SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 19 July, 00:09

SmålandsPosten - 12 jul 18 kl. 19:02

Lions camp samlar unga från flera kontinenterEtt 25-tal unga från Europa, Asien och Sydamerika samlas på Lions camp som pågår från 14 till 28 juli och där första veckan hålls på Bejstorps gård. Därifrån görs olika utflykter, bland annat till Hägghults stenbrott och Ikeamuseet..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Europa, Sydamerika, Lions, Bejstorps, Hägghults, Ikeamuseet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lions, camp, samlar, ungafrån flera , kontinenter
Nya Wermlands Tidningen - 14 mar 18 kl. 10:40

Lions söker unga stipendiater

Lions Club Säffle söker nu två ungdomar i Säffle för årets idrotts- och kulturstipendium..

Dalarnas tidningar - 23 jun 15 kl. 19:19

Skaparen av Candy Crush samlar unga talanger i skogen

– Vi vill hjälpa unga människor in i dataspelsvärlden, säger Tommy Palm, mannen och spelutvecklaren bakom mobilspelet Candy Crush. Han står mitt i en faluröd stuga, som är ett tiotal meter från vattnet och mitt ute i skogen. Där befinner sig nu 23 stycken av världens mest lovande unga spelutvecklare..

Skånskan - 22 feb 16 kl. 20:57

Popkollo samlar unga musiktjejer

skåne Under tio måndagar kan musikintresserade tjejer i åldern 10-16 år besöka Popkolloklubben som håller till på Malmö Live.– Vi har precis skrivit en låt, berättar Isabella Brown och Li Ström, och framför gärna sitt alster.
Li Ström var med även under höstterminen.

YLE - 25 jun 14 kl. 15:30

Biologiolympiad samlar unga biologer på Bali

International Biology Olympiad, eller Internationella biologiolympiaden, består av både en teoridel och en praktisk del som utförs i laboratorier. Det berättar Jakke Neiro som är en av de fyra finländarna som tävlar på Bali i juni.
Ons 25.

YLE - 22 apr 15 kl. 14:54

Ny grupp samlar unga i Jakobstad

De som är mellan 15 och 20 år och bor i Jakobstad kan nu hitta nya vänner i gruppen Torsdagstolerans. Varje vecka träffas man för att umgås, spela spel eller besöka spännande platser. Psykosociala föreningen Acceptans bildades vid årskiftet och är en förening som verkar i hela svenskfinland, nu har man gjort en ny satsning i Jakobstad där man startat gruppverksamhet för unga.

BT - 13 jun 16 kl. 16:08

Handelskammaren samlar unga förmågor

På tisdag samlas ett 20-tal unga för att nätverka och utvecklas inför framtida karriärer som ledare..

Dagen - 30 dec 14 kl. 10:10

Ekumeniskt nyårsmöte lockar 30 000 unga

30 000 ungdomar väljer att fira in det nya året i Taizés meditativa anda. Europamötet i Prag samlar unga från de flesta kristna samfund..

UNT - 21 nov 11 kl. 11:59

Samlar unga från världens alla hörn

Under måndagen samlades ett hundratal ungdomar för en konferens om jämställdhet och jämlikhet i universitetsaulan. Bakom arrangemanget står elever från Gåvsta skola.  .

UNT - 21 nov 11 kl. 11:59

Samlar unga för jämställdhet

Under måndagen samlades ett hundratal ungdomar för en konferens om jämställdhet och jämlikhet i universitetsaulan. Bakom arrangemanget står elever från Gåvsta skola.  .

VBL - 08 dec 12 kl. 20:29

Datasport samlar unga i idrottshallen

En idrottshall är utmärkt att spela dataspel i. Det är nämligen också en sport. Så säger Kristoffer Nykopp, som är ordförande i Malax IT-förening..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 5 minuter sedan

Maktdelning som fungerar

Migrationsverkets beslut är inte att betrakta som någon myndighetsaktivism, utan påminner om att förvaltningen är lagstyrd. .

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Tyska storstjärnan drabbad av lungemboli

Lyon och tyska landslagets stjärnspelare Dzsenifer Marozsan har drabbats av en lungsjukdom. "Tyvärr måste jag meddela att jag har drabbats av en lungemboli. Sett till omständigheterna mår jag redan bättre och den medicinska staben här i Lyon tar väl hand om mig.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Nelson Mandelas konst visas offentligt

För hundra år sedan föddes Nelson Mandela. Ett jubileum som bland annat firas i år med tal, böcker och utställningar om frihetskämpen. I samband med födelsedagen passar även Mandelas familj på att publicera tidigare osedda konstverk av ikonen, rapporterar Artnet.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tveksam straff tog Rosenborg vidare

Norska mästarna Rosenborg var minst sagt illa ute i den första kvalomgången av Champions League mot isländska Valur.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Äldreministern kallar till möte om värmen

Äldreminister Lena Hallengren (S) har bjudit in två myndigheter och Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) till ett möte om äldres situation i värmeböljan, vilket Aftonbladet först rapporterade om.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Fullt fokus och en himla bra konsert, Linnea Henriksson!

Linnea Henriksson på Linnéparkens scen med sitt band i ryggen blir en totalupplevelse av hur bra relationslåtar kan bli live. Det handlar mycket om det. Men inte bara.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Svagt upp på Wall Street

USA-börserna rörde sig övervägande något uppåt på onsdagen. Näthandelsjätten Amazon blev det andra bolaget efter Apple att nå ett börsvärde på 900 miljarder dollar, men aktien handlades i stort sett oförändrad.(TT).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Svenska "GTFO" visar upp läskiga skuggfiender

Den svenska spelutvecklaren 10 Chambers Collective bjuder nu på ytterligare en tjuvtitt på sitt kommande actionskräckspel "GTFO". En ny trailer visar upp en typ av nästan osynliga monster, som lösgör sig ur skuggorna för att skrämma slag på spelaren.(TT).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Allvarlig krasch – när Dackarna tog revansch

Upplagt för en ny derbyfest. En allvarlig krasch skulle dock komma att förstöra stämningen. – Det är den värsta känslan, säger Joel Kling i Dackarna..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

121 döda efter vulkanutbrott i Guatemala

Dödstalen efter det våldsamma vulkanutbrottet i Guatemala i början av juni fortsätter att stiga. Efter att ytterligare fem kroppar identifierats konstaterar ett rättsmedicinskt institut att 121 människor mist livet.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.