Kristianstadsbladet > Nyheter

Thursday, 21 March, 02:49

Kristianstadsbladet - 12 jul 18 kl. 19:40

Flygbolag ändrar sig – ska inte flyga från KristianstadLeap ville flyga mellan Kristianstad och Arlanda. Nu ångrar bolaget sig..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstad, Arlanda

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flygbolag, ändrarsig ska inte , flygafrån , Kristianstad
SR - 24 aug 18 kl. 06:01

Flygbolag slutar flyga till Iran

Flera europeiska flygbolag slutar flyga till Iran. Bakgrunden är dålig lönsamhet efter att USA återinfört sanktioner mot landet..

Sydöstran - 20 jun 18 kl. 15:45

Flygbolag slutar flyga till Stockholm

Sparrow slutar flyga på sträckan Kristianstad-Stockholm. Kristianstad Österlen Airport har fått beskedet att Sparrow Aviation lägger ner sin flygverksamhet redan nu från måndag den 25 juni. .

Kristianstadsbladet - 17 jul 14 kl. 20:56

Flygbolag slutar flyga Ukrainarutten

Flygrutten över östra Ukraina används inte av SAS. Rutten används dock av många internationella flygbolag men efter torsdagens katastrof uppgav många att de omedelbart slutar flyga över området.
- Det är den kortaste vägen från Västeuropa till både Orienten och Sydostasien.

BT - 17 jul 14 kl. 20:56

Flygbolag slutar flyga Ukrainarutten

Flygrutten över östra Ukraina används inte av SAS. Rutten används dock av många internationella flygbolag men efter torsdagens katastrof uppgav många att de omedelbart slutar flyga över området. - Det är den kortaste vägen från Västeuropa till både Orienten och Sydostasien.

SVT - 31 okt 15 kl. 18:24

Flygbolag ändrar rutter efter kraschen

Lufthansa, KLM och Air France, tre av Europas största flygbolag, kommer av säkerhetsskäl inte att flyga över Sinaihalvön, enligt nyhetsbyråer. Bolagen undviker området tills det är klarlagt vad som orsakat flygkraschen som krävde 224 människoliv..

SvD - 17 jul 14 kl. 20:56

Flygbolag slutar flyga Ukrainarutten

Flygrutten över östra Ukraina används inte av SAS. Rutten används dock av många internationella flygbolag men efter torsdagens katastrof uppgav många att de omedelbart slutar flyga över området..

DN - 17 jul 14 kl. 21:27

Flygbolag slutar flyga Ukrainarutten

Flygrutten över östra Ukraina används inte av SAS. Rutten används dock av många internationella flygbolag men efter torsdagens katastrof uppgav många att de omedelbart slutar flyga över området..

Supermiljöbloggen - 29 sep 17 kl. 13:31

Flygbolag hoppas flyga eldrivet inom 10 år

Flygbolaget EasyJet vill flyga elflygplan inom ett årtionde. Bolaget ska tillsammans med det amerikanska företaget Wright Electric utveckla ett batteridrivet passagerarplan som ska kunna flyga rutter som är kortare än 2 timmar. Det batteridrivna passagerarplanet ska kunna flyga 480 kilometer på en laddning, och därmed kunna trafikera flera stora europeiska rutter, som London-Paris.

DI - 24 aug 18 kl. 07:52

Flera europeiska flygbolag slutar flyga till Iran

Flera europeiska flygbolag har börjat sluta flyga till Iran på dålig lönsamhet som uppstått efter att USA återinfört sina sanktioner mot landet. Det rapporterar Sveriges Radio..

Dalarnas tidningar - 05 okt 16 kl. 13:27

Fyra flygbolag vill flyga till Sälens fjällflygplats

Fyra flygbolag, varav något börsnoterat, har preliminärt sagt att de kommer att trafikera den nya fjällflygplatsen Scandinavian Mountains.
Det avslöjas i regeringskansliets svar på EU-kommissionens frågor inför notifierings-prövningen om regeringens stöd på 250 miljoner är tillåtet..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Kommun betalade miljoner i felaktiga löner

Enligt en kartläggning av Göteborgs-Posten så har Göteborgs stad under åren 2015-2018 betalat mellan 2 och drygt 5,5 miljoner kronor för mycket i löner, varje månad.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Misstänkt kidnappare skulle driva ut demon

Fyra män åtalas för människorov. Händelsen inträffade i Kristianstad i somras, skriver Kristianstadbladet. Enligt åtalet har en 20-årig man dragits in i en bil av en anhörig och ytterligare tre män.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ruttes parti förlorar majoritet i senaten

Nederländernas premiärminister Mark Ruttes koalition ser ut att förlora majoriteten i valet till parlamentets övre kammare. Partierna i koalitionen går från 38 till 31 platser i senaten med 75 stolar, enligt en vallokalsundersökning av public service-bolaget NOS.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Centralafrikanska republiken når nytt avtal

Centralafrikanska republikens regering har nått ett avtal med 14 milisgrupper i landet om att bilda en "inkluderande regering", enligt Afrikanska unionen, som håller i de pågående fredssamtalen i Etiopien mellan regeringen och milisgrupperna.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Risk för sjukdomar efter cyklonen

Hjälporganisationen Oxfam varnar för risken för sjukdomsutbrott till följd av cyklonen som drabbade sydöstra Afrika. I Malawi har människor vars hem har förstört samlats i läger. En del byar kan bara nås med helikopter eller båt.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ayatollan: Iran står emot sanktioner

Irans högste ledare ayatolla Ali Khamenei säger i ett tal i statlig tv inför det persiska nyåret att den islamiska republiken framgångsrikt stått emot amerikanska sanktioner som saknar motstycke.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Rune Hansson, 85 år

I dag den 22 mars fyller Rune Hansson, Kristianstad, år..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Hon har kartan till framtiden

Orienteringen var länge Linda Jenvéns stora intresse. Nu har hon bytt karta och navigerar enligt Skåneidrottens riktlinjer för att få barn i rörelse..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Nöje: Sånger om undergång

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Nöje: Soulig jazz, raka riffOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.