Skånskan > Opinion

Saturday, 22 September, 23:24

Skånskan - 12 jul 18 kl. 18:57

”Måste få tunnelseendet”Väskorna är packade, bananlådorna är fyllda och på måndag bär det av. Proffslivet utomlands väntar för 21-åringen ifrån Marieholm.
– Nu har man bara tankar på att få med allt när bilen går, säger Lukas Sandell.Det är nu fem månader sedan han kritade på sitt nya kontrakt och som flytten till Norge blev officiell. Med ett år kvar på sitt kontrakt med Ystads IF köpte storklubben och regerande mästarlaget Elverum loss skåningen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Marieholm, Lukas Sandell, Norge, Ystads IF, Elverum, Sandell, Elises, Tomelilla, Elise, Handbollstokig, Sandells, Elverums, Instagram, Facebook, Kim Andersson, Ystad

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Måste , tunnelseendet
Kristianstadsbladet - 21 apr 11 kl. 09:44

Ett grönt litet monster

I kväll Kristianstad. Om en dryg månad New York och Washington. Det går bra för det giftiga lilla jazzmonstret Prylf.

BT - 26 okt 11 kl. 00:30

När kriserna slår till behövs eftertanken

Häromdagen hastade jag fram på Londons gator, angelägen om att komma i tid till den högtidliga söndagsmässan i kyrkan Brompton Oratory. På vägen fanns det mycket att fästa ögonen på. Där fanns charmiga hus, vackra små bakgator och londonbor på söndagspromenad.

Sydsvenskan - 08 nov 11 kl. 06:30

Percyska rikets uppgång och fall

Jag vill förändra världen. Albert Bonniers förlag. Percy Barnevik har åsikter om det mesta men han brister i fördjupningen, skriver Kenneth Hermele.

Ekonomistas - 25 sep 13 kl. 05:57

Hungriga vargar jagar bäst, eller?

Sendhil Mullainathan har det senaste decenniet kommit med en rad intressanta bidrag inom området beteendeekonomi. Han har tidigare skrivit en utmärkt bok om offentlig ekonomi i ljuset av hans och andras forskning om hur människor faktiskt fattar beslut (som Robert tipsat om) och nyligen publicerades ”Scarcity: Why Having Too Little Means So Much, skriven tillsammans med psykologen Eldar Shafir. Det är en fascinerande bok som tar sig an ett för ekonomer mycket central ämne nämligen knappa resurser.

Sydsvenskan - 01 okt 13 kl. 06:30

Bandets ansvar elefant i rummet

Processen mellan The Hives och Tambourine Studios har varit lite av ett maratonlopp. Och jag vet, för jag har sprungit två.Energin är slut.

Trelleborgs Allehanda - 09 jul 14 kl. 17:40

Hedwall - golfens Teddy Lukic

När Caroline Hedwall är som bäst är hon golfens svar på Olof Mellberg.Tyvärr är hon oftare som Teddy Lucic. - Jag måste hitta ett sätt att komma bort från det, säger hon inför British Open-starten.

Kristianstadsbladet - 09 jul 14 kl. 17:40

Hedwall - golfens Teddy Lukic

När Caroline Hedwall är som bäst är hon golfens svar på Olof Mellberg.Tyvärr är hon oftare som Teddy Lucic. - Jag måste hitta ett sätt att komma bort från det, säger hon inför British Open-starten.

Cornucopia - 27 apr 15 kl. 16:27

Nedskärningar och PRIO hotar flygvapnets flygsäkerhet

I mars förra året var två JAS-plan mycket nära att kollidera med varandra under en lufstridsövning. Haverikommissionen konstaterar att orsaken var otillräcklig utbildning och flygtid, eftersom flygelever inte fått tillräckligt med flygtimmar och kontinuitet i utbildningen på grund av otillräckliga ekonomiska anslag från Högkvarteret, samt brist på flygplan på grund av reservdelsbrist, delvis orsakad av IT-systemet PRIO.

Försvarsmaktsintern
reklam för PRIO anno 2012.

Blekinge Läns tidning - 24 aug 16 kl. 09:59

Lauréns stenhårda uppladdning

Det är hennes liv viktigaste match. Men när hon kliver upp i ringen mittemot Klara Svensson ska Mikaela Laurén ha gjort precis allt hon kan - under hennes hittills tuffaste träningsläger i karriären. - Det ska bli skönt att gå in i tunnelseendet.

BT - 24 aug 16 kl. 09:59

Lauréns stenhårda uppladdning

Det är hennes liv viktigaste match. Men när hon kliver upp i ringen mittemot Klara Svensson ska Mikaela Laurén ha gjort precis allt hon kan - under hennes hittills tuffaste träningsläger i karriären. - Det ska bli skönt att gå in i tunnelseendet.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Stark halvlek räckte för IFK Malmö

FOTBOLL Toppkrigande IFK Malmö lyfte spelet efter paus och vann till slut med 3-1 (0-0) i Malmöderbyt borta mot Kvarnby IK i division 2 västra.– Ingen av våra bättre matcher, men ändå rättvist. Trots allt skapade vi en del i andra halvlek som motiverade segern, konstaterade tabelltvåans tränare Nils-Erik ”Nisse Bagare” Persson.

Skånskan - 2 timmar sedan

Mardrömsminuter fällde Österlen

FOTBOLL 7-0 på två matcher i division 2 östra. Då hopade sig olyckorna för Österlen FF som 1-4-föll borta mot Räppe Goif.
– Vi räckte inte till, suckade tränare Mladen Blagojevic.

Skånskan - 2 timmar sedan

Prespa Birlik vände och vann

FOTBOLL KSF Prespa Birlik repade snabbt mod efter 0-6 mot IFK Malmö.
0-1 vändes till 2-1 i sexpoängsmötet med Ullareds IK och nu är division 2-kontraktet nästan i hamn.– Härligt.

Skånskan - 2 timmar sedan

Sakirovski frälste Rosengård

FOTBOLL FC Rosengård 1917 skärpte till anfallsspelet i division 2 västra och triumferade efter en stark andra halvlek borta mot Vinbergs IF, 2-1 (0-0).– Skönt, men det blåste extremt mycket och blev en konstig match. I dag fick begreppet med- och motvind verkligen ett ansikte, sa tränare David Roufpanah.

Skånskan - 3 timmar sedan

Lång kö till ölprovning på bryggeriet

MALMÖ Det var lång kö till öltapparna när husbryggeriet i Sibbarp ordnade öppet hus med bland annat visning av mikrobryggeriet som på två år har slagit igenom.– Intresset för mat och dryck som passar ihop bara ökat för varje år. Nu är det också många som vill smaka och lära sig mer om den ädla drycken, säger bryggarmästaren Rolf Nilsson.

Skånskan - 5 timmar sedan

Lyckad premiär hemma för Redhawks

ISHOCKEY Malmö Redhawks hemmapremiär i SHL blev riktigt lyckad. Seger med 4-1 över Färjestad efter en rakt igenom stark och innspirerad insats och säsongens första trepoängare i belöning.– Jag är skitglad och skitnöjd.

Skånskan - 7 timmar sedan

Hemmapremiären går Redhawks väg

Hockey I den 12:e minuten gav Max Görtz sitt Malmö Redhawks ledningen i den första perioden mot Färjestad. Hemmapremiären har efter den första perioden gått Malmö Redhawks väg i den 12:e matchminuten gjorde nämligen Max Görtz 1-0.   Texten uppdateras.

Skånskan - 8 timmar sedan

Vill skjuta på amorteringar

Skurup På måndag ska fullmäktige i Skurup ta ställning till om kommunen kan fortsätta vara borgenär åt andelsföreningen på slottet.
Föreningen har begärt anstånd hos banken rörande amorteringar för ett gammalt lån.2009 lånade Svaneholm slotts andelsförening en miljon kronor av banken.

Skånskan - 8 timmar sedan

Museum kan flytta in i hembygdsgård

STAFFANSTORP Inför kultur- och fritidsnämndens möte i nästa vecka finns ett ordförandeförslag som går ut på att kommunens skolmuseum flyttas från Esarp till hembygdsgården Åstradsgården.– Vi har fått en liten information om att det kanske är på gång, men inget säkert besked. Vi väntar med spänning, säger Jessica Andersson, ordförande i Staffanstorps Hembygdsförening.

Skånskan - 8 timmar sedan

Dammar av planerna på villaområde i park

Hörby Hörby kommun dammar av planerna på att bygga bostäder i parken vid Älvdalen. Detta trots att förslaget stötte på hårt motstånd förra gången det var uppe.
– Vi kan inte ha en massa plättar här och var som skulle kunna användas för bostäder, säger kommunalrådet Susanne Meijer (S).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.