DI > Ekonomi

Thursday, 15 November, 17:54

DI - 12 jul 18 kl. 18:01

Antonia Ax:son Johnsons skötebarn fortsätter att läcka miljonerUtdelningen från Axel Johnson-gruppen och Nordstjernan kommer väl till pass för Antonia Ax:son Johnson. Skötebarnet Lövsta stuteri gjorde nämligen en förlust på över 88 miljoner 2017..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ax, Johnsons, Axel Johnson, Nordstjernan, Antonia Ax, Johnson, Lövsta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Antonia, Ax:son, Johnsons, skötebarnfortsätter att , läckamiljoner

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Generics omsättning ökade med 15 procent under det tredje kvartalet

First North-listade Generic Sweden, som bedriver konsult- och telekomverksamhet med fokus på kritisk kommunikation inom områden där det ställs krav på extremt hög tillförlitlighet, ökade omsättningen med 15 procent till 14,1 miljoner kronor under tredje kvartalet (12,2)..

DI - 1 timme sedan

Ny röd dag på Stockholmsbörsen – Swedish Match föll 4,2 procent efter FDA-besked

Torsdagen blev ytterligare en röd dag på Stockholmsbörsen när det breda OMXSPI-indexet föll 0,9 procent. Tobaksbolaget Swedish Match sjönk 4,2 procent efter att amerikanska FDA meddelade att myndigheten vill förbjuda smaksatta cigarrer. .

DI - 30 minuter sedan

Budgeten är tillfället att få fram sakpolitik

LEDARE. Annie Lööf har fått talmannens uppdrag att sondera förutsättningarna för en ny regering, men utan förutsättningen att hon själv ska bli statsminister. Uppdraget var ett rimligt steg, särskilt efter att Stefan Löfven hade motsatt sig att i detta läge bli utsatt för en formell statsministeromröstning..

DI - 45 minuter sedan

Följ torsdagens börsstängning

Bankerna har under torsdagen tyngt Stockholmsbörsen. Missa inte torsdagens stängning i Di TV:s Closing Bell. .

DI - 1 timme sedan

Sveriges största arkitekturpris avgjort – Göteborgs rådhus vinner Helgopriset 2018

Göteborgs rådhus tilldelas Helgopriset 2018, ett arkitekturpris som ges för bästa restaurering eller komplettering av ett äldre byggnadsverk. Caroline Losman och Mikael Nädele, GAJD arkitekter, prisas för att bland annat ha hittat en perfekt balans mellan en minutiös restaurering av den storslagna rådhushallen och en mer rättfram och ekonomisk ombyggnad av kontorsdelarna..

DI - 1 timme sedan

Nedåt på Wall Street – Cisco mot strömmen

De ledande börserna i New York backade i torsdagens inledande handel. .

DI - 45 minuter sedan

USA:s råoljelager steg med 10,3 miljoner fat förra veckan

De amerikanska lagren av råolja steg 10,3 miljoner fat under förra veckan. .

DI - 45 minuter sedan

Lögndetektor nytt verktyg vid gränskontroller

Passagerare ska kontrolleras av en lögndetektor på tre flygplatser inom EU. Metoden som baseras på AI, artificiell intelligens, har mötts av kritik. .

DI - 1 timme sedan

FDA vill förbjuda smaksatta cigarrer och mentolcigaretter

Det amerikanska läkemedelsverket FDA vill förbjuda smaksatta cigarrer och mentolcigaretter. Det framgår av ett pressmeddelande där FDA även presenterar olika steg för att begränsa försäljningen av smaksatta e-cigaretter. .

DI - 1 timme sedan

Annie Lööf om sonderingsuppdraget: "Ytterst komplicerat"

Nu är det Centerledaren Annie Lööfs tur att försöka lösa regeringsknuten och hon väljer en ny strategi. “Jag lägger just statsministerfrågan åt sidan”, säger hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.