Expressen > Kultur

Tuesday, 19 February, 05:26

Expressen - 12 jul 18 kl. 15:17

Därför går ambassadören till attack mot migI morgon har den svenska förläggaren Gui Minhai suttit fängslad 1 000 dagar utan rättegång. Samtidigt angriper Kina de journalister som rapporterar om honom.Jojje Olsson berättar om ambassadören som smutskastar bland annat honom själv..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Gui Minhai, Kina, Olsson

Dela artikeln

73 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför går, ambassadörentill , attackmot mig
Nya Wermlands Tidningen - 14 sep 12 kl. 09:29

Höjd säkerhet kring USA-ambassadören

Attentatet mot USA:s konsulat i Benghazi i Libyen, där ambassadören dödades och torsdagens attack mot USA:s ambassad i Jemen har lett till förhöjd säkerhet när Amerikanska ambassaden i Stockholm på fredagen besöker Karlstad..

YLE - 17 nov 16 kl. 09:04

Förre ambassadören i Stockholm Viinanen får varning - personal vittnar om sexuellt ofredande

Utrikesministeriet har gett en skriftlig varning åt utrikesrådet, den tidigare Stockholmsambassadören Jarmo Viinanen. UM anser i sitt beslut att Viinanen inte har uppträtt på det sätt som hans ställning och hans uppdrag som ambassadör, utrikesråd och ambassadchef förutsätter. UM säger att Viinanen har agerat i strid med sin tjänsteplikt som chef för Finlands ambassad i Stockholm.

YLE - 09 jun 15 kl. 04:27

Ambassadören sökte holländsk gemenskap i Närpes

Den holländska koloni som vuxit fram i Närpes sedan 2000-talets början har integretas väl och bidrar med företagsamhet i regionen. Hollands ambassadör Henk Swarttouw träffade sina landsmän i Närpes under veckoslutet. På måndagen hälsade de på hos Martin Sigg i Pjalax.

YLE - 09 jun 15 kl. 04:27

Ambassadören sökte nederländsk gemenskap i Närpes

Den nederländska koloni som vuxit fram i Närpes sedan 2000-talets början har integretas väl och bidrar med företagsamhet i regionen. Nederländernas ambassadör Henk Swarttouw träffade sina landsmän i Närpes under veckoslutet. På måndagen hälsade de på hos Martin Sigg i Pjalax.

Kristianstadsbladet - 31 okt 14 kl. 11:44

Israeliske ambassadören har rest hem


Israels ambassadör Isaac Bachman har lämnat Stockholm och är på väg till Israel.Det var i går som den israeliske utrikesministern Avigdor Lieberman valde att kalla hem ambassadören sedan den svenska regeringen erkänt en palestinsk stat.Sveriges utrikesminister Margot Wallström är inte oroad över att hemkallandet.

BT - 31 okt 14 kl. 11:44

Israeliske ambassadören har rest hem

Israels ambassadör Isaac Bachman har lämnat Stockholm och är på väg till Israel. Det var i går som den israeliske utrikesministern Avigdor Lieberman valde att kalla hem ambassadören sedan den svenska regeringen erkänt en palestinsk stat.Sveriges utrikesminister Margot Wallström är inte oroad över att hemkallandet.

Nyan - 03 okt 18 kl. 15:41

Ambassadören tog första segern – på två år

TRAV. Sigvard Helsing-tränade Bottnas Ambassadör har vunnit sitt första lopp på över två år.
– Det kom som en överraskning.

Nerikes Allehanda - 23 feb 16 kl. 12:28

Ryske ambassadören kommer till Örebro

Rysslands ambassadör i Sverige kommer till Örebro i nästa vecka. Ambassadören Viktor Tatarintsev kommer att hålla en offentlig föreläsning på Örebro universitet. Tatarintsev är inbjuden av utrikespolitiska föreningen i Örebro.

HBL - 19 jun 13 kl. 18:36

Ambassadören Oreck lämnar Finland

USA:s ambassadör i Finland Bruce Oreck slutar som ambassadör inom de närmaste månaderna. Han vet ännu inte exakt när det ska ske.? Någon dag kommer Vita huset att tillsätta någon på den här platsen.

BT - 15 dec 14 kl. 10:22

Efter flygincident: Ryska ambassadören kallas till UD

Rysslands ambassadör har kallats till utrikesdepartementet efter fredagens flygincident, enligt utrikesminister Margot Wallström. I fredags kom ett ryskt signalspaningsflygplan nära ett danskt passagerarplan som flög på uppdrag av SAS. Nu kallas landets ambassadör in till UD, ett möte som ska ske i dag.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 7 timmar sedan

Camilla Kvartofts oro över föräldraledigheten från SVT

Camilla Kvartoft är programledare för SVT:s storprogram Agenda och Veckans Brott.Men från röda mattan på Expressens kulturfest berättar hon om sin gamla oro för karriären.– Som programledare är man ganska utbytbar, och då är det nervöst att bli föräldraledig..

Expressen - 7 timmar sedan

Här är alla pristagare på Expressens kulturfest 2018

Fem svenska kulturpersonligheter prisades för sina insatser på Expressens kulturfest 2019. Här är alla vinnarna. .

Expressen - 8 timmar sedan

”Vi är män, vi tar plats och vi ser ut som vi har kul”

Sedan starten 2000 har duon Filip Hammar och Fredrik Wikingsson roat, provocerat, skapat och förnyat.Gunilla Brodrej möter vinnarna av Expressens satirpris Ankan 2018..

Expressen - 8 timmar sedan

”Vi svarta måste få se oss själva, i alla våra nyanser”

Josette Bushell-Mingo är teaterledaren från östra London som startade National Black theatre of Sweden.Valerie Kyeyune Backström möter vinnaren av Expressens teaterpris En bit av Georgs hatt 2018..

Expressen - 9 timmar sedan

”Jag blev fostrad av de stenhårda kritikerna”

Kerstin Gezelius är filmkritikern som med sin kunnighet och omsorg om språket går genom bruset.Karin Olsson möter vinnaren av Expressens Björn Nilsson-pris för god kulturkritik 2018..

Expressen - 8 timmar sedan

”Utan sång som går till hjärtat kan vi inte leva”

I över ett halvt sekel har Sven-Bertil Taube förvaltat och förädlat den svenska musiktraditionen med sin varma baryton.Gunilla Brodrej möter vinnaren av Expressens musikpris Spelmannen 2018..

Expressen - 8 timmar sedan

”Allt som händer i världen händer genast i Rinkeby”

Gunilla Lundgren är författare, pedagog och initiativtagare till det unika Nobelprisprojektet vid Rinkebyskolan.Jens Liljestrand möter vinnaren av Expressens barn- och ungdomskulturpris Heffaklumpen 2018..

Expressen - 10 timmar sedan

Nu är det dags för årets stora kulturevenemang

Nu är det dags för Expressens årliga kulturfest på Nalen i Stockholm.Fem svenska kulturpersonligheter ska under kvällen prisas för sina insatser..

Expressen - 16 timmar sedan

Mer baklänges än framåt för Kungliga Baletten

Kungliga Operan ger en dekorativ helafton som de kallar ”Dancing forward”.Margareta Sörenson ser det kungliga kompaniet dansa från en tid som redan flytt..

Expressen - 18 timmar sedan

Hon skildrar klassklyftorna inom ridsporten

Hästböcker har blivit en plats för både samhällskritik och övernaturligheter.Nina Lekander läser två nya verk av den högproduktiva Malin Eriksson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.