Sydöstran > Nyheter

Thursday, 20 September, 19:05

Liknande nyheter

Taggar: Tomma, löftenfrån S om , trygghetoch , satsningar
YLE - 28 jul 16 kl. 18:10

UM för kampanj mot människosmuggling – "Köp inte tomma löften"

Utrikesministeriet har inlett en kampanj mot människosmuggling och människohandel på sociala medier och internet. Syftet är att belysa farorna med att ta sig till Europa på olagliga vägar. "Köp inte tomma löften – skaffa dig information om människosmuggling.

GöteborgsPosten - 19 mar 15 kl. 05:00

Lögner och tomma löften från början till slut

Alla politiska beslut kan alltid ändras, det finns inget som är skrivet i sten. Det sa Anneli Hulthén (S) till Västnytt 11 september 2011. Tydligen ändrade hon sig, för i dag förpassar ja-partierna sina egna fiaskon i folkomröstningen till handlingarna för att i framtiden låtsas som om de aldrig ägt rum.

DI - 06 maj 18 kl. 17:48

Tomma butikslokaler triggar nya satsningar

Många tomma lokaler skapar läge för hyresförhandlingar och till slut lägre hyra. Frösö handtryck, med produktion av textilier några kilometer utanför stan, öppnade butik och showroom i en lokal som stått tom i närmare ett år. Rätt ’patina’ på fastigheten till halva kvadratmeterpriset mot andra lokaler lite längre bort på gatan, var avgörande för etableringen..

Barometern - 29 aug 18 kl. 15:18

C och KD: Tomma löften om assistansen

Socialdemokraternas löften om personlig assistans ekar tomt. Det hävdar Centerpartiet och Kristdemokraterna, som ifrågasätter varför S inte är beredda att skjuta till några nya pengar..

Alliansfritt Sverige - 23 maj 13 kl. 23:38

Reinfeldts tomma löften hjälper inte kvinnojourerna

I sitt jultal 2011 berättade statsminister Fredrik Reinfeldt passionerat om ett av vår tids stora samhällsproblem. Han talade om våld i nära relation, om kvinnor som söker skydd och om alla de fantastiska kvinnojourer som outtröttligt arbetar för att stötta kvinnor som behöver hjälp. Han lovade också stora statliga anslag.

Aftonbladet - 19 sep 13 kl. 19:09

?En tom läktare för era tomma löften?

Aftonbladet - 05 feb 14 kl. 09:29

Tomma löften från Arnholm och Larsson?

Sahlin, Schyman, Nujen, Leijonhufvud med fler: Kvinnojouren Terrefem har inte fått en krona mer i anslag.

ÖstersundsPosten - 03 sep 14 kl. 14:05

Tomma löften om idrottsevenemang

I sin första regeringsförklaring 2006 sa Fredrik Reinfeldt: ”Sverige ska aktivt verka för att få fler stora internationella idrottsevenemang till vårt land.”.

Expressen - 02 maj 15 kl. 05:30

Socialdemokraterna har bara tomma löften

Margot Wallström slog huvudet på den berömda spiken när hon konstaterade: "Egentligen är det otroligt att första maj-firandet överlevt, det är ju lite gammaldags.".

Västerbottens Folkblad - 07 maj 15 kl. 22:56

Bara tomma löften om landsbygden

I onsdags direktsände SVT en debatt om urbanisering från Väven i Umeå. SVT har faktiskt den senaste tiden gjort en insats för att uppmärksamma landsbygdens villkor i Sverige, det land i Europa där urbaniseringen sker snabbast. För oss som bor eller har bott på landsbygden kan det kännas aningen komiskt att SVT presenterar urbaniseringsdebatten som […].

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Tryggt med blocköverskridande

I två av Blekingens kommuner blir det ett blocköverskridande styre; Karlskrona och Karlshamn. Efter en lång valrörelse, en lång rösträkning och långa förhandlingar mellan partierna står det nu klart att Per-Ola Mattsson, S och Sandra Bizzozero, S, leder kommunstyrelserna i de båda kommunerna. .

Sydöstran - 30 minuter sedan

Häktad förolämpade åklagare i brev - döms

En 24-årig man skrev brev där han kallade en åklagare fula saker medan han satt häktad i Umeå. Han döms nu till dagsböter för förolämpning och skadestånd för kränkning, rapporterar Folkbladet.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Experten som vill gå till botten vid Titanic

Mer än 100 år efter katastrofen fortsätter ångaren Titanics öde att fascinera. Historikern Claes-Göran Wetterholm har jobbat med Titanic i över 30 år, och har en dröm kvar: att dyka med ubåt till vraket - om han får råd med biljetten.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Svensk regissör bakom Danmarks Oscarsbidrag

Bakom det danska bidraget till årets Oscarsgala står en svensk regissör. Gustav Möllers "Den skyldige" har chans att nomineras till en Oscar i kategorin bästa icke engelskspråkiga film, rapporterar Sveriges Radios Kulturnytt.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Flera trendbrott – inga nya sparkrav hotar skolan

Kunskapsförvaltningen har under året haft en tuff ekonomisk situation – men nu har miljonunderskottet stannat upp. Några nya sparkrav i verksamheten är inte aktuella..

Sydöstran - 1 timme sedan

Trollhättan får böta igen - har inga LSS-hem

Trollhättans stad bötfälls ännu en gång för att man inte kan erbjuda LSS-boende till en funktionsnedsatt person, skriver TTELA. Kommunen tvingas betala ett vite på 939 000 kronor, efter ett beslut från förvaltningsrätten.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Svinpest i Europa - så kan smittan hindras

Afrikansk svinpest sprider sig på flera håll i Europa. Nu går Jordbruksverket ut med rekommendationer för att den allvarliga djursjukdomen inte ska nå till Sverige. Två fall av afrikansk svinpest hos döda vildsvin uppmärksammades i Belgien i förra veckan.

Sydöstran - 1 timme sedan

Unikt ryskt ogiltigförklarande av val

Fusket i guvernörsvalet i regionen Primorje Kraj var så pass grovt att myndigheterna har ogiltigförklarat valresultatet. Det är första gången i det moderna Rysslands historia och valet måste nu göras om.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Snack på plan gav jobb

Jobbsnack på fotbollsplanen gav utdelning, både vad gäller mål och jobb. – Slutresultatet har varit bra, matchningen har lett till arbete och det har varit syftet med dagen, säger Julia Lindbäck, arbetsförmedlare..

Sydöstran - 1 timme sedan

"Avhopparna kan inte längre ställa till det"

Torsdag innebär sammanträde för Svenska Akademien. Kultursverige väntar med spänning på de inval som troligtvis ska göras framöver. Men enligt Göran Malmqvist, Akademiens nuvarande direktör, kommer svaren på frågan om inval att dröja till i morgon fredag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.