SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 20 September, 18:12

SmålandsPosten - 12 jul 18 kl. 20:03

"Vi har inte gapat och svalt allting"Det har varit en händelserik mandatperiod för bildningsnämnden. När ordförande Marie Sohlberg (M) och oppositionens Mikael Andersson (C) sammanfattar tiden tar de upp mottagandet av nyanlända och rekryteringen av lärare som de största utmaningarna. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Marie Sohlberg, Mikael Andersson

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi har inte gapatoch , svalt, allting
DN - 2 timmar sedan

Svalt intresse för Brexit hos svenska företag i Storbritannien

Intresset för vad Brexit kan komma att betyda för dem har varit svalt hos svenska entreprenörer och företag i Storbritannien. Det försöker Svenska Handelskammaren göra något åt när det nu återstår endast ett halvår till det brittiska utträdet ur EU..

Nyheter 24 - 04 maj 12 kl. 10:45

Pilot tappade passagerare - misstänks ha svalt beviset


Den 50-årige hängflygspiloten sitter häktad i väntan på att beviset kan komma ut. KANADA. Det var i lördags som den 50-årige piloten tog med en 27-årig kvinna på en tandemflygning i närheten av staden Agassiz i västra Kanada.

Barometern - 21 mar 14 kl. 07:10

Svalt intresse för tomter i Jakobsberg

Det är svalt intresse för att bygga i Smedby. I somras släpptes 23 tomter i nya området Jakobsberg. En är såld.

Dagens PS - 27 jul 18 kl. 09:17

Svettig? Här är knepen som gör ditt sovrum svalt

Många har svårt att sova i värmen och utan luftkonditionering eller fläkt är det svårt att känna sig sval. Men det finns ett par saker du kan göra för att somna lättare. Expressen listar en rad oväntade knep som faktiskt funkar.

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Nej till SDs begäran att debattera varför allting är negrernas fel

Det blir ingen debatt i riksdagen om varför allting är negrernas fel. Talmannen säger nej till Sverigedemokraternas begäran.

Björn Söder är besviken över beskedet.

Trelleborgs Allehanda - 09 maj 11 kl. 13:52

Svalt intresse för omval

På söndag är omval i Västra Götaland län. Även i Trelleborg går det att förtidsrösta.
För den som är röstberättigad i något av valen, har det sedan torsdag förra veckan gått att förtidsrösta på rådhuset i Trelleborg.

DN - 09 maj 11 kl. 14:24

Flyktingar svalt ihjäl trots Natokontakt

Mer än 60 människor svalt ihjäl på en flyktingbåt som drev i över två veckor mellan Libyen och Italien, trots att Natomilitär och andra europeiska myndigheter haft kontakt med fartyget..

NT - 13 maj 11 kl. 11:05

Svalt intresse för ägarlägenheter

För två år sedan infördes en ny boendeform - ägarlägenheter. Men införandet mottogs svalt och i dag finns bara 388 ägarlägenheter i Sverige. Bostadsrätter dominerar fortfarande stort..

NSD - 13 maj 11 kl. 11:05

Svalt intresse för ägarlägenheter

För två år sedan infördes en ny boendeform - ägarlägenheter. Men införandet mottogs svalt och i dag finns bara 388 ägarlägenheter i Sverige. Bostadsrätter dominerar fortfarande stort..

BT - 13 maj 11 kl. 11:07

Svalt intresse för ägarlägenheter

För två år sedan infördes en ny boendeform - ägarlägenheter. Men införandet mottogs svalt och i dag finns bara 388 ägarlägenheter i Sverige. Bostadsrätter dominerar fortfarande stort.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Svensk regissör bakom Danmarks Oscarsbidrag

Bakom det danska bidraget till årets Oscarsgala står en svensk regissör. Gustav Möllers "Den skyldige" har chans att nomineras till en Oscar i kategorin bästa icke engelskspråkiga film, rapporterar Sveriges Radios Kulturnytt.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Alliansen styr - Miljöpartiet åker ur

Med samtliga röster räknade i regionvalet går nu att fastställa att det blir ett maktskifte för kommande mandatperiod. Alliansen ökar, de rödgröna backar och Miljöpartiet lämnar fullmäktige. .

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Bögtjejen”-Ett välförtjänt långfinger

Journalisten och skådespelaren Aleksa Lundberg debuterar med ”Bögtjejen”, som är en självbiografisk berättelse. Den handlar om hur det känns när ens utseende inte stämmer överens med hur det känns inuti..

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Trollhättan får böta igen - har inga LSS-hem

Trollhättans stad bötfälls ännu en gång för att man inte kan erbjuda LSS-boende till en funktionsnedsatt person, skriver TTELA. Kommunen tvingas betala ett vite på 939 000 kronor, efter ett beslut från förvaltningsrätten.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Nu avrundas danssäsongen

En hektisk sommar går mot sitt slut. Så gör även de populära danserna i parken. Men nästa säsong är redan bokad..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Svinpest i Europa - så kan smittan hindras

Afrikansk svinpest sprider sig på flera håll i Europa. Nu går Jordbruksverket ut med rekommendationer för att den allvarliga djursjukdomen inte ska nå till Sverige. Två fall av afrikansk svinpest hos döda vildsvin uppmärksammades i Belgien i förra veckan.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Växjö: Trafikolycka på Teleborgsvägen - tre bilar inblandade

Strax efter klockan 17:15 på torsdagseftermiddagen larmades polis och räddningstjänst till en trafikolycka på Teleborgsvägen i Växjö..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Unikt ryskt ogiltigförklarande av val

Fusket i guvernörsvalet i regionen Primorje Kraj var så pass grovt att myndigheterna har ogiltigförklarat valresultatet. Det är första gången i det moderna Rysslands historia och valet måste nu göras om.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Nytt styre ska leda Tingsryd

Socialdemokraterna, Moderaterna och Kristdemokraterna har undertecknat en avsiktsförklaring om att bilda en majoritet i Tingsryds kommun de kommande fyra åren. .

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

"Avhopparna kan inte längre ställa till det"

Torsdag innebär sammanträde för Svenska Akademien. Kultursverige väntar med spänning på de inval som troligtvis ska göras framöver. Men enligt Göran Malmqvist, Akademiens nuvarande direktör, kommer svaren på frågan om inval att dröja till i morgon fredag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.