DI > Ekonomi

Saturday, 21 July, 11:43

DI - 12 jul 18 kl. 19:51

Tobias Wikström: En katalog som visar varför brexit är dåligtPå tordagseftermiddagen presenterade Theresa Mays regering sin vitbok om Storbritanniens EU-utträde. Det är alltså det dokument som fick två ministrar att avgå i måndags. Och det är onekligen en plädering för en ”mjuk brexit”. Men som ändå kan leda fram till en stenhård brexit om inte Bryssel ger med sig..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wikström, Theresa Mays, Storbritanniens EU, Bryssel

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tobias, WikströmEn , katalogsom visar varför , brexitär , dåligt
DI - 20 jul 17 kl. 21:16

Tobias Wikström: Utvisningar av experter bådar illa inför brexit

LEDARE. Utvisningarna av utomeuropeiska experter fortsätter. Mindre fel i anställningsvillkoren leder oundvikligen till avslag på fortsatt uppehållstillstånd för arbete.

Dagensanalys.se - 01 jul 16 kl. 20:56

BREXIT tränger undan intresset för Almedalen

Under upptakten till politikerveckan i Almedalen på Gotland har Brexit trängt undan en stor del av publiciteten för eventet.  Trenden är tydlig, Almedalsveckan i början av juli får allt mer uppmärksamhet för varje år. Opoint har jämfört hur många artiklar som skrivits under halvåret som leder upp till Almedalsveckan.

UNT - 18 feb 16 kl. 10:00

Brexit ingen framtida lösning

Det är dags att Cameron och hans befolkning byter sida från att ses som en del av Europas problem, till att bli en del av dess framtida lösning, skriver Cecilia Wikström..

BT - 03 jul 16 kl. 04:00

Wikström: Tillsammans kan vi tala med en starkare röst

52 procent av Storbritanniens befolkning har röstat för ett utträde ur EU. Brexit, den enstaka mest betydelsefulla händelsen i Europa sedan Berlinmurens fall, sände på midsommaraftonen ut chockvågor genom EU:s institutioner och medlemsländer och ledde till kraftiga börsfall runt om i världen..

BT - 28 jan 17 kl. 04:00

Wikström: Hur mörkt ska det bli innan vi ser ljuset igen?

Bakom oss ligger nu ett år som rent politiskt inte kan beskrivas som annat än ett av de mest omvälvande på länge. Populismen fortsätter att vinna mark, och har tagit sig i uttryck i form av Trump, Brexit, och fortsatta framgångar för främlingsfientliga och antidemokratiska röster. Samtidigt närs den populistiska retoriken, med lätta svar på svåra frågor, av att världens problem endast tycks lägga sig på hög..

Sydsvenskan - 30 nov 16 kl. 17:17

Tobias Lindberg: Mjuk brexit är värre än Trump.

Det kan spräcka hela unionen..

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 16 kl. 17:17

Tobias Lindberg: Mjuk brexit är värre än Trump.

Det kan spräcka hela unionen..

Sydsvenskan - 24 jan 17 kl. 16:24

Tobias Lindberg: Mer än EU kan splittras av brexit.

I bakgrunden höjs åter röster för skotsk självständighet..

Helsingborgs Dagblad - 24 jan 17 kl. 16:24

Tobias Lindberg: Mer än EU kan splittras av brexit.

I bakgrunden höjs åter röster för skotsk självständighet..

Sydsvenskan - 13 apr 14 kl. 05:30

Håkan Engström: Men titta, det är ju Abba! Eller?

En fotobok om Abba, det är väl ingen sensation.Fast bilderna på abborna i scenkläder är inte de mest bisarra.Det är en sensation.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Profilernas bästa sommarläsning

Att läsa böcker kan vara ett enkelt råd för att ta nästa steg både personligt och karriärmässigt. För Di ger fem näringslivsprofiler sina bästa tips på semesterläsning för att utveckla karriären..

DI - 3 timmar sedan

MSB: Regn enda hoppet

Stora bränder härjar fortfarande i skogarna i en rad län. Räddningstjänsten kan inte släcka bränderna utan ihållande regn, men bara enstaka skurar väntas..

DI - 45 minuter sedan

Bakslaget: Mays brexitplan sågas i Bryssel

EU:s förhandlare Michael Barnier är kritisk till Storbritanniens förslag till hur landet ska lämna den europeiska unionen. Efter ett möte i Bryssel under fredagen hävdade han att det är för komplicerat och att det skulle innebära mängder med pappersarbete.  Beskedet är ett hårt slag för en redan pressad Theresa May..

DI - 1 timme sedan

Lista: Så bor svenskarna om 30 år

Bostadsbrist kombinerat med rekordutbud har eldat på samhällsdiskussionen om hur framtidens boende kommer att se ut. Projektengagemangs rapport Samhällsbarometern 2018 visar hur svenskarna själva ser på framtidens boende. .

DI - 2 timmar sedan

De satsar på glesbygden – trots pressen från öst

Sömnadsföretaget Obik har valt att satsa i glesbygden, trots pressen från låglöneländer i öst. ”Vi kan inte sänka oss till de priserna, men vår konkurrenskraft är att vi är väldigt snabba och flexibla”, säger grundaren och vd:n Emma Åström..

DI - 3 timmar sedan

Deutsche Bank åker på nya böter

Deutsche Bank har åkt på nya böter i USA. .

DI - 3 timmar sedan

Fler utländska helikoptrar sätts in mot skogsbränderna

Stora bränder härjar fortfarande i skogarna i en rad län. Enstaka regnskurar väntas, men kommer troligen inte att påverka bränderna i högre grad..

DI - 3 timmar sedan

Heta trenden för stressade svenskar ger boom för handlarna

Svenskarnas friluftsintresse är på frammarsch och allt fler söker sig till naturen på semestern. “Det lugna utelivet har definitivt en renässans just nu med stark tillväxt inom vandring”, säger Henrik Ottosson, vd på Lundhags..

DI - 4 timmar sedan

Greklandsprognos höjs – men inte kreditbetyget

Kreditvärderingsinstitutet S&P Global höjer sin prognos för Greklands skulder från "stabil" till "positiv", med hänvisning till bättre politiska utsikter i landet..

DI - 4 timmar sedan

Spaniens konservativa kröner ny ledare

Partido Popular (PP), som tvingats i opposition efter sex år vid makten, utser i dag sin nya ledare. Därmed väljer också det spanska högerpartiet ideologisk riktning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.