DN > Nyheter

Thursday, 21 March, 02:20

Liknande nyheter

Taggar: Trump, anländertill , London
YLE - 01 sep 14 kl. 21:11

Syriska flyktingar anländer till Jakobstad idag

Idag anländer den första gruppen av de syriska flyktingar som skall placeras i Jakobstadsregionen. Den första gruppen består av 11 personer och sammanlagt kommer 47 personer att anlända under hösten till Jakobstadsregionen. Sammanlagt kan 250 kvotflyktingar bli placerade i olika kommuner i Österbotten, det handlar inte enbart om syriska flyktingar.

YLE - 30 dec 12 kl. 06:25

Ryska resenärer anländer dygnet runt

Trafiken är livlig vid östgränsen, och många bussar rullar in över gränsen inför nyårshelgen. Det är främst bussresenärer från S:t Petersburgsområdet som anländer via gränsen i Vaalimaa.
Vid Vaalimaa har trafiken löpt bra eftersom personalen varit förberedd på det ryska nyårsresandet.

YLE - 01 sep 14 kl. 21:11

De syriska flyktingarna anländer till Jakobstad

På måndagen anlände den första gruppen av de syriska flyktingar som skall placeras i Jakobstadsregionen. Den första gruppen består av 11 personer och sammanlagt kommer 47 personer att anlända under hösten till Jakobstadsregionen. Sammanlagt kan 250 kvotflyktingar bli placerade i olika kommuner i Österbotten, det handlar inte enbart om syriska flyktingar.

YLE - 07 feb 17 kl. 05:03

Dalsbruk tar emot ny flyktinggrupp – de första anländer denna vecka

På onsdag anländer fem syriska kvotflyktingar till Dalsbruk och om en vecka anländer de resterande femton av den grupp på tjugo flyktingar som Dalsbruk tar emot i år. För ganska exakt ett år sedan tog Kimitoön och Dalsbruk emot tjugo syriska kvotflyktingar. Då var det fyra familjer med sammanlagt åtta vuxna och tolv barn som landade i Dalsbruk.

YLE - 18 sep 15 kl. 14:00

Flyktingarna anländer till Mjölbolsta på lördag

De första flyktingarna anländer till Mjölbolsta redan i morgon (19.9). På Mjölbolsta finns det för tillfället beredskap att ta emot 140 flyktingar.

YLE - 26 mar 16 kl. 18:54

Flyttfåglarna anländer allt tidigare

Det varmare klimatet gör att flyttfåglarna anländer tidigare än förr. – Jämfört med de senaste åren är våren just nu i normal tid, men den som har observerat fåglar under i en längre tid kan konstatera att vårarna för 20 år sedan inföll senare, säger Andreas Lindén, docent på Novia. Vattenfåglar kommer tidigare nuförtiden och en stor del gäss, svanar och lärkor har redan anlänt.

HBL - 25 jul 12 kl. 12:24

Ålynglen anländer till Finland i dag

De engelska ålynglen som var på väg till Finland förra veckan men som fastnade på flygplatsen i Köpenhamn anländer till Finland i dag istället.Centralförbundet för fiskerihushållning har importerat 177 000 ålyngel som har fiskats i England. Ålarna anländer till Helsingfors-Vanda flygplats vid 16-tiden på onsdagen.

Expressen - 27 sep 14 kl. 16:15

Nu anländer gästerna till Clooneys bröllop

Allt fler gäster anländer nu till Georges Clooneys bröllop i Venedig. 150 personer ska stå på gästlistan och bland de som nu anländer finns U2-sångaren Bono och hans hustru Ali Hewson. Sedan tidigare är bland andra Matt Damon, Cindy Crawford, Emily Blunt och Anna Wintour på plats..

Expressen - 01 dec 17 kl. 11:18

Nu anländer gästerna till prinsens dop

Nu drar det ihop sig till kungligt dop i Slottskyrkan på Drottningholm. De första gästerna började anlända strax efter 11.00.

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Leksand klart för playoff – krossade Modo

Leksand är ett steg närmare SHL. Laget vann hockeyallsvenska slutspelsserien efter att ha kört över Modo med 6–0. Nu väntar ett playoff-möte med AIK om en plats i direktkvalet till SHL mot Mora..

DN - 5 timmar sedan

Theresa May håller tal till nationen

På onsdagen bad Storbritanniens premiärminister Theresa May EU om att få skjuta upp Brexit. Kl 21 håller hon tal till nationen. DN rapporterar direkt.

DN - 5 timmar sedan

Omstritt IS-förbud klubbades igenom i Staffanstorp

På onsdagskvällen klubbade kommunstyrelsen i Staffanstorp igenom det omstridda förbudet. De som återvänder efter att de har stridit för IS ska nekas försörjningsstöd i kommunen, skriver Helsingborgs dagblad..

DN - 6 timmar sedan

Lindstedt fick gå i förtid på grund av Gui Minhai

Nya uppgifter: UD fick lämna Kina tidigare på grund av hanteringen av fallet med den fängslade bokförläggaren..

DN - 7 timmar sedan

Calle Halfvarsson sjuk – kan missa världscupavslutningen

Calle Halfvarsson riskerar att missa världscupavslutningen i Québec i helgen. Den svenske skidstjärnan har blivit sjuk..

DN - 13 timmar sedan

”Diskrimineringen måste upphöra”

Ökad utbildning om funktionsnedsättningar krävs..

DN - 11 timmar sedan

”Sortera inte bort foster med Downs syndrom”

Även annorlunda barn måste vara välkomna till världen..

DN - 16 timmar sedan

Mona blev våldtagen av läkaren

Det hände när en läkare i Sverige skulle ge henne ett ”oskuldsintyg”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.