DI > Ekonomi

Thursday, 20 September, 19:19

Liknande nyheter

Taggar: Norden, Norwegianupp men , DNB, föll
DI - 04 sep 14 kl. 17:33

Norden: Norwegian steg på starka siffror

Med Stockholm som undantag steg Nordenbörserna på torsdagen, efter att ECB sänkt styrräntan och lanserat ett program för tillgångsköp. På bolagsfronten steg Norwegian efter att ha redovisat fina trafiksiffror..

DI - 27 apr 17 kl. 17:42

Norden: Norwegian lyfte - trots större förlust än väntat

Storbolagsindexen i Norden var överlag nära oförändrade på torsdagen, med undantag för danska OMXC20 som avancerade..

DI - 01 jul 16 kl. 17:13

Norden: Norwegian ned på börsen

De nordiska börserna avslutade veckan med en börsdag som gick i plustecken, vilket markerade en fyradagars ökning. Samlingsindexet Nordic VINX 30 hade klockan 17.00 ökat 1,4 procent till nivån 896..

DI - 16 feb 17 kl. 17:27

Norden: Norwegian dök efter rapport

De nordiska marknadsplatserna steg överlag på torsdagen bortsett från Oslo som utvecklades i linje med de stora Europabörserna vilka backade lätt..

DI - 06 sep 17 kl. 17:54

Norden: Norwegian vinnare på Oslobörsen

De nordiska börserna hade en blandad utveckling på tisdagen när det regionala samlingsindexet Nordic Vinx 30 slutade 0,3 procent ned till nivån 975..

DI - 05 jun 18 kl. 18:07

Norden: Norwegian tappade på Oslobörsen

De nordiska börserna hade en svag utveckling på tisdagen då både Oslo och Helsingfors backade. Köpenhamnsbörsen höll stängt på grund av nationaldagsfirande..

DI - 14 aug 18 kl. 18:00

Norden: Norwegian gick starkt på svag Oslobörs

De nordiska börserna handlades med små rörelser under tisdagen. Den pågående konflikten mellan USA och Turkiet låg som en våt filt över de ledande Europabörserna och såg ut att minska riskaptiten hos investerare även på de nordiska börserna. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,3 procent, till nivån 941..

Kristianstadsbladet - 02 jul 14 kl. 15:12

Norwegian till Indien om 2 år

Norwegian storsatsar på långdistansflyg. I dag avgår det första långdistansflyget från London till USA.Enligt vd:n Björn Kjos skissar Norwegian nu på att börja flyga till Hong Kong och New Delhi om två år.

TA - 02 jul 14 kl. 15:12

Norwegian till Indien om 2 år

Norwegian storsatsar på långdistansflyg. I dag avgår det första långdistansflyget från London till USA.Enligt vd:n Björn Kjos skissar Norwegian nu på att börja flyga till Hong Kong och New Delhi om två år.

BT - 02 jul 14 kl. 15:12

Norwegian till Indien om 2 år

Norwegian storsatsar på långdistansflyg. I dag avgår det första långdistansflyget från London till USA. Enligt vd:n Björn Kjos skissar Norwegian nu på att börja flyga till Hong Kong och New Delhi om två år.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Nytt läraravtal ska möta lärarbristen

Lärarnas Samverkansråd, där de båda lärarfacken ingår, är överens med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) och arbetsgivarförbundet Sobona om ett nytt avtal för lärarna i kommunal sektor för att klara skolans kompetensförsörjning. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Även Indien portar Ericssons rivaler

Nu stänger även Indien ute kinesiska Huawei och ZTE från utbyggnaden av 5G. Och i Sverige är frågan hyperaktuell. ”Vi håller på och tittar på just det där, och vi har sett problematiken”, säger regeringens man Sven-Erik Österberg till Di..

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Under Armour rusar på stark börs

De ledande amerikanska börserna gick starkt under torsdagens inledande handelstimmar. Dow Jones och S&P 500 handlades på nya rekordnivåer, med indextunga bolagen Apple och Microsoft som draghjälp. .

DI - 1 timme sedan

Så mycket betalade Dividend Sweden för storposten i Livihop

Den aktiepost på motsvarande cirka 27,5 procent av aktiekapitalet i personlig assistansbolaget Livihop som Dividend Sweden enligt besked på onsdagen förvärvade köptes till kursen 6 kronor per aktie plus en tilläggsköpeskilling. Det framgår av ett pressmeddelande på torsdagskvällen..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Biljättar lyfte i Frankfurt

De ledande Europabörserna gick starkt under torsdagen. Det regionala samlingsindexet Stoxx 600 ökade 0,7 procent..

DI - 2 timmar sedan

Storbankerna draglok på munter Stockholmsbörs

Stockholmsbörsen stod för en stabil klättring på torsdagen, med banker och industribolag som främsta drivkrafter..

DI - 1 timme sedan

Nordenbörser: Danske Bank rekylerade upp

De nordiska börserna utvecklades i positiv riktning under torsdagen. Samlingsindexet Vinx 30 ökade 0,7 procent till nivån 958. .

DI - 1 timme sedan

Varning för bubbla i småspararhajpen

Kanadensiska Tilray är det senaste cannabisbolaget som har nått nya börshöjder, med fem handelsstopp under en enda dag. Men finansinspektionen SEC varnar både för luft i kurserna och risk för bedrägeri..

DI - 2 timmar sedan

Följ torsdagens börsstängning

Följ torsdagens börsstängning i Di TV:s Closing Bell..

DI - 2 timmar sedan

USA-börser: Tekniksektorn ger nytt rekord – då jublar Trump

De ledande amerikanska börserna noterades uppåt under torsdagens tidiga handel. Dow Jones och S&P 500 handlades på nya rekordnivåer, med indextunga bolagen Apple och Microsoft som draghjälp. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.