Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 21 November, 10:37

Liknande nyheter

Taggar: Chanstill , regnöver , Skåneunder fredagen
Kristianstadsbladet - 07 jun 12 kl. 10:56

Efter regn kommer sol - så även under SRF

Foto: Scanpix
Det blir en kylig och regnig festival i Norje. Och i slutet av veckan kan det vara läge att se till att tältet är väl förankrat då det blir friska vindar. Men som man brukar säga ?

Kristianstadsbladet - 24 dec 12 kl. 11:52

Regn och blåst på många håll

Det blir mest moln och regn i Skåne under julhelgen.
Under dagen blir det uppehåll. Det fins också en chans att solen tittar fram någon gång under dagen.

BT - 09 aug 14 kl. 08:50

"Kommer in regn"

Enligt SMHI finns en chans att ett välbehövligt regn drar in över brandområdet under natten mot söndagen. – Det är ett regnområde som passerar men det är osäkert hur mycket regn det kan ge, säger Alexandra Ohlsson, meteorolog på SMHI. – Det kan röra sig om bara ett par millimeter om vi har otur.

Aftonbladet - 18 aug 11 kl. 18:04

Regn, regn och ännu mer regn

Ladda med gummistövlar och paraply ? helgen blir en blöt historiaMen det finns undantag. ?

HBL - 27 jul 12 kl. 13:47

Regn och åska till veckoslutet

På veckoslutet blir vädret varmt i södra Finland men kraftiga regn- och åskskurar kan förekomma i landets södra och mellersta delar.Den varma och fuktiga luften som strömmar till landet hämtar med sig kraftiga regn- och åskskurar. De första regnskurarna når landet natten till söndag.

BT - 01 aug 14 kl. 06:53

Både regn och sol i helgen

Augusti inleder med regn och åska på sina håll - men också sol och höga temperaturer. - Framför allt i Jämtlandstrakterna och södra Norrland kan det bli en del kraftiga skurar och en del åska under dagen. Även längs västkusten och i den västra delen av Götaland får vi nog räkna med skurar över dagen och lokalt kan det också åska, säger Marcus Sjöstedt, meteorolog på SMHI.

Kristianstadsbladet - 01 aug 14 kl. 06:53

Både regn och sol i helgen


Augusti inleder med regn och åska på sina håll - men också sol och höga temperaturer. - Framför allt i Jämtlandstrakterna och södra Norrland kan det bli en del kraftiga skurar och en del åska under dagen. Även längs västkusten och i den västra delen av Götaland får vi nog räkna med skurar över dagen och lokalt kan det också åska, säger Marcus Sjöstedt, meteorolog på SMHI.

Skånskan - 30 aug 18 kl. 15:19

Efter regn kommer sol

Skåne Det kraftiga regnandet håller i sig även en bit in under fredagseftermiddagen, men sedan blir vädret bara bättre och bättre för var dag. Söndagen blir den mest solrika dagen.Torsdagens klass 1-varning från SMHI om kraftigt regn ligger kvar under natten och även en bit in på fredagen.

Sydsvenskan - 27 aug 11 kl. 17:45

Chans för tropisk natt i natt

Det råder sensommarvärme i Sverige med temperaturer långt över det normala för augusti. I Göteborg och Malmö uppmättes 19,5 grader natten till lördagen och i natt (söndag) blir det en ny chans till tropisk natt.
?

Skånskan - 12 jul 18 kl. 10:06

Åska och kraftiga regn inför helgen

Varmt och solgt, men risk för regnskurar och åska. Så beskriver SMHI vädret i helgen.Det mest varierande vädret ser fredagen att bjuda på.

Kristianstadsbladet - 28 dec 12 kl. 15:50

Mest regn under nyårshelgen

Arkiv: Hasse Holmberg/SCANPIX
Plocka fram paraply och regnstövlar. Det lutar år en mild, men regnig nyårshelg i år.
Under natten till lördagen rör sig ett snöfallsområde in västerifrån över Skåne.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 2 minuter sedan

Jämställd tävling in på USA-touren

Golftävlingen på Beach Golf Links utanför Melbourne i februari slår ett slag för jämställdheten. Där tävlar män och kvinnor samtidigt och tävlingarna har lika mycket prispengar, motsvarande 9,8 miljoner i dam- respektive herrtävlingen. Herrtävlingen ing.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

George RR Martin: En del har vänt sig mot mig

Vintern dröjer men "Game of thrones"-skaparen George RR Martin tar oss i den nya boken "Eld och blod" åter till Västeros, nu med den draktämjande ätten Targaryen i fokus. – Jag tycker egentligen inte om att skriva, förklarar succéförfattaren när TT träf.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Sverige vann sedan Italien gett upp

Italien gav upp efter åtta omgångar och lag Anna Hasselborg vann matchen i curling-EM med 8–4. Det var svenskornas femte seger efter sju matcher i EM i Tallinn. Svenskorna gick till en komfortabel 4–0-ledning efter två omgångar och italienskorna, med Ve.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Albin Lee Meldau hyllas med europeiskt pris

Albin Lee Meldau var tidigare lite av en doldis för svenska folket, men har blivit ett bekant ansikte för alla som följer årets "Så mycket bättre". Nu tilldelas singer-songwritern den Europeiska Unionens nya pris för populärmusik, Music moves Europe tal.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Mittfältare återvänder till Örebro

Han spelade för Örebro 2015-2016 och flyttade sedan till den norska klubben Odds för två säsonger. Nu återvänder Martin Broberg till ÖSK, som han skrivit ett treårskontrakt med. "Han är målfarlig, löpstark och aktiv spelare och kommer att tillföra mycke.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Mindre trängsel på Helsingborgståg - pågatåg sätts in till Älmhult

Skånetrafiken sätter in pågatåg till Älmhult istället. Vagnsbrist fortfarande problem..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Svenskarna hade behövt en droppe franskt blod

I Frankrike säger folket aktivt ifrån till de styrande i form av blockader och demonstrationer – nu senast i helgen med kraftfulla protester mot höjda bensinpriser. Vi har sett och hört det förut genom historien i just Frankrike..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

När ska hjärtsviktspatienter ges den vård de har rätt till?

Jag är sedan 2001 beroende av avancerad hjärtvård på grund av en mycket ovanlig medfödd hjärtsjukdom. Jag är djupt tacksam för att jag lever och bor i Sverige och har ynnesten att få tillgång till denna högteknologiska vård. Med tanke på all kunskap man har är det ofattbart att man brister i sitt ansvar gällande sjukgymnastik/fysioterapi för hjärtsvikt- och arytmipatienter.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Kalifornien: 81 döda och hundratals saknade

Dödstalet för de förödande bränderna i norra Kalifornien fortsätter att stiga och är nu uppe i 81. Samtidigt saknas 870 personer. Den så kallade Camp fire-branden är den dödligaste och mest destruktiva branden i delstatens historia.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Teater väntar på Scala Bio

På fredag den 23 november klockan 18 direktsänds "Män i mogen ålder" från Tammerfors Arbetarteater på Scala Bio..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.