Expressen > Nöje

Monday, 16 July, 21:43

Expressen - 12 jul 18 kl. 17:50

Marie Serneholts gravid- förändring – med kärlekenMarie Serneholt väntar tvillingar tillsammans med kärleken Fredric Palmqvist.På onsdagen fyller Serneholt 35 år – och har reflekterat över hur snabbt allt har förändrats i hennes liv."Fantastiskt hur mycket livet kunde förändras på ett år" skriver Marie Serneholt på Instagram..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Serneholts, Serneholt, Fredric Palmqvist, Marie Serneholt, Instagram

Dela artikeln

793 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marie, Serneholts, gravid, förändringmed , kärleken
News55 - 10 nov 17 kl. 11:54

Marie Göranzon: “Fram till att jag var 60 var jag väldigt rädd för män”

Med anledning av kampanjen #metoo som har spridit sig som en löpeld i sociala medier intervjuade News55 skådespelaren Marie Göranzon om hennes upplevelser av sexuella övergrepp och trakasserier under sina mer än 50 år på scen. – Jag känner inte någon som inte har blivit utsatt, speciellt i min generation, sade Marie Göranzon då. Nu har skådespelaren, tillsammans med 577 andra kvinnor, gått ut i ett gemensamt uppror i Svenska Dagbladet mot sexuella trakasserier och övergrepp som enligt deras vittnesmål är skrämmande vanligt förekommande i teater- och filmbranschen.

Helsingborgs Dagblad - 24 sep 12 kl. 14:50

Missade tumör hos gravid

Det var när den gravida kvinnan var på besök på ett annat sjukhus i regionen som läkare upptäckte att hon hade en märklig förändring i underlivet..

BT - 25 feb 14 kl. 15:18

ADHD-studie leder inte till ändring

Barn till mammor som åt paracetamol under graviditeten löper högre risk för ADHD, enligt en ny studie. Men rekommendationerna ändras inte efter ett möte på Läkemedelsverket i dag. Forskarna har undersökt drygt 64 000 danska kvinnor och barn, skriver Dagens Medicin.

Nya Wermlands Tidningen - 23 dec 13 kl. 06:00

Lagändring med barnfokus

Separerade föräldrar med barn undviker att utsättas för orimliga och negativa ekonomiska konsekvenser, skriver Niklas Löfgren och Marie-Helén Lindström..

Nerikes Allehanda - 16 sep 14 kl. 08:32

De räknar med att SD åstadkommer förändring

Nästan var fjärde väljare i Ljusnarsberg röstade på SD. – De kommer att minska invandringen, slår SD-väljaren Anne-Marie Hööst fast. Trots att det egentligen är en fråga på riksnivå..

Västerbottens Folkblad - 07 nov 14 kl. 23:00

Att erkänna Palestina är en signal om förändring

Att Sverige erkänner Palestina som stat är att gå i bräschen för resten av EU-länderna att göra samma sak, skriver debattörerna Bassam Achour och Jean-Marie Skoglund i veckans lördagsdebatt. Detta med anledning av förra torsdagen, den 30e oktober då Sveriges utrikesminister, Margot Wallström, gick ut i en debattartikel i Dagens Nyheter och meddelade att Sverige […].

Dagen - 12 okt 15 kl. 10:01

Nobbar KD efter partiets kursändring

Det blir ingen återkomst i Kristdemokraterna för Rose-Marie Frebran. Anledningen är att partiet svängt åt höger..

Dagen - 12 okt 15 kl. 10:01

Nobbar KD efter partiets kursändring

Det blir ingen återkomst i Kristdemokraterna för Rose-Marie Frebran. Anledningen är att partiet svängt åt höger..

YLE - 09 okt 16 kl. 15:55

Lagändring kan ge jobbchans åt utvecklingspsykologer igen

Om det nya lagförslag går igenom kan det bli arbetsgivaren, det vill säga kommunen som får avgöra om man anställer en utvecklingspsykolog eller en person med social inriktning i sin högskolexamen som skolkurator. Utvecklingspsykologer utbildade vid Åbo Akademi fick enligt en lag från 2014 inte behörighet som skolkuratorer med vissa undantag. Regeringen backade senare i den här frågan och efter en utlåtanderunda kommer det nya lagförslaget till riksdagen om två veckor enligt planerna.

SmålandsPosten - 25 nov 17 kl. 07:00

Genusforskare tror på förändring – ”Kanske ser vi en fjärde kvinnorörelsevåg”

I kölvattnet av #metoo har bransch efter bransch följt efter. Genusforskaren Marie Eriksson tror att vi just nu ser en fjärde kvinnorörelsevåg..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Lotta avslöjar sina krav på ”Lotta på Liseberg”

Lotta Engberg leder allsången på Liseberg för femtonde året i rad, men har ännu ingen plan på att lämna TV4. Nu berättar hon om kraven för att stanna i programmet "Lotta på Liseberg". – Jag behöver få vara med och tycka till om allt, säger hon..

Expressen - 3 timmar sedan

Nicoles barnbesked till sambon Eric Saade

Artisten Eric Saade och bloggaren Nicole Falciani har varit ett par i drygt tre år och är sambor sedan en tid tillbaka. Nu har bloggaren svarat på läsarfrågor och då dök barnfrågan upp, skriver sajten Hänt. "Vet faktiskt inte om jag vill ha barn.

Expressen - 4 timmar sedan

Nya vändningen – bevisen mot Gunilla Persson

Gunilla Persson får mer tid på sig att förereda sitt försvar.Samtidigt har en lista på bevisen mot realitystjärnan offentligtgjorts. Åklagaren i Florida har bilder, övervakningsvideo och vittnesuppgifter som bevis för stölden som Gunilla Persson anklagas för.

Expressen - 7 timmar sedan

Rikspolischefen sommarpratar om konst, Halmstad och terror

Rikspolischef Anders Thornberg, 58, sommarprat tar oss med bakom kulisserna i tunga polisoperationer och andas framtidstro efter år av poliskris.Blåljus och sirener blandas också upp med konst, segling och möten med Gyllene Tider och Bengt ”Bengan” Johansson..

Expressen - 6 timmar sedan

Eva Röse hyllas för sitt budskap i avklädda bilden

Skådespelerskan Eva Röse använder sin plattform till att bland annat sprida feministiska budskap, och hon är en av frontfigurerna bakom uppropet "Tystnad tagning".Nu hyllas skådespelerskan för den starka bild hon har lagt upp på Instagram."Jag producerar mjölk - vad är din superkraft?

Expressen - 7 timmar sedan

Svenske skådespelaren Charlie Elvegård död

Skådespelaren Charlie Elvegård är död. Charlie Elvegård, som var verksam sedan 60-talet med roller i bland annat ”Jönssonligan får Guldfeber” och ”Repmånad”, blev 74. – Charlie hade ett stort, varmt hjärta.

Expressen - 8 timmar sedan

Löwengrips vändning – efter uppbrottet

Isabella Löwengrip avslöjade nyligen att hon och Hampus Jarlbo har gjort slut.Men efter att entreprenören lagt upp ett kryptiskt inlägg på Instagram funderar hennes följare på om de är tillsammans igen. "Att vara oförberedd hemma utan något smink, är den bästa chansen för honom att ta dig med storm med en perfekt middag vid havet.

Expressen - 9 timmar sedan

Demi Moores hån mot exmaken: ”Du var död”

Demi Moore och Bruce Willis var gifta i 13 år och har tre döttrar tillsammans. När "Die Hard"-stjärnan blev utsatt för en roast på "Comedy Central Roast" dök Moore upp och passade på att ge exet en rejäl känga, rapporterar Entertainment. – Jag ser på vårt äktenskap som på "Sjätte sinnet".

Expressen - 11 timmar sedan

Berghagens gåva till vännen – ger bort Lill-Babs värdefulla ägodel

Malin Berghagen ger bort mamma Lill-Babs värdefulla ägodel till Tess Merkel under senaste podcastavsnittet av "Berghagen & Tess".Merkel bryter ihop mitt i podcasten.– Vi hittade något när vi städade ur mammas lägenhet, säger Berghagen..

Expressen - 12 timmar sedan

Leila K:s comeback efter de stökiga åren

Leila K uppges vara fri från drogerna och planerar att göra ny musik.Artisten gjorde en hyllad comeback på scenen när hon uppträdde på musikfestivalen "Vi som älskar 90-talet", som hölls på Zinkensdamms IP i Stockholm. – Det känns otroligt bra att vara tillbaka.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.