DI > Ekonomi

Thursday, 15 November, 17:29

DI - 12 jul 18 kl. 18:34

Spotify når ny rekordnivå på börsenDe ledande USA-börserna fortsatte att stiga efter en positiv inledning av torsdagens handel. Donald Trump har efter Nato-mötet i Bryssel begett sig till England för att träffa den brittiska premiärministern Theresa May..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Trump, Nato, Bryssel, England, Theresa May

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spotify, nårny , rekordnivå, börsen
SR - 29 mar 18 kl. 07:14

Spotify kan vara värt 240 miljarder kronor

På tisdag nästa vecka ska den svenska musikjätten Spotify börsnoteras i New York. Men trots att aktien alltså inte finns på börsen än handlas och spekuleras det för fullt redan nu i den så kallade gråhandeln. Där har priset  pumpats upp till rekordnivåer..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Budgeten är tillfället att få fram sakpolitik

LEDARE. Annie Lööf har fått talmannens uppdrag att sondera förutsättningarna för en ny regering, men utan förutsättningen att hon själv ska bli statsminister. Uppdraget var ett rimligt steg, särskilt efter att Stefan Löfven hade motsatt sig att i detta läge bli utsatt för en formell statsministeromröstning..

DI - 15 minuter sedan

Följ torsdagens börsstängning

Bankerna har under torsdagen tyngt Stockholmsbörsen. Missa inte torsdagens stängning i Di TV:s Closing Bell. .

DI - 30 minuter sedan

Sveriges största arkitekturpris avgjort – Göteborgs rådhus vinner Helgopriset 2018

Göteborgs rådhus tilldelas Helgopriset 2018, ett arkitekturpris som ges för bästa restaurering eller komplettering av ett äldre byggnadsverk. Caroline Losman och Mikael Nädele, GAJD arkitekter, prisas för att bland annat ha hittat en perfekt balans mellan en minutiös restaurering av den storslagna rådhushallen och en mer rättfram och ekonomisk ombyggnad av kontorsdelarna..

DI - 30 minuter sedan

Nedåt på Wall Street – Cisco mot strömmen

De ledande börserna i New York backade i torsdagens inledande handel. .

DI - 30 minuter sedan

USA:s råoljelager steg med 10,3 miljoner fat förra veckan

De amerikanska lagren av råolja steg 10,3 miljoner fat under förra veckan. .

DI - 15 minuter sedan

Lögndetektor nytt verktyg vid gränskontroller

Passagerare ska kontrolleras av en lögndetektor på tre flygplatser inom EU. Metoden som baseras på AI, artificiell intelligens, har mötts av kritik. .

DI - 1 timme sedan

FDA vill förbjuda smaksatta cigarrer och mentolcigaretter

Det amerikanska läkemedelsverket FDA vill förbjuda smaksatta cigarrer och mentolcigaretter. Det framgår av ett pressmeddelande där FDA även presenterar olika steg för att begränsa försäljningen av smaksatta e-cigaretter. .

DI - 1 timme sedan

Annie Lööf om sonderingsuppdraget: "Ytterst komplicerat"

Nu är det Centerledaren Annie Lööfs tur att försöka lösa regeringsknuten och hon väljer en ny strategi. “Jag lägger just statsministerfrågan åt sidan”, säger hon..

DI - 1 timme sedan

JP Morgan stiger efter Buffetts köp

Investeringsgurun Warren Buffetts bolag Berkshire Hathaway har under det senaste kvartalet köpt 35,7 miljoner aktier i storbanken JP Morgan till ett värde av nästan 4 miljarder dollar. Den amerikanska storbanken stiger med omkring 1 procent i torsdagens inledande handel. .

DI - 1 timme sedan

VW ställer om Golf-fabriken i Zwickau till elbilsproduktion

Tyska fordonsjätten Volkswagen har beslutat sig för att konvertera fabriken i Zwickau till elbilsfabrik. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.