Expressen > Opinion

Wednesday, 26 September, 10:34

Expressen - 12 jul 18 kl. 16:36

Peppiga broscher skyddar inte vårdpersonal mot våldVåldsdrabbad personal på Södertälje sjukhus har fått en gullig brosch att sätta på uniformen. Den är hjärtformad och bär texten TILLSAMMANS MOT HOT OCH VÅLD..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Södertälje, TILLSAMMANS MOT HOT OCH VÅLD

Dela artikeln

474 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Peppiga, broscher, skyddarinte , vårdpersonalmot , våld
Kristianstadsbladet - 17 sep 12 kl. 09:00

Bättre information om patienter i Skåne

Efter flera års fördröjning börjar Region Skåne införa ett gemensamt journalsystem för sjukhusen nästa år. Samtidigt ger sig regionen in i ett EU-samarbete där patienters journaler ska bli tillgängliga i flera länder.
I flera år har Region Skåne jobbat med att få ett gemensamt journalsystem för alla skånska sjukhus, så att vårdpersonal tydligt kan se vad som hänt när patienten vårdats på andra ställen.

Kristianstadsbladet - 14 okt 14 kl. 13:36

Ebolaträning i konstgjort läger


I en gymnastiksal på Karolinska institutet i Solna har en fullskalig modell av ett behandlingscenter byggts upp. Här ska vårdpersonal som ska åka ner till de eboladrabbade områdena i Västafrika kunna förbereda sig under realistiska förhållanden.Vita presenningar är spända över ribbstolarna som väggar, värmefläktar och bygglampor används för att simulera det klimat som råder i tältlägren där nere.

BT - 14 okt 14 kl. 13:36

Ebolaträning i konstgjort läger

I en gymnastiksal på Karolinska institutet i Solna har en fullskalig modell av ett behandlingscenter byggts upp. Här ska vårdpersonal som ska åka ner till de eboladrabbade områdena i Västafrika kunna förbereda sig under realistiska förhållanden. Vita presenningar är spända över ribbstolarna som väggar, värmefläktar och bygglampor används för att simulera det klimat som råder i tältlägren där nere.

Trelleborgs Allehanda - 14 okt 14 kl. 13:36

Ebolaträning i konstgjort läger

I en gymnastiksal på Karolinska institutet i Solna har en fullskalig modell av ett behandlingscenter byggts upp. Här ska vårdpersonal som ska åka ner till de eboladrabbade områdena i Västafrika kunna förbereda sig under realistiska förhållanden.
Vita presenningar är spända över ribbstolarna som väggar, värmefläktar och bygglampor används för att simulera det klimat som råder i tältlägren där nere.

Kristianstadsbladet - 14 okt 14 kl. 16:07

Förbereder sig för insats mot ebolan

Helena Nordenstedt byter arbetet som ST-läkare på Danderyds sjukhus för att på söndag resa till Liberia och arbeta i ett ebolacenter för Läkare utan gränser. - Jag vill dra mitt stå till stacken, säger hon.
I en gymnastiksal på Karolinska institutet i Solna har en fullskalig modell av ett behandlingscenter byggts upp.

BT - 14 okt 14 kl. 16:07

Förbereder sig för insats mot ebolan

Helena Nordenstedt byter arbetet som ST-läkare på Danderyds sjukhus för att på söndag resa till Liberia och arbeta i ett ebolacenter för Läkare utan gränser. - Jag vill dra mitt stå till stacken, säger hon.I en gymnastiksal på Karolinska institutet i Solna har en fullskalig modell av ett behandlingscenter byggts upp.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Riksdagen behöver en rejäl bantning

Det är illa om medborgarna upplever att riksdagens makt utövas av en  undanglidande, grå massa.  .

Expressen - 16 timmar sedan

Stefan Sauk vore en perfekt populistledare

Skådespelarens Stefan Sauks ilskna monologer når en miljonpublik på Facebook. I ett annat land hade hans stora genomslag kunnat bädda för en politisk karriär..

Expressen - Igår: 19:30

Nej, apotek ska inte äga nätläkar-appar

Läkare får inte äga apotek – så varför tillåter vi att apotekskedjor äger läkar-appar?.

Expressen - Igår: 16:28

Så var både Löfven och alliansen rökta

Med Björklunds och Lööfs besked på måndagen har alliansen i praktiken kastat in handduken. Allt annat hade varit att bädda för en svekdebatt utan dess like..

Expressen - I förrgår: 06:00

Företagen borde fråga sig vad fan de får för pengarna

Svenskt Näringsliv motarbetar höjda klimatmål inom EU. Varför vill företag som Axfood, Löfbergs lila och Vattenfall finansiera den tondöva lobbykampanjen?.

Expressen - I förrgår: 19:00

Danmark har inte blivit som Ungern, jag lovar

Sannolikt leder nedskärningarna på Danmarks Radio inte till den danska demokratins fall utan till ett mer fokuserat public service med mindre trams..

Expressen - 22 sep 18 kl. 19:05

Därför bör alliansen inte ge SD en utpressarroll

SD-frågan handlar varken om "beröringsskräck" eller om att man måste kunna prata med alla. Det saken gäller är om SD ska ges en utpressarroll i kommande budgetförhandlingar, och svaret bör bli nej.  .

Expressen - 22 sep 18 kl. 06:00

Turistbråket är en bricka i ett smutsigt spel

Kina använder Sverige som labbråtta för att testa nya sätt att pressa västländer till tystnad. Det bör inte ske ostraffat..

Expressen - 21 sep 18 kl. 19:00

Våga vägra absurda krav på jämställdhet

Det viktiga är inte att uppnå 50-50-målet. Det viktiga är att du niger och bockar inför det..

Expressen - 21 sep 18 kl. 06:30

Vågar vi verkligen lita på Finland i skarpt läge?

HELSINGFORS: Försvarssamarbetet med Finland går djupare än de flesta är medvetna om. Vi ska vara glada om vi inte står helt ensamma..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.