SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 25 September, 11:27

SmålandsPosten - 12 jul 18 kl. 19:02

Lions camp samlar unga från flera kontinenterEtt 25-tal unga från Europa, Asien och Sydamerika samlas på Lions camp som pågår från 14 till 28 juli och där första veckan hålls på Bejstorps gård. Därifrån görs olika utflykter, bland annat till Hägghults stenbrott och Ikeamuseet..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Europa, Sydamerika, Lions, Bejstorps, Hägghults, Ikeamuseet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lions, camp, samlar, ungafrån flera , kontinenter
Nya Wermlands Tidningen - 14 mar 18 kl. 10:40

Lions söker unga stipendiater

Lions Club Säffle söker nu två ungdomar i Säffle för årets idrotts- och kulturstipendium..

Dalarnas tidningar - 23 jun 15 kl. 19:19

Skaparen av Candy Crush samlar unga talanger i skogen

– Vi vill hjälpa unga människor in i dataspelsvärlden, säger Tommy Palm, mannen och spelutvecklaren bakom mobilspelet Candy Crush. Han står mitt i en faluröd stuga, som är ett tiotal meter från vattnet och mitt ute i skogen. Där befinner sig nu 23 stycken av världens mest lovande unga spelutvecklare..

Skånskan - 22 feb 16 kl. 20:57

Popkollo samlar unga musiktjejer

skåne Under tio måndagar kan musikintresserade tjejer i åldern 10-16 år besöka Popkolloklubben som håller till på Malmö Live.– Vi har precis skrivit en låt, berättar Isabella Brown och Li Ström, och framför gärna sitt alster.
Li Ström var med även under höstterminen.

YLE - 25 jun 14 kl. 15:30

Biologiolympiad samlar unga biologer på Bali

International Biology Olympiad, eller Internationella biologiolympiaden, består av både en teoridel och en praktisk del som utförs i laboratorier. Det berättar Jakke Neiro som är en av de fyra finländarna som tävlar på Bali i juni.
Ons 25.

YLE - 22 apr 15 kl. 14:54

Ny grupp samlar unga i Jakobstad

De som är mellan 15 och 20 år och bor i Jakobstad kan nu hitta nya vänner i gruppen Torsdagstolerans. Varje vecka träffas man för att umgås, spela spel eller besöka spännande platser. Psykosociala föreningen Acceptans bildades vid årskiftet och är en förening som verkar i hela svenskfinland, nu har man gjort en ny satsning i Jakobstad där man startat gruppverksamhet för unga.

BT - 13 jun 16 kl. 16:08

Handelskammaren samlar unga förmågor

På tisdag samlas ett 20-tal unga för att nätverka och utvecklas inför framtida karriärer som ledare..

Dagen - 30 dec 14 kl. 10:10

Ekumeniskt nyårsmöte lockar 30 000 unga

30 000 ungdomar väljer att fira in det nya året i Taizés meditativa anda. Europamötet i Prag samlar unga från de flesta kristna samfund..

UNT - 21 nov 11 kl. 11:59

Samlar unga från världens alla hörn

Under måndagen samlades ett hundratal ungdomar för en konferens om jämställdhet och jämlikhet i universitetsaulan. Bakom arrangemanget står elever från Gåvsta skola.  .

UNT - 21 nov 11 kl. 11:59

Samlar unga för jämställdhet

Under måndagen samlades ett hundratal ungdomar för en konferens om jämställdhet och jämlikhet i universitetsaulan. Bakom arrangemanget står elever från Gåvsta skola.  .

VBL - 08 dec 12 kl. 20:29

Datasport samlar unga i idrottshallen

En idrottshall är utmärkt att spela dataspel i. Det är nämligen också en sport. Så säger Kristoffer Nykopp, som är ordförande i Malax IT-förening..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Statsvetare: Nu börjar det verkliga spelet

Talman är på plats och statsministern är entledigad. Nu är det dags för partierna att kavla upp ärmarna och börja förhandla på riktigt för att få en ny regering på plats. - Nu börjar det verkliga spelet, säger statsvetaren Jonas Hinnfors.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Hammarby tappar landslagsmittfältare

Hammarby tappar sin australiska landslagsspelare Elise Kellond-Knight efter säsongen. Mittfältaren vänder hem till Melbourne City efter den allsvenska avslutningen den 27 oktober.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

500 000 till konstnär - "Dimper ner i knät"

Konstnären Paul Fägerskiöld är årets mottagare av Åke Andrén-stiftelsens stipendium på 500 000 kronor. "Det är bara positivt, att få ett stipendium. Och att få ett som man inte har sökt, som dimper ner i knät på en, är underbart", säger Paul Fägerskiöld i ett pressmeddelande.

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Döms till fängelse för mord på studentboende

En 30-årig man döms till 17 års fängelse för mord på man vid ett studentboende i stadsdelen Ålidhem i Umeå. Mannen döms även för övergrepp i rättssak och ringa narkotikabrott.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Nybörjare orsakade panik vid toabesök på flyg

Alla är vi nybörjare i början - och det är sällan fel att fråga om man är osäker på hur saker fungerar. Två allmänna sanningar som en indisk man kanske borde ha tänkt på innan han började rycka i vad han trodde var toadörren på ett flyg mellan New Delhi och Patna i helgen.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Kulturprofilens häktningsbeslut överklagas

Den så kallade kulturprofilens advokat Björn Hurtig säger att han överklagar häktningsbeslutet, enligt SVT:s "Kulturnyheterna". Stockholm tingsrätt beslutade på måndagen att häkta mannen, som på sannolika skäl misstänks för våldtäkt.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Norsk citronläsk retar Coca-Cola

Norska läsken Jallasprite har fått den amerikanska jätten Coca-Cola att surna till. Ändrar inte producenten O. Mathisen namnet på drycken hotar bolaget att ta ärendet till domstol.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Sverige vann mot EU-kommissionen

EU-domstolen ger Sverige rätt i en tvist där EU-kommissionen krävt in över 80 miljoner svenska kronor för vad man anser vara felaktigt utbetalade jordbruksstöd. Tvisten går tillbaka till en EU-inspektion 2013 då kommissionen ansåg att det fanns brister i hur Sverige gjorde stickprovskontroller av stöden.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Netflix visar musikvärldens största mysterier

Vad hände egentligen under mordförsöket på Bob Marley 1976 och vem dödade Jam Master Jay? Den nya Netflix-serien "Remastered" undersöker några av musikhistoriens största mysterier.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Man anhållen misstänkt för medhjälp till mord

En 20-årig man har anhållits misstänkt för inblandning i ett mord på en parkeringsplats i Malmö i februari, rapporterar Sydsvenskan. Mordet inträffade i området Hermodsdal och polisen larmades om skottlossning på platsen. En 31-årig dödförklarades senare på Skånes universitetssjukhus.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.