GT > Nyheter

Monday, 24 September, 17:59

Liknande nyheter

Taggar: Totalstoppi , tågtrafiken, väntas, pågåi , timmar
Expressen - 11 jul 14 kl. 09:28

Stora störningar i tågtrafiken i norr

De stora störningarna i tågtrafiken runt Ånge väntas fortsätta under flera dagar till. Det är fortsatt totalstopp på sträckorna Ånge–Ljusdal och Sundsvall–Ånge, men sent på torsdagskvällen kunde ett spår öppnas mellan Östersund och Bräcke..

Nerikes Allehanda - 09 feb 17 kl. 20:13

Totalstopp i tågtrafiken förbi Hallsberg

Det är stopp i tågtrafiken förbi Hallsberg på grund av en olycka som inträffade vid 19.30-tiden på torsdagskvällen. Stoppet väntas pågå ett par timmar framåt..

Nerikes Allehanda - 09 feb 17 kl. 20:13

Totalstopp i tågtrafiken från Hallsberg mot Stockholm

Det är stopp i tågtrafiken förbi Hallsberg på grund av en olycka som inträffade vid 19.30-tiden på torsdagskvällen. Stoppet väntas pågå ett par timmar framåt..

UNT - 24 sep 12 kl. 10:12

Tågstopp hela förmiddagen

Elfelet mellan Märsta och Upplands Väsby och som orsakat nästan totalstopp i tågtrafiken väntas vara avhjälpt vid 14-tiden. Dessutom har ett annat elefel medfört att inga utrop kan göras vid flera stationer och att felaktig information kan visas..

UNT - 24 sep 12 kl. 10:12

Tågstrul pågår hela dagen

Elfelet mellan Märsta och Upplands Väsby och som orsakat nästan totalstopp i tågtrafiken väntas vara åtgärdat vid 18-tiden. Dessutom har ett annat elefel medfört att inga utrop kan göras vid flera stationer och att felaktig information kan visas..

BT - 06 dec 13 kl. 10:51

Stormens framfart i Sverige

Stormen Sven fortsätter att lamslå stora delar av Sverige. Vinterovädret nådde kulmen vid halv två-tiden i natt. Men blåsten fortsätter i södra och västra Sverige, fast inte med så höga vindhastigheter som i går.

BT - 14 mar 14 kl. 17:12

SMHI varnar för snöfall i helgen

Våren har tagit en paus och SMHI har gått ut med klass 1-varningar för snöfall i stora delar av Norrland, Svealand och norra Götaland. På Malmbanan råder totalstopp sedan ett tåg rivit ned kontaktledningar.Ett lågtryck kommer att dra in över södra Sverige under kvällen och natten med regn och snöfall över främst Svealand.

Barometern - 14 mar 14 kl. 17:54

SMHI varnar för snöfall i helgen

Våren har tagit en paus och SMHI har gått ut med klass 1-varningar för snöfall i stora delar av Norrland, Svealand och norra Götaland. På Malmbanan råder totalstopp sedan ett tåg rivit ned kontaktledningar. Ett lågtryck kommer att dra in över södra Sverige under kvällen och natten med regn och snöfall över främst Svealand.

Kristianstadsbladet - 11 jul 14 kl. 09:24

Tågkaoset i norr fortsätter


De stora störningarna i tågtrafiken runt Ånge väntas fortsätta under flera dagar till. Det är fortsatt totalstopp på sträckorna Ånge-Ljusdal och Sundsvall-Ånge, men sent på torsdagskvällen kunde ett spår öppnas mellan Östersund och Bräcke.De tre stoppen orsakades av en brand och två urspårningar i onsdags.

BT - 11 jul 14 kl. 09:24

Tågkaoset i norr fortsätter

De stora störningarna i tågtrafiken runt Ånge väntas fortsätta under flera dagar till. Det är fortsatt totalstopp på sträckorna Ånge-Ljusdal och Sundsvall-Ånge, men sent på torsdagskvällen kunde ett spår öppnas mellan Östersund och Bräcke. De tre stoppen orsakades av en brand och två urspårningar i onsdags.

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Johns hummerpremiär förstörd – av tjuvfiskare

Tjuvfisket dödar årets höjdpunkt – hummerpremiären. På Hyppeln, Öckerö, blir den roliga traditionen i stället en besvikelse för John Johanesson.– Blir det inte bättre i år får man lägga ner, säger han..

GT - 2 timmar sedan

Mc-förare till sjukhus efter krock

En motorcyklist och en personbil har krockat i Stenungsunds kommun.Mc-föraren var medvetslös när räddningspersonal anlände till platsen.– Motorcyklisten är avförd till sjukhus med ambulans, säger Anders Svensson, insatsledare vid räddningstjänsten i Södra Bohuslän..

GT - 3 timmar sedan

Två personer i våldsamt slagsmål med tillhyggen i park

Två personer har slagits med tillhyggen i en park i centrala Karlstad.– Det handlar om ganska allvarliga grejer, båda är misstänkta för grov misshandel i det här läget, säger Stefan Wickberg, polisens kommunikatör i region Bergslagen.En av männen är förd till sjukhus.

GT - 5 timmar sedan

Sjöström: ”Då blir det tufft med speltiden”

GÖTEBORG. Frölunda förstärker sin backsida med Jacob Moverare, 20, från Los Angeles Kings.Det innebär att det nu finns nio backar i truppen – och någon kan därmed komma att lämna.

GT - 6 timmar sedan

Lämnade NHL i helgen – är nu klar för Frölunda

Frölunda Indians stärker upp sin trupp – nu är backtalangen Jacob Moverare klar.Han lämnar Los Angeles omedelbart och kommer att spela med den svenske klubben resten av säsongen. – Jag blev sugen på Frölunda redan i somras när jag tränade på Campus, säger Jacob Moverare i ett uttalande på klubbens hemsida..

GT - 7 timmar sedan

Misstänkt våldtäkt i centrala Göteborg

Polisen utreder en misstänkt våldtäkt som ska ha skett utomhus i centrala Göteborg.På måndagsmorgonen har delar av Lorensbergsparken vid Avenyn varit avspärrad för teknisk undersökning..

GT - 8 timmar sedan

Sevärd "Ringaren i Notre Dame" för hela familjen

Disneys "Ringaren i Notre Dame" bjuder på spektakulär scenshow.Hanna Johansson känner hur det mullrar i bänkraderna på Göteborgsoperan..

GT - 8 timmar sedan

På väg att bli tidernas bäste: ”Säsongen har varit briljant”

Paulinho, 32, toppar skytteligan på 14 mål och är i sitt livs form. För GT berättar BK Häckens stjärnbrasse om rekordjakten, skillnaden mellan Mikael Stahre och Andreas Alm och sina framtidsdrömmar. – Min säsong har varit briljant, säger han inför derbyt.

GT - 8 timmar sedan

”Man vill ju alltid pinka in sitt revir”

IFK Göteborg går för andra raka derbysegern. Men ställs mot ett formtoppat BK Häcken med Paulinho i spetsen. – Jag undrar varför han inte har varit i ett bra lag utomlands, säger Poya Asbaghi.

GT - 10 timmar sedan

Kom hem efter resa - då hade tio inkräktare flyttat in

Tio personer hade bosatt sig i mannens lägenhet medan han var bortrest.När han ville köra bort dem blev han utsatt för misshandel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.