Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 19 February, 06:13

Sydöstran - 12 jul 18 kl. 18:45

Kommunen går byggherrens ärendeOm tillstånd för byggskylt på Kilströms kaj:.
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Kilströms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunen, går, byggherrens, ärende
Trelleborgs Allehanda - 24 feb 17 kl. 03:00

Kommunen brast i mobbningsärende

Barn- och elevombudet kritiserar Trelleborgs kommun för brister i hanteringen av ett mobbningsärende. Bland annat har misstänkta kränkningar inte utretts tillräckligt..

Norrtelje Tidning - 18 mar 14 kl. 07:19

Kommunen prövar Coops ärende igen

Kommunen tar om beslutet om Coop. – Det ska stå utom allt tvivel att vi har hanterat ärendet på rätt sätt, säger kommunalrådet Kjell Jansson (M)..

NT - 22 nov 16 kl. 15:39

Kommunen backar i asylärende

Nu backar kommunen kring de nya rutinerna kring asylsökande 18-åringar..

Norrtelje Tidning - 21 mar 13 kl. 11:42

Snusk på anstalten anmält till kommunen

Städningen i anstaltens träningslokaler får kritik. Efter en ex-fånges anmälan har kommunen inlett ett tillsynsärende..

NT - 25 jul 12 kl. 15:08

Bakläxa för kommunen i ersättningsärende

En kvinna i 35-årsåldern som nekats försörjningsstöd i våras med motiveringen att hon hade 7 500 kronor sparade har fått rätt mot Finspångs kommun i förvaltningsrätten..

NT - 11 dec 15 kl. 09:50

Bakläxa för kommunen i biståndsärende

Socialen gjorde fel som avslog Finspångsbons ansökan om ekonomiskt stöd för augusti månad, hävdar förvaltningsrätten..

Sydöstran - 14 jul 18 kl. 16:50

Kritiken var inte personligt riktad

Insändaren gäller ”Kommunen går byggherrens ärende”, som publicerades på Insändare 13 juli..

Skånskan - 08 jun 16 kl. 14:00

Ärende om svartslakt avslutas

Lövestad Trots att det fanns bevis på att det förekom svartslakt på gården nära Lövestad lyckades polisen inte få någon dömd för brottet. Kommunen ansökte om överprövning av fallet, men åklagaren meddelar nu att ärendet avslutas.Redan 1997 fick kommunen anonyma tips om att svartslakt förekom hemma hos en 45-åriga man i Lövestadstrakten.

Barometern - 14 aug 14 kl. 14:15

Forshagaman nekas också svar från kommunen

I Forshaga finns ett parallellfall till Kalmars offentlighetstörstande invånare. Kommunen där har, trots en ovanlig kammarrättsdom, fortfarande bekymmer. Till skillnad från Kalmar kommun har värmländska Forshaga i en ovanlig kammarrättsdom fått rätt att vägra lämna ut handlingar till en viss medborgare.

Nyan - 22 apr 15 kl. 09:34

Kommun prickad i barnskyddsärende

ÅMHM ger socialförvaltningen i en åländsk kommun en anmärkning för att man inte utrett behovet av barnskydd tillräckligt i ett visst ärende. Bakgrunden är ett förvaltningsklagomål som barnets förälder lämnade in till landskapsregeringen hösten 2013. Föräldern ansåg att förfarandet hos kommunens barnskyddsmyndighet stred mot Förenade Nationernas barnkonvention och barnskyddslagen.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Man anmälde våldtäkt - blev själv fängslad

Brottsoffer flyttas till de anklagades bänk när Tunisien tillämpar sin omdiskuterade lag som kriminaliserar homosexualitet. Lagen liknar den i andra länder i regionen, där homofobin och diskrimineringen är utbredd. Ändå ser hbtq-aktivister försiktiga tecken på förändring.

Sydöstran - 15 minuter sedan

Krokusarna slog ut rekordtidigt

Sydöstran - 15 minuter sedan

Lärare i Blekinge jobbar när de är sjuka

Vikariebristen i Blekinge gör att många lärare går till jobbet trots att de är sjuka. – De är solidariska mot sina kollegor, men inte mot sig själva, säger huvudskyddsombud Carl-Arne Hultberg, Lärarförbundet Ronneby..

Sydöstran - 15 minuter sedan

”Vi måste diskutera om det går att ha två lag”

Spelarbrist hotar Lörby IF:s planer på att ha två lag den här säsongen. – Med största sannolikhet kommer vi att spela i division 1, men vi måste diskutera hur vi ska göra med vårt division 3-lag, säger tränaren Stefan Lundgren..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Hotell storsatsar på barn och unga

Turistinformationen har blivit ett game center och konferensrummet ett lekland. Ronneby Brunn har renoverat för att bättre kunna matcha barnfamiljernas behov..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Kommentar: ”Stockholm, mucka inte med oss!”

Varje dag, året runt, bjuder idrottsblekinge på sköna ögonblick. Måndagseftermiddagen utgjorde inget undantag. Samarbetet i Soft Center Arena fick mig att rysa av vällust.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Bilist missade Karlskronarondell och kraschade, svenskar slog världsrekord i att bygga tortillatorn och 16 amerikanska delstater utmanar Trump. Här är nattens nyheter – lokalt och i omvärlden. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Kinesiskt sug efter kubanska cigarrer

Växande intresse från Kina gör att försäljningen av kubanska cigarrer når nya höjder. Förra året såldes kubanska cigarrer för ett värde av 537 miljoner USA-dollar, en ökning med sju procent från året dessförinnan, uppger delvis statliga företaget Habanos.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Åter fullsatt för häktade i Malmö

Platsbristen på Sveriges häkten är omtalad, och fick ny aktualitet i Malmö den gångna helgen. Från lördag kväll till måndag kunde inga fler häktade tas emot. - Mig veterligen har det inte hänt på över tio år.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Israel skickar rymdfarkost till månen

Den obemannade israeliska rymdfarkosten Beresheet skjuts på fredag upp från Cape Canaveral i amerikanska Florida. Målet: Att landa på månen. Med det ansluter sig Israel till den lilla grupp länder - USA, Ryssland och Kina - som skickat farkoster till månen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.