Alingsås tidning > Nyheter

Tuesday, 25 September, 10:48

Alingsås tidning - 12 jul 18 kl. 19:01

Tågstopp i AlingsåsDet är stopp i tågtrafiken genom Alingsås sedan 18.30-tiden på torsdagen. En kontaktledning ska ha gått av. Det påverkar Västtågen mellan Göteborg och Alingsås samt fjärrtågen på sträckan Göteborg-Skövde-Stockholm. Trafikverket uppmanar resenärerna att kontakta sina tågbolag för mer information.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Alingsås, Västtågen, Göteborg, Göteborg-Skövde-Stockholm

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tågstoppi , Alingsås
Alingsås tidning - 24 nov 15 kl. 15:01

Ännu en helg med tågstopp

Till helgen stoppas tågtrafiken mellan Vårgårda och Göteborg ännu en gång på grund av banarbeten.
Förutom efterarbeten och underhåll Alingsås-Göteborg ska de nya förbigångsspåren mellan Alingsås och Vårgårda kopplas in.
Trafiken stoppas från fredag den 27 november klockan 22.

Alingsås tidning - 25 nov 15 kl. 06:00

Nytt tågstopp – nya spår kopplas in

Till helgen stoppas tågtrafiken mellan Vårgårda och Göteborg ännu en gång på grund av banarbeten.
Förutom efterarbeten och underhåll Alingsås-Göteborg ska de nya förbigångsspåren mellan Alingsås och Vårgårda kopplas in.
Trafiken stoppas från fredag den 27 november klockan 22.

Alingsås tidning - 11 jun 18 kl. 05:30

Tågstopp två julihelger i rad

Tågtrafiken förbi Alingsås kommer att stängas av helt under två helger i rad i juli. Det är effekten av att banarbetet ställdes in förra helgen.
Projektet Vändspår Alingsås börjar snart komma in i slutskedet.

Alingsås tidning - 11 nov 15 kl. 14:34

Nytt tågstopp i helgen – SJ sålde för många biljetter

Till helgen stoppas tågtrafiken igen mellan Alingsås och Göteborg på grund av banarbeten.
SJ har sålt biljetter till tåg som inte går, men sätter nu in extra vagnar i de tåg som kör en annan väg samt några fler tåg.
Det är två sorters arbeten som ska utföras.

Alingsås tidning - 14 nov 16 kl. 15:25

Tågstopp i fyra dygn

Från sent onsdag kväll och fyra dygn framåt stängs tågtrafiken av helt mellan Alingsås och Göteborg. Bussar ersätter. Det är sjätte helgen i rad som tågtrafiken på Västra stambanan påverkas av olika spårarbeten och underhållsåtgärder.

Alingsås tidning - 21 okt 15 kl. 05:30

Nya tågstopp väntar i november

Snart är det dags igen för nya avstängningar av tågtrafiken mellan Alingsås och Göteborg. Under två helger i november ska det andra järnvägsspåret, det som inte byttes ut i somras, renoveras.
Trafiken ska stoppas från fredag den 13 november klockan 22.

Alingsås tidning - 11 apr 18 kl. 10:18

Nytt tågstopp till helgen

Till helgen blir det återigen inställd tågtrafik mellan Alingsås och Göteborg. Det påverkar också vissa tåg från Vårgårda och Herrljunga. Från och med klockan 20.

Alingsås tidning - 29 jan 13 kl. 17:29

Tågstopp i trafiken 

ALINGSÅS: På grund av en olycka på Västra stambanan mellan Göteborg och Alingsås råder det för närvarande trafikstopp på sträckan..

GöteborgsPosten - 11 nov 13 kl. 15:21

Tågstopp mellan Göteborg och Alingsås

En obehörig person på spårområdet gör att all tågtrafik mellan Göteborg och Alingsås står stilla..

Kristianstadsbladet - 19 aug 14 kl. 16:10

Tågstopp på västra stambanan


Ett nedfallet träd satte på tisdagseftermiddagen stopp för tågtrafiken mellan Alingsås och Herrljunga på västra stambanan. Trädet rev enligt Trafikverket ned en kontaktledning vid infarten mot Alingsås station.Trafiken, som bland annat berör tågen mellan Göteborg och Stockholm, beräknades komma i gång igen under kvällen.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 1 timme sedan

SD kan bli vågmästare i regionen

Sverigedemokraterna ser ut att bli vågmästare i Västra Götalandsregionen. Grönblå samverkan förlorar sin majoritet. Det står klart när mandaten slutgiltigt har fördelats i regionvalet i Västra Götaland.

Alingsås tidning - 5 timmar sedan

Västtrafiks priser höjs efter nyår

Priserna i kollektivtrafiken i Västsverige höjs med i snitt 2,5 procent i januari 2019. Det har regionens kollektivtrafiknämnd beslutat.
Nämnden har också lagt ett förslag till ny zonindelning inom Västtrafik.

Alingsås tidning - Igår: 08:20

Misstänkt rattfull stoppad

Strax innan klockan två på natten mot måndagen stoppade polis en bilist för kontroll i centrala Alingsås. Mannen som körde bilen misstänktes vara påverkad och en anmälan om rattfylleri har gjorts..

Alingsås tidning - Igår: 07:59

Alingsåsare vann en bil

Alingsåsaren Stig Einarsson hade verkligen turen på sin sida i söndagens omgång av Bingolotto i TV4. Han vann bland annat en bil. När programledaren Rickard Olsson kom till spelet Färgfemman blev vinnaren Stig Einarsson, 86, från Alingsås.

Alingsås tidning - I förrgår: 08:24

Misstänkt drograttfylleri

Vid midnatt, natten mot söndag, stoppade polisen en bil på Vänersborgsvägen, i Vårgårda. Föraren, en man i 25-årsålden, är misstänkt för drograttfylleri och fick följa med polisen för provtagning..

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Ny bro byggs vid Lugnet

Gång- och cykelbron vid Lugnet stängs tillfälligt – en ny och bättre bro ska byggas och vara klar senare i år.
I dag, måndag, stängs gång- och cykelbron vid Lugnet för trafik. Därefter påbörjas arbetet med att plocka bort bron och sedan ersätta den med en ny bro som kommer att vara högre och bredare än den gamla.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Anders leder Sverige i Schack-OS

Han vill göra Alingsås till schackets Mecka i Sverige – men först ska Anders Wengholm leda det svenska landslaget i Schack-OS.
Tio svenska schackspelare och några ledare befinner sig just nu i Bakumi, Georgien, där Schack-OS inleds i dag, måndag, och ska hålla på närmare två veckor. Alingsåsaren Anders Wengholm är ansvarig för det svenska laget.

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Alingsås uppfyllde Lenas förväntningar

Hon gillar fikastaden, den svenska naturen och att varva universitetsstudier med praktik i ett företag. Tyska studenten Lena Dörfler, 20, tar nu farväl av Alingsås.
Lena Dörfler är den sjunde tyska studenten som har jobbat med projektarbeten på Trumpf Maskin AB i Alingsås.

Alingsås tidning - I förrgår: 14:55

Märkligt väder på marknaden

– Det märkligare väder jag har varit med om, utbrast knallen Jens Levin. Blåsten och störtskurarna skrämde bort både knallar och besökare från Mörlanda marknad på lördagen. Det ska sägas direkt att de flesta knallar tålmodigt stod kvar trots att vädrets makter inte riktigt var på deras sida denna lördag.

Alingsås tidning - 22 sep 18 kl. 09:50

Stora tågstörningar

Det råder stora störningar i tågtrafiken Alingsås-Göteborg under lördagens förmiddag. Anledningen, som anges på Västtrafiks hemsida, är urspårning. Mer information inställda avgångar och ersättningsbussar återfinns på Västtrafiks hemsida, vasttrafik.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.