Expressen > Nyheter

Wednesday, 12 December, 07:25

Expressen - 12 jul 18 kl. 16:55

JUST NU: Våldsam brand i hus – risk för spridningEn våldsam brand rasar i ett hus i Dals-Eds kommun.Lågorna är så pass kraftiga att huset inte har gått att rädda.– Vi lyckades inte släcka branden, huset är kört, säger Leif Kunell, tillförordnad räddningschef vid räddningstjänsten i Dals-Ed..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
JUST NU, Dals-Eds, Leif Kunell, Dals-Ed

Dela artikeln

69 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Våldsam, brandi , hus, riskför , spridning
GöteborgsPosten - 17 mar 17 kl. 14:49

Våldsam brand i Köpenhamn - hus riskerar att rasa

En våldsam brand rasar just nu i en fastighet i stadsdelen Vestbro i Köpenhamn. Enligt danska Ekstra Bladet har tio meter höga lågor flammat upp och delar av huset riskerar enligt tidningen att rasa. Polisen uppmanar invånare att stänga sina fönster då skadlig rök från branden sprider sig över den danska huvudstaden..

Expressen - 17 mar 17 kl. 13:46

JUST NU: Våldsam brand i byggnad i Köpenhamn

En våldsam brand rasar just nu i en byggnad på Vesterbro i Köpenhamn. – Det slår 10 meter höga lågor upp från taket. Takpannor faller ner på Vesterbrogade, säger polisen till Ekstrabladet..

Expressen - 22 dec 16 kl. 05:52

JUST NU: Våldsam brand rasar i butik

En våldsam brand har brutit ut i en butik i centrala Simrishamn under natten till torsdagen. Enligt uppgifter från platsen rör det sig om en fullt utvecklad brand..

Helsingborgs Dagblad - 01 sep 13 kl. 08:13

Villa förstörd i våldsam brand

En våldsam brand förstörde en villa i Hallstahammar natten till söndagen. När räddningstjänsten larmades till branden vid halv fem var branden fullt utvecklad. Det är oklart om någon befann sig i villan när branden bröt ut.

Kristianstadsbladet - 01 sep 13 kl. 08:11

Villa förstörd i våldsam brand


En våldsam brand förstörde en villa i Hallstahammar natten till söndagen. När räddningstjänsten larmades till branden vid halv fem var branden fullt utvecklad.Det är oklart om någon befann sig i villan när branden bröt ut.

BT - 01 sep 13 kl. 08:13

Villa förstörd i våldsam brand

En våldsam brand förstörde en villa i Hallstahammar natten till söndagen. När räddningstjänsten larmades till branden vid halv fem var branden fullt utvecklad. Det är oklart om någon befann sig i villan när branden bröt ut.

BT - 01 sep 13 kl. 10:20

Villa förstörd i våldsam brand

En våldsam brand förstörde en villa i Hallstahammar natten till söndagen. När räddningstjänsten larmades till branden vid halv fem var branden fullt utvecklad. Det är oklart om någon befann sig i villan när branden bröt ut.

GT - 21 maj 15 kl. 23:38

Våldsam brand rasar i styckeri i Tranemo

En våldsam brand rasar i ett stort styckeri i Tranemo. Byggnaden är redan övertänd och räddningstjänsten arbetar just nu för att branden inte ska spridas till närliggande byggnader. – Vi har mycket folk på plats, säger Mats Hermansson, stabschef vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

Expressen - 21 maj 15 kl. 23:38

Våldsam brand rasar i snicker i Tranemo

En våldsam brand rasar i ett stort snickeri i Tranemo. Byggnaden är redan övertänd och räddningstjänsten arbetar just nu för att branden inte ska spridas till närliggande byggnader. – Vi har mycket folk på plats, säger Mats Hermansson, stabschef vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

Expressen - 19 mar 16 kl. 17:41

Våldsam brand rasar i flerfamiljshus

En våldsam brand rasar just nu i ett flerfamiljehus i Mariefred, i Strängnäs kommun och en lägenhet är helt övertänd. Rökdykare har anlänt till platsen. Ännu finns inga uppgifter om döda eller skadade.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Hårda debatten inför budgetomröstningen

I dag stundar en budgetomröstning i riksdagen – och M+KD-budgeten utmanar övergångsregeringens förslag.En servettskiss, enligt Stefan Löfven. – Det låter mest som att Stefan Löfven är en väldigt dålig förlorare, säger Moderaternas ekonomisk-politiska talesperson Elisabeth Svantesson i SVT:s Morgonstudion..

Expressen - 30 minuter sedan

Julgranskula, pumla eller polla – vad säger du?

Hänger du upp pumlor i julgranen?Om svaret är ja kommer du troligtvis från Norrbotten. – Söder om Norrbottensgränsen är det ingen som känner till pumla, säger språkvetaren Rune Westerlund.

Expressen - 45 minuter sedan

Veronika är mamma till barn med adhd: "Vi borde straffas"

Venonika Engh Petersen, 48, har två söner som båda har adhd. Medicinen de tar för att klara av skolan gör att den ena tappar aptiten och den andra blir överviktig – ett problem som många föräldrar upplever, enligt en ny studie. – Föräldrar blir orosanmälda för att skolan tror barnen har anorexi, säger Veronika Engh Petersen..

Expressen - 1 timme sedan

Drottning Silvia om att Victoria lånar hennes kläder

Under Nobelfesten hade kronprinsessan Victoria på sig en klänning som tillhör Silvia – vilket möttes med lovord.Som tonåring var mammans kläder inte poppis men som vuxen har hon flera gånger gått i mammas garderober, någonting som roar Silvia. – Och hon passar så bra i dem.

Expressen - 1 timme sedan

De fem D:na – anledningen till att du inte bryr dig om klimatet

De senaste åren har tusentals artiklar om den kommande domedagen florerat i medierna när man skrivit om klimathotet. Känslor av skuld och skam leder till flykt. De fem D:na är anledningen till att vi inte tar till oss allvaret med klimatkrisen, menar psykologen Per Espen Stoknes, skriver SVT.

Expressen - 2 timmar sedan

Barnfamilj tvingades utrymma sitt hus efter brand

En flerbarnsfamilj i Västerås tvingades utrymma sitt hus på grund av en brand under natten mot onsdagen, skriver polisen på sin hemsida. .

Expressen - 3 timmar sedan

Delar av Facebooks högkvarter evakuerat efter bombhot

Minst en av byggnaderna vid Facebooks högkvarter i Menlo Park i Kalifornien har evakuerats efter ett bombhot, rapporterar CNN. San Mateos bombteam har tillkallats..

Expressen - 4 timmar sedan

Fler lägger in en prilla – och fler fimpar ciggen

Allt fler kvinnor lägger in en prilla. OECD:s senaste sammanställning av tobaksanvändningen i Europa visar att svenskarna fimpar cigarretterna – men snusar alltmer..

Expressen - 5 timmar sedan

Lägenhet totalförstörd i brand i Karlskrona

En lägenhet i Kungsmarken i Karlskrona är utbränd efter en kraftig brand.15-20 militärer ska ha befunnit sig i lägenheten, enligt uppgift till Expressen.Ingen har skadats i branden..

Expressen - 6 timmar sedan

Huawei-chefen Meng Wanzhou har släppts mot borgen

Den kinesiska techjätten Huaweis toppchef Meng Wanzhou har släppts mot borgen, rapporterar BBC. Meng Whanzou greps i Vancouver i Kanada den 1 december..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.