Västerbottens Folkblad > Nyheter

Sunday, 22 July, 22:05

Liknande nyheter

Taggar: PLUS, Allvarliga, brister, bakom, olyckadär , bangårdsarbetare, dog
Barometern - 27 sep 14 kl. 14:07

Allvarliga brister inom sjukvården

Efter att ha läst landstingsrådet Anders Henrikssons inlaga om länets sjukvård den 9 september vill jag gärna kommentera denna. Efter att ha läst landstingsrådet Anders Henrikssons inlaga om länets sjukvård den 9 september vill jag gärna kommentera denna.
Som tidigare patient vid länssjukhuset kan jag intyga att det inte finns någon sanning bakom den positiva beskrivning som Anders Henriksson redovisar.

Trelleborgs Allehanda - 11 jan 13 kl. 08:25

Allvarliga brister på förskolor

Panget och Södra Åby förskola dras med allvarliga brister i arbetsmiljön. Nya lokaler nämns på de allra flesta punkter som den enda lösningen. Men om?

BT - 21 maj 12 kl. 17:35

Allvarliga brister på Mogaskolan - lärare drabbade av depressioner

Arbetsmiljön på Mogaskolan 7-9 har allvarliga brister. Flera lärare har blivit sjukskrivna efter att ha drabbats av utmattningsdepressioner. Enligt ett skyddsombud på Lärarnas riksförbund ligger hård arbetsbelastning och otydligt ledarskap bakom sjukskrivningarna.

SVT - 31 jan 18 kl. 19:27

Socialstyrelsen larmar: Allvarliga brister ligger bakom barndödsfall

Vården missar att göra orosanmälningar för barn, och för få riskbedömningar görs i samband med att vuxna utsätts för våld. Det är några av de allvarliga brister som redovisas i Socialstyrelsens rapport ”Dödsfallsutredningar 2016-2017” som presenterades under onsdagen..

Skånskan - 14 jul 16 kl. 06:00

Smålands brandskydd har allvarliga brister

lund Brandskyddet på Smålands nations nattklubb har allvarliga brister. Efter att ha upptäckt brister i bland annat brand- och utrymningslarmet, utrymningsvägarna och ytskiktet har Räddningstjänsten Syd utfärdat ett föreläggande.
Senast den 30 september måste bristerna vara åtgärdade.

BT - 17 okt 13 kl. 17:34

Allvarliga brister stänger gymnasium

Skolinspektionen har funnit allvarliga brister vid de gymnasieskolor som drivs av utbildningsföretaget Praktiska Sverige AB på olika håll i landet. En av skolorna - Praktiska Tumba - stängs nu omedelbart. - Vi har gjort en grundlig utredning av skolan med flera besök.

Kristianstadsbladet - 17 okt 13 kl. 17:43

Allvarliga brister stänger gymnasium

Skolinspektionen har funnit allvarliga brister vid de gymnasieskolor som drivs av utbildningsföretaget Praktiska Sverige AB på olika håll i landet. En av skolorna - Praktiska Tumba - stängs nu omedelbart.
- Vi har gjort en grundlig utredning av skolan med flera besök.

Sydsvenskan - 18 mar 16 kl. 15:15

Allvarliga brister i svenska skolor

Skolinspektionen slår åter larm om brister i stöd till elever och studiemiljön."Under året har vi i vår tillsyn sett ett antal skolor med allvarliga brister", säger generaldirektören Helén Ängmo i en skriftlig kommentar till årsrapporten som lämnades över till regeringen i dag.Ängmo konstaterar att mönstret av brister liknar dem Skolinspektionen sett tidigare.

Västerbottens Folkblad - 16 dec 14 kl. 13:37

Allvarliga brister i skolan – Dorotea hotas av vite

Doroteas politiker måste skyndsamt rätta till allvarliga brister i styrningen av skolan annars hotar ett vite på en halv miljon kronor. Det har Skolinspektionen beslutat. Skolinspektionen har granskat skolor och övriga utbildningsverksamheter i Dorotea kommun.

Expressen - 29 sep 15 kl. 00:48

Allvarliga brister på hem för flyktingbarn

Ingen utbildad personal, mögel, smuts och för lite mat - det är verkligheten på ett privat HVB-hem i Mellansverige, visar TV4 Nyheternas granskning. Men trots missförhållandena har Inspektionen för vård och omsorg (IVO) valt att inte stänga igen hemmet. – Vi såg allvarliga brister när vi var där men inte så allvarliga att vi bedömde att vi kunde stänga omedelbart, säger Annika Algeblad, enhetschef för IVO till TV4 Nyheterna.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

[PLUS] Tungt slut på en tung vår – nu kurerar TG laget

Den tunga vårsäsongen för Team TG blev noll kilo lättare i avslutningen mot Syrianska. Nu väntar....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Turister flyr city – vill bada

Extremhettan gör att turisterna flyr från stadskärnan och letar sig till ställen där de kan ta ett....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Det här gör turisterna i Umeå

Att bada är ett måste nu när det är så varmt i Umeå. Det tycker de flesta turister som VK har....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Blixten slog ner i myrstack

Räddningstjänsten larmades efter att blixten slagit ner i ett träd och en intilliggande myrstack – som började brinna. Larmet om markbrand i Vindeln, öster om Kussjön, kom in till SOS alarm under söndagskvällen. – Räddningstjänsten åkte fram till platsen där det visade sig att blixten slagit ned i ett träd och en intilliggande myrstack i […].

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Det måste gå att åka tåg i norr

När regeringen föreslår 200 miljarder på resor mellan tre storstäder föreslår vi i stället satsningar på vardagspendlingen i Västerbotten, skriver Ulrica Westerlund (L). Innan vi bygger höghastighetståg för resor mellan storstäderna måste tågen vi har i dag fungera bättre. Höghastighetstågen är kostsamma och redan nu bedömer regeringens egen expertmyndighet ut förslaget som olönsamt.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Umeå FC brakade samman

En stark inledning, sedan föll Umeå FC ihop totalt. Mittenlaget Akropolis kom med fyra raka....

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Bilder – allt från Diggiloo

På söndagskvällen intas Umeå av Sveriges schlagergrädda då Diggiloo-turnén anländer i....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] Projekt ska utrota minken

Mårdhund och mink finns bland de invasiva främmande arter som Västerbotten har att göra med.....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] Främmande arter som kan hota svensk natur listas

Av drygt tusen så kallade främmande arter som Artdatabanken granskat riskerar 223 arter att utgöra....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Lastbil började brinna under färd

SOS alarm larmades under söndagen efter att en lastbil hade börjat brinna under färd – bara ett stenkast från brandstationen i Umeå. – Lastbilen hade fått något fel på bromsarna så att det började brinna. Föraren upptäckte själv branden och försöckte släcka den, men fick den inte helt släckt, så vi är där nu och […].Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.