DI > Ekonomi

Sunday, 22 July, 22:14

Liknande nyheter

Taggar: Uppåt i handeln, bilar, läkemedeloch , verkstadi , topp
Helsingborgs Dagblad - 12 mar 15 kl. 10:17

Bilar vandaliserade vid verkstad

Ett par bilar som stod parkerade utanför en verkstad i Åstorp vandaliserades natten till tisdagen..

Blekinge Läns tidning - 28 maj 18 kl. 14:02

Stal bilar från verkstad

Två bilar stals från en bilverkstad i Ronneby i helgen. Båda hittades senare i närområdet - den ena hade backats in i en lyktstolpe..

GöteborgsPosten - 02 feb 17 kl. 18:11

Efter GP:S avslöjande: Åklagare startar utredning om kommunens verkstad

Åklagarmyndigheten i Göteborg startar en utredning för att undersöka om brott begåtts i samband med reparationerna av privatägda bilar i kommunens verkstad..

YA - 18 nov 15 kl. 12:05

Flera bilar slangades vid verkstad

Expressen - 05 apr 17 kl. 17:22

Chefer reparerade egna bilar – på kommunens verkstad

Kommunbolaget Göteborgs Stads Leasing AB kritiseras av lekmannarevisorerna i staden.Stadsrevisionen menar att bolagets agerande och handlande lett till en förtroendeskada för Göteborgs Stad – bolaget får nu kritik i form av en anmärkning..

Nya Wermlands Tidningen - 30 jan 18 kl. 20:07

Bilar hamnade på verkstad efter tankning

Flera personer som tankade diesel på station i Skoghall fick vatten i bränslefiltret..

SmålandsPosten - 07 jan 14 kl. 06:09

Fröjds ställer in bilar under tak

Fröjds Motor ställer för första gången en del av sina bilar under tak.
– Vi har en bra utställning ute vid vägen. Nu vill vi också prova det här samtidigt som vi ökar utbudet, säger ägaren Sven-Olof Fröjd.

GöteborgsPosten - 02 feb 17 kl. 05:00

Kommunens verkstad ger gräddfil åt chefer

Göteborgs kommunala verkstad ska serva bilar som ägs eller leasas av kommunen. Men GP kan avslöja att chefer låter anhöriga och släkt reparera bilar där. I flera fall till en betydligt lägre kostnad än på en vanlig verkstad..

GöteborgsPosten - 02 feb 17 kl. 16:21

Kommunens verkstad ger gräddfil åt chefer

Göteborgs kommunala verkstad ska serva bilar som ägs eller leasas av kommunen. Men GP kan avslöja att chefer låter anhöriga och släkt reparera bilar där. I flera fall till en betydligt lägre kostnad än på en vanlig verkstad..

Kristianstadsbladet - 14 sep 12 kl. 09:27

Bilbörsen satsar på att bygga ny verkstad

Bilbörsen vågar satsa framåt. Med nybygge av verkstad och lokaler till bilprovning och en bilvårdsfirma.
I februari flyttade Bilbörsen, en firma som ägs av Håkan Paulsson och som funnits sedan 1993, till sina nuvarande lokaler.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Hos småländska Urshultsbagarn är surdeg ingen fluga

När surdeg blev brödtrenden på allas läppar hade Urshultsbagarn redan använt sig av tekniken i fyra generationer.  I bageriet i Urshult möter gamla traditioner modern industri..

DI - 2 timmar sedan

"Diktator i styrelsen" – här bostadsrättsägarnas värsta huvudvärk

Stopp i avloppet, fel temperatur på elementet eller dålig ventilation är några av de vanligaste felanmälningarna bostadsrättsägare gör till fastighetsförvaltaren enligt ny statistik från Sveriges bostadsrättscentrum. Men ibland är ärenden knepigare än så. Vad gör man till exempel åt en diktatorisk styrelseordförande eller en löpande katt?

DI - 2 timmar sedan

Xi på Afrikaturné – lägger grunden för ny sidenväg

Kinas Xi Jinping fördjupar kontakterna med Senegal där presidenten är på besök för att skriva under flera handelsavtal. Visiten utgör inledningen på en längre Afrikaturné – i en tid då afrikanska länder översköljs med billiga kinesiska lån i utbyte mot mineraler och byggkontrakt..

DI - 3 timmar sedan

Erdogan på täta Afrikabesök

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan upprätthåller stadig kontakt med flera afrikanska länder – att expandera Turkiets närvaro på kontinenten ligger högt på prioritetslistan. .

DI - 3 timmar sedan

Glasklart efter finanskrisen – två starka år i rad för överlevaren Skruf

Skruv. Skrufs Glasbruk stod på ruinens brant under finanskrisen, men klarade sig. Nu har det lilla glasbruket precis gjort sina två starkaste år hittills och finns med i hemliga planer när Nationalmuseum slår upp portarna igen efter tre års renovering.

DI - 4 timmar sedan

Fika som på film i Härjedalen

Filmfantasten Pär-Anton Ångman har tillbringat tio år med att bygga upp en filmisk värld i Sveg i Härjedalen. Här fikar gästerna på en westernsaloon, i en fängelsecell eller med mardrömsfiguren Freddie Krueger hängande över axeln..

DI - 5 timmar sedan

Vinsttapp för den folkkära stjärnan

Lars Winnerbäcks bolag Novemberregn saktar ned och omsättningen såväl som resultatet har minskat. Artisten nöjer sig med att plocka ut 570.000 kronor i utdelningen 2017, jämfört med de 1,2 miljoner han tog ut året innan..

DI - 5 timmar sedan

Ministern: Då är brexitavtalet i hamn

Storbritannien och EU är ännu inte överens om termerna för britternas utträde ur EU. Premiärminister Theresa Mays senaste förslag sågades av EU:s förhandlare – trots det menar brexitministern Dominic Raab att ett avtal kan nås redan i oktober, enligt BBC..

DI - 6 timmar sedan

Karriärcoachen: "Det handlar om känslan att man gör ett bra jobb"

Sommaren till är det sällsynt många som grunnar på ett karriärbyte. "Det är vanligt att folk kommer tillbaka och säger upp sig efter semestern", säger rekryteringskonsulten Hannah Plogell..

DI - 7 timmar sedan

Kinas fyra vapen för att vinna handelskriget

Att devalvera sin valuta, driva amerikanska statsobligationer i botten eller isolera USA genom handelsavtal med andra länder. Det är några av vapnen experter menar att Kina kan använda sig av för att vinna handelskriget och få president Trump på fall..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.