Expressen > Nyheter

Saturday, 22 September, 14:45

Expressen - 12 jul 18 kl. 20:21

”Det är ett enda stort lidande för kvinnor”Handeln med kvinnor blomstrar i Sverige och sprider sig från storstäderna över landet. – Det är ett enda stort lidande för kvinnor, säger Simon Häggström, kriminalinspektör på Noa.  Lisah Silfwer möter honom i nya avsnittet av Expressen TV:s serie om mäns våld mot kvinnor..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Simon Häggström, Noa, Silfwer, Expressen TV

Dela artikeln

828 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är ett enda stort, lidandeför , kvinnor
BT - 24 aug 14 kl. 15:49

Vi orsakar djuren stort lidande

Replik. Svar till Pöllänen/Knutsson/Brülde, BT 22/8. Vi behöver en ny djurpolitik, hävdar debattörer i BT.

SR - 26 jul 15 kl. 08:00

Stort lidande för trafikskadade djur

Många viltolyckor anmäls aldrig till polisen, trots att det sedan 2010 finns en skyldighet enligt lagen att göra det. För många djur leder det till ett stort lidande..

Expressen - 13 sep 15 kl. 10:57

Alhem: "Det blir ett väldigt stort lidande"

Dubbelmordet i Skoghall visade sig på söndagen vara ett så kallat utvidgat självmord, där gärningsmannen tagit sina föräldrars liv och sedan sitt eget. Rättsexperten Sven-Erik Alhems tankar går till de anhöriga som kanske aldrig får svar på sina frågor. – Det blir ett väldigt stort lidande för dem, säger han..

Sydsvenskan - 07 jul 17 kl. 07:00

Intresset stort bland kvinnor att mönstra - fler kallade än någonsin

25 procent av alla som kallas till mönstring är kvinnor..

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 17 kl. 07:00

Intresset stort bland kvinnor att mönstra - fler kallade än någonsin

25 procent av alla som kallas till mönstring är kvinnor..

Länstidningen i Jämtland - 07 mar 18 kl. 07:36

Ekonomiexperten: Livslönen skiljer stort mellan kvinnor och män – här är bästa råden till alla unga

Kvinnor får ingen lön efter klockan 16.02! Denna rubrik dök nyligen upp i pressen.

Nyan - 18 dec 17 kl. 06:00

Stort gensvar på enkät om sexbrottsprocesser

Vicehäradshövding Lena Nordman fick 76 enkätsvar och 54 individuella svar från kvinnor som både anmält och låtit bli att anmäla sexuella övergrepp till polisen. – Ett stort tack till alla som valt att delta, säger hon. Tidigt under #dammenbrister- och #Ålandockså-kampanjerna mot sexuella övergrepp och trakasserier initierade Lena Nordman sitt forskningsprojekt med målet att åstadkomma en förändring till det bättre i polisens och domstolarnas hantering av sexbrott.

Sydsvenskan - 19 nov 14 kl. 19:24

"Preventiva insatser skulle bespara enormt mycket lidande och enormt mycket pengar."

En ny studie visar att våld mot barn inte bara leder till stort lidande för barn, utan också till förödande samhällsekonomiska kostnader. Det bör ge Sverige ytterligare argument för att internationellt föra fram barns rätt till skydd mot våld som en huvudfråga och en förutsättning för global utveckling, skriver företrädare för fem barnrättsorganisationer..

Skånskan - 20 apr 18 kl. 14:00

Livslångt lidande kan följa av fästinginfektion

En junidag för tre år sedan fick jag impulsen att vrida på min rygg när jag på morgonen stod i badrummet, kanske hade det kliat lite, och upptäckte en blodfylld liten klump på ryggen. Det hade säkert gått mer än en vecka sedan jag varit i kontakt med naturen, så troligen hade fästingen suttit sedan dess. Eftersom jag aldrig tidigare haft någon fästing utgick jag från att jag var immun mot dessa obehagliga kryp och lyckades skrapa bort den delvis med en linjal, något som nog inte var så klokt.

Kristianstadsbladet - 08 mar 11 kl. 09:29

Ont om kvinnor i toppen

Anita Zieme (MP) enda kvinnliga ordföranden i Kristianstads nämnder.
Bland de politiska nämnderna är Anita Zieme (MP) den enda kvinnan på en ordförandepost. I kommunstyrelsens arbetsutskott är oppositionsrådet Heléne Fritzon (S) ensam kvinna.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Marica, 24, omkom i svåra mc-kraschen

Familjen vet inte varför Marica Junegard satte sig på motorcykeln. Men de är smärtsamt medvetna om att färden slutade i en krasch.Småbarnsmamman blev bara 24 år gammal.

Expressen - 15 minuter sedan

HA-man döms för utpressningsförsök

En 43-årig skånsk Hells Angelspresident döms till ett år och tre månaders fängelse för försök till grov utpressning.Han hotade med mc-gängets våld för att få ut pengar från en man som haft ett förhållande med hans sambo. Offret fick hjälp av polisen att spela in hoten..

Expressen - 30 minuter sedan

Statsvetare: Det betyder beskedet från Sverigedemokraterna

Att SD röstar på Alliansens talmanskandidat ska ses som en signal till Moderaterna och inte Alliansen i stort, säger statsvetaren Li Bennich-Björkman.– Jag är inte ett dugg förvånad..

Expressen - 30 minuter sedan

Här väljer kronprinsessan skandinaviska klädmodet

Vinkelivink!Kronprisessan var på bästa tänkbara humör – och valde samtidigt lättsamt skandinavist klädmode under sin vistelse i New York i veckan.Men hon fann sig lika väl tillrätta i ett svart fodral, signerat tyska modehuset Escada.

Expressen - 1 timme sedan

Bil av vägen på E6 – misstänkt vattenplaning

En bil har kört av vägen på E6 vid Kälvinge. Polisen misstänker att vattenplaning orsakat olyckan..

Expressen - 2 timmar sedan

En person död efter trafikolycka

En person avled efter en trafikolycka utanför Nykvarn under natten mot lördage, enligt polisen.Föraren hade under natten stannat med sin bil på E20 i södergående riktning – och blev då påkörd av en annan bil..

Expressen - 2 timmar sedan

Melanias dröm: Vill få leva lyxlivet igen

Innan ansvaret som första dam levde Melania Trump ett mer privat lyxliv. Nu när relationen till maken stormar och ögonen riktas mot henne – verkar det tidigare livet vara suktande igen.– Hon överväger olika alternativ, uppger en källa för Hollywoodlife..

Expressen - 2 timmar sedan

Fängelse för våldtäkt på flicka

En 22-årig man har dömts till tre och ett halvt års fängelse för att ha våldtagit en 14-årig flicka i en lekstuga i Ronneby i juli..

Expressen - 2 timmar sedan

Här testar 10 pensionärer den populära dansen

Ett äldreboende i Kanada har dragit in över 1,5 miljon videovisningar.Det efter att ett gäng pensionärer testade den populära dansen ”flossing” framför en kamera.”Som du kan se på deras leenden hade de väldigt roligt!

Expressen - 3 timmar sedan

Två bilar i krock – trafikstörningar på platsen

Två bilar kolliderade under förmiddagen i Hässleholm. Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till platsen.Enligt polisen är det vid lunchtid trafikstörningar på platsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.