Jönköpingsnytt > Nyheter

Monday, 16 July, 21:50

Liknande nyheter

Taggar: Pojke, försvunneni , Jönköping
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

12-årig pojke försvunnen i Norrköping

En 12-årig pojke försvann från sitt hem vid Häradshammar, öster om Norrköping vid 17-tiden under måndagen.Polisen fick in larmet om pojken vid 20.48, då hade han varit försvunnen i närmre fyra timmar, skriver Aftonbladet.

DN - 27 okt 15 kl. 13:16

Treårig pojke försvunnen i Enköping

En treårig pojke saknas i Enköping, i området kring Härnevi, meddelar polisen..

Aftonbladet - 17 aug 15 kl. 21:50

12-årig pojke försvunnen i Norrköping

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

5 år gammal pojke försvunnen – polisen vädjar om tips

En liten pojke i Norrköping rapporteras vara försvunnen sen klockan 14.00 idag, skriver Aftonbladet. Polisen vädjar till personer att höra av sig om de har sett pojken.

Expressen - 21 jan 16 kl. 13:19

11-årig pojke försvunnen från skola

Polisen söker efter en 11-årig pojke som varit försvunnen från sin skola i Linköping sedan klockan 11 på torsdagsförmiddagen.Knappt tre timmar senare hittades pojken välbehållen.Det finns i nuläget ingen misstanke om brott..

Kristianstadsbladet - 15 jan 14 kl. 13:32

Pojke försvunnen från förskola


Polisen i Jönköping söker efter en pojke på 1,5 år som försvunnit från en förskola på Öxnehaga i Jönköpings kommun. Barnet saknas sedan klockan 11 då han senast sågs på förskolans gård.Flera polispatruller söker efter pojken i området..

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 14 kl. 13:34

Pojke försvunnen från förskola

Polisen i Jönköping söker efter en pojke på 1,5 år som försvunnit från en förskola på Öxnehaga i Jönköpings kommun. Barnet saknas sedan klockan 11 då han senast sågs på förskolans gård. Flera polispatruller söker efter pojken i området..

NT - 15 jan 14 kl. 13:32

Pojke försvunnen från förskola

Polisen i Jönköping söker efter en pojke på 1,5 år som försvunnit från en förskola på Öxnehaga i Jönköpings kommun. Barnet saknas sedan klockan 11 då han senast sågs på förskolans gård..

BT - 15 jan 14 kl. 13:34

Pojke försvunnen från förskola

Polisen i Jönköping söker efter en pojke på 1,5 år som försvunnit från en förskola på Öxnehaga i Jönköpings kommun. Barnet saknas sedan klockan 11 då han senast sågs på förskolans gård. Flera polispatruller söker efter pojken i området..

BT - 15 jan 14 kl. 13:34

Pojke försvunnen från förskola

Polisen i Jönköping söker efter en pojke på 1,5 år som försvunnit från en förskola på Öxnehaga i Jönköpings kommun. Barnet saknas sedan klockan 11 då han senast sågs på förskolans gård. Flera polispatruller söker efter pojken i området.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 30 minuter sedan

Här är badet för alla Jönköpings hundar

Vid Västersjön finns Jönköpings enda kommunala hundbad. Här samlas personer med hundar som vill svalka sig, vilket är mycket efterfrågat i värmeböljan.
- Ibland är det hur mycket hundar som helst här, säger Felicia Aveborn och Amanda Lindberg.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Vill ha alkoholgräns för elcyklar

Många ställer bilen när de druckit alkohol och väljer istället att ta elcykeln hem efter sommarfesten. Något som är tillåtet, men nu vill sex av tio svenskar införa en promillegräns även för elcykel.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Larm om brand i villa

Räddningstjänsten har blivit larmade till en brand i villa i Trånghalla.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Varför så få unga på kommunlistorna?

Valet 2018 börjar närma sig och de flesta partier har släppt sina vallistor. I Jnytts granskning av alla åtta sittande partiers kommunlistor är unga en klar minoritet som ställer upp till kommunfullmäktige.
.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Tågen rullar igen efter branden

Det var tidigare på måndagseftermiddagen avstängt för tågtrafik mellan Tenhult och Forserum. Räddningstjänsten fick stänga av för trafik på grund av en brand i närheten av spårområdet. Men strax innan halv tre meddelade Trafikverket att räddningstjänsten lämnat området och att tågen rullar igen.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Här hamnar den förre J-Södraspelaren

Marcus Johansson värvades till Jönköpings Södra från Halmstad BK inför den här säsongen.
.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Olycka på E4 i södergående fil

En trafikolycka har inträffat på E4.
.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Höga temperaturer väntas – de bör se upp

De närmaste dagarna väntas temperaturer på över 26 grader i området söder om Vättern. Det gör att SMHI gått ut med ett meddelande där man vill uppmärksamma framför allt riskgrupperna på de höga temperaturerna.
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Nytt larm om gräsbrand

Larm har kommit om en gräsbrand i trakterna runt Forserum.
.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Patient hölls fast – ska utredas

Under en ångestattack blev situationen svårhanterlig och en patient fick läggas i bälte med ångestlindrande medicin. Efteråt släpptes patienten och det missades göra någon bedömning om patienten var i behov av psykiatrisk tvångsvård.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.