Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 13 November, 19:08

Liknande nyheter

Taggar: PLUS, Allvarliga, brister, bakom, olyckadär , bangårdsarbetare, dog
Barometern - 27 sep 14 kl. 14:07

Allvarliga brister inom sjukvården

Efter att ha läst landstingsrådet Anders Henrikssons inlaga om länets sjukvård den 9 september vill jag gärna kommentera denna. Efter att ha läst landstingsrådet Anders Henrikssons inlaga om länets sjukvård den 9 september vill jag gärna kommentera denna.
Som tidigare patient vid länssjukhuset kan jag intyga att det inte finns någon sanning bakom den positiva beskrivning som Anders Henriksson redovisar.

Trelleborgs Allehanda - 11 jan 13 kl. 08:25

Allvarliga brister på förskolor

Panget och Södra Åby förskola dras med allvarliga brister i arbetsmiljön. Nya lokaler nämns på de allra flesta punkter som den enda lösningen. Men om?

BT - 21 maj 12 kl. 17:35

Allvarliga brister på Mogaskolan - lärare drabbade av depressioner

Arbetsmiljön på Mogaskolan 7-9 har allvarliga brister. Flera lärare har blivit sjukskrivna efter att ha drabbats av utmattningsdepressioner. Enligt ett skyddsombud på Lärarnas riksförbund ligger hård arbetsbelastning och otydligt ledarskap bakom sjukskrivningarna.

SVT - 31 jan 18 kl. 19:27

Socialstyrelsen larmar: Allvarliga brister ligger bakom barndödsfall

Vården missar att göra orosanmälningar för barn, och för få riskbedömningar görs i samband med att vuxna utsätts för våld. Det är några av de allvarliga brister som redovisas i Socialstyrelsens rapport ”Dödsfallsutredningar 2016-2017” som presenterades under onsdagen..

Skånskan - 14 jul 16 kl. 06:00

Smålands brandskydd har allvarliga brister

lund Brandskyddet på Smålands nations nattklubb har allvarliga brister. Efter att ha upptäckt brister i bland annat brand- och utrymningslarmet, utrymningsvägarna och ytskiktet har Räddningstjänsten Syd utfärdat ett föreläggande.
Senast den 30 september måste bristerna vara åtgärdade.

BT - 17 okt 13 kl. 17:34

Allvarliga brister stänger gymnasium

Skolinspektionen har funnit allvarliga brister vid de gymnasieskolor som drivs av utbildningsföretaget Praktiska Sverige AB på olika håll i landet. En av skolorna - Praktiska Tumba - stängs nu omedelbart. - Vi har gjort en grundlig utredning av skolan med flera besök.

Kristianstadsbladet - 17 okt 13 kl. 17:43

Allvarliga brister stänger gymnasium

Skolinspektionen har funnit allvarliga brister vid de gymnasieskolor som drivs av utbildningsföretaget Praktiska Sverige AB på olika håll i landet. En av skolorna - Praktiska Tumba - stängs nu omedelbart.
- Vi har gjort en grundlig utredning av skolan med flera besök.

Sydsvenskan - 18 mar 16 kl. 15:15

Allvarliga brister i svenska skolor

Skolinspektionen slår åter larm om brister i stöd till elever och studiemiljön."Under året har vi i vår tillsyn sett ett antal skolor med allvarliga brister", säger generaldirektören Helén Ängmo i en skriftlig kommentar till årsrapporten som lämnades över till regeringen i dag.Ängmo konstaterar att mönstret av brister liknar dem Skolinspektionen sett tidigare.

Västerbottens Folkblad - 16 dec 14 kl. 13:37

Allvarliga brister i skolan – Dorotea hotas av vite

Doroteas politiker måste skyndsamt rätta till allvarliga brister i styrningen av skolan annars hotar ett vite på en halv miljon kronor. Det har Skolinspektionen beslutat. Skolinspektionen har granskat skolor och övriga utbildningsverksamheter i Dorotea kommun.

Expressen - 29 sep 15 kl. 00:48

Allvarliga brister på hem för flyktingbarn

Ingen utbildad personal, mögel, smuts och för lite mat - det är verkligheten på ett privat HVB-hem i Mellansverige, visar TV4 Nyheternas granskning. Men trots missförhållandena har Inspektionen för vård och omsorg (IVO) valt att inte stänga igen hemmet. – Vi såg allvarliga brister när vi var där men inte så allvarliga att vi bedömde att vi kunde stänga omedelbart, säger Annika Algeblad, enhetschef för IVO till TV4 Nyheterna.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Följ Dalen-Höllviken här

Två raka segrar på bortaplan. Kan Dalen vinna även hemma och behålla serieledningen? Följ matchen....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Elever skriver nytt kapitel i Bernhard Nordh-bok

I en litteraturtävling på Malgomajskolan i Vilhelmina skrivs ett nytt kapitel i Bernhard Nordhs....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Klart: Telia blir operatör för Umeås 5G-nät

Umeå tänker bli först i Sverige med att testa 5G i mobilnäten. Nu tas nästa steg med....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Två länsåkare i världscupen

Västerbotten har två åkare uttagna till helgens världscupslalom. Säsongens första slalomtävling i den alpina världscupen körs i Levi, Finland. I det svenska damlandslaget finns två åkare från Västerbotten.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Så många nyanlända ska länet ta emot

Många länsstyrelser, bland dem Västerbottens, har tagit beslut om nästa års fördelning av nyanlända, rapporterar Hem och hyra. Här nedan kan du se hur fördelningen kommer se ut i länet. För de flesta kommunerna rör det sig om ett minskat mottagande under 2019 – och för länets del kommer samtliga kommuner ta emot ett mindre antal […].

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Skadeläget i Löven – en åter men ett frågetecken

För några veckor sedan var Björklöven så gott som skadefria. Nu är det ett antal namn på....

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Körde med ogiltigt körkort

En bilförare stoppades av polis på Ålidhem vid 16.20 på tisdagen. Det visade sig att förarens körkort inte var giltigt i Sverige.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Polisen vädjar till vittnet – ”Hör av dig”

Natten mot söndag avbröt en kvinna en pågående våldtäkt på Strandgatan i Skellefteå. – Vi vädjar till kvinnan som passerat platsen att höra av sig till oss. Det är av yttersta vikt att vi får höra vad kvinnan har sett och hört, säger Joakim Oja, inspektör vid Skellefteåpolisen.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

LARM: Brand utanför Umeå

SOS har under tisdagseftermiddagen larmats om en misstänkt brand strax utanför Umeå. Larmet inkom klockan 16.03 på tisdagen.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Avstår från att överklaga – morddomen står fast

30-åringen som dömdes för mordet i en studentkorridor i Umeå drar tillbaka sin överklagan. Han....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.