Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 26 September, 16:22

Liknande nyheter

Taggar: Chanstill , regnöver , Skåneunder fredagen
Kristianstadsbladet - 07 jun 12 kl. 10:56

Efter regn kommer sol - så även under SRF

Foto: Scanpix
Det blir en kylig och regnig festival i Norje. Och i slutet av veckan kan det vara läge att se till att tältet är väl förankrat då det blir friska vindar. Men som man brukar säga ?

Kristianstadsbladet - 24 dec 12 kl. 11:52

Regn och blåst på många håll

Det blir mest moln och regn i Skåne under julhelgen.
Under dagen blir det uppehåll. Det fins också en chans att solen tittar fram någon gång under dagen.

BT - 09 aug 14 kl. 08:50

"Kommer in regn"

Enligt SMHI finns en chans att ett välbehövligt regn drar in över brandområdet under natten mot söndagen. – Det är ett regnområde som passerar men det är osäkert hur mycket regn det kan ge, säger Alexandra Ohlsson, meteorolog på SMHI. – Det kan röra sig om bara ett par millimeter om vi har otur.

Aftonbladet - 18 aug 11 kl. 18:04

Regn, regn och ännu mer regn

Ladda med gummistövlar och paraply ? helgen blir en blöt historiaMen det finns undantag. ?

HBL - 27 jul 12 kl. 13:47

Regn och åska till veckoslutet

På veckoslutet blir vädret varmt i södra Finland men kraftiga regn- och åskskurar kan förekomma i landets södra och mellersta delar.Den varma och fuktiga luften som strömmar till landet hämtar med sig kraftiga regn- och åskskurar. De första regnskurarna når landet natten till söndag.

BT - 01 aug 14 kl. 06:53

Både regn och sol i helgen

Augusti inleder med regn och åska på sina håll - men också sol och höga temperaturer. - Framför allt i Jämtlandstrakterna och södra Norrland kan det bli en del kraftiga skurar och en del åska under dagen. Även längs västkusten och i den västra delen av Götaland får vi nog räkna med skurar över dagen och lokalt kan det också åska, säger Marcus Sjöstedt, meteorolog på SMHI.

Kristianstadsbladet - 01 aug 14 kl. 06:53

Både regn och sol i helgen


Augusti inleder med regn och åska på sina håll - men också sol och höga temperaturer. - Framför allt i Jämtlandstrakterna och södra Norrland kan det bli en del kraftiga skurar och en del åska under dagen. Även längs västkusten och i den västra delen av Götaland får vi nog räkna med skurar över dagen och lokalt kan det också åska, säger Marcus Sjöstedt, meteorolog på SMHI.

Skånskan - 30 aug 18 kl. 15:19

Efter regn kommer sol

Skåne Det kraftiga regnandet håller i sig även en bit in under fredagseftermiddagen, men sedan blir vädret bara bättre och bättre för var dag. Söndagen blir den mest solrika dagen.Torsdagens klass 1-varning från SMHI om kraftigt regn ligger kvar under natten och även en bit in på fredagen.

Sydsvenskan - 27 aug 11 kl. 17:45

Chans för tropisk natt i natt

Det råder sensommarvärme i Sverige med temperaturer långt över det normala för augusti. I Göteborg och Malmö uppmättes 19,5 grader natten till lördagen och i natt (söndag) blir det en ny chans till tropisk natt.
?

Skånskan - 12 jul 18 kl. 10:06

Åska och kraftiga regn inför helgen

Varmt och solgt, men risk för regnskurar och åska. Så beskriver SMHI vädret i helgen.Det mest varierande vädret ser fredagen att bjuda på.

Kristianstadsbladet - 28 dec 12 kl. 15:50

Mest regn under nyårshelgen

Arkiv: Hasse Holmberg/SCANPIX
Plocka fram paraply och regnstövlar. Det lutar år en mild, men regnig nyårshelg i år.
Under natten till lördagen rör sig ett snöfallsområde in västerifrån över Skåne.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Fastigheten på Skepparkroksvägen 12 i Ängelholm byter ägare

Såld för 3 537 000 kronor..

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Gymnasielagen godkänd – men unga i limbo

Tusentals ensamkommande ungdomar kunde dra en lättnadens suck när det stod klart att den nya gymnasielagen gäller. Men det tidsbegränsade uppehållstillståndet löser inte akuta problem med försörjning och hemlöshet. – Nu kommer en period av fortsatt osäk.

Helsingborgs Dagblad - 4 minuter sedan

En person död efter hästolycka

En person har avlidit efter en olycka med häst och vagn på Rådmansö utanför Norrtälje, uppger Norrtelje Tidning. Vid olyckan på tisdagseftermiddagen skadades de båda personerna som satt i vagnen när ekipaget körde in i ett träd. Den svårast skadade förd.

Helsingborgs Dagblad - 2 minuter sedan

Pojke till sjukhus efter misshandel på skola

En pojke som är under femton år fick föras till sjukhus med ambulans från en skola i Linköping, efter att han misshandlats av en äldre elev. – En elev som är strax över femton år har med sparkar och slag misshandlat en annan elev. Det är två pojkar.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Mats Skogkär: Gör som Hermansson. Kalla dem extremister.

All heder åt Ann-Sofie Hermansson (S) som vågar nämna saker vid deras rätta namn..

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Trump vill ha en tvåstatslösning

President Donald Trump vill se en tvåstatslösning för israeler och palestinier. – Det är min dröm att få det gjort före slutet av min första mandatperiod, säger den amerikanske presidenten på väg in i FN-högkvarteret i New York. Han hoppas kunna lägga f.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Italien utlovar medborgarlön

En så kallad medborgarlön och möjligheten att gå i pension tidigare är några av löftena som utlovas i budgeten för nästa år, meddelar Italiens finansminister Giovanni Tria. Medborgarlönen ska motverka de sociala konsekvenserna av teknikskiftet och ge äl.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Bil krockade med träd på Barsebäcksvägen

På onsdagen körde en bil in i ett träd på Barsebäcksvägen..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Lyxvaror i fokus i korruptionsutredning

Malaysias tidigare premiärminister Najib Razak står åtalad för inblandning i en massiv korruptionsskandal. Hans lyxälskande hustru Rosmah Mansor grillades på onsdagen i flera timmar av utredarna – som tidigare i år beslagtog en stor mängd exklusiva hand.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Dyrare import i Indien efter tullhöjning

Indien höjer importtullar på 19 produkter, däribland kylskåp, smycken, bildäck och luftkonditionering, enligt landets finansminister Arun Jaitley. Även flygplansbränsle omfattas av det nya tullpaketet. Skälet till de högre tarifferna är enligt finansmin.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.