DI > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 06:47

DI - 12 jul 18 kl. 17:56

Norden: Norwegian upp men DNB föllDe nordiska börserna utvecklades blandat på torsdagen. I Oslo tyngde ett par rapporterande storbolag index. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,2 procent till nivån 929..
Läs mer på DI
Läs mer om:
DNB, Oslo, Vinx

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norden, Norwegianupp men , DNB, föll
DI - 04 sep 14 kl. 17:33

Norden: Norwegian steg på starka siffror

Med Stockholm som undantag steg Nordenbörserna på torsdagen, efter att ECB sänkt styrräntan och lanserat ett program för tillgångsköp. På bolagsfronten steg Norwegian efter att ha redovisat fina trafiksiffror..

DI - 27 apr 17 kl. 17:42

Norden: Norwegian lyfte - trots större förlust än väntat

Storbolagsindexen i Norden var överlag nära oförändrade på torsdagen, med undantag för danska OMXC20 som avancerade..

DI - 01 jul 16 kl. 17:13

Norden: Norwegian ned på börsen

De nordiska börserna avslutade veckan med en börsdag som gick i plustecken, vilket markerade en fyradagars ökning. Samlingsindexet Nordic VINX 30 hade klockan 17.00 ökat 1,4 procent till nivån 896..

DI - 16 feb 17 kl. 17:27

Norden: Norwegian dök efter rapport

De nordiska marknadsplatserna steg överlag på torsdagen bortsett från Oslo som utvecklades i linje med de stora Europabörserna vilka backade lätt..

DI - 06 sep 17 kl. 17:54

Norden: Norwegian vinnare på Oslobörsen

De nordiska börserna hade en blandad utveckling på tisdagen när det regionala samlingsindexet Nordic Vinx 30 slutade 0,3 procent ned till nivån 975..

DI - 05 jun 18 kl. 18:07

Norden: Norwegian tappade på Oslobörsen

De nordiska börserna hade en svag utveckling på tisdagen då både Oslo och Helsingfors backade. Köpenhamnsbörsen höll stängt på grund av nationaldagsfirande..

DI - 14 aug 18 kl. 18:00

Norden: Norwegian gick starkt på svag Oslobörs

De nordiska börserna handlades med små rörelser under tisdagen. Den pågående konflikten mellan USA och Turkiet låg som en våt filt över de ledande Europabörserna och såg ut att minska riskaptiten hos investerare även på de nordiska börserna. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,3 procent, till nivån 941..

DI - 02 nov 18 kl. 17:39

Banker ledde uppgångarna i Norden – Norwegian steg på Oslobörsen

De nordiska börserna avslutade veckan positivt då framför allt Helsingfors hade en stark fredag. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,8 procent till 904..

Kristianstadsbladet - 02 jul 14 kl. 15:12

Norwegian till Indien om 2 år

Norwegian storsatsar på långdistansflyg. I dag avgår det första långdistansflyget från London till USA.Enligt vd:n Björn Kjos skissar Norwegian nu på att börja flyga till Hong Kong och New Delhi om två år.

TA - 02 jul 14 kl. 15:12

Norwegian till Indien om 2 år

Norwegian storsatsar på långdistansflyg. I dag avgår det första långdistansflyget från London till USA.Enligt vd:n Björn Kjos skissar Norwegian nu på att börja flyga till Hong Kong och New Delhi om två år.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Yenen tappar mot dollarn

Asienbörserna visar en lite blandad utveckling på tisdagen med Tokyo upp och Shanghai ned på tisdagen efter att USA haft helgstängt på måndagen. .

DI - 15 minuter sedan

Morgonkoll: Kinesiska börserna vänder ned i sena handeln

Asienbörserna bjuder på små, spretiga rörelser på tisdagsmorgonen. Medan Tokyobörsen stiger vänder de kinesiska börserna ned..

DI - 30 minuter sedan

Handelsförhandlingarna upptas på tisdagen

Handelsförhandlingarna mellan USA och Kina kommer åter återupptas i Washington på tisdagen, för att sedan följas upp med möten på högre nivå senare i veckan..

DI - 45 minuter sedan

Sju svåra månader för Kinas bilindustri: ”inga tecken på förbättring”

Kinas bilindustri fortsätter att tappa fart. Flera internationella bilföretag skalar nu ned eller lämnar landet.  Men Kina försäljning av elbilar lämnar omvärlden bakom i vägdammet.

DI - 1 timme sedan

16 delstater stämmer Trump för nödläge

En koalition av 16 delstater, ledda av Kalifornien, har stämt president Donald Trump för hans beslut att utlysa nationellt nödläge för att finansiera en mur mot Mexiko. .

DI - 1 timme sedan

Trump varnade Venezuelas militär

Donald Trump varnade på måndagen medlemmar i Venezuelas militär för att förbli lojala mot president Nicolas Maduro. De riskerar sin framtid och sina liv och måste tillåta humanitär hjälp in i landet..

DI - 1 timme sedan

Skakig börshöst slår hårt mot pensionsspararna

Vinterstormarna på världens börser slog mot landets pensionssparare. Alecta och SPP såg pensionskapitalet krympa under fjolåret. Men ett par bolag klarade av att generera avkastning..

DI - 1 timme sedan

Rekordmånga beviljas skuldsanering

Bland annat en lagändring som gör processen smidigare bidrar till att antalet beviljade skuldsaneringar blivit rekordmånga..

DI - 1 timme sedan

Svaga rörelser på Asienbörserna

Börserna i Kina och Japan höll sig avvaktande vid öppningen på tisdagen..

DI - 1 timme sedan

Djurvårdsjätten miljardköper i Europa - ”hysterisk tillväxt”

Djurvårdsjätten Anicura lägger nu krutet på Sydeuropa och köper kliniker i Spanien, Frankrike och Italien för 1 miljard kronor.  ”Hysteriska tillväxten kan fortsätta ett tag till”, säger vd Peter Dahlberg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.