Expressen > Nyheter

Tuesday, 19 February, 03:22

Expressen - 12 jul 18 kl. 20:21

”Det är ett enda stort lidande för kvinnor”Handeln med kvinnor blomstrar i Sverige och sprider sig från storstäderna över landet. – Det är ett enda stort lidande för kvinnor, säger Simon Häggström, kriminalinspektör på Noa.  Lisah Silfwer möter honom i nya avsnittet av Expressen TV:s serie om mäns våld mot kvinnor..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Simon Häggström, Noa, Silfwer, Expressen TV

Dela artikeln

832 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är ett enda stort, lidandeför , kvinnor
BT - 24 aug 14 kl. 15:49

Vi orsakar djuren stort lidande

Replik. Svar till Pöllänen/Knutsson/Brülde, BT 22/8. Vi behöver en ny djurpolitik, hävdar debattörer i BT.

SR - 26 jul 15 kl. 08:00

Stort lidande för trafikskadade djur

Många viltolyckor anmäls aldrig till polisen, trots att det sedan 2010 finns en skyldighet enligt lagen att göra det. För många djur leder det till ett stort lidande..

Expressen - 13 sep 15 kl. 10:57

Alhem: "Det blir ett väldigt stort lidande"

Dubbelmordet i Skoghall visade sig på söndagen vara ett så kallat utvidgat självmord, där gärningsmannen tagit sina föräldrars liv och sedan sitt eget. Rättsexperten Sven-Erik Alhems tankar går till de anhöriga som kanske aldrig får svar på sina frågor. – Det blir ett väldigt stort lidande för dem, säger han..

Sydsvenskan - 07 jul 17 kl. 07:00

Intresset stort bland kvinnor att mönstra - fler kallade än någonsin

25 procent av alla som kallas till mönstring är kvinnor..

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 17 kl. 07:00

Intresset stort bland kvinnor att mönstra - fler kallade än någonsin

25 procent av alla som kallas till mönstring är kvinnor..

Länstidningen i Jämtland - 07 mar 18 kl. 07:36

Ekonomiexperten: Livslönen skiljer stort mellan kvinnor och män – här är bästa råden till alla unga

Kvinnor får ingen lön efter klockan 16.02! Denna rubrik dök nyligen upp i pressen.

Sydsvenskan - 19 nov 14 kl. 19:24

"Preventiva insatser skulle bespara enormt mycket lidande och enormt mycket pengar."

En ny studie visar att våld mot barn inte bara leder till stort lidande för barn, utan också till förödande samhällsekonomiska kostnader. Det bör ge Sverige ytterligare argument för att internationellt föra fram barns rätt till skydd mot våld som en huvudfråga och en förutsättning för global utveckling, skriver företrädare för fem barnrättsorganisationer..

Nyan - 18 dec 17 kl. 06:00

Stort gensvar på enkät om sexbrottsprocesser

Vicehäradshövding Lena Nordman fick 76 enkätsvar och 54 individuella svar från kvinnor som både anmält och låtit bli att anmäla sexuella övergrepp till polisen. – Ett stort tack till alla som valt att delta, säger hon. Tidigt under #dammenbrister- och #Ålandockså-kampanjerna mot sexuella övergrepp och trakasserier initierade Lena Nordman sitt forskningsprojekt med målet att åstadkomma en förändring till det bättre i polisens och domstolarnas hantering av sexbrott.

Skånskan - 20 apr 18 kl. 14:00

Livslångt lidande kan följa av fästinginfektion

En junidag för tre år sedan fick jag impulsen att vrida på min rygg när jag på morgonen stod i badrummet, kanske hade det kliat lite, och upptäckte en blodfylld liten klump på ryggen. Det hade säkert gått mer än en vecka sedan jag varit i kontakt med naturen, så troligen hade fästingen suttit sedan dess. Eftersom jag aldrig tidigare haft någon fästing utgick jag från att jag var immun mot dessa obehagliga kryp och lyckades skrapa bort den delvis med en linjal, något som nog inte var så klokt.

Kristianstadsbladet - 08 mar 11 kl. 09:29

Ont om kvinnor i toppen

Anita Zieme (MP) enda kvinnliga ordföranden i Kristianstads nämnder.
Bland de politiska nämnderna är Anita Zieme (MP) den enda kvinnan på en ordförandepost. I kommunstyrelsens arbetsutskott är oppositionsrådet Heléne Fritzon (S) ensam kvinna.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Misstänkta mördaren till polisen: ”Jag har skadat min kompis”

Den man som sitter anhållen misstänkt för mord i södra Stockholm klev in på en polisstation natten mot måndag för att ge en bekännelse.– Jag har skadat min kompis, sa mannen till polisen, enligt Expressens uppgifter. Då en polispatrull tog sig in i bostaden fann de en man som varit död en tid, enligt uppgift till Expressen..

Expressen - 4 timmar sedan

Trump uppmanar Venezuelas militär att bryta med Maduro

USA:s president Donald Trump uppmanar Venezuelas militär att bryta med president Nicolás Maduro. I ett tal i Miami säger Trump att militärpersonal i Venezuela kommer erbjudas amnesti om de i stället lierar sig med oppositionsledaren Juan Guido.– Det här är ett meddelande till alla tjänstemän som hjälper Maduro att hålla sig kvar vid makten: Världens ögon vilar på er, säger Donald Trump i talet.

Expressen - 4 timmar sedan

Flera skjutna till döds i Michigan i USA

Flera människor har skjutits till döds i staden Cedar Springs i delstaten Michigan i USA på måndagskvällen, enligt CBS News.Fyra tros vara döda, enligt lokala medier. .

Expressen - 5 timmar sedan

Ambulans i krock med personbil

En ambulans har under utryckning krockat med en personbil i Tumba utanför Stockholm, uppger polisen på sin hemsida..

Expressen - 5 timmar sedan

Socialstyrelsen granskar PRO – igen

Socialstyrelsen har öppnat ett nytt ärende angående PRO:s medlemsrapportering, skriver Svenska Dagbladet..

Expressen - 5 timmar sedan

BETYG: De var bäst klädda på Kulturfesten

Sveriges coolaste kulturelit minglade på Expressens kulturfest.Bland gästerna syntes Amelia Adamo, Alexandra Pascalidou och Filip Hammar.Expressens modeexpert har satt getingbetyg på kvällens stiligaste gäster..

Expressen - 5 timmar sedan

Brand i fastighet på Södermalm

Räddningstjänsten har larmats till en brand i ett flerfamiljshus på Södermalm i Stockholm.Flera boende uppges ha flytt från fastigheten.– Det är ett soprum som brinner på 20 kvadratmeter.

Expressen - 5 timmar sedan

Camilla Kvartofts oro över föräldraledigheten från SVT

Camilla Kvartoft är programledare för SVT:s storprogram Agenda och Veckans Brott.Men från röda mattan på Expressens kulturfest berättar hon om sin gamla oro för karriären.– Som programledare är man ganska utbytbar, och då är det nervöst att bli föräldraledig..

Expressen - 6 timmar sedan

Dömd för stöd till terror får ny chans i rättegång

36-årige Burlövsbon Ahmad Qadan har dömts i både tingsrätt och hovrätt för att ha uppmanat till terroristbrott. Nu har Högsta domstolen beslutat att ta upp fallet.– Klart att det är tillfredsställande för honom, säger Qadans advokat Thomas Olsson..

Expressen - 6 timmar sedan

Misstänkt knivman häktad – tidigare dömd för hot

Den 48-årige mannen har tidigare varit misstänkt för att ha hotat och använt kniv mot andra. Han fick nyligen en villkorlig dom.I dag häktades han som misstänkt för mordförsök.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.