DI > Ekonomi

Thursday, 15 November, 18:35

Liknande nyheter

Taggar: Europabörser, Budstridfick , Skyatt , stiga
Helsingborgs Dagblad - 17 dec 15 kl. 07:51

Europabörser väntas stiga i öppning

Europabörserna väntas öppna rejält upp efter det amerikanska räntebeskedet i går kväll. London-, Frankfurt- och Parisbörserna väntas alla stiga med 1,1—1,4 procent i öppningen, enligt IG, specialiserat på derivathandel.Därmed lär också Stockholmsbörsen hänga på.

E24 - 17 dec 15 kl. 08:00

Europabörser väntas stiga i öppning

Europabörserna väntas öppna rejält upp efter det amerikanska räntebeskedet i går kväll. London-, Frankfurt- och Parisbörserna väntas alla stiga med 1,1–1,4 procent i öppningen, enligt IG, specialiserat på derivathandel..

UNT - 17 dec 15 kl. 07:49

Europabörser väntas stiga i öppning

Europabörserna väntas öppna rejält upp efter det amerikanska räntebeskedet i går kväll..

Corren - 17 dec 15 kl. 07:49

Europabörser väntas stiga i öppning

Europabörserna väntas öppna rejält upp efter det amerikanska räntebeskedet i går kväll..

DI - 23 jun 15 kl. 18:01

Europabörser: Grekiska banker starkt upp

Europabörserna fortsatte att stiga under tisdagen. Förhoppningar om att Grekland snart kan nå en överenskommelse med sina kreditgivare lyfte sentimentet bland investerare..

DI - 24 dec 13 kl. 14:53

Europabörser: Glada julbörser

I linje med övriga världen steg de stora Europabörser som inte höll helgstängt på julaftonen, om än marginellt. Londonbörsens FTSE-index ökade med 0,2 procent och Paris CAC-index gick upp 0,1 procent..

DN - 06 jun 12 kl. 18:24

Kraftiga lyft på Europabörser

Ledande Europabörser tog glädjeskutt på onsdagen. Investerares köplust göddes av rapporter om att EU kan vara på väg att stötta Spaniens krisdrabbade banker..

DI - 02 apr 14 kl. 11:27

Europabörser: Uppgången fortsätter

De flesta Europabörser bygger under onsdagen vidare på tisdagens uppgångar, om än i måttlig takt. Marknaden är något avvaktande inför eftermiddagens USA-statistik..

DI - 14 okt 14 kl. 11:48

Europabörser: Svaga siffror tynger

Alla ledande Europabörser lyser rött under tisdagsförmiddagen. En rad statistik under förmiddagen har bidragit till att peka ut riktningen för kurserna..

DI - 27 jan 15 kl. 18:13

Europabörser: Rapporter satte press på index

Nedgångarna var breda på tisdagens Europabörser, och indexen bröt därmed den längsta sviten av uppgångar sedan i april förra året. Svaga bolagsrapporter, samt fortsatt kraftiga tapp i grekiska aktier, dämpade riskhumöret..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Avvaktande på Wall Street – Apple lyfter

De ledande börserna i New York handlades avvaktande efter en svag inledning på torsdagen. .

DI - 30 minuter sedan

Stresstest av banker kritiseras – missar mål

På torsdagen gick Andrea Enria, den avgående chefen för EU:s bankmyndighet EBA, ut och kritiserade de stresstest som han själv varit ansvarig för..

DI - 30 minuter sedan

Malmström avslöjar sitt lockbete till Trump

WASHINGTON DC. Cecilia Malmström säger att EU är beredd att slå tillbaka mot USA om Donald Trump inför biltullar.  I en exklusiv intervju med Di i Washington berättar EU:s kommissionär om läget i handelskonflikten..

DI - 45 minuter sedan

Rött så in i Norden – Ambu sjönk 4 procent

De nordiska börserna handlades lägre på torsdagen i likhet med övriga Europa. Värst drabbades Köpenhamn. Samlingsindexet Vinx 30 var ned 1,2 procent till nivån 888..

DI - 45 minuter sedan

Nedåt på Europabörserna – press på brittiska banker

Europabörserna handlades tydligt nedåt på torsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 minskade 1,1 procent. .

DI - 45 minuter sedan

Generics omsättning ökade med 15 procent under det tredje kvartalet

First North-listade Generic Sweden, som bedriver konsult- och telekomverksamhet med fokus på kritisk kommunikation inom områden där det ställs krav på extremt hög tillförlitlighet, ökade omsättningen med 15 procent till 14,1 miljoner kronor under tredje kvartalet (12,2)..

DI - 1 timme sedan

Ny röd dag på Stockholmsbörsen – Swedish Match föll 4,2 procent efter FDA-besked

Torsdagen blev ytterligare en röd dag på Stockholmsbörsen när det breda OMXSPI-indexet föll 0,9 procent. Tobaksbolaget Swedish Match sjönk 4,2 procent efter att amerikanska FDA meddelade att myndigheten vill förbjuda smaksatta cigarrer. .

DI - 1 timme sedan

Budgeten är tillfället att få fram sakpolitik

LEDARE. Annie Lööf har fått talmannens uppdrag att sondera förutsättningarna för en ny regering, men utan förutsättningen att hon själv ska bli statsminister. Uppdraget var ett rimligt steg, särskilt efter att Stefan Löfven hade motsatt sig att i detta läge bli utsatt för en formell statsministeromröstning..

DI - 1 timme sedan

Följ torsdagens börsstängning

Bankerna har under torsdagen tyngt Stockholmsbörsen. Missa inte torsdagens stängning i Di TV:s Closing Bell. .

DI - 1 timme sedan

Sveriges största arkitekturpris avgjort – Göteborgs rådhus vinner Helgopriset 2018

Göteborgs rådhus tilldelas Helgopriset 2018, ett arkitekturpris som ges för bästa restaurering eller komplettering av ett äldre byggnadsverk. Caroline Losman och Mikael Nädele, GAJD arkitekter, prisas för att bland annat ha hittat en perfekt balans mellan en minutiös restaurering av den storslagna rådhushallen och en mer rättfram och ekonomisk ombyggnad av kontorsdelarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.