Expressen > Sport

Thursday, 21 March, 02:40

Expressen - 12 jul 18 kl. 16:56

Englands ord hånas nu över hela världenEngland förlorade tungt mot Kroatien i semifinalen. Engelsmännen var segervissa inför mötet och ”It's coming home” hördes vitt och brett.  Nu får de äta upp sina ord. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kroatien, It

Dela artikeln

111 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Englands, ord, hånasnu över hela världen
Länstidningen i Jämtland - 28 dec 18 kl. 07:55

33 nyord i svenskan 2018 – här är alla nykomlingar: "Vissa ord lånas in rakt av"

Beslutsblindhet, cyberhygien, explainer, mandatpingis, flygskam och swishjournalist. Det är några....

Cornucopia - 13 feb 15 kl. 16:25

Fredagsmys: 5% risk att mänskligheten utplånas inom 100 år

Financial Times rapporterar om en ny rapport från Universitet i Oxfords Future of Humanity Institute och Global Challenges Foundation. Man har tittat på tolv risker för att mänskligheten utplånas inom 100 år och landar på att risken är minst 5%.

Jag hittar inte själva rapporten på institutets hemsida, så man får nöja sig med FT:s artikel ovan.

YLE - 17 aug 17 kl. 10:17

De grönas Aalto: Folk vill ha förändring

De Grönas nyvalde ordförande Touko Aalto säger att den senaste partimätningen visar att folk vill ha förändring och att de litar på De grönas framtidsvisioner. Enligt mätningen är De gröna Finlands näststörsta parti, efter Samlingspartiet, med ett stöd på 17,6 procent. Därmed har partiet gått förbi regeringspartiet Centern.

SvD - 03 feb 16 kl. 14:48

10 svenska ord som gått på export

Att det lånas ord från engelskan i det svenska språket är inget nytt. Men visste du att även det svenska språket har exporterat ord till engelskan och andra språk?.

Cornucopia - 06 feb 15 kl. 10:48

Nu utplånas alliansen i spåren av decembersveket

Föga överraskande utplånas nu alliansparti efter alliansparti i opinionssiffrorna tack vare decembersveket. Med detta var beskedet att en röst på allianspartierna är en röst på Miljöpartiet och regeringens stödparti vänsterpartiet. Allt annat är bara snack.

Skånskan - 16 jan 16 kl. 01:00

Sverige mås­te stå upp mot Ki­nas bru­ta­li­tet

Opinion Två svens­ka med­bor­ga­re är av allt att döma fängs­la­de för att de har ut­nytt­jat de­mo­kra­tis­ka rät­tig­he­ter som inte är själv­kla­ra i Kina.
Män­ni­sko­rätts­ak­ti­vis­ten Pe­ter Dah­lin fängs­la­des här­om­da­gen på väg till flyg­plat­sen i Pe­king. Han har ar­be­tat med män­ni­sko­rätts­frå­gor i Kina un­der många år, bland an­nat ut­bil­dat ad­vo­ka­ter och gett stöd i rätts­fall.

Nyheter 24 - 28 jul 16 kl. 11:03

Ronaldo hånas av stjärnan efter mötet: "För mycket solarium"

Cristiano Ronaldo hängde med Conor McGregor för några dagar sedan i UFC-stjärnans träningsanläggning i Las Vegas. De både poserade framför kameran och det var en väldigt brun Ronaldo som visade upp sitt sexpack. Igen!

Expressen - 04 jun 13 kl. 07:56

Hela intervjun med Romson - ord för ord

Miljöpartiet kommer innan valet meddela vilken statsministerkandidat de stöder. Men redan nu står det klart att Stefan Löfven ligger bäst till för att få de grönas support. - Ja, våra förhoppningar står till socialdemokratin, säger Åsa Romson.

Expressen - 30 sep 18 kl. 15:51

”Det finns inte ord för det som händer”

Conrads Rödluva tog hem världens mest penningstinna stolopp.För segern belönas kretsen kring hästen med 2 800 000 kronor.– Det här är ofattbart och jag har svårt att sätta ord på allting.

Skånskan - 11 nov 13 kl. 23:30

Sam­ord­na in­sat­ser­na


Rap­por­ter­na och bil­der­na från det ka­ta­strof­drab­ba­de Fi­lip­pi­ner­na fort­sät­ter rul­la in och kon­se­kven­ser­nas stor­lek går hit­tills inte att ut­ta­la i rena fak­ta..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Uppgifter: City nära ”den nya Ronaldo”

Joao Felix – ”den nya Cristiano Ronaldo” – uppgavs vara på väg till Manchester United. Men enligt portugisiska uppgifter kan ligarivalen City är nära 19-åringen..

Expressen - 3 timmar sedan

Mourinho: ”Är en notorisk fuskare”

José Mourinho har alltid varit frispråkig.Nu avslöjas att han är precis likadan i omklädningsrummet - efter att scoutingrapporten från Champions League-mötet med Barcelona läckt ut.I den kallar han en Barça-profil för en ”notorisk filmare”.

Expressen - 4 timmar sedan

Nilla Fischers mål ger Wolfsburg hopp

Wolfsburg var pressat borta mot Lyon i kvartsfinalen i Champions League. Då klev Nilla Fischer fram – och nickade in ett viktigt bortamål för sitt lag.Lyon vann med 2-1, men hoppet lever för Wolfsburg inför nästa veckas retur.

Expressen - 4 timmar sedan

Fattigast av alla – men det struntade Backegubben i

Minst rutinerad.Fattigast av alla.Men det struntade Backegubben fullständigt i..

Expressen - 4 timmar sedan

Sophie Jones slutar helt – efter att ha stängts av

På onsdagen stängde engelska FA av Sheffield Uniteds Sophie Jones i fem matcher då de ansåg att hon hade uttryckt sig rasistiskt mot en motståndare. Jones meddelar nu att hon till följd av domen slutat med fotboll, blott 27 år gammal. – Jag kan inte spela under en organisation jag inte har något förtroende för, säger hon enligt The Independent.

Expressen - 4 timmar sedan

17-åring (!) går in i PGA-tourtävling

GOLFBLOGGEN: Den djärva satsningen bär frukt.

Expressen - 4 timmar sedan

Melins drag – lägger över pressen på AIK

LEKSAND. Efter en period av den sista omgången var spänningen borta i slutspelsserien. Leksand hade gått upp till 5–0 mot Modo och nu väntar AIK i bäst av tre, om att få möta Mora.

Expressen - 4 timmar sedan

Fridolina Rolfö målskytt för Bayern i CL-mötet

I går – uttagen i en svensk landslagstrupp.I dag – bortamålskytt i en Champions League-kvartsfinal efter knappt två minuter på planen.Det går bra nu för Fridolina Rolfö..

Expressen - 4 timmar sedan

Det är så mycket – det går inte att prata omkull

Om ungefär en månad inleds rättegången mot Daniel Kindberg.I sin roll som ordförande har han framstått som Östersunds FK:s arkitekt.Men om en alternativ bild framträder i åtalet har den i dagarna både förstärkts och kompletterats av Uppdrag granskning.

Expressen - 5 timmar sedan

Västerås är utslaget –  men han är årets tränare

JOHAN SVENSSON: De har varit allsvenskans mest intressanta lag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.