DI > Ekonomi

Sunday, 23 September, 02:20

DI - 12 jul 18 kl. 19:51

Tobias Wikström: En katalog som visar varför brexit är dåligtPå tordagseftermiddagen presenterade Theresa Mays regering sin vitbok om Storbritanniens EU-utträde. Det är alltså det dokument som fick två ministrar att avgå i måndags. Och det är onekligen en plädering för en ”mjuk brexit”. Men som ändå kan leda fram till en stenhård brexit om inte Bryssel ger med sig..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wikström, Theresa Mays, Storbritanniens EU, Bryssel

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tobias, WikströmEn , katalogsom visar varför , brexitär , dåligt
DI - 20 jul 17 kl. 21:16

Tobias Wikström: Utvisningar av experter bådar illa inför brexit

LEDARE. Utvisningarna av utomeuropeiska experter fortsätter. Mindre fel i anställningsvillkoren leder oundvikligen till avslag på fortsatt uppehållstillstånd för arbete.

DI - 24 jul 18 kl. 19:25

Tobias Wikström: Ska dårskapen vinna vägvalet om brexit?

LEDARE. På tisdagen höll Labourledaren Jeremy Corbyn tal hos arbetsgivarorganisationen EEF. Han lanserade kampanjen ”Build it in Britain”, som syftar till något slags återindustrialisering av Storbritannien.

Dagensanalys.se - 01 jul 16 kl. 20:56

BREXIT tränger undan intresset för Almedalen

Under upptakten till politikerveckan i Almedalen på Gotland har Brexit trängt undan en stor del av publiciteten för eventet.  Trenden är tydlig, Almedalsveckan i början av juli får allt mer uppmärksamhet för varje år. Opoint har jämfört hur många artiklar som skrivits under halvåret som leder upp till Almedalsveckan.

UNT - 18 feb 16 kl. 10:00

Brexit ingen framtida lösning

Det är dags att Cameron och hans befolkning byter sida från att ses som en del av Europas problem, till att bli en del av dess framtida lösning, skriver Cecilia Wikström..

BT - 03 jul 16 kl. 04:00

Wikström: Tillsammans kan vi tala med en starkare röst

52 procent av Storbritanniens befolkning har röstat för ett utträde ur EU. Brexit, den enstaka mest betydelsefulla händelsen i Europa sedan Berlinmurens fall, sände på midsommaraftonen ut chockvågor genom EU:s institutioner och medlemsländer och ledde till kraftiga börsfall runt om i världen..

BT - 28 jan 17 kl. 04:00

Wikström: Hur mörkt ska det bli innan vi ser ljuset igen?

Bakom oss ligger nu ett år som rent politiskt inte kan beskrivas som annat än ett av de mest omvälvande på länge. Populismen fortsätter att vinna mark, och har tagit sig i uttryck i form av Trump, Brexit, och fortsatta framgångar för främlingsfientliga och antidemokratiska röster. Samtidigt närs den populistiska retoriken, med lätta svar på svåra frågor, av att världens problem endast tycks lägga sig på hög..

Sydsvenskan - 30 nov 16 kl. 17:17

Tobias Lindberg: Mjuk brexit är värre än Trump.

Det kan spräcka hela unionen..

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 16 kl. 17:17

Tobias Lindberg: Mjuk brexit är värre än Trump.

Det kan spräcka hela unionen..

Sydsvenskan - 24 jan 17 kl. 16:24

Tobias Lindberg: Mer än EU kan splittras av brexit.

I bakgrunden höjs åter röster för skotsk självständighet..

Helsingborgs Dagblad - 24 jan 17 kl. 16:24

Tobias Lindberg: Mer än EU kan splittras av brexit.

I bakgrunden höjs åter röster för skotsk självständighet..

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Siklöja på kritisk nivå – Kalixlöjrommen hotas

Siklöjebeståndet i Bottenviken ligger på en mycket låg nivå. Forskare föreslår därför att fisket minskar kraftigt. Det kan hota den åtråvärda Kalixlöjrommen.

DI - 5 timmar sedan

Ford går med på att vittna om Kavanaugh

Kvinnan som anklagar den tilltänkte HD-domaren Brett Kavanaugh för sexuella övergrepp går med på att vittna i senaten. Beskedet kommer efter en hård dragkamp mellan senatens justitieutskott och kvinnans advokater..

DI - 5 timmar sedan

Den gamle och Medelhavet – Jan Gradvall simmar till Albanien

Flera kilometer på öppet hav, simmandes mellan två länder. Jan Gradvall utmanar sig själv – och får ­uppleva bland det största i livet hittills..

DI - 5 timmar sedan

Comcast bjuder över Fox i slaget om Sky

Den dramatiska auktionen om tv-jätten Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen om Sky och trumfar därmed Fox. Det skriver CNBC..

DI - 5 timmar sedan

Miljardaffären är klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen och köper därmed tv-jätten Sky, det skriver CNBC..

DI - 5 timmar sedan

Miljardaffären uppges vara klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen, det skriver CNBC..

DI - 6 timmar sedan

Feltryckt frimärke sålt för 300 000 kronor

Ett ovanligt exemplar av Sveriges första frimärke har sålts på auktion i helgen. Frimärket 3 Skilling Banco gick under klubban för 29..000 euro, nästan 300 000 kronor..

DI - 6 timmar sedan

Sociala medier gör hästjobb för hennes ridmärke

Med sociala medier som främsta marknadsföringskanal är ridmodeföretaget Equestrian Stockholm efter tre år världens snabbast växande ridvarumärke på Instagram. I augusti nominerades grundaren Johanna Ingelsson till Årets unga entreprenör..

DI - 6 timmar sedan

Manusförfattaren blev deckarstjärna

Stefan Ahnhem är manusförfattaren som blev framgångsrik deckarförfattare. Nu släpps hans fjärde bok, Motiv X. ”Jag tror att vi manusförfattare är duktiga på att driva på handlingen och skapa bladvändare”, säger han.

DI - 7 timmar sedan

Tusentals demonstrerade i Moskva mot höjd pensionsålder

En demonstration mot regeringens impopulära lagförslag om höjd pensionsålder samlade cirka 3.000 människor i Moskva på lördagen. Deltagarna marscherade fram med bildplakat på höga ryska politiker, däribland premiärminister Dmitrij Medvedev, och budskap som "Folkfiende" samt "Skam"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.