Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 11 December, 01:38

Kristianstadsbladet - 12 jul 18 kl. 19:40

Flygbolag ändrar sig – ska inte flyga från KristianstadLeap ville flyga mellan Kristianstad och Arlanda. Nu ångrar bolaget sig..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstad, Arlanda

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flygbolag, ändrarsig ska inte , flygafrån , Kristianstad
SR - 24 aug 18 kl. 06:01

Flygbolag slutar flyga till Iran

Flera europeiska flygbolag slutar flyga till Iran. Bakgrunden är dålig lönsamhet efter att USA återinfört sanktioner mot landet..

Sydöstran - 20 jun 18 kl. 15:45

Flygbolag slutar flyga till Stockholm

Sparrow slutar flyga på sträckan Kristianstad-Stockholm. Kristianstad Österlen Airport har fått beskedet att Sparrow Aviation lägger ner sin flygverksamhet redan nu från måndag den 25 juni. .

SVT - 31 okt 15 kl. 18:24

Flygbolag ändrar rutter efter kraschen

Lufthansa, KLM och Air France, tre av Europas största flygbolag, kommer av säkerhetsskäl inte att flyga över Sinaihalvön, enligt nyhetsbyråer. Bolagen undviker området tills det är klarlagt vad som orsakat flygkraschen som krävde 224 människoliv..

Kristianstadsbladet - 17 jul 14 kl. 20:56

Flygbolag slutar flyga Ukrainarutten

Flygrutten över östra Ukraina används inte av SAS. Rutten används dock av många internationella flygbolag men efter torsdagens katastrof uppgav många att de omedelbart slutar flyga över området.
- Det är den kortaste vägen från Västeuropa till både Orienten och Sydostasien.

BT - 17 jul 14 kl. 20:56

Flygbolag slutar flyga Ukrainarutten

Flygrutten över östra Ukraina används inte av SAS. Rutten används dock av många internationella flygbolag men efter torsdagens katastrof uppgav många att de omedelbart slutar flyga över området. - Det är den kortaste vägen från Västeuropa till både Orienten och Sydostasien.

SvD - 17 jul 14 kl. 20:56

Flygbolag slutar flyga Ukrainarutten

Flygrutten över östra Ukraina används inte av SAS. Rutten används dock av många internationella flygbolag men efter torsdagens katastrof uppgav många att de omedelbart slutar flyga över området..

DN - 17 jul 14 kl. 21:27

Flygbolag slutar flyga Ukrainarutten

Flygrutten över östra Ukraina används inte av SAS. Rutten används dock av många internationella flygbolag men efter torsdagens katastrof uppgav många att de omedelbart slutar flyga över området..

Supermiljöbloggen - 29 sep 17 kl. 13:31

Flygbolag hoppas flyga eldrivet inom 10 år

Flygbolaget EasyJet vill flyga elflygplan inom ett årtionde. Bolaget ska tillsammans med det amerikanska företaget Wright Electric utveckla ett batteridrivet passagerarplan som ska kunna flyga rutter som är kortare än 2 timmar. Det batteridrivna passagerarplanet ska kunna flyga 480 kilometer på en laddning, och därmed kunna trafikera flera stora europeiska rutter, som London-Paris.

DI - 24 aug 18 kl. 07:52

Flera europeiska flygbolag slutar flyga till Iran

Flera europeiska flygbolag har börjat sluta flyga till Iran på dålig lönsamhet som uppstått efter att USA återinfört sina sanktioner mot landet. Det rapporterar Sveriges Radio..

Dalarnas tidningar - 05 okt 16 kl. 13:27

Fyra flygbolag vill flyga till Sälens fjällflygplats

Fyra flygbolag, varav något börsnoterat, har preliminärt sagt att de kommer att trafikera den nya fjällflygplatsen Scandinavian Mountains.
Det avslöjas i regeringskansliets svar på EU-kommissionens frågor inför notifierings-prövningen om regeringens stöd på 250 miljoner är tillåtet..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ola Holst, 50 år

I dag den 11 december fyller Ola Holst, Bromölla, 50 år..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

11 december: Dags att fundera på julkorten

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nord & Syd: "Svårt att få ihop rockpusslet"

Det har dröjt fem år sedan Nord & Syds kritikerhyllade debut. Efter att vardagen tagit över är de nu tillbaka med albumet "80%". ”Det är svårt att få ihop rockpusslet”, säger trummisen Kalle Danielsson..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kommunen anmäler till Datainspektionen: Incidenten beskrivs som ”betydande”

Kommunen har anmält en händelse till Datainspektionen. Men egentligen var det inte kommunens miss – utan det IT-bolag man anlitar. .

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Åhus HBK växlar upp – förstärker på ledarsidan

2019 spelar Åhus HBK i division VI. Men trots bakslaget bygger klubben tålmodigt vidare på sin plan och växlar nu upp med förstärkningar på ledarsidan. – Det är en fantastisk förening som började i rätt ordning.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Man i USA greps för attackplan mot synagoga

En 21-årig man i USA har åtalats för attentatsplaner mot en synagoga i staden Toledo i delstaten Ohio. Attacken skulle genomföras under den judiska sabbaten som inleds när solen går ned på fredagskvällen, enligt åtalet.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Misstänkt skottlossning på Hisingen

Flera personer har hört av sig till polisen i Göteborg om en misstänkt skottlossning på Hisingen. Polisen uppger för TT att man är på plats och letar, men att man inte kan lämna någon mer information för tillfället. Larmen kom vid 22.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Afghaner svälter på grund av talibanblockad

Boende i provinsen Faryab i norra Afghanistan ber regeringen om hjälp sedan talibaner blockerat vägarna i flera veckor. Matleveranser kommer inte fram, och invånarna svälter. - Hittills har sju kvinnor, ett barn och en äldre man dött av hunger, säger Wali Mohammad i Pashtun Kot-området.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Östra Göinge blir forskningskommun

Kommunförbundet Skånes rådgivande organ för forsknings- och utvecklingsarbete, Advisory board FoUI, har godkänt Östra Göinge kommuns ansökan att bli certifierad till forskningskommun..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.