksrevisionens servilt nedtonande rapport att docent Richard Ahlström vid Malmö "universitet" menar att 1.2 miljoner svenskar lider av överskuldsättning. En skuldsättning som totalt kostar samhället 200 miljarder SEK om året.

Dagensanalys.se - 18 jun 17 kl. 23:17

Google kan få böta 78 miljarder kronor – för att de ger sina annonser en fördel

Europeiska Unionen kommer att dela ut rekordstora böter till Google under de närmaste veckorna, enligt The Wall Street Journal, de skall ha fått information från initierade personer i frågan. Google har även tidigare granskats av EU för sina visningar av annonser, gällande deras Android-operativsystem och dess jämförelseshoppingtjänst. Böterna i detta fall skall gälla för hur Google hanterar jämförelseshopping.

BT - 18 feb 11 kl. 13:31

Telia-återköp för tio miljarder

Telia Soneras styrelse lanserar ett återköpsprogram där man erbjuder sig att köpa 160,4 miljoner aktier av ägarna. Om hela erbjudandet antas av ägarna motsvarar det en utdelning på 10 miljarder kronor.
Aktieägarna erbjuds att få sälja var 28:e aktie, motsvarande 3,6 procent av antalet aktier i bolaget, i programmet.

DI - 11 jan 16 kl. 11:45

Sharp erbjuds statlig nödhjälp

En statlig japansk fond har erbjudit sig att investera 200 miljarder yen, cirka 14,5 miljarder kronor, i det krisdrabbade japanska elektronikföretaget Sharp. Det uppger affärstidningen Nikkei, enligt Reuters..

SR - 10 feb 16 kl. 22:31

Meda kan köpas för miljarder

Erbjuds 83 miljarder..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

SHL är igång – så tjänar du pengar på hockeyn

Årets mål är redan gjort.Växjö Lakers är inte lika överlägset den här säsongen.SHL är speleggande..

Expressen - 15 minuter sedan

”Man har känt av att någonting finns där”

Andreas Engqvists comeback ser ut att dröja.Djurgårdens lagkapten berättar nu hur han påverkats av smällen i hemmapremiären.– Det har varit lite upp och ned.

Expressen - 15 minuter sedan

Systrarna Kallur i ny satsning tillsammans

Det har snart gått två år sedan Sanna Kallur lade ned sin friidrottskarriär. Nu gör hon en helt ny satsning – men på snö. – Tidigare var det ”big no-no” med längdskidåkning, säger Kallur till tidningen Vasalöparen.

Expressen - 1 timme sedan

MFF i rekordbra läge inför 2019

Malmö FF är i ett rekordbra läge inför 2019.Endast tre spelare sitter på utgående kontrakt i år –  två av dem är reservmålvakter – och 2019 går ett enda A-lagskontrakt ut.– Just nu har vi i en bra situation, säger Malmö FF:s vd Niclas Carlnén..

Expressen - 30 minuter sedan

Här är alla MFF:s 33 spelarkontrakt

 .

Expressen - 45 minuter sedan

Uppgift: Ericsson förlorar sin plats

Den svenske formel-1 föraren Marcus Ericsson framtid har länge varit osäker. Nu kommer uppgifter på att Ericsson kan kommer ersättas av den italienska tredjeföraren i Sauber..

Expressen - 45 minuter sedan

”De är tre mycket talangfulla tjejer”

Årets Stig H-stipendiater är valda. Det är Emilia Leo, Henriette Larsen och Jenny Björk som föräras med stipendiet. – Det här är tre mycket talangfulla tjejer som alla siktar högt och som har förutsättningar att bli framgångsrika, säger Stig H Johansson i ett pressmeddelande.

Expressen - 1 timme sedan

Rebecca Peterson föll mot Wozniacki

Rebecca Peterson hade ingen chans mot världstvåan i tennis, Caroline Wozniacki, i WTA-turneringen i kinesiska Wuhan. Danskan vann matchen i andra omgången med 6–4, 6–1..

Expressen - 1 timme sedan

Kriteriet i helgen är ett av de bästa som körts

I bland var det bättre förr. Men långt från alltid. Kriteriet i helgen är ett av de bästa som körts..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.