Expressen > Nyheter

Tuesday, 17 July, 11:45

Expressen - 12 jul 18 kl. 16:55

JUST NU: Våldsam brand i hus – risk för spridningEn våldsam brand rasar i ett hus i Dals-Eds kommun.Lågorna är så pass kraftiga att huset inte har gått att rädda.– Vi lyckades inte släcka branden, huset är kört, säger Leif Kunell, tillförordnad räddningschef vid räddningstjänsten i Dals-Ed..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
JUST NU, Dals-Eds, Leif Kunell, Dals-Ed

Dela artikeln

68 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Våldsam, brandi , hus, riskför , spridning
GöteborgsPosten - 17 mar 17 kl. 14:49

Våldsam brand i Köpenhamn - hus riskerar att rasa

En våldsam brand rasar just nu i en fastighet i stadsdelen Vestbro i Köpenhamn. Enligt danska Ekstra Bladet har tio meter höga lågor flammat upp och delar av huset riskerar enligt tidningen att rasa. Polisen uppmanar invånare att stänga sina fönster då skadlig rök från branden sprider sig över den danska huvudstaden..

Expressen - 17 mar 17 kl. 13:46

JUST NU: Våldsam brand i byggnad i Köpenhamn

En våldsam brand rasar just nu i en byggnad på Vesterbro i Köpenhamn. – Det slår 10 meter höga lågor upp från taket. Takpannor faller ner på Vesterbrogade, säger polisen till Ekstrabladet..

Expressen - 22 dec 16 kl. 05:52

JUST NU: Våldsam brand rasar i butik

En våldsam brand har brutit ut i en butik i centrala Simrishamn under natten till torsdagen. Enligt uppgifter från platsen rör det sig om en fullt utvecklad brand..

Helsingborgs Dagblad - 01 sep 13 kl. 08:13

Villa förstörd i våldsam brand

En våldsam brand förstörde en villa i Hallstahammar natten till söndagen. När räddningstjänsten larmades till branden vid halv fem var branden fullt utvecklad. Det är oklart om någon befann sig i villan när branden bröt ut.

Kristianstadsbladet - 01 sep 13 kl. 08:11

Villa förstörd i våldsam brand


En våldsam brand förstörde en villa i Hallstahammar natten till söndagen. När räddningstjänsten larmades till branden vid halv fem var branden fullt utvecklad.Det är oklart om någon befann sig i villan när branden bröt ut.

BT - 01 sep 13 kl. 08:13

Villa förstörd i våldsam brand

En våldsam brand förstörde en villa i Hallstahammar natten till söndagen. När räddningstjänsten larmades till branden vid halv fem var branden fullt utvecklad. Det är oklart om någon befann sig i villan när branden bröt ut.

BT - 01 sep 13 kl. 10:20

Villa förstörd i våldsam brand

En våldsam brand förstörde en villa i Hallstahammar natten till söndagen. När räddningstjänsten larmades till branden vid halv fem var branden fullt utvecklad. Det är oklart om någon befann sig i villan när branden bröt ut.

GT - 21 maj 15 kl. 23:38

Våldsam brand rasar i styckeri i Tranemo

En våldsam brand rasar i ett stort styckeri i Tranemo. Byggnaden är redan övertänd och räddningstjänsten arbetar just nu för att branden inte ska spridas till närliggande byggnader. – Vi har mycket folk på plats, säger Mats Hermansson, stabschef vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

Expressen - 21 maj 15 kl. 23:38

Våldsam brand rasar i snicker i Tranemo

En våldsam brand rasar i ett stort snickeri i Tranemo. Byggnaden är redan övertänd och räddningstjänsten arbetar just nu för att branden inte ska spridas till närliggande byggnader. – Vi har mycket folk på plats, säger Mats Hermansson, stabschef vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

Expressen - 19 mar 16 kl. 17:41

Våldsam brand rasar i flerfamiljshus

En våldsam brand rasar just nu i ett flerfamiljehus i Mariefred, i Strängnäs kommun och en lägenhet är helt övertänd. Rökdykare har anlänt till platsen. Ännu finns inga uppgifter om döda eller skadade.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Bil brinner med fulla lågor – E6 avstängd

En bil brinner på E6 mellan trafikplats Hjärnarp och trafikplats Östra Karup, i höjd med Förslöv.Vägen har stängts av i södergående riktning och vägen leds om.– Den verkar brinna ordentligt, det ska brinna med fulla lågor, säger Patrik Svensson vid SOS Alarm, till Sydsvenskan..

Expressen - 10 minuter sedan

Man gripen misstänkt för dråpförsök

En kvinna i 60-årsåldern hittades skadad i en bostad i Vetlanda kommunNu har en man har gripits för dråpförsök..

Expressen - 15 minuter sedan

Deras unika film visar vattenbombningarna

Här är den unika filmen som visar när räddningshelikoptrarna vattenbombar eldinfernot i de stora skogsområdena i Ljusdal. – Man blir orolig för dem som bor i området, säger Jennifer Löf, 27, som var med och dokumenterade tisdagsmorgonens insats. .

Expressen - 15 minuter sedan

Expert rasar mot SEB:s jättevinst på bolånen

SEB gör ett superresultat andra kvartalet - och återigen ifrågasätts storbankernas höga vinster på svenska folkets bolån.– De tjänar pengar för lätt på våra bolån, definitivt. Det har varit för dålig konkurrens, säger Joakim Bornold, sparekonom på Nordnet..

Expressen - 30 minuter sedan

Fotgängare påkörd – förd till sjukhus

En fotgängare ska ha blivit påkörd i Trollhättan, uppger SOS.Enligt inringaren ska personen ha blivit påkörd med fronten och kastats i väg.En person är förd till sjukhus..

Expressen - 45 minuter sedan

Samtal hålls med anställda efter mördarens rymning

Morddömde Kristofers Kastellanoss, 25, rymde från fångtransport vid en oplanerad en kisspaus. 25-åringen är fortfarande på fri fot och nu internationellt efterlyst.Nu håller Kriminalvården samtal med personalen i transporten..

Expressen - 1 timme sedan

Hitlers superubåt –hittad på havsbotten

Den tyska superubåten hade kunnat smuggla Hitler till Sydamerika - men i stället sänktes den utanför Danmark av brittiska flygare. Nyligen hittades vraket – och tar död på många konspirationsteorier. Samtidigt är forskarna förbryllade.

Expressen - 1 timme sedan

Telias köpfeber: lägger 23 miljarder på danskt bolag

Telia spenderar 23 miljarder kronor på att köpa det danska företaget TDC:s norska verksamhet, rapporterar TT. Men telekomjätten ska ha tillräckligt med pengar i kassan för att även kunna köpa TV4, enligt bedömare. .

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinna utsatt för våldtäktsförsök – man jagas

Polisen jagar en man i Stockholm, misstänkt för våldtäktsförsök.Händelsen inträffade tidigt på tisdagsmorgonen. .

Expressen - 2 timmar sedan

”Ni som kallar kvinnor för hora – vad skulle era mammor säga?”

Ofta känner jag att unga tjejer får vara slagpåsar för arga män.Jag ser bevis överallt, som att min vän blir sexuellt ofredad på sin arbetsplats.Jag själv öppnar min mejlkorg och blir kallad hora..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.