SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 13 December, 21:51

SmålandsPosten - 12 jul 18 kl. 19:02

Lions camp samlar unga från flera kontinenterEtt 25-tal unga från Europa, Asien och Sydamerika samlas på Lions camp som pågår från 14 till 28 juli och där första veckan hålls på Bejstorps gård. Därifrån görs olika utflykter, bland annat till Hägghults stenbrott och Ikeamuseet..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Europa, Sydamerika, Lions, Bejstorps, Hägghults, Ikeamuseet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lions, camp, samlar, ungafrån flera , kontinenter
Nya Wermlands Tidningen - 14 mar 18 kl. 10:40

Lions söker unga stipendiater

Lions Club Säffle söker nu två ungdomar i Säffle för årets idrotts- och kulturstipendium..

Dalarnas tidningar - 23 jun 15 kl. 19:19

Skaparen av Candy Crush samlar unga talanger i skogen

– Vi vill hjälpa unga människor in i dataspelsvärlden, säger Tommy Palm, mannen och spelutvecklaren bakom mobilspelet Candy Crush. Han står mitt i en faluröd stuga, som är ett tiotal meter från vattnet och mitt ute i skogen. Där befinner sig nu 23 stycken av världens mest lovande unga spelutvecklare..

Skånskan - 22 feb 16 kl. 20:57

Popkollo samlar unga musiktjejer

skåne Under tio måndagar kan musikintresserade tjejer i åldern 10-16 år besöka Popkolloklubben som håller till på Malmö Live.– Vi har precis skrivit en låt, berättar Isabella Brown och Li Ström, och framför gärna sitt alster.
Li Ström var med även under höstterminen.

YLE - 25 jun 14 kl. 15:30

Biologiolympiad samlar unga biologer på Bali

International Biology Olympiad, eller Internationella biologiolympiaden, består av både en teoridel och en praktisk del som utförs i laboratorier. Det berättar Jakke Neiro som är en av de fyra finländarna som tävlar på Bali i juni.
Ons 25.

YLE - 22 apr 15 kl. 14:54

Ny grupp samlar unga i Jakobstad

De som är mellan 15 och 20 år och bor i Jakobstad kan nu hitta nya vänner i gruppen Torsdagstolerans. Varje vecka träffas man för att umgås, spela spel eller besöka spännande platser. Psykosociala föreningen Acceptans bildades vid årskiftet och är en förening som verkar i hela svenskfinland, nu har man gjort en ny satsning i Jakobstad där man startat gruppverksamhet för unga.

BT - 13 jun 16 kl. 16:08

Handelskammaren samlar unga förmågor

På tisdag samlas ett 20-tal unga för att nätverka och utvecklas inför framtida karriärer som ledare..

Dagen - 30 dec 14 kl. 10:10

Ekumeniskt nyårsmöte lockar 30 000 unga

30 000 ungdomar väljer att fira in det nya året i Taizés meditativa anda. Europamötet i Prag samlar unga från de flesta kristna samfund..

UNT - 21 nov 11 kl. 11:59

Samlar unga från världens alla hörn

Under måndagen samlades ett hundratal ungdomar för en konferens om jämställdhet och jämlikhet i universitetsaulan. Bakom arrangemanget står elever från Gåvsta skola.  .

UNT - 21 nov 11 kl. 11:59

Samlar unga för jämställdhet

Under måndagen samlades ett hundratal ungdomar för en konferens om jämställdhet och jämlikhet i universitetsaulan. Bakom arrangemanget står elever från Gåvsta skola.  .

VBL - 08 dec 12 kl. 20:29

Datasport samlar unga i idrottshallen

En idrottshall är utmärkt att spela dataspel i. Det är nämligen också en sport. Så säger Kristoffer Nykopp, som är ordförande i Malax IT-förening..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Sångglädje i Eneryda

Första gången var de tolv som slöt upp. Det har gått några år och Eneryda sånggrupp bara växer i styrka och bredd..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

USA vill begränsa sina FN-insatser i Afrika

Om en fredsbevarande FN-insats inte har effekt och resulterar i stabil fred kommer USA att dra sig ur insatsen. Så löd budskapet från USA:s säkerhetsrådgivare John Bolton i samband med att han höll ett tal om USA:s Afrikapolicy hos den konservativa tankesmedjan The Heritage Foundation.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

SD-politiker bakom konto som spred kvinnohat

En av Sverigedemokraternas riksdagsledamöter står bakom ett konto på nätforumet Flashback som har publicerat kvinnoförnedrande inlägg. Bland inläggen finns tips på hur man köper sex utomlands och hur man går till väga för att droga kvinnor för att kunna våldta dem.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

MFF vidare för Jeppsson: "Log mot oss"

Avancemanget till sextondelsfinalen i Europa League var för den avlidne ordföranden Håkan Jeppssons skull, menar Malmö FF:s tränare Uwe Rösler. - Han hade varit stolt över oss, säger Rösler till Kanal 9.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Rånare slog apotekspersonal med kofot

En person i personalen blev slagen i huvudet med en kofot vid ett rån mot ett apotek i Hylte i Halland på torsdagskvällen. Enligt polisens hemsida var det två maskerade unga män som kom in i lokalen, den ene med ett pistolliknande föremål och den andre med kofot.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Läkemedelsbolag betalar tillbaka miljarder

Läkemedelsbolagen ska betala 2,8 miljarder kronor i återbäring på läkemedel för 2018 till staten och landstingen. Det är en fördubbling jämfört med 2017, skriver Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV) i ett pressmeddelande.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tonåringar åtalas för våldtäkter mot barn

Två tonåriga pojkar i Boden åtalas för sju fall av våldtäkt mot barn där två flickor under 15 år ska ha utsatts, skriver NSD. Den ena flickan ska ha utsatts på stadsbibliotekets toalett i februari i år.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Författarförbundet vill hedra Gui Minhai

En enhällig förbundsstyrelse föreslår att Gui Minhai blir hedersmedlem i Sveriges Författarförbund. Bland de befintliga hedersmedlemmarna finns bland andra den svensk-eritreanske journalisten Dawit Isaak, som utsågs i sin frånvaro 2010.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tre Kronor tappade och blev straffade

Två Växjö Lakersspelare och en Lakersfostrad back fick stort förtroende när Sverige inledningsspelade mot värdnationen Ryssland i Channel One Cup..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Fifa öppnar för utökning och spridning 2022

Gianni Infantino, ordförande i Internationella fotbollsförbundet, menar att en majoritet av nationsförbunden är positiva till en utökning av herr-VM redan till Qatar om fyra år. Om 32 lag blir 48 öppnar Infantino för att låta några matcher spelas i andra länder än Qatar.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.