Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 19 February, 06:32

Sydöstran - 12 jul 18 kl. 18:45

Tomma löften från S om trygghet och satsningarDe tre socialdemokratiska riksdagsledamöterna Peter Jeppsson, Suzanne Svensson och Magnus Manhammar gick i Sydöstran den 19 maj å sitt partis vägnar ut och lovade en lysande framtid för Sveriges pensionärer..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Peter Jeppsson, Svensson, Magnus Manhammar, Sydöstran, Sveriges

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tomma, löftenfrån S om , trygghetoch , satsningar
YLE - 28 jul 16 kl. 18:10

UM för kampanj mot människosmuggling – "Köp inte tomma löften"

Utrikesministeriet har inlett en kampanj mot människosmuggling och människohandel på sociala medier och internet. Syftet är att belysa farorna med att ta sig till Europa på olagliga vägar. "Köp inte tomma löften – skaffa dig information om människosmuggling.

GöteborgsPosten - 19 mar 15 kl. 05:00

Lögner och tomma löften från början till slut

Alla politiska beslut kan alltid ändras, det finns inget som är skrivet i sten. Det sa Anneli Hulthén (S) till Västnytt 11 september 2011. Tydligen ändrade hon sig, för i dag förpassar ja-partierna sina egna fiaskon i folkomröstningen till handlingarna för att i framtiden låtsas som om de aldrig ägt rum.

DI - 06 maj 18 kl. 17:48

Tomma butikslokaler triggar nya satsningar

Många tomma lokaler skapar läge för hyresförhandlingar och till slut lägre hyra. Frösö handtryck, med produktion av textilier några kilometer utanför stan, öppnade butik och showroom i en lokal som stått tom i närmare ett år. Rätt ’patina’ på fastigheten till halva kvadratmeterpriset mot andra lokaler lite längre bort på gatan, var avgörande för etableringen..

Barometern - 29 aug 18 kl. 15:18

C och KD: Tomma löften om assistansen

Socialdemokraternas löften om personlig assistans ekar tomt. Det hävdar Centerpartiet och Kristdemokraterna, som ifrågasätter varför S inte är beredda att skjuta till några nya pengar..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Debatt: Var alla fagra ord i valrörelsen bara tomma löften?

Uttalande från Centerpartiet:.

Alliansfritt Sverige - 23 maj 13 kl. 23:38

Reinfeldts tomma löften hjälper inte kvinnojourerna

I sitt jultal 2011 berättade statsminister Fredrik Reinfeldt passionerat om ett av vår tids stora samhällsproblem. Han talade om våld i nära relation, om kvinnor som söker skydd och om alla de fantastiska kvinnojourer som outtröttligt arbetar för att stötta kvinnor som behöver hjälp. Han lovade också stora statliga anslag.

Aftonbladet - 19 sep 13 kl. 19:09

?En tom läktare för era tomma löften?

Aftonbladet - 05 feb 14 kl. 09:29

Tomma löften från Arnholm och Larsson?

Sahlin, Schyman, Nujen, Leijonhufvud med fler: Kvinnojouren Terrefem har inte fått en krona mer i anslag.

ÖstersundsPosten - 03 sep 14 kl. 14:05

Tomma löften om idrottsevenemang

I sin första regeringsförklaring 2006 sa Fredrik Reinfeldt: ”Sverige ska aktivt verka för att få fler stora internationella idrottsevenemang till vårt land.”.

Expressen - 02 maj 15 kl. 05:30

Socialdemokraterna har bara tomma löften

Margot Wallström slog huvudet på den berömda spiken när hon konstaterade: "Egentligen är det otroligt att första maj-firandet överlevt, det är ju lite gammaldags.".

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Flera flyg från Ronneby inställda

Två flyg från Ronneby Airport till Stockholm är inställda nu på morgonen. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Man anmälde våldtäkt - blev själv fängslad

Brottsoffer flyttas till de anklagades bänk när Tunisien tillämpar sin omdiskuterade lag som kriminaliserar homosexualitet. Lagen liknar den i andra länder i regionen, där homofobin och diskrimineringen är utbredd. Ändå ser hbtq-aktivister försiktiga tecken på förändring.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Krokusarna slog ut rekordtidigt

Sydöstran - 30 minuter sedan

Lärare i Blekinge jobbar när de är sjuka

Vikariebristen i Blekinge gör att många lärare går till jobbet trots att de är sjuka. – De är solidariska mot sina kollegor, men inte mot sig själva, säger huvudskyddsombud Carl-Arne Hultberg, Lärarförbundet Ronneby..

Sydöstran - 30 minuter sedan

”Vi måste diskutera om det går att ha två lag”

Spelarbrist hotar Lörby IF:s planer på att ha två lag den här säsongen. – Med största sannolikhet kommer vi att spela i division 1, men vi måste diskutera hur vi ska göra med vårt division 3-lag, säger tränaren Stefan Lundgren..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Hotell storsatsar på barn och unga

Turistinformationen har blivit ett game center och konferensrummet ett lekland. Ronneby Brunn har renoverat för att bättre kunna matcha barnfamiljernas behov..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Kommentar: ”Stockholm, mucka inte med oss!”

Varje dag, året runt, bjuder idrottsblekinge på sköna ögonblick. Måndagseftermiddagen utgjorde inget undantag. Samarbetet i Soft Center Arena fick mig att rysa av vällust.

Sydöstran - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Bilist missade Karlskronarondell och kraschade, svenskar slog världsrekord i att bygga tortillatorn och 16 amerikanska delstater utmanar Trump. Här är nattens nyheter – lokalt och i omvärlden. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Kinesiskt sug efter kubanska cigarrer

Växande intresse från Kina gör att försäljningen av kubanska cigarrer når nya höjder. Förra året såldes kubanska cigarrer för ett värde av 537 miljoner USA-dollar, en ökning med sju procent från året dessförinnan, uppger delvis statliga företaget Habanos.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Åter fullsatt för häktade i Malmö

Platsbristen på Sveriges häkten är omtalad, och fick ny aktualitet i Malmö den gångna helgen. Från lördag kväll till måndag kunde inga fler häktade tas emot. - Mig veterligen har det inte hänt på över tio år.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.