Skånskan > Opinion

Sunday, 22 July, 01:09

Skånskan - 12 jul 18 kl. 18:57

”Måste få tunnelseendet”Väskorna är packade, bananlådorna är fyllda och på måndag bär det av. Proffslivet utomlands väntar för 21-åringen ifrån Marieholm.
– Nu har man bara tankar på att få med allt när bilen går, säger Lukas Sandell.Det är nu fem månader sedan han kritade på sitt nya kontrakt och som flytten till Norge blev officiell. Med ett år kvar på sitt kontrakt med Ystads IF köpte storklubben och regerande mästarlaget Elverum loss skåningen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Marieholm, Lukas Sandell, Norge, Ystads IF, Elverum, Sandell, Elises, Tomelilla, Elise, Handbollstokig, Sandells, Elverums, Instagram, Facebook, Kim Andersson, Ystad

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Måste , tunnelseendet
Kristianstadsbladet - 21 apr 11 kl. 09:44

Ett grönt litet monster

I kväll Kristianstad. Om en dryg månad New York och Washington. Det går bra för det giftiga lilla jazzmonstret Prylf.

BT - 26 okt 11 kl. 00:30

När kriserna slår till behövs eftertanken

Häromdagen hastade jag fram på Londons gator, angelägen om att komma i tid till den högtidliga söndagsmässan i kyrkan Brompton Oratory. På vägen fanns det mycket att fästa ögonen på. Där fanns charmiga hus, vackra små bakgator och londonbor på söndagspromenad.

Sydsvenskan - 08 nov 11 kl. 06:30

Percyska rikets uppgång och fall

Jag vill förändra världen. Albert Bonniers förlag. Percy Barnevik har åsikter om det mesta men han brister i fördjupningen, skriver Kenneth Hermele.

Ekonomistas - 25 sep 13 kl. 05:57

Hungriga vargar jagar bäst, eller?

Sendhil Mullainathan har det senaste decenniet kommit med en rad intressanta bidrag inom området beteendeekonomi. Han har tidigare skrivit en utmärkt bok om offentlig ekonomi i ljuset av hans och andras forskning om hur människor faktiskt fattar beslut (som Robert tipsat om) och nyligen publicerades ”Scarcity: Why Having Too Little Means So Much, skriven tillsammans med psykologen Eldar Shafir. Det är en fascinerande bok som tar sig an ett för ekonomer mycket central ämne nämligen knappa resurser.

Sydsvenskan - 01 okt 13 kl. 06:30

Bandets ansvar elefant i rummet

Processen mellan The Hives och Tambourine Studios har varit lite av ett maratonlopp. Och jag vet, för jag har sprungit två.Energin är slut.

Trelleborgs Allehanda - 09 jul 14 kl. 17:40

Hedwall - golfens Teddy Lukic

När Caroline Hedwall är som bäst är hon golfens svar på Olof Mellberg.Tyvärr är hon oftare som Teddy Lucic. - Jag måste hitta ett sätt att komma bort från det, säger hon inför British Open-starten.

Kristianstadsbladet - 09 jul 14 kl. 17:40

Hedwall - golfens Teddy Lukic

När Caroline Hedwall är som bäst är hon golfens svar på Olof Mellberg.Tyvärr är hon oftare som Teddy Lucic. - Jag måste hitta ett sätt att komma bort från det, säger hon inför British Open-starten.

Cornucopia - 27 apr 15 kl. 16:27

Nedskärningar och PRIO hotar flygvapnets flygsäkerhet

I mars förra året var två JAS-plan mycket nära att kollidera med varandra under en lufstridsövning. Haverikommissionen konstaterar att orsaken var otillräcklig utbildning och flygtid, eftersom flygelever inte fått tillräckligt med flygtimmar och kontinuitet i utbildningen på grund av otillräckliga ekonomiska anslag från Högkvarteret, samt brist på flygplan på grund av reservdelsbrist, delvis orsakad av IT-systemet PRIO.

Försvarsmaktsintern
reklam för PRIO anno 2012.

Blekinge Läns tidning - 24 aug 16 kl. 09:59

Lauréns stenhårda uppladdning

Det är hennes liv viktigaste match. Men när hon kliver upp i ringen mittemot Klara Svensson ska Mikaela Laurén ha gjort precis allt hon kan - under hennes hittills tuffaste träningsläger i karriären. - Det ska bli skönt att gå in i tunnelseendet.

BT - 24 aug 16 kl. 09:59

Lauréns stenhårda uppladdning

Det är hennes liv viktigaste match. Men när hon kliver upp i ringen mittemot Klara Svensson ska Mikaela Laurén ha gjort precis allt hon kan - under hennes hittills tuffaste träningsläger i karriären. - Det ska bli skönt att gå in i tunnelseendet.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

Polsk brandmansarmé landade i Skåne

Trelleborg/Sverige 139 polska brandmän och 44 brandbilar anlände i Trelleborgs hamn på lördagsmorgonen för att bistå i arbetet mot skogsbränderna i Jämtland, skriver SVT.Stora skogsbränder rasar över hela landet. Störst är de i Gävleborg, Jämtland och Dalarna.

Skånskan - 5 timmar sedan

Man skjuten i benet

Helsingborg Vid 19.10-tiden blev en man skjuten i benet på Furutorpsgatan.Den skjutne mannen fördes med ambulans till sjukhus.

Skånskan - 6 timmar sedan

Svettigt för Hulken och Marshall

Svedala För fjärde året i rad arrangerades på lördagen en svettig barncancerinsamling på Skomakaregatan i Svedala.– Kan vi prata sen. Tjejen som är Marshall från Paw Patrol håller på att svimma.

Skånskan - 8 timmar sedan

80-årig man försvunnen från boende

Vid 12.00-tiden försvann en 80-årig man från ett äldreboende på Sankt Larsområdet. Polisen vädjar till allmänheten om tips.

Skånskan - 15 timmar sedan

Stort utbud och bredd på liten filmfestival

Förra året ställdes Lilla Filmfestivalen i Båstad in efter konflikter mellan föreningen och hyresgäst. I år återuppstår den lilla uppstickarfestivalen, och konstnärlig ledare är återigen Stefan Jarl.
– Det är alltid äventyrligt att göra något som man en gång har gjort, men jag tyckte att det var värt att försöka göra en insats det här året.

Skånskan - 15 timmar sedan

Döms att betala 10 miljoner

MALMÖ Bostadsrättsföreningen Ida i Rosengård har tidigare stämt två företag på runt 42 miljoner.
Nu ska ett av bolagen, som gått i konkurs, betala närmare tio miljoner till den hårt drabbade föreningen.Detta enligt en så kallad tredskodom på fredagen i Malmö tingsrätt.

Skånskan - 16 timmar sedan

En grön weekend i Berlin

Resor Veganska donuts, vegetariska Michelinrestauranger och sallad odlad mitt i staden – det stora köttfria utbudet har gjort Berlin till Europas vegohuvudstad.
Att äta vegetariskt är i dag ett naturligt alternativ även för den som gillar kött. Från att bara var ett tillbehör har vegomaten blivit ett självklart huvudmål på flera av världens krogar.

Skånskan - 20 timmar sedan

Snart 31 200 Kävlingebor

Kävlinge I mitten på augusti väntas SCB:s befolkningsstatistik. Men redan nu har Kävlinge klart för sig hur det såg ut vid halvårsskifet. Vilken dag som helst passerar man 31 200 invånare.

Skånskan - Igår: 18:45

Hittade knark och vapen

MALMÖ En 31-årig man och 23-årig kvinna står åtalade vid Malmö tingsrätt för grovt narkotikabrott och grovt vapenbrott.
Brotten har inträffat på olika platser i bland annat Malmö, Arlöv och Bunkeflostrand.Vid en husrannsakan i en bostad som mannen och kvinnan disponerade hittade polisen 785 gram amfetamin och 134 gram cannabis.

Skånskan - Igår: 18:00

Ny ägare till fastigheten på Västergatan 24 i Sjöbo

Sjöbo Nu är det klart vem som köpt husen på Västergatan 24 i Sjöbo av Sjöbo-Hörby Advokatbyrå J:Son Anderberg AB. Ny ägare är X-On Fastighet i Skåne Aktiebolag. Priset blev 3 200 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i juni 2018.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.