FriaTider > Nyheter

Tuesday, 19 February, 03:48

Liknande nyheter

Taggar: Israel, oenigtom nya , raslagar
NT - 31 maj 11 kl. 14:06

Oenigt KU kritiserar kulturministern

Kulturministern får kritik av ett oenigt Konstitutionsutskott för hanteringen av förhandsgranskningen av nya public service-tjänster. Det framgår av KU:s yttrande som presenterades under tisdagen..

Nya Wermlands Tidningen - 15 dec 12 kl. 07:30

Oenigt fullmäktige sa nej till LOV

Införandet av LOV, lagen om valfrihetssystem, inom äldreomsorgen kommer inte att ske i Filipstad. Det beslutade ett oenigt kommunfullmäktige i torsdags..

HBL - 30 jan 14 kl. 04:30

Oenigt om skatterna

Regeringen har minskat de offentliga utgifterna och höjt skatterna med sammanlagt över fem miljarder euro. Bantningen har gjorts för att få bukt med den ökande skuldsättningen och för att minska underskottet i statsfinanserna. Ändå är skuldsättningen mycket nära gränsen 60 procent av bnp.

Nya Wermlands Tidningen - 14 jun 14 kl. 06:00

Oenigt ja till byggstart

Renoveringen och ombyggnationen av Nykroppa skola kan nu börja ta form. Ett oenigt fullmäktige beslutade under sammanträdet att avsätta 7,5 miljoner kronor för projektet. – Man kanske skulle vara glad men jag ser inte vart de här miljonerna kommer landa, säger Patrik Fornander (M)..

Barometern - 08 jul 14 kl. 06:51

Oenigt ja till försäljning

Efter drygt tre timmars debatt och en följande votering sa ett oenigt kommunfullmäktige ja till försäljning av det kommunala fastighetspaketet. Med röstsiffrorna 33 mot 14 sa fullmäktige ja till paketet vid 21.30-tiden på måndagskvällen.

Nya Wermlands Tidningen - 18 dec 15 kl. 10:21

Oenigt beslut om tillbakaflytt

Kommunfullmäktige har beslut att barn- och ungas sociala ärenden ska flyttas från barn- och utbildningsförvaltningen tillbaka till socialförvaltningen. Det var ett oenigt fullmäktige som tog beslutet under onsdagen. Nu är frågan om beslutet kommer att överklagas eller inte..

YA - 23 maj 17 kl. 00:01

Oenigt beslut köpa loss isfabrik

Kommunen köper loss isfabrikstomten för en miljon kronor av Skillinge Fisk-Impex. Beslutet i samhällsbyggnadsnämnden var dock oenigt..

Sydsvenskan - 12 okt 11 kl. 00:03

"USA måste stå upp mot Israel"

Att böja sig för israeliska krav kan vara ett sätt för USA:s president att slippa problem under ett valår. Men om våldsspiralen i Mellanöstern ska brytas måste USA sätta mer press på Israel, skriver Ian Buruma, professor i demokrati och mänskliga rättigheter vid Bard College i USA.
På en av få utflykter från hemstaten Texas anklagade guvernör Rick Perry USA:s president Barack Obama för ?

SVT Debatt - 09 dec 13 kl. 15:27

Sluta avhumanisera Israel

ISRAEL Jag skrev att medier ger en felaktigt negativ bild av Israel. Elva debattörer som just varit på resa i Israel kände sig manade att svara mig. Men repliken är bara ännu ett exempel på att rapporteringen har lett till att allmänhetens bild av Israel är skev, skriver Anna E.

BT - 17 jul 14 kl. 09:00

Grova anklagelser mot Israel

Fula påhopp. De numera accepterade anklagelserna om att Israel är en apartheidstat är helt grundlösa. Det skriver Stefan Sturesson, som tvärtom ser landet som en levande, mångkulturell demokrati.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.