Expressen > Opinion

Thursday, 13 December, 00:18

Expressen - 12 jul 18 kl. 16:36

Peppiga broscher skyddar inte vårdpersonal mot våldVåldsdrabbad personal på Södertälje sjukhus har fått en gullig brosch att sätta på uniformen. Den är hjärtformad och bär texten TILLSAMMANS MOT HOT OCH VÅLD..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Södertälje, TILLSAMMANS MOT HOT OCH VÅLD

Dela artikeln

487 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Peppiga, broscher, skyddarinte , vårdpersonalmot , våld
Kristianstadsbladet - 17 sep 12 kl. 09:00

Bättre information om patienter i Skåne

Efter flera års fördröjning börjar Region Skåne införa ett gemensamt journalsystem för sjukhusen nästa år. Samtidigt ger sig regionen in i ett EU-samarbete där patienters journaler ska bli tillgängliga i flera länder.
I flera år har Region Skåne jobbat med att få ett gemensamt journalsystem för alla skånska sjukhus, så att vårdpersonal tydligt kan se vad som hänt när patienten vårdats på andra ställen.

Kristianstadsbladet - 14 okt 14 kl. 13:36

Ebolaträning i konstgjort läger


I en gymnastiksal på Karolinska institutet i Solna har en fullskalig modell av ett behandlingscenter byggts upp. Här ska vårdpersonal som ska åka ner till de eboladrabbade områdena i Västafrika kunna förbereda sig under realistiska förhållanden.Vita presenningar är spända över ribbstolarna som väggar, värmefläktar och bygglampor används för att simulera det klimat som råder i tältlägren där nere.

BT - 14 okt 14 kl. 13:36

Ebolaträning i konstgjort läger

I en gymnastiksal på Karolinska institutet i Solna har en fullskalig modell av ett behandlingscenter byggts upp. Här ska vårdpersonal som ska åka ner till de eboladrabbade områdena i Västafrika kunna förbereda sig under realistiska förhållanden. Vita presenningar är spända över ribbstolarna som väggar, värmefläktar och bygglampor används för att simulera det klimat som råder i tältlägren där nere.

Trelleborgs Allehanda - 14 okt 14 kl. 13:36

Ebolaträning i konstgjort läger

I en gymnastiksal på Karolinska institutet i Solna har en fullskalig modell av ett behandlingscenter byggts upp. Här ska vårdpersonal som ska åka ner till de eboladrabbade områdena i Västafrika kunna förbereda sig under realistiska förhållanden.
Vita presenningar är spända över ribbstolarna som väggar, värmefläktar och bygglampor används för att simulera det klimat som råder i tältlägren där nere.

Kristianstadsbladet - 14 okt 14 kl. 16:07

Förbereder sig för insats mot ebolan

Helena Nordenstedt byter arbetet som ST-läkare på Danderyds sjukhus för att på söndag resa till Liberia och arbeta i ett ebolacenter för Läkare utan gränser. - Jag vill dra mitt stå till stacken, säger hon.
I en gymnastiksal på Karolinska institutet i Solna har en fullskalig modell av ett behandlingscenter byggts upp.

BT - 14 okt 14 kl. 16:07

Förbereder sig för insats mot ebolan

Helena Nordenstedt byter arbetet som ST-läkare på Danderyds sjukhus för att på söndag resa till Liberia och arbeta i ett ebolacenter för Läkare utan gränser. - Jag vill dra mitt stå till stacken, säger hon.I en gymnastiksal på Karolinska institutet i Solna har en fullskalig modell av ett behandlingscenter byggts upp.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 7 timmar sedan

Kriminolog: Rekordhög brottsnivå ger skäl till oro

Ännu en dödsskjutning har ägt rum på öppen gata i Malmö och polisen efterlyser krafttag för att bekämpa gängvåldet. - Läget är ganska allvarligt, säger Manne Gerell, kriminolog vid Malmö universitet, i Expressens Ledarsnack. .

Expressen - 8 timmar sedan

Sverige bör inte styras med en servettskiss

Oavsett vad man tycker om innehållet i M-KD-budgeten är det en olycka att Sverige nu styrs med en tunn servettskiss..

Expressen - Igår: 19:30

Tro inte på Centerns rosa integrationsdrömmar

Annie Lööfs optimistiska syn på integration grundar sig inte på seriös politik. .

Expressen - Igår: 17:15

M och KD är obegripligt tondöva i klimatfrågan

Mitt i klimatkrisen ser Ulf Kristersson och Ebba Busch Thor till att göra det billigare att släppa ut koldioxid..

Expressen - I förrgår: 19:30

Cyberspionage är snart mer lönsamt än knark

På ett ögonblick kan hackare stjäla idéer som tagit månader och kostat miljoner att utveckla. Att skydda svensk industri mot kinesiska cyberspioner är en ödesfråga..

Expressen - I förrgår: 12:12

Efter Lööfs nej måste S och M ta rodret

I en tid som kräver handling skulle en reforminriktad regering med Socialdemokraterna och Moderaterna få saker och ting gjorda. .

Expressen - I förrgår: 06:00

Ska kommunerna betala äldres lyxboende?

Nu vill Kunskapsskolans grundare Peje Emilsson bygga lyxboende åt äldre. Då är det hög tid för det offentliga att tänka efter – före..

Expressen - 09 dec 18 kl. 17:59

Håll asylpolitiken borta från förhandlingarna

Småpartierna har passat på att pressa Socialdemokraterna till eftergifter inom asylpolitiken. Men den frågan borde lämnas utanför en uppgörelse..

Expressen - 08 dec 18 kl. 19:09

Nej tack till Annie Lööfs Las-revolution

Arbetsrätten är inte den ödesfråga som delar av borgerligheten vill få det till. Visst borde Las justeras på några punkter, men att helt skrota turordningsreglerna vore direkt dumt..

Expressen - 08 dec 18 kl. 06:00

Skicka en ambulans och håll klaffen om integritet

Folk vill ha ambulanser som kommer kvickt och brottsbekämpning som fungerar. Politikerna måste sluta med sin enögda integritetsvurm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.