DN > Nyheter

Tuesday, 11 December, 01:00

Liknande nyheter

Taggar: Trump, anländertill , London
YLE - 01 sep 14 kl. 21:11

Syriska flyktingar anländer till Jakobstad idag

Idag anländer den första gruppen av de syriska flyktingar som skall placeras i Jakobstadsregionen. Den första gruppen består av 11 personer och sammanlagt kommer 47 personer att anlända under hösten till Jakobstadsregionen. Sammanlagt kan 250 kvotflyktingar bli placerade i olika kommuner i Österbotten, det handlar inte enbart om syriska flyktingar.

YLE - 30 dec 12 kl. 06:25

Ryska resenärer anländer dygnet runt

Trafiken är livlig vid östgränsen, och många bussar rullar in över gränsen inför nyårshelgen. Det är främst bussresenärer från S:t Petersburgsområdet som anländer via gränsen i Vaalimaa.
Vid Vaalimaa har trafiken löpt bra eftersom personalen varit förberedd på det ryska nyårsresandet.

YLE - 01 sep 14 kl. 21:11

De syriska flyktingarna anländer till Jakobstad

På måndagen anlände den första gruppen av de syriska flyktingar som skall placeras i Jakobstadsregionen. Den första gruppen består av 11 personer och sammanlagt kommer 47 personer att anlända under hösten till Jakobstadsregionen. Sammanlagt kan 250 kvotflyktingar bli placerade i olika kommuner i Österbotten, det handlar inte enbart om syriska flyktingar.

YLE - 07 feb 17 kl. 05:03

Dalsbruk tar emot ny flyktinggrupp – de första anländer denna vecka

På onsdag anländer fem syriska kvotflyktingar till Dalsbruk och om en vecka anländer de resterande femton av den grupp på tjugo flyktingar som Dalsbruk tar emot i år. För ganska exakt ett år sedan tog Kimitoön och Dalsbruk emot tjugo syriska kvotflyktingar. Då var det fyra familjer med sammanlagt åtta vuxna och tolv barn som landade i Dalsbruk.

YLE - 18 sep 15 kl. 14:00

Flyktingarna anländer till Mjölbolsta på lördag

De första flyktingarna anländer till Mjölbolsta redan i morgon (19.9). På Mjölbolsta finns det för tillfället beredskap att ta emot 140 flyktingar.

YLE - 26 mar 16 kl. 18:54

Flyttfåglarna anländer allt tidigare

Det varmare klimatet gör att flyttfåglarna anländer tidigare än förr. – Jämfört med de senaste åren är våren just nu i normal tid, men den som har observerat fåglar under i en längre tid kan konstatera att vårarna för 20 år sedan inföll senare, säger Andreas Lindén, docent på Novia. Vattenfåglar kommer tidigare nuförtiden och en stor del gäss, svanar och lärkor har redan anlänt.

HBL - 25 jul 12 kl. 12:24

Ålynglen anländer till Finland i dag

De engelska ålynglen som var på väg till Finland förra veckan men som fastnade på flygplatsen i Köpenhamn anländer till Finland i dag istället.Centralförbundet för fiskerihushållning har importerat 177 000 ålyngel som har fiskats i England. Ålarna anländer till Helsingfors-Vanda flygplats vid 16-tiden på onsdagen.

Expressen - 27 sep 14 kl. 16:15

Nu anländer gästerna till Clooneys bröllop

Allt fler gäster anländer nu till Georges Clooneys bröllop i Venedig. 150 personer ska stå på gästlistan och bland de som nu anländer finns U2-sångaren Bono och hans hustru Ali Hewson. Sedan tidigare är bland andra Matt Damon, Cindy Crawford, Emily Blunt och Anna Wintour på plats..

Expressen - 01 dec 17 kl. 11:18

Nu anländer gästerna till prinsens dop

Nu drar det ihop sig till kungligt dop i Slottskyrkan på Drottningholm. De första gästerna började anlända strax efter 11.00.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Isabelle Gulldén: ”Vi hoppades på kryss”

Nantes. De var både med besvikelse och lättnad som svenska spelare och ledare kunde konstatera att Montenegro besegrade Serbien med 28–27. – Vi hoppades verkligen på kryss, då hade vår chans till semifinal varit lite större, men tyvärr blev det inte så, säger Isabelle Gulldén..

DN - 1 timme sedan

Ernie

DN - 45 minuter sedan

SVT stoppar reklam med Cecilia Forss

SVT har stoppat en reklamkampanj som skådespelaren Cecilia Forss är ansiktet utåt för, skriver SVT Nyheter..

DN - 1 timme sedan

Medelålders plus

DN - 1 timme sedan

Larm om skottlossning i Göteborg

Flera polispatruller har ryckt ut till Hisingen i Göteborg efter larm om misstänkt skottlossning under måndagskvällen. Polisen vet i nuläget dock inte om några skott har avlossats eller inte. .

DN - 2 timmar sedan

Ty Dolla Sign åtalas för droginnehav – riskerar 15 års fängelse

Den amerikanska rapparen och sångaren Ty Dolla Sign står åtalad för narkotikainnehav efter att ha gripits med kokain och cannabis på väg till en spelning i Atlanta, skriver Rolling Stone. Nu riskerar han fängelse i upp till 15 år..

DN - 3 timmar sedan

Erik de la Reguera: Upproret inte över – men Macron kan ha undvikit en upptrappning

På måndagskvällen försökte Emmanuel Macron återta initiativet efter Gula västarnas protester. Han lovade bland annat höja minimilönen med 100 euro per månad (motsvarande drygt 1 000 kronor). Kanske har Macron därmed lyckats hindra en upptrappning av konflikten – men upproret är knappast över..

DN - 3 timmar sedan

USA inför sanktioner mot nordkoreanska politiker

USA skärper sanktionerna mot Nordkorea, enligt det amerikanska finansdepartementet. Nu är målet tre nordkoreanska toppolitiker som anklagas för brott mot mänskliga rättigheter i landet..

DN - 3 timmar sedan

”Partierna står nu ännu längre ifrån varandra”

Centerpartiets nej satte abrupt punkt för Stefan Löfvens dröm om ett blocköverskridande regeringssamarbete. Men stämningen försämrades redan under de fem förhandlingsdygnen och de fyra partierna står nu ännu längre ifrån varandra, enligt DN:s uppgiftslämnare. .

DN - 4 timmar sedan

Dagens skiva: Z.E hittar ett perfekt gränsland mellan allvar och skämt

På sitt andra album ”Sverige vet” bygger Tenstarapparen Z.E en identitet där allvar och skämt har samma värde, med ett upphackat flow ovanpå klubbig trap av samtida snitt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.