Sydöstran > Nyheter

Sunday, 22 July, 22:09

Liknande nyheter

Taggar: tidenatt , vd:n, avsätts
Cornucopia - 15 aug 16 kl. 16:37

Lägre boendekostnad: 25% på ett år främst genom minskad elförbrukning

Det senaste året har jag aktivt arbetat med att minska mina boendekostnader för villan. Främst genom att jaga elförbrukning har kostnaden reducerats med 25% på ett år, men även amorteringar och en del andra sänkta kostnader har bidragit.
Boendekostnad 201507-201608.

Skånskan - 22 maj 17 kl. 14:37

Alliansen vill sänka skatten

lund Moderaterna, Centern och Kristdemokraterna vill hålla sitt löfte till Lundaborna och sänka skatten med tio öre 2019 och lika mycket nästa år.
Ändå tror de sig kunna presentera en budget med ett stort överskott. ERWP.

SmålandsPosten - 05 jan 15 kl. 08:16

Barns psykiska ohälsa - vår tids livsstilssjukdom

Sedan slutet av 80-talet har det skett en mycket kraftig ökning av barn och ungdomar som upplever oro, ångest eller ängslan och därmed tecken på lättare psykisk ohälsa. I slutet av 80-talet uppgav cirka fyra procent av männen att de upplever symptom av psykisk ohälsa och nu upplever cirka 15 procent samma sak. För kvinnor är utvecklingen ännu mer allvarlig.

BT - 07 dec 14 kl. 07:31

Splittrad bild av älskad omsorg

Larm från förtvivlade anställda som överhopas med arbete. Pensionärer som känner sig ensamma och isolerade i sina lägenheter – men samtidigt prisar personalens insatser. Hur hänger den splittrade bilden av hemtjänsten ihop?

Sydsvenskan - 24 dec 14 kl. 04:00

Förseningarna tyvärr en alltför vanlig syn

Anett Hall, jag kan bara beklaga att det du beskriver i din insändare den 22/12 tyvärr varit en lite för vanlig syn den sista tiden. Vi har idag en alldeles för dålig och eftersatt infrastruktur och för lite medel avsätts till upprustning och utbyggnad.Framför allt på Ystadsbanan är tågtrafiken inte alls bra och robust för tillfället.

Nyan - 05 mar 15 kl. 09:17

ÅU vill ha ”Prime time” i Eckeröhallen

FOTBOLL. En enda träningsmatch mot kvalificerat motstånd på hemmaplan – det är Åland Uniteds verklighet under försäsongen. Nu efterlyser klubben en ”Prime time”-tid i Eckeröhallen på lördagar.

BT - 16 jan 13 kl. 14:21

Inte snön som stoppar tågen

Järnvägens problem handlar egentligen inte om snö eller kyla, järnvägens problem beror på decennier av eftersatt underhåll. Men tuffa väderförhållanden gör att störningar i infrastrukturen blir svårare att hantera, inte minst på järnvägen, skriver infrastrukturministern. Den kalla och snörika vintern har inneburit tuffa prövningar i delar av landet.

HBL - 01 jun 13 kl. 06:07

"Rektorn var oberäknelig och våldsam"

En lärare som bygger upp ett långsiktigt förtroende hos sina elever behöver inte tillgripa fysiskt våld. Det var en av huvudpoängerna i expertvittnet Renata Svedlins svar när hon hördes rättegången mot lågstadierektorn i JakobstadI går avslutades rättegången mot den misshandelsåtalade rektorn i Jakobstad. Åklagarna hade kallat in Renata Svedlin, forskningsledare i tillämpad pedagogik vid Åbo Akademi, som expertvittne.

Trelleborgs Allehanda - 14 jun 13 kl. 06:00

Förskollärare ska kunna göra karriär

Nu ska även förskollärare kunna göra karriär utan att bli chefer. Ett system liknande förstelärare i grundskolan håller på att införas. Men det får helst inte kosta några pengar.

YA - 19 sep 13 kl. 11:03

Kommunal vill ge heltidsjobb till alla

Kommunal ställer sig bakom Socialdemokraternas förslag att satsa pengar på fler heltidstjänster för kommunanställda.
? Det här borde ha varit gjort för länge sedan, säger Ingrid Viberg på Kommunal.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Uppgifter: Olsen till Roma

När den brasilianske VM-målvakten Alisson i veckan lämnade Roma för Liverpool startade ryktena om att den svenske landslagsmålvakten Robin Olsen skulle ta hans plats. Enligt uppgifter till Aftonbladet är nu Roma och Olsens klubb FC Köpenhamn överens om övergången för den 28-årige svensken.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Molinari efter segern: "Det är otroligt"

Han knäckte Tiger Woods - och alla andra spelare i startfältet. Efter segern i British Open kunde Francesco Molinari knappt tro att det var sant. Costantino Rocca var nära att vinna The Open 1995, men föll i särspel på St Andrews.

Sydöstran - 1 timme sedan

Besviken Woods: "Jag hade chansen"

Med åtta hål kvar att spela ledde Tiger Woods British Open. Klart att golfstjärnan grämde sig efter den missade chansen att vinna en major. - Jag är lite förbannad på mig själv, helt klart, säger han.

Sydöstran - 1 timme sedan

Bränder i Europa - Lettland svårt drabbat

Norge En brand i Osterøy i Hordaland i södra Norge sades vara under kontroll sent i lördags, men blossade upp på nytt under natten. Först vid 12-tiden på söndagen var branden släckt, rapporterar radion NRK.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Özil slutar i tyska landslaget

VM-slutspelet blev en besvikelse för Tyskland. Nu meddelar mittfältaren Mesut Özil att han slutar i landslaget. Detta efter att han fått utstå mycket kritik efter att ha ställt upp på en bild med den turkiske presidenten Tayyip Erdogan.

Sydöstran - 1 timme sedan

Se Enarssons mål mot Utsikten

FK Karlskrona gjorde en plattmatch mot Utsikten som vann med hela 8–1 i division 1-fotbollen. Se alla målen här..

Sydöstran - 1 timme sedan

Isländsk valfångst var hybrid

En val som isländska fiskare dödade i början av juli var inte en utrotningshotad blåval. Däremot var det en korsning mellan blåval och sillval. Ett forskningsinstitut i Reykjavik har undersökt valköttet och meddelat sin slutsats.

Sydöstran - 1 timme sedan

Se Löfquists frisparksmål

Mjällby AIF slog Ängelholm med 3–0 i division 1-fotbollen. Se höjdpunkterna från matchen här..

Sydöstran - 1 timme sedan

Tuff start för Firehawks

Sommarens roadtrip började tufft för Sölvesborg Firehawks. Förlust mot Stockholm med 1–2 följdes upp med förlust mot Sundbyberg med 9–10..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Lovande Blekingestart i tuff O-ringenpremiär

O-Ringens första etapp strax söder om den ishockeystaden Örnsköldsvik blev en av de fysiskt tuffaste och mest svårorienterade på flera år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.