Skånskan > Opinion

Thursday, 15 November, 03:47

Skånskan - 12 jul 18 kl. 18:57

”Måste få tunnelseendet”Väskorna är packade, bananlådorna är fyllda och på måndag bär det av. Proffslivet utomlands väntar för 21-åringen ifrån Marieholm.
– Nu har man bara tankar på att få med allt när bilen går, säger Lukas Sandell.Det är nu fem månader sedan han kritade på sitt nya kontrakt och som flytten till Norge blev officiell. Med ett år kvar på sitt kontrakt med Ystads IF köpte storklubben och regerande mästarlaget Elverum loss skåningen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Marieholm, Lukas Sandell, Norge, Ystads IF, Elverum, Sandell, Elises, Tomelilla, Elise, Handbollstokig, Sandells, Elverums, Instagram, Facebook, Kim Andersson, Ystad

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Måste , tunnelseendet
Kristianstadsbladet - 21 apr 11 kl. 09:44

Ett grönt litet monster

I kväll Kristianstad. Om en dryg månad New York och Washington. Det går bra för det giftiga lilla jazzmonstret Prylf.

BT - 26 okt 11 kl. 00:30

När kriserna slår till behövs eftertanken

Häromdagen hastade jag fram på Londons gator, angelägen om att komma i tid till den högtidliga söndagsmässan i kyrkan Brompton Oratory. På vägen fanns det mycket att fästa ögonen på. Där fanns charmiga hus, vackra små bakgator och londonbor på söndagspromenad.

Sydsvenskan - 08 nov 11 kl. 06:30

Percyska rikets uppgång och fall

Jag vill förändra världen. Albert Bonniers förlag. Percy Barnevik har åsikter om det mesta men han brister i fördjupningen, skriver Kenneth Hermele.

Ekonomistas - 25 sep 13 kl. 05:57

Hungriga vargar jagar bäst, eller?

Sendhil Mullainathan har det senaste decenniet kommit med en rad intressanta bidrag inom området beteendeekonomi. Han har tidigare skrivit en utmärkt bok om offentlig ekonomi i ljuset av hans och andras forskning om hur människor faktiskt fattar beslut (som Robert tipsat om) och nyligen publicerades ”Scarcity: Why Having Too Little Means So Much, skriven tillsammans med psykologen Eldar Shafir. Det är en fascinerande bok som tar sig an ett för ekonomer mycket central ämne nämligen knappa resurser.

Sydsvenskan - 01 okt 13 kl. 06:30

Bandets ansvar elefant i rummet

Processen mellan The Hives och Tambourine Studios har varit lite av ett maratonlopp. Och jag vet, för jag har sprungit två.Energin är slut.

Trelleborgs Allehanda - 09 jul 14 kl. 17:40

Hedwall - golfens Teddy Lukic

När Caroline Hedwall är som bäst är hon golfens svar på Olof Mellberg.Tyvärr är hon oftare som Teddy Lucic. - Jag måste hitta ett sätt att komma bort från det, säger hon inför British Open-starten.

Kristianstadsbladet - 09 jul 14 kl. 17:40

Hedwall - golfens Teddy Lukic

När Caroline Hedwall är som bäst är hon golfens svar på Olof Mellberg.Tyvärr är hon oftare som Teddy Lucic. - Jag måste hitta ett sätt att komma bort från det, säger hon inför British Open-starten.

Cornucopia - 27 apr 15 kl. 16:27

Nedskärningar och PRIO hotar flygvapnets flygsäkerhet

I mars förra året var två JAS-plan mycket nära att kollidera med varandra under en lufstridsövning. Haverikommissionen konstaterar att orsaken var otillräcklig utbildning och flygtid, eftersom flygelever inte fått tillräckligt med flygtimmar och kontinuitet i utbildningen på grund av otillräckliga ekonomiska anslag från Högkvarteret, samt brist på flygplan på grund av reservdelsbrist, delvis orsakad av IT-systemet PRIO.

Försvarsmaktsintern
reklam för PRIO anno 2012.

Blekinge Läns tidning - 24 aug 16 kl. 09:59

Lauréns stenhårda uppladdning

Det är hennes liv viktigaste match. Men när hon kliver upp i ringen mittemot Klara Svensson ska Mikaela Laurén ha gjort precis allt hon kan - under hennes hittills tuffaste träningsläger i karriären. - Det ska bli skönt att gå in i tunnelseendet.

BT - 24 aug 16 kl. 09:59

Lauréns stenhårda uppladdning

Det är hennes liv viktigaste match. Men när hon kliver upp i ringen mittemot Klara Svensson ska Mikaela Laurén ha gjort precis allt hon kan - under hennes hittills tuffaste träningsläger i karriären. - Det ska bli skönt att gå in i tunnelseendet.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 6 timmar sedan

H65 nära tappa jätteledning

HANDBOLL Efter 20 minuters spel hade H65 Höör hängt av gästande Kungälv med tio bollar, och såg ut att gå mot en storseger. Men gästerna åt sig nästan ikapp.Till slut blev det ändå en knapp hemmaseger i sporthallen i Höör med 26–24 (18–13).

Skånskan - 8 timmar sedan

De tar över efter Coop på Burlöv center

Coop på Burlöv center skulle egentligen ha stängt redan i juni men så blev det inte. Och nu står det klart att det blir Ica som tar över i lokalerna.I februari i år kom nyheten om att Coop Forum-butiken skulle stänga på grund av dålig lönsamhet i samband med att hyreskontraktet löpte ut den sista juni.

Skånskan - 8 timmar sedan

Man knivhuggen – två gripna

Kristianstad En man i 30-årsåldern knivhöggs i Kristianstad på onsdagseftermiddagen.
Polisen rubricerar ärendet som mordförsök.Larmet om händelsen kom in 16.

Skånskan - 8 timmar sedan

Trafikhinder på Fäladsvägen

Löddeköpinge På måndag inledes ett vägarbete på Fäladsvägen där kommunen manar trafikanter att visa hänsyn till de som jobbar med vägarbetet, som görs för att vägen ska bli säkrare.
Under tre veckor ska ett farthinder byggas på Fäladsvägen, där farterna ofta är högre än de tillåtna..

Skånskan - 9 timmar sedan

”Avskedandet beror på en felrekrytering”

SKANÖR-FALSTERBO Nu svarar kyrkorådets ordförande Lars Lindmark på kritiken mot församlingen och pekar på att orsaken till avskedandet av kyrkoherden är en felrekrytering.– Vår grundinställning är att det har gjorts en felrekrytering och att vi har grund för beslutet om avskedande. För övrigt kan jag inte kommentera de pågående förhandlingarna mellan arbetsgivarorganisationen och akademikerförbundet av samma grund som för kyrkoherden och hans ombud, skriver kyrkorådets ordförande Lars Lindmark i Vår kyrka i ett mejl till Skånskan.

Skånskan - 9 timmar sedan

Aktivitetsparken får godkänt

SJÖBO På lördag ska den invigas, Sjöbos nya aktivitetspark.
På onsdagseftermiddagen fick några av de som hjälpt till att utforma de olika delarna testa dem för första gången.Tim Lindahl, 14 fick för första gången testa sin bräda fullt ut i parkens skejtdelar.

Skånskan - 10 timmar sedan

Slog personalen för kycklinglåren

MALMÖ Den 28-årige mannen ilsknade till när det blev fel på beställningen på McDonalds. Han gav sig på en anställd med knytnävarna och uttalade även allvarliga hot.28-åringen sitter nu anhållen för misshandel och olaga hot.

Skånskan - 10 timmar sedan

Kort körning var vårdslös

MALMÖ En 45-årig man misstänks för vårdslöshet i trafik efter en ovanligt kort bilkörning på tisdagsförmiddagen.
Mannen hade hyrt en bil på Circle K vid Midhem och skulle direkt efter det köpa något att äta på närliggande McDonalds.
Det ville sig inte bättre än att bilen körde in i ett tak på restaurangens drive in-del, vilket både ledde till skador på taket och bilen.

Skånskan - 12 timmar sedan

Entreprenör från Staffanstorp prisad

STAFFANSTORP Christian Jansson, grundaren av Godsinlösen Nordic AB i Staffanstorp, blev årets manliga stjärnskott i tävlingen Entrepreneur of the Year Sydsverige.Finalen hölls på måndagskvällen på Malmö Opera med ett hundratal näringslivsprofiler närvarande.
Under sina 25 år som entreprenör har Christian Jansson startat flera företag i olika branscher.

Skånskan - 12 timmar sedan

Makt till varje pris

Som förväntat blir inte Ulf Kristersson statsminister i en M+KD-regering med stöd av SD. Han var sannolikt väl medveten om att det inte skulle gå vägen. Det är historiskt: det är första gången sedan enkammarriksdagen som talmannens förslag faller.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.