Nyan > Svenskfinland

Thursday, 19 July, 00:15

Nyan - 12 jul 18 kl. 15:01

Här dricker staden och Dennis Jansson försoningskaffeVid 15.30-tiden på torsdagen satt Dennis Jansson och festivalgeneral Pier Schmid och drack försoningskaffe tillsammans med Terese Flöjt, stadens verksamhetsutvecklare, och stadsdirektör Barbara Heinonen.
Nu är både ett rent hyresavtal samt ett marknadsföringsavtal undertecknat.
Striden mellan Rockoff och Mariehamns stad är över. På torsdagen träffades parterna för att rensa luften och bli vänner.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Dennis Jansson, Pier Schmid, Terese Flöjt, Barbara Heinonen, Rockoff, Mariehamns, Jansson, Harald, Nyan

Dela artikeln

309 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här drickerstaden och , Dennis, Jansson, försoningskaffe

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 5 timmar sedan

Kumlingebutik 110 år

110 år är en ansenlig ålder. Det firade Kumlinge Ahl i lördags.
Kumlinge Ahl bjöd på grillbuffé och kaffe med tårta i samband med butikens 110-års jubileum.

Nyan - 7 timmar sedan

Rockoffbuss till Sund, Finström och Jomala

Kommunerna Jomala, Finström och Sund arrangerar busstransport tillsammans från Mariehamn under Rockoffestivalen. Bussen avgår varje kväll klockan 00.15 från bussplan i Mariehamn.

Nyan - 8 timmar sedan

Fortsatt spaning på vargen

Efter attacken på fårtackan i Hammarland har inga nya anfall rapporterats. Man har dock sett vargen stryka omkring runt Samuelstorp, fångad på viltkamera. – Den ska stanna i skogen om den ska vara här, säger Elof Josefsson, vars tacka blev riven.

Nyan - 8 timmar sedan

Värmen orsakade alarm

Ett till brandalarm inträffade i Övernäs lågstadieskola på onsdagseftermiddagen i Mariehamn. Det här var den andra utryckningen till skolan inom ett dygn. Enligt t.

Nyan - 10 timmar sedan

Invasiva arter in i lagstiftning

Innan året är slut hoppas Miljöbyrån att man lagt in EU-listan av invasiva arter i den åländska lagstiftningen. En av dessa är den giftiga jättelokan. – Vi har ingen särskild plan för jättelokan, vi bara följer EU:s förordning och försöker ta hand om alla lokaler vi känner till.

Nyan - 11 timmar sedan

IFK skriver avtal med Levchenko

FOTBOLL. IFK Mariehamn har i dag tecknat ett avtal med provmålvakten Igor Levchenko. Det skriver IFK:s klubbdirektör Peter Mattsson i ett pressmeddelande.

Nyan - 11 timmar sedan

Brottsmisstänkt greps

En person misstänkt för brott på Åland påträffades i ett fordon av polisen under natten till onsdag. I fordonet påträffades misstänkt stöldgods som beslagtogs. Personen greps och polisen utreder fallet.

Nyan - 11 timmar sedan

Orsakade skada i cellutrymme

En av polisens frihetsberövade orsakade skada i det cellutrymme denne befann sig i. Personen flyttades till en övervakad cell och en anmälan om skadegörelsen upprättades. Niklas Grönholm niklas.

Nyan - 12 timmar sedan

Hotade familj i stugby

En aggressiv och berusad person hotade en familj och flera andra i en stugby på landsbygden. Enligt polisen måste familjen som delade stuga med personen fly och söka skydd då hoten blev väldigt hotfulla och aggressiva. Polisen grep personen misstänkt för skydd mot brott och störande beteende.

Nyan - 12 timmar sedan

Lamori släpper nytt album

Det åländska rockbandet Lamori släpper ett nytt album i höst. Namnet är ännu inte avslöjat, men bandet säger att låtarna har ett helt nytt sound.
Nyan träffar Matias Juselius och Jens Wickholm ur bandet Lamori.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.