Kristianstadsbladet > Lokalt

Tuesday, 11 December, 01:01

Kristianstadsbladet - 12 jul 18 kl. 19:00

Matbutikerna i Kristianstad hoppar inte på köttrenden för bönderFlera matbutiker i Sverige har valt att bojkotta utländskt kött för att stötta bönderna under foderbristen och endast sälja svenskt kött. De största matbutikerna i Kristianstad kommer dock fortfarande att sälja utländskt kött, även om de uppmanar sina kunder att välja svenskt. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstad, Sverige

Dela artikeln

265 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Matbutikernai , Kristianstad, hopparinte på , köttrendenför , bönder

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Ny hyresgäst i gallerian – och fler är på ingång

I dagarna flyttar Wendes Pétanque Club in i Galleria Boulevard och fler hyresgäster är på ingång. ”Men det kan jag inte prata så mycket om nu”, säger centrumchefen Linda Borgström..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Känd arkitekt i ABK:s jury

Arkitekten Gert Wingårdh sitter i ABK:s jury för hur det gamla sjukhusområdet ska förändras till Östermalms Park. På tisdagen presenterar arkitekterna sina förslag..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Polisens fynd i container – påse med tre knivar

Förundersökningen om det misstänkta mordet i Åhus är på cirka 4 000 sidor. Den innehåller en mängd tekniska protokoll, bland annat från brottsplatsen och åtta containrar som har sökts igenom. I en container låg en plastpåse med knivar..

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Paketutlämningen slår alla rekord

E-handeln fortsätter att öka och inför julen hanteras fler paket än någonsin hos Postnord i Kristianstad. Jämfört med förra året ligger ökningen hittills på över 50 procent. Även utlämningsställena är satt under hårt tryck..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

New Year fireworks frighten dogs

It’s the same story every December ”It’s sheer hell, it’s cruelty to animals. They let off bangers and rockets for weeks on end. Why should we dog-owners have to put up with this when there are laws to keep to?

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Nobelmiddag med glans på Forsalid – ”Allt var väldigt gott”

På Forsalid dukades det på måndagen upp till Nobelfest. ”Vi gör det för att de boende ska få lite extra piff i vardagen” säger enhetschefen Kristin Vilhelmsson..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Brott: Portad nattklubbsgäst gick bärsärk

En man i 30-årsåldern orsakade skada på två ordningsvakter vid Grand nattklubb under natten till söndagen..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

42 miljarder ska fördelas i Skåne

I dag avgör regionfullmäktige hur 42 miljarder kronor ska fördelas inom Region Skåne. Det handlar om budgeten för nästa år som ska bestämmas..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Räddning inom räckhåll för Torsebrobadet

Det ideellt drivna Torsebrobadet behöver, likt flera andra äldre bad, renoveras. Föreningen bakom badet sätter sitt hopp till ett verksamhetsbidrag om 7 miljoner. .

Kristianstadsbladet - Igår: 16:19

Helgeåns vänner presenterar åtgärdsplan

Den relativt nystartade föreningen Helgeåns vänner består av markägare, entreprenörer och representanter för kajak- och roddklubbar med flera. Gruppen arbetar för att göra den bitvis igenväxta Helge å tillgängligare. Nu har de tagit fram nio åtgårdspunkter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.