GT > Nyheter

Tuesday, 11 December, 01:58

GT - 12 jul 18 kl. 19:42

Totalstopp i tågtrafiken – väntas pågå i timmarDet är just nu totalstopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm. Anledningen är ett elfel i Alingsås.Trafikverkets prognos är att man hoppas ha åtgärdat problemet inom tre-fyra timmar..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Göteborg, Stockholm, Alingsås

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Totalstoppi , tågtrafiken, väntas, pågåi , timmar
Expressen - 11 jul 14 kl. 09:28

Stora störningar i tågtrafiken i norr

De stora störningarna i tågtrafiken runt Ånge väntas fortsätta under flera dagar till. Det är fortsatt totalstopp på sträckorna Ånge–Ljusdal och Sundsvall–Ånge, men sent på torsdagskvällen kunde ett spår öppnas mellan Östersund och Bräcke..

Nerikes Allehanda - 09 feb 17 kl. 20:13

Totalstopp i tågtrafiken förbi Hallsberg

Det är stopp i tågtrafiken förbi Hallsberg på grund av en olycka som inträffade vid 19.30-tiden på torsdagskvällen. Stoppet väntas pågå ett par timmar framåt..

Nerikes Allehanda - 09 feb 17 kl. 20:13

Totalstopp i tågtrafiken från Hallsberg mot Stockholm

Det är stopp i tågtrafiken förbi Hallsberg på grund av en olycka som inträffade vid 19.30-tiden på torsdagskvällen. Stoppet väntas pågå ett par timmar framåt..

UNT - 24 sep 12 kl. 10:12

Tågstopp hela förmiddagen

Elfelet mellan Märsta och Upplands Väsby och som orsakat nästan totalstopp i tågtrafiken väntas vara avhjälpt vid 14-tiden. Dessutom har ett annat elefel medfört att inga utrop kan göras vid flera stationer och att felaktig information kan visas..

UNT - 24 sep 12 kl. 10:12

Tågstrul pågår hela dagen

Elfelet mellan Märsta och Upplands Väsby och som orsakat nästan totalstopp i tågtrafiken väntas vara åtgärdat vid 18-tiden. Dessutom har ett annat elefel medfört att inga utrop kan göras vid flera stationer och att felaktig information kan visas..

BT - 06 dec 13 kl. 10:51

Stormens framfart i Sverige

Stormen Sven fortsätter att lamslå stora delar av Sverige. Vinterovädret nådde kulmen vid halv två-tiden i natt. Men blåsten fortsätter i södra och västra Sverige, fast inte med så höga vindhastigheter som i går.

BT - 14 mar 14 kl. 17:12

SMHI varnar för snöfall i helgen

Våren har tagit en paus och SMHI har gått ut med klass 1-varningar för snöfall i stora delar av Norrland, Svealand och norra Götaland. På Malmbanan råder totalstopp sedan ett tåg rivit ned kontaktledningar.Ett lågtryck kommer att dra in över södra Sverige under kvällen och natten med regn och snöfall över främst Svealand.

Barometern - 14 mar 14 kl. 17:54

SMHI varnar för snöfall i helgen

Våren har tagit en paus och SMHI har gått ut med klass 1-varningar för snöfall i stora delar av Norrland, Svealand och norra Götaland. På Malmbanan råder totalstopp sedan ett tåg rivit ned kontaktledningar. Ett lågtryck kommer att dra in över södra Sverige under kvällen och natten med regn och snöfall över främst Svealand.

Kristianstadsbladet - 11 jul 14 kl. 09:24

Tågkaoset i norr fortsätter


De stora störningarna i tågtrafiken runt Ånge väntas fortsätta under flera dagar till. Det är fortsatt totalstopp på sträckorna Ånge-Ljusdal och Sundsvall-Ånge, men sent på torsdagskvällen kunde ett spår öppnas mellan Östersund och Bräcke.De tre stoppen orsakades av en brand och två urspårningar i onsdags.

BT - 11 jul 14 kl. 09:24

Tågkaoset i norr fortsätter

De stora störningarna i tågtrafiken runt Ånge väntas fortsätta under flera dagar till. Det är fortsatt totalstopp på sträckorna Ånge-Ljusdal och Sundsvall-Ånge, men sent på torsdagskvällen kunde ett spår öppnas mellan Östersund och Bräcke. De tre stoppen orsakades av en brand och två urspårningar i onsdags.

Fler nyheter från GT

GT - 3 timmar sedan

Zazzis ord – efter finalen av ”Biggest Loser VIP”

Alexandra Zazzi, 52, tog sig hela vägen till final i ”Biggest Loser VIP”.Där föll hon på målsnöret – trots att hon tappat hela 25 kilo.Men Zazzi var ändå sprudlande glad efteråt.

GT - 5 timmar sedan

Systrarna räddade brinnande man från våldsam eldsvåda

En man i 60-årsåldern skadades allvarligt när en våldsam eldsvåda utbröt i en villa i Mölnlycke.Men om det inte hade varit för tre unga människors rådiga ingripande, hade det förmodligen slutat ännu värre. – Det var så mycket eld och rök.

GT - 6 timmar sedan

Nykomlingen värvar kvalhjälten från rivalen

Han sköt Halmstads BK till allsvenskan 2016.Nu lämnar Marcus Mathisen HBK – för allsvenskt spel i rivalen Falkenbergs FF.– Jag tycker att han har kvalitéer för att kunna spela på hög nivå i allsvenskan, säger FFF:s sportchef Håkan Nilsson till Falkenbergs hemsida..

GT - 6 timmar sedan

Tusentals hushåll utan tv efter kabelfel

Tusentals av Comhems kunder i Göteborg står utan tv, bredband och telefoni efter ett kabelfel. Telnors och Tele 2:s kunder är också drabbade. – Det jag vet är att det rör sig om ett kabelfel, säger Fredrik Hallstan, pressinformatör hos Comhem..

GT - 8 timmar sedan

Skåpbil och personbil i krock – en till sjukhus

En person har förts till sjukhus efter en olycka i Kungälv.En skåpbil och en personbil är inblandade i olyckan..

GT - 16 timmar sedan

Man åtalas efter att ha skjutit mot SD-politiker

I somras besköts en buss som riksdagsledamoten Sara-Lena Bjälkö, SD, färdades i.En man i 25-årsåldern har nu åtalats.– Det har inte gått att styrka att det funnits något politiskt motiv, den misstänkte har hävdat att det var en "fyllegrej", säger åklagare Lars-Göran Wennerholm..

GT - 16 timmar sedan

Voltad bil blockerar E45 – helt avstängt

En singelolycka har ägt rum mellan Ale och Lilla Edet.En bil ligger på sidan och blockerar E45.– Vi har stängt av hela vägen, säger Andreas Wennberg vid Södra Bohusläns räddningstjänst.

GT - 17 timmar sedan

Fem topprestauranger – som inte kostar skjortan

Göteborg vimlar av härliga restauranger och skickliga kockar.När du inte känner för dyraste finkrogen finns flera toppenställen på mellannivå.Här är fem favoriter – när gästerna själva sätter betyg på Tripadvisor..

GT - 20 timmar sedan

Patienter ska inte trilla mellan stolarna

Människor med ett tungt missbruk och grav psykisk ohälsa är svåra att behandla. Det behövs vård och stödinsatser under lång tid. Vi måste satsa på socialmedicinska mottagningar för att göra vården och insatser tillgänglig nära patienten i hemkommunen, skriver Janette Olsson (S)..

GT - Igår: 20:57

Efter jobbiga svackan: ”Var kassaskåpssäker”

Efter två raka förluster är Alingsås tillbaka i vinnarspåret. – Vi spelar vår handboll fullt ut. Kassaskåpssäker seger, säger tränaren Mikael Franzén.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.