DI > Ekonomi

Thursday, 15 November, 18:39

Liknande nyheter

Taggar: Norden, Norwegianupp men , DNB, föll
DI - 04 sep 14 kl. 17:33

Norden: Norwegian steg på starka siffror

Med Stockholm som undantag steg Nordenbörserna på torsdagen, efter att ECB sänkt styrräntan och lanserat ett program för tillgångsköp. På bolagsfronten steg Norwegian efter att ha redovisat fina trafiksiffror..

DI - 27 apr 17 kl. 17:42

Norden: Norwegian lyfte - trots större förlust än väntat

Storbolagsindexen i Norden var överlag nära oförändrade på torsdagen, med undantag för danska OMXC20 som avancerade..

DI - 01 jul 16 kl. 17:13

Norden: Norwegian ned på börsen

De nordiska börserna avslutade veckan med en börsdag som gick i plustecken, vilket markerade en fyradagars ökning. Samlingsindexet Nordic VINX 30 hade klockan 17.00 ökat 1,4 procent till nivån 896..

DI - 16 feb 17 kl. 17:27

Norden: Norwegian dök efter rapport

De nordiska marknadsplatserna steg överlag på torsdagen bortsett från Oslo som utvecklades i linje med de stora Europabörserna vilka backade lätt..

DI - 06 sep 17 kl. 17:54

Norden: Norwegian vinnare på Oslobörsen

De nordiska börserna hade en blandad utveckling på tisdagen när det regionala samlingsindexet Nordic Vinx 30 slutade 0,3 procent ned till nivån 975..

DI - 05 jun 18 kl. 18:07

Norden: Norwegian tappade på Oslobörsen

De nordiska börserna hade en svag utveckling på tisdagen då både Oslo och Helsingfors backade. Köpenhamnsbörsen höll stängt på grund av nationaldagsfirande..

DI - 14 aug 18 kl. 18:00

Norden: Norwegian gick starkt på svag Oslobörs

De nordiska börserna handlades med små rörelser under tisdagen. Den pågående konflikten mellan USA och Turkiet låg som en våt filt över de ledande Europabörserna och såg ut att minska riskaptiten hos investerare även på de nordiska börserna. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,3 procent, till nivån 941..

DI - 02 nov 18 kl. 17:39

Banker ledde uppgångarna i Norden – Norwegian steg på Oslobörsen

De nordiska börserna avslutade veckan positivt då framför allt Helsingfors hade en stark fredag. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,8 procent till 904..

Kristianstadsbladet - 02 jul 14 kl. 15:12

Norwegian till Indien om 2 år

Norwegian storsatsar på långdistansflyg. I dag avgår det första långdistansflyget från London till USA.Enligt vd:n Björn Kjos skissar Norwegian nu på att börja flyga till Hong Kong och New Delhi om två år.

TA - 02 jul 14 kl. 15:12

Norwegian till Indien om 2 år

Norwegian storsatsar på långdistansflyg. I dag avgår det första långdistansflyget från London till USA.Enligt vd:n Björn Kjos skissar Norwegian nu på att börja flyga till Hong Kong och New Delhi om två år.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Avvaktande på Wall Street – Apple lyfter

De ledande börserna i New York handlades avvaktande efter en svag inledning på torsdagen. .

DI - 30 minuter sedan

Stresstest av banker kritiseras – missar mål

På torsdagen gick Andrea Enria, den avgående chefen för EU:s bankmyndighet EBA, ut och kritiserade de stresstest som han själv varit ansvarig för..

DI - 30 minuter sedan

Malmström avslöjar sitt lockbete till Trump

WASHINGTON DC. Cecilia Malmström säger att EU är beredd att slå tillbaka mot USA om Donald Trump inför biltullar.  I en exklusiv intervju med Di i Washington berättar EU:s kommissionär om läget i handelskonflikten..

DI - 45 minuter sedan

Rött så in i Norden – Ambu sjönk 4 procent

De nordiska börserna handlades lägre på torsdagen i likhet med övriga Europa. Värst drabbades Köpenhamn. Samlingsindexet Vinx 30 var ned 1,2 procent till nivån 888..

DI - 45 minuter sedan

Nedåt på Europabörserna – press på brittiska banker

Europabörserna handlades tydligt nedåt på torsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 minskade 1,1 procent. .

DI - 1 timme sedan

Generics omsättning ökade med 15 procent under det tredje kvartalet

First North-listade Generic Sweden, som bedriver konsult- och telekomverksamhet med fokus på kritisk kommunikation inom områden där det ställs krav på extremt hög tillförlitlighet, ökade omsättningen med 15 procent till 14,1 miljoner kronor under tredje kvartalet (12,2)..

DI - 1 timme sedan

Ny röd dag på Stockholmsbörsen – Swedish Match föll 4,2 procent efter FDA-besked

Torsdagen blev ytterligare en röd dag på Stockholmsbörsen när det breda OMXSPI-indexet föll 0,9 procent. Tobaksbolaget Swedish Match sjönk 4,2 procent efter att amerikanska FDA meddelade att myndigheten vill förbjuda smaksatta cigarrer. .

DI - 1 timme sedan

Budgeten är tillfället att få fram sakpolitik

LEDARE. Annie Lööf har fått talmannens uppdrag att sondera förutsättningarna för en ny regering, men utan förutsättningen att hon själv ska bli statsminister. Uppdraget var ett rimligt steg, särskilt efter att Stefan Löfven hade motsatt sig att i detta läge bli utsatt för en formell statsministeromröstning..

DI - 1 timme sedan

Följ torsdagens börsstängning

Bankerna har under torsdagen tyngt Stockholmsbörsen. Missa inte torsdagens stängning i Di TV:s Closing Bell. .

DI - 1 timme sedan

Sveriges största arkitekturpris avgjort – Göteborgs rådhus vinner Helgopriset 2018

Göteborgs rådhus tilldelas Helgopriset 2018, ett arkitekturpris som ges för bästa restaurering eller komplettering av ett äldre byggnadsverk. Caroline Losman och Mikael Nädele, GAJD arkitekter, prisas för att bland annat ha hittat en perfekt balans mellan en minutiös restaurering av den storslagna rådhushallen och en mer rättfram och ekonomisk ombyggnad av kontorsdelarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.