GT > Nyheter

Thursday, 21 March, 03:06

GT - 12 jul 18 kl. 19:42

Totalstopp i tågtrafiken – väntas pågå i timmarDet är just nu totalstopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm. Anledningen är ett elfel i Alingsås.Trafikverkets prognos är att man hoppas ha åtgärdat problemet inom tre-fyra timmar..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Göteborg, Stockholm, Alingsås

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Totalstoppi , tågtrafiken, väntas, pågåi , timmar
Expressen - 11 jul 14 kl. 09:28

Stora störningar i tågtrafiken i norr

De stora störningarna i tågtrafiken runt Ånge väntas fortsätta under flera dagar till. Det är fortsatt totalstopp på sträckorna Ånge–Ljusdal och Sundsvall–Ånge, men sent på torsdagskvällen kunde ett spår öppnas mellan Östersund och Bräcke..

Nerikes Allehanda - 09 feb 17 kl. 20:13

Totalstopp i tågtrafiken förbi Hallsberg

Det är stopp i tågtrafiken förbi Hallsberg på grund av en olycka som inträffade vid 19.30-tiden på torsdagskvällen. Stoppet väntas pågå ett par timmar framåt..

Nerikes Allehanda - 09 feb 17 kl. 20:13

Totalstopp i tågtrafiken från Hallsberg mot Stockholm

Det är stopp i tågtrafiken förbi Hallsberg på grund av en olycka som inträffade vid 19.30-tiden på torsdagskvällen. Stoppet väntas pågå ett par timmar framåt..

UNT - 24 sep 12 kl. 10:12

Tågstopp hela förmiddagen

Elfelet mellan Märsta och Upplands Väsby och som orsakat nästan totalstopp i tågtrafiken väntas vara avhjälpt vid 14-tiden. Dessutom har ett annat elefel medfört att inga utrop kan göras vid flera stationer och att felaktig information kan visas..

UNT - 24 sep 12 kl. 10:12

Tågstrul pågår hela dagen

Elfelet mellan Märsta och Upplands Väsby och som orsakat nästan totalstopp i tågtrafiken väntas vara åtgärdat vid 18-tiden. Dessutom har ett annat elefel medfört att inga utrop kan göras vid flera stationer och att felaktig information kan visas..

BT - 06 dec 13 kl. 10:51

Stormens framfart i Sverige

Stormen Sven fortsätter att lamslå stora delar av Sverige. Vinterovädret nådde kulmen vid halv två-tiden i natt. Men blåsten fortsätter i södra och västra Sverige, fast inte med så höga vindhastigheter som i går.

BT - 14 mar 14 kl. 17:12

SMHI varnar för snöfall i helgen

Våren har tagit en paus och SMHI har gått ut med klass 1-varningar för snöfall i stora delar av Norrland, Svealand och norra Götaland. På Malmbanan råder totalstopp sedan ett tåg rivit ned kontaktledningar.Ett lågtryck kommer att dra in över södra Sverige under kvällen och natten med regn och snöfall över främst Svealand.

Barometern - 14 mar 14 kl. 17:54

SMHI varnar för snöfall i helgen

Våren har tagit en paus och SMHI har gått ut med klass 1-varningar för snöfall i stora delar av Norrland, Svealand och norra Götaland. På Malmbanan råder totalstopp sedan ett tåg rivit ned kontaktledningar. Ett lågtryck kommer att dra in över södra Sverige under kvällen och natten med regn och snöfall över främst Svealand.

Kristianstadsbladet - 11 jul 14 kl. 09:24

Tågkaoset i norr fortsätter


De stora störningarna i tågtrafiken runt Ånge väntas fortsätta under flera dagar till. Det är fortsatt totalstopp på sträckorna Ånge-Ljusdal och Sundsvall-Ånge, men sent på torsdagskvällen kunde ett spår öppnas mellan Östersund och Bräcke.De tre stoppen orsakades av en brand och två urspårningar i onsdags.

BT - 11 jul 14 kl. 09:24

Tågkaoset i norr fortsätter

De stora störningarna i tågtrafiken runt Ånge väntas fortsätta under flera dagar till. Det är fortsatt totalstopp på sträckorna Ånge-Ljusdal och Sundsvall-Ånge, men sent på torsdagskvällen kunde ett spår öppnas mellan Östersund och Bräcke. De tre stoppen orsakades av en brand och två urspårningar i onsdags.

Fler nyheter från GT

GT - 6 timmar sedan

Kommun polisanmäler annons – på Blocket

Tjörns kommun har valt att polisanmäla en annonsering som skett på Blocket.Enligt annonsen skulle bland annat Nordiska Akvarellmuseet och alla kommunala konstverk vara till salu.Annonsen var av allt att döma en protest mot kommunens nedskärningar inom skolan..

GT - 7 timmar sedan

”Jag vill stanna - jag vill avsluta min karriär här”

GÖTEBORG. Han är en av lagets tre kaptener – och beskrivs som Frölundas ”lagpappa”.Men efter säsongen går Jonathan Sigalets kontrakt ut med Frölunda – trots att parterna har diskuterat en förlängning en längre tid.

GT - 7 timmar sedan

Ställs mot förra laget: ”Är en fördel, så klart”

GÖTEBORG. Han har två raka semifinaler med Malmö bakom sig.Men nu vill Rhett Rakhshani, 31, sätta stopp för sitt gamla lags slutspelsframgång.

GT - 8 timmar sedan

Rån på Ica – personalen skallades och sparkades

Ett rån har skett i en Ica-butik i Alingsås, skriver polisen på sin hemsida.Två män ska ha skallat och sparkat personal i butiken sedan de blivit ertappade med att stjäla matvaror..

GT - 10 timmar sedan

Ung man hotade tända eld på anhörig – sköts av polis

Mannen i 20-årsåldern hade misshandlade ambulanspersonal och flytt från bostaden.När han kom tillbaka tog han en nära anhörig som gisslan – och hotade att tända eld på personen.– Då sprutar han brännbar vätska över en nära anhöriga och hotar att ta livet av denne, sig själv och polispatrullen, berättar Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

GT - 11 timmar sedan

Olycka på E6 i centrala Göteborg

En lastbil och en personbil har kolliderat på E6 i Göteborg.– Det är inget allvarligt men vid den här tiden packar det på rätt bra. Det är långa köer förbi olycksplatsen, säger Bosse Johansson, larm och ledningsoperatör vid räddningstjänsten..

GT - 11 timmar sedan

Stor polisinsats vid guldsmedsbutik

En man bad på onsdagen om att få prova en halskedja på en guldsmedsbutik i Trollhättan.Sedan sprang mannen från platsen, skriver polisen på sin hemsida.Polisen söker just nu efter den misstänkte.

GT - 12 timmar sedan

Tre bilar i krock – väg avstängd

Tre bilar har krockat vid Gullbergsvassmotet i Göteborg.Vägen är helt avstängd i norrgående riktning.– Vi håller på med ett säkert uttag på en person, säger Bosse Florell vid räddningstjänsten..

GT - 15 timmar sedan

Han är Frölundas nye publikfavorit

GÖTEBORG. Från tabelljumbon till att jaga ett SM-guld.Backveteranen David Printz, 38, har snabbt blivit en publikfavorit i Frölunda – men är inte särskilt medveten om det själv.

GT - 15 timmar sedan

Målvakterna slåss om speltid – och kontrakt

Johan Mattsson, 26, mot Johan Gustafsson, 27.Frölundas två målvakter har delat på ansvaret under grundserien.Men inför slutspelet så är det en som kommer att få huvudansvaret.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.