Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 25 September, 11:07

Nyan - 12 jul 18 kl. 15:01

Här dricker staden och Dennis Jansson försoningskaffeVid 15.30-tiden på torsdagen satt Dennis Jansson och festivalgeneral Pier Schmid och drack försoningskaffe tillsammans med Terese Flöjt, stadens verksamhetsutvecklare, och stadsdirektör Barbara Heinonen.
Nu är både ett rent hyresavtal samt ett marknadsföringsavtal undertecknat.
Striden mellan Rockoff och Mariehamns stad är över. På torsdagen träffades parterna för att rensa luften och bli vänner.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Dennis Jansson, Pier Schmid, Terese Flöjt, Barbara Heinonen, Rockoff, Mariehamns, Jansson, Harald, Nyan

Dela artikeln

314 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här drickerstaden och , Dennis, Jansson, försoningskaffe

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Artist föreläser om ADHD

Influencern och artisten Viktor Frisk kommer till Åland i veckan för att hålla föredrag för Ålands högstadieelever om sin ADHD-diagnos. Frisk har nyligen lanserat sin bok Min superkraft!: så har jag lärt mig älska min struliga adhd.

Nyan - 1 timme sedan

OP-gruppen samarbetsförhandlar – Åland berörs inte

OP-gruppen, där Andelsbanken ingår, inleder samarbetsförhandlingar. Men Åland omfattas inte.  
Inom centralinstitutskoncernen planeras ändringar i såväl organisationsstrukturen, arbetsuppgifterna som förfaringssätten.

Nyan - 1 timme sedan

Paf på väg köpa bingoleverantör

Paf står i beråd att köpa bingoleverantören Proactive Gaming Scandinavia i Norrköping. – Det återstår fortfarande för ett antal parter att ge sitt slutliga godkännande, säger vd Christer Fahlstedt.
Affären beräknas bli av nästa vecka.

Nyan - 3 timmar sedan

Misshandel på Seglingefärjan

Ombord på Seglingefärjan ska en man ha begått fysiskt våld mot en annan genom tilldela denne knytnävsslag mot bröstet, slagit med halvöppen/öppen hand mot huvudet/ansiktet samt försökt dra upp mannen genom att slita denne i skjortan. Mannen ska även ha hotat offret. Till följd av misshandeln ska den drabbade mannen ha känt smärta och värk i ansiktet, bröstet och nacken.

Nyan - 5 timmar sedan

Landskapsregeringen ratar besvär om flyget

Bolaget AirAX har besvärat sig till högsta förvaltningsdomstolen angående överförandet av flygtrafiken mellan Mariehamn och Arlanda från konkursade Nextjet till Danish Air Transport. Men enligt landskapets bemötande så saknar besväret grund och innehåller ”en rad missvisande påståenden”.
AirAX deltog inte i upphandlingen av den nu aktuella flygtrafiken och uppfyller inte heller de krav som har ställts vid det offentliga anbudsförfarandet.

Nyan - 14 timmar sedan

Aggressiv snattare hamnade i fyllecell

En berusad och aggressiv person som befann sig vid matbutik i Mariehamns centrum i dag greps av polisen för att få nyktra till i fyllecellen. Då framkom det att hen också tagit varor från butiken utan att betala, varför polisen utreder misstänkt snatteri. (ms)   Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - 16 timmar sedan

Emmaus utökar med middagar

Emmaus returcafé på Torggatan i Mariehamn utökar verksamheten. I början på oktober räknar man med att kunna erbjuda sina kunder middagsservering. Tanken är att i slutet av veckan fortsätta utspisningen några timmar på kvällen.

Nyan - 17 timmar sedan

Efterlyst greps efter knarklarm

Polisen fick i dag anmälan om ”misstänkt beteende från flertalet personer vid ett av stadens hotell”. Eventuellt handlade det om langning av narkotika. En patrull åkte till platsen och bland de personer som påträffades var en var efterlyst.

Nyan - 18 timmar sedan

Lindqvist avslutade i topp

MOTORSPORT. Åländska dragraceföraren Ida Lindqvist avslutade sin säsong på bästa sätt.
Det genom att vinna klassen outlaw i tävlingen Night of Fire på Tierp arena.

Nyan - 19 timmar sedan

Inga allvarliga brister vid badstränderna

ÅMHM summerar på sin hemsida sin kontroll av badstränderna sommaren 2018. Vid ett tillfälle avrådde ÅMHM från bad på grund av riklig förekomst av cyanobakterier. Det var vid Klockarholmens badstrand i Lemland den 8 augusti.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.