Expressen > Kultur

Sunday, 23 September, 02:20

Expressen - 12 jul 18 kl. 15:17

Därför går ambassadören till attack mot migI morgon har den svenska förläggaren Gui Minhai suttit fängslad 1 000 dagar utan rättegång. Samtidigt angriper Kina de journalister som rapporterar om honom.Jojje Olsson berättar om ambassadören som smutskastar bland annat honom själv..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Gui Minhai, Kina, Olsson

Dela artikeln

72 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför går, ambassadörentill , attackmot mig
Nya Wermlands Tidningen - 14 sep 12 kl. 09:29

Höjd säkerhet kring USA-ambassadören

Attentatet mot USA:s konsulat i Benghazi i Libyen, där ambassadören dödades och torsdagens attack mot USA:s ambassad i Jemen har lett till förhöjd säkerhet när Amerikanska ambassaden i Stockholm på fredagen besöker Karlstad..

YLE - 17 nov 16 kl. 09:04

Förre ambassadören i Stockholm Viinanen får varning - personal vittnar om sexuellt ofredande

Utrikesministeriet har gett en skriftlig varning åt utrikesrådet, den tidigare Stockholmsambassadören Jarmo Viinanen. UM anser i sitt beslut att Viinanen inte har uppträtt på det sätt som hans ställning och hans uppdrag som ambassadör, utrikesråd och ambassadchef förutsätter. UM säger att Viinanen har agerat i strid med sin tjänsteplikt som chef för Finlands ambassad i Stockholm.

YLE - 09 jun 15 kl. 04:27

Ambassadören sökte holländsk gemenskap i Närpes

Den holländska koloni som vuxit fram i Närpes sedan 2000-talets början har integretas väl och bidrar med företagsamhet i regionen. Hollands ambassadör Henk Swarttouw träffade sina landsmän i Närpes under veckoslutet. På måndagen hälsade de på hos Martin Sigg i Pjalax.

YLE - 09 jun 15 kl. 04:27

Ambassadören sökte nederländsk gemenskap i Närpes

Den nederländska koloni som vuxit fram i Närpes sedan 2000-talets början har integretas väl och bidrar med företagsamhet i regionen. Nederländernas ambassadör Henk Swarttouw träffade sina landsmän i Närpes under veckoslutet. På måndagen hälsade de på hos Martin Sigg i Pjalax.

Kristianstadsbladet - 31 okt 14 kl. 11:44

Israeliske ambassadören har rest hem


Israels ambassadör Isaac Bachman har lämnat Stockholm och är på väg till Israel.Det var i går som den israeliske utrikesministern Avigdor Lieberman valde att kalla hem ambassadören sedan den svenska regeringen erkänt en palestinsk stat.Sveriges utrikesminister Margot Wallström är inte oroad över att hemkallandet.

BT - 31 okt 14 kl. 11:44

Israeliske ambassadören har rest hem

Israels ambassadör Isaac Bachman har lämnat Stockholm och är på väg till Israel. Det var i går som den israeliske utrikesministern Avigdor Lieberman valde att kalla hem ambassadören sedan den svenska regeringen erkänt en palestinsk stat.Sveriges utrikesminister Margot Wallström är inte oroad över att hemkallandet.

HBL - 19 jun 13 kl. 18:36

Ambassadören Oreck lämnar Finland

USA:s ambassadör i Finland Bruce Oreck slutar som ambassadör inom de närmaste månaderna. Han vet ännu inte exakt när det ska ske.? Någon dag kommer Vita huset att tillsätta någon på den här platsen.

Nerikes Allehanda - 23 feb 16 kl. 12:28

Ryske ambassadören kommer till Örebro

Rysslands ambassadör i Sverige kommer till Örebro i nästa vecka. Ambassadören Viktor Tatarintsev kommer att hålla en offentlig föreläsning på Örebro universitet. Tatarintsev är inbjuden av utrikespolitiska föreningen i Örebro.

Kristianstadsbladet - 31 okt 14 kl. 11:24

Israeliska ambassadören har rest hem


Den israeliske ambassadören, Isaac Bachman, har lämnat Stockholm och är på väg till Israel. Det var i går som den israeliske utrikesministern Avigdor Lieberman valde att kalla hem ambassadören efter att den svenska regeringen erkänt en palestinsk stat..

Helsingborgs Dagblad - 31 okt 14 kl. 11:26

Israeliska ambassadören har rest hem

Den israeliske ambassadören, Isaac Bachman, har lämnat Stockholm och är på väg till Israel. Det var i går som den israeliske utrikesministern Avigdor Lieberman valde att kalla hem ambassadören efter att den svenska regeringen erkänt en palestinsk stat..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 timmar sedan

En Nora som skiljer sig

Kulturhuset Stadsteatern spelar en amerikansk uppföljare till "Ett dockhem".Maria Edström börjar på allvar längta efter Ibsen..

Expressen - 20 timmar sedan

Filmen "Flotten" är ett konstnärligt genombrott

Den svenska biofilmen "Flotten" om en vådlig socialantropologisk expedition 1973 är också ett konstnärligt forskningsprojekt.Mats Bigert skriver om en genre som äntligen har fått ett genombrott..

Expressen - Igår: 16:40

Är även kulturprofilens försvarstal intressant?

Vi är redan inne i en backlash.Zara Kjellner replikerar på Karin Olssons text om Metoo-männen..

Expressen - Igår: 14:29

Podcast: "Backstage med Kjelle Berka"

Gunilla och Martina äter indiskt och pratar om att bli glad av att vara med en minut i tv.Dessutom – hur man blir odödlig genom en ikonisk svartvit bild..

Expressen - Igår: 07:00

Barnprogrammet Professor Balthazar har blivit konst

Behzad Khosravi Noori har blivit inspirerad av en tjeckisk tecknad serie.Valerie Kyeyune Backström ser en utställning som passar alla åldrar..

Expressen - Igår: 06:06

En transvestits fall och uppgång

I romanen "Q" skildrar Fredrik Ekelund hur det är att vid 60 inse att man är transvestit.Sven Olov Karlsson grips av en berättelse om att ramla i botten och, äntligen, bli hel..

Expressen - I förrgår: 17:45

Metoo-männen borde inte tystas

Karin Olsson skriver om metoo-männen och en modig publicist..

Expressen - I förrgår: 10:46

De Nio prisar Expressens Jens Liljestrand

Samfundet De Nio har beslutat tilldela Expressens biträdande kulturchef Jens Liljestrand John Landquist-priset för hans Mobergbiografi "Mannen i skogen". Prissumman är på 200 000 kronor..

Expressen - I förrgår: 06:42

Arnstad duckar för allt som är farligt

Henrik Arnstads "Hatade demokrati" öppnar med en stridsfanfar, men blir snabbt märkligt oinspirerande. Per Wirtén blir uttråkad..

Expressen - I förrgår: 06:00

Det här är den sanna sagan om papperslösa

Med sin nya roman närmar sig Sami Said storheten hos P O Enquist och Mare Kandre.Martina Montelius läser en lysande språkexplosion om vår tid..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.