DI > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 03:38

DI - 12 jul 18 kl. 18:09

Uppåt i handeln – bilar, läkemedel och verkstad i toppStockholmsbörsen steg i torsdagens handel i likhet med de större börserna på kontinenten..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppåt i handeln, bilar, läkemedeloch , verkstadi , topp
Helsingborgs Dagblad - 12 mar 15 kl. 10:17

Bilar vandaliserade vid verkstad

Ett par bilar som stod parkerade utanför en verkstad i Åstorp vandaliserades natten till tisdagen..

Skånskan - 08 nov 18 kl. 14:55

Fyra bilar brann vid verkstad

Lund Fyra bilar brandskadades på onsdagskvällen i anslutning till en verkstad på Malmövägen. Branden började i en av bilarna och spred sig sedan till de andra. Två av fordonen fick omfattande skador.

Blekinge Läns tidning - 28 maj 18 kl. 14:02

Stal bilar från verkstad

Två bilar stals från en bilverkstad i Ronneby i helgen. Båda hittades senare i närområdet - den ena hade backats in i en lyktstolpe..

GöteborgsPosten - 02 feb 17 kl. 18:11

Efter GP:S avslöjande: Åklagare startar utredning om kommunens verkstad

Åklagarmyndigheten i Göteborg startar en utredning för att undersöka om brott begåtts i samband med reparationerna av privatägda bilar i kommunens verkstad..

YA - 18 nov 15 kl. 12:05

Flera bilar slangades vid verkstad

Expressen - 05 apr 17 kl. 17:22

Chefer reparerade egna bilar – på kommunens verkstad

Kommunbolaget Göteborgs Stads Leasing AB kritiseras av lekmannarevisorerna i staden.Stadsrevisionen menar att bolagets agerande och handlande lett till en förtroendeskada för Göteborgs Stad – bolaget får nu kritik i form av en anmärkning..

Nya Wermlands Tidningen - 30 jan 18 kl. 20:07

Bilar hamnade på verkstad efter tankning

Flera personer som tankade diesel på station i Skoghall fick vatten i bränslefiltret..

SmålandsPosten - 07 jan 14 kl. 06:09

Fröjds ställer in bilar under tak

Fröjds Motor ställer för första gången en del av sina bilar under tak.
– Vi har en bra utställning ute vid vägen. Nu vill vi också prova det här samtidigt som vi ökar utbudet, säger ägaren Sven-Olof Fröjd.

GöteborgsPosten - 02 feb 17 kl. 05:00

Kommunens verkstad ger gräddfil åt chefer

Göteborgs kommunala verkstad ska serva bilar som ägs eller leasas av kommunen. Men GP kan avslöja att chefer låter anhöriga och släkt reparera bilar där. I flera fall till en betydligt lägre kostnad än på en vanlig verkstad..

GöteborgsPosten - 02 feb 17 kl. 16:21

Kommunens verkstad ger gräddfil åt chefer

Göteborgs kommunala verkstad ska serva bilar som ägs eller leasas av kommunen. Men GP kan avslöja att chefer låter anhöriga och släkt reparera bilar där. I flera fall till en betydligt lägre kostnad än på en vanlig verkstad..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Huaweis grundare: ”USA kan inte krossa oss”

Ren Zhengfei, grundare till kinesiska telekomjätten Huawei, nekar till att företaget ska ha gjort sig skyldiga till något och försvarar sig mot spionanklagelserna i en intervju med BBC. ”Världen kan inte undkomma oss för vi är mer avancerade.”.

DI - 4 timmar sedan

M och KD vill ha svar från Wallström om Gui Minhai-möte

Både M och KD vill ha fler svar från utrikesminister Margot Wallström (S) angående ett omtalat möte om den fängslade svensk-kinesiske förläggaren Gui Minhai. Wallström vill inte säga om hon har förtroende för Sveriges ambassadör i Kina, eller inte. Men UD skickar nu inspektörer till ambassaden i Peking..

DI - 5 timmar sedan

Carl Benett och entreprenörprinsen på näringslivsresa i Indien

Det svenska näringslivets projekt på utbildningssatsningar i Indien har nu nått halvvägs. Under veckan har representanter för tio svenska storbolag varit i landet – tillsammans med prins Daniel – för att för att se hur utvecklingen går..

DI - 5 timmar sedan

Företagare sågar familjeveckan – ”ett hån”

En förkrossande majoritet av småföretagarna vill skrota regeringens omdiskuterade familjevecka. Få som driver eget kan utnyttja extradagarna – ändå måste de betala för kalaset, säger Erik Ageberg, näringspolitisk expert på Företagarna:   ”Familjeveckan är ett hån mot Sveriges företagare.”.

DI - 5 timmar sedan

Mer än var fjärde europé röstar populistiskt

Mer än var fjärde väljare i Europa, 26,8 procent, valde ett populistiskt parti senast de röstade i ett nationellt val. Effekterna kan bli stora efter EU-valet i frågor som handel, migration - och följsamheten gentemot Vladimir Putin..

DI - 5 timmar sedan

Juncker: Går inte att utesluta att britterna får rösta i EU-valet

Möjligheten att brexit skjuts fram över sommaren och att britterna därmed kan rösta i EU-parlamentsvalet vore ironiskt – men går inte att utesluta, säger EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker till Stuttgarter Zeitung enligt  Reuters..

DI - 5 timmar sedan

Enorm skillnad mellan bästa och sämsta indexfonderna

Det skiljer enormt mycket i avkastning mellan den bästa och sämsta passivt förvaltade Sverigefonden de senaste fem åren – hela 20 procentenheter. Di hjälper dig att välja rätt..

DI - 6 timmar sedan

Kjos och Kise kan minska innehavet i Norwegian med 10 procent

Om emissionen och försäljningen av teckningsrätter i Norwegian utlöper som meddelats innebär det att HBK Holdings ägarandel i flygbolaget sjunker från knappt 25 till strax under 15 procent, rapporterar E24..

DI - 6 timmar sedan

Garos vd Carl-Johan Dalin får sparken

Styrelsen i Garo har beslutat att avsluta Carl-Johan Dalins anställning som verkställande direktör. Patrik Andersson, för närvarande försäljnings- och marknadsdirektör, tar tillsvidare över rollen som tillförordnad vd, enligt ett pressmeddelande..

DI - 7 timmar sedan

RÅ ska granska avlyssningsbeslut mot jaktbrottsmisstänkte Karl Hedin

Det var i oktober i fjol som Hedin tillsammans med flera andra personer greps av polisens nationella operativa avdelning efter en längre tids spaning och telefonavlyssning. Karl Hedin satt häktad i 31 dagar, och strax efter nyår kom nyheten att huvudvittnet i jakthärvan inte längre vill medverka i utredningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.