Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 16 July, 21:59

Liknande nyheter

Taggar: Flygbolag, ändrarsig ska inte , flygafrån , Kristianstad
Sydöstran - 20 jun 18 kl. 15:45

Flygbolag slutar flyga till Stockholm

Sparrow slutar flyga på sträckan Kristianstad-Stockholm. Kristianstad Österlen Airport har fått beskedet att Sparrow Aviation lägger ner sin flygverksamhet redan nu från måndag den 25 juni. .

SVT - 31 okt 15 kl. 18:24

Flygbolag ändrar rutter efter kraschen

Lufthansa, KLM och Air France, tre av Europas största flygbolag, kommer av säkerhetsskäl inte att flyga över Sinaihalvön, enligt nyhetsbyråer. Bolagen undviker området tills det är klarlagt vad som orsakat flygkraschen som krävde 224 människoliv..

Kristianstadsbladet - 17 jul 14 kl. 20:56

Flygbolag slutar flyga Ukrainarutten

Flygrutten över östra Ukraina används inte av SAS. Rutten används dock av många internationella flygbolag men efter torsdagens katastrof uppgav många att de omedelbart slutar flyga över området.
- Det är den kortaste vägen från Västeuropa till både Orienten och Sydostasien.

BT - 17 jul 14 kl. 20:56

Flygbolag slutar flyga Ukrainarutten

Flygrutten över östra Ukraina används inte av SAS. Rutten används dock av många internationella flygbolag men efter torsdagens katastrof uppgav många att de omedelbart slutar flyga över området. - Det är den kortaste vägen från Västeuropa till både Orienten och Sydostasien.

SvD - 17 jul 14 kl. 20:56

Flygbolag slutar flyga Ukrainarutten

Flygrutten över östra Ukraina används inte av SAS. Rutten används dock av många internationella flygbolag men efter torsdagens katastrof uppgav många att de omedelbart slutar flyga över området..

DN - 17 jul 14 kl. 21:27

Flygbolag slutar flyga Ukrainarutten

Flygrutten över östra Ukraina används inte av SAS. Rutten används dock av många internationella flygbolag men efter torsdagens katastrof uppgav många att de omedelbart slutar flyga över området..

Supermiljöbloggen - 29 sep 17 kl. 13:31

Flygbolag hoppas flyga eldrivet inom 10 år

Flygbolaget EasyJet vill flyga elflygplan inom ett årtionde. Bolaget ska tillsammans med det amerikanska företaget Wright Electric utveckla ett batteridrivet passagerarplan som ska kunna flyga rutter som är kortare än 2 timmar. Det batteridrivna passagerarplanet ska kunna flyga 480 kilometer på en laddning, och därmed kunna trafikera flera stora europeiska rutter, som London-Paris.

Dalarnas tidningar - 05 okt 16 kl. 13:27

Fyra flygbolag vill flyga till Sälens fjällflygplats

Fyra flygbolag, varav något börsnoterat, har preliminärt sagt att de kommer att trafikera den nya fjällflygplatsen Scandinavian Mountains.
Det avslöjas i regeringskansliets svar på EU-kommissionens frågor inför notifierings-prövningen om regeringens stöd på 250 miljoner är tillåtet..

Västerbottens Folkblad - 11 nov 14 kl. 14:50

Kritiserat flygbolag slutar flyga

Det hårt kritiserade flygbolaget Avies slutar flyga på sträckorna Åre/Östersund-Umeå och Umeå-Luleå. Det är Svenska Direktflyg som inte ger sin underleverantör fortsatt förtroende. I stället för det estländska bolaget Avies blir det holländska bolaget AIS Airlines som kommer att trafikera sträckorna.

Skånskan - 26 mar 15 kl. 18:52

Flygbolag ändrar sina rutiner

Efter kraschen ändrar det norska lågprisflygbolaget Norwegian sina rutiner..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Man skjuten i Malmö

En man har skjutits i Rosengård i Malmö, uppger polisen på sin hemsida. Flera personer hörde av sig till polisen efter att ha hört skott. När polisen kom fram hittades den skottskadade mannen på en trottoar.

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Avicii nomineras till MTV-galan efter sin död

När nomineringarna till MTV:s musikpris VMA nu har släppts står det klart att Avicii finns med bland de utvalda. Den svenske dj-stjärnan, som gick bort i april, har nominerats postumt i kategorierna bästa dans och bästa visuella effekter för sin â??Lonely together"-video.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Åhus: Är en rättighet lika med gnäll?

Angående ”gnället” i Kristianstadsbladet. Ska Peter Johanssons uttalanden i Kristianstadsbladet ses som ett försök att tysta ner de medborgareliga rättigheterna att lämna synpunkter till de myndigheter som har som funktion att bedriva tillsyn och tillse att de lagar som riksdagen beslutat om upprätthålls? Eller är de ett verk av en artikelförfattare vars objektivitet kan ifrågasättas?.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Sen straffräddning när Hammarby höll nollan

Hammarby tappar ytterligare mark till AIK i den allsvenska toppstriden efter att ha fått nöja sig med 0-0 borta mot Elfsborg. Det var dock nära att det inte ens blev en poäng till "Bajen", som med bara några minuter kvar fick en straff mot sig.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Förbundskaptenen hyllades på hemmaplan

När superettanklubben Halmstad mötte Premier League-klubben Crystal Palace i en träningsmatch så vann de sistnämnda föga förvånande med komfortabla 6-1. Hallänningarna fick då trösta sig med att en svensk förbundskapten var tillbaka i sina gamla hemtrakter.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Brott: Inbrott i bostad utanför Glimåkra

Brottet ska ha ägt rum någon gång mellan torsdagen och fredagen förra veckan..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Beskedet: värmeböljan håller i sig

Upp mot trettio grader och strålande sol – det är vad nordöstra Skåne kan förvänta sig under veckan. Värmeböljan ser ut att hålla sig kvar i ännu en vecka..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Hård kritik mot Trump på hemmaplan

Med förvåning och ilska konstaterar politiker i USA att president Donald Trump inte riktade ett ord av kritik mot sin ryske kollega Vladimir Putin under toppmötet i Helsingfors. Även en rad av Trumps partikamrater inom Republikanska partiet var upprörda.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Michelle Obama dansade loss på Beyoncékonsert

Istället för ett förband valde Beyoncé och Jay-Z att visa VM-finalen på storbildsskärmar under sin konsert i Paris, till publikens stora glädje. När konserten på Stade de France drog igång var det segeryra fransmän som tog emot musikerparet med stora famnen.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

M vill stoppa gymnasielagprövningar

Moderaterna kräver att Migrationsverket stoppar prövningarna av ensamkommande unga enligt den nya gymnasielagen tills dess att Migrationsöverdomstolen prövat lagen, vilket SVT Nyheter först rapporterade.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.