Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 11 December, 00:49

Aftonbladet - 12 jul 18 kl. 14:51

Amir, 52, får livstids fängelse efter mordet på Eva
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Eva

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amir52 får , livstids, fängelseefter , mordet, Eva
Jmini.se - 17 nov 15 kl. 11:41

Livstids fängelse för mordet på Lisa Holm

Nerijus Bilevicius, 35, dömdes idag till livstids fängelse för mordet på Lisa Holm. Mot hans nekande döms han klockan 11 under tisdagen till lagens strängaste straff, livstids fängelse.  "Tingsrättens slutsats är därför att det är ställt utom .....

DN - 25 apr 18 kl. 13:17

Mordet på Kim Wall – Vad innebär livstids fängelse för Peter Madsen?

Ubåtsbyggaren Peter Madsen har dömts till livstids fängelse för mordet på den svenska journalisten Kim Wall. Här går vi igenom vad livstids fängelse innebär och vad som sker vid ett överklagande..

Sydsvenskan - 25 apr 18 kl. 12:36

Vad innebär livstids fängelse för Madsen?

Ubåtsbyggaren Peter Madsen har dömts till livstids fängelse för mordet på den svenska journalisten Kim Wall. Här går vi igenom vad livstids fängelse innebär och vad som sker vid ett överklagande. Vad innebär livstids fängelse i Danmark?

Helsingborgs Dagblad - 25 apr 18 kl. 12:36

Vad innebär livstids fängelse för Madsen?

Ubåtsbyggaren Peter Madsen har dömts till livstids fängelse för mordet på den svenska journalisten Kim Wall. Här går vi igenom vad livstids fängelse innebär och vad som sker vid ett överklagande. Vad innebär livstids fängelse i Danmark?

Helsingborgs Dagblad - 15 jun 15 kl. 11:14

Livstids fängelse för Påarpsmord

Den 23-årige man som mördade sin 46-årige rumskamrat i Påarp har nu fått sin dom. Helsingborgs tingsrätt dömer honom till livstids fängelse för mord, försök till mord och framkallande av fara för annan. 23-åringen ska också utvisas.

BT - 16 dec 14 kl. 11:40

Åklagaren yrkar på livstids fängelse

Paret som åtalats för mordet på åttaåriga Yara Alnajjar i Karlskrona bör dömas till livstids fängelse, anser åklagaren. Mannen och kvinnan hade uppsåt att döda, hävdar chefsåklagare Pernilla Åström. - Alla förstår att så många och kraftiga slag mot en liten flicka kan leda till döden.

Expressen - 05 dec 12 kl. 11:20

Livstids fängelse för mordet på Anni, 28

Livstids fängelse. Det blev straffet för Xolile Mngeni, 25 - den tredje man som döms för inblandning i mordet på västsvenska Anni Dewani, 28, i Kapstaden 2010. 25-åringen döms för att ha avlossat det dödande skottet, rapporterar BBC News..

Skånskan - 17 nov 15 kl. 11:03

Livstids fängelse för mordet på Lisa Holm

Inrikes Skaraborgs tingsrätt meddelade på tisdagen att att en tilltalad 35-årig man döms till livstids fängelse för mordet på den 17-åriga Lisa Holm den 7 juni i årDen 35-årige mannen ska dessutom utvisas på obegränsad tid. Han ska också betala skadestånd till Lisa Holms familj. Timngsrätten har bedömt att Lisa dödats i en lada på Blomberg och därefter transporterats till fyndplatsen några kilometer därifrån, Den tekniska bevisningen i form av DNA-spår talar med styrka för att det är 35-åringen som är gärningsmannen.

YLE - 02 mar 16 kl. 09:12

Hovrätten dömde Degerömördaren till livstids fängelse

Hovrätten i Helsingfors håller kvar livstidsdomen för mordet på Degerö. Den 28-åriga mannen yrkade på sinnesförvirring i sitt överklagande till hovrätten. Mordet på den 58-årig kvinnan skedde i oktober 2014.

GT - 04 maj 16 kl. 09:21

Livstids fängelse för mordet på Veronica

You lin döms till livstids fängelse för anstiftan till mord i det uppmärksammade Veronica Lin-målet.Därmed har den 13 år gamla mordgåtan kommit till ett avslut.– Det har varit en lång dags färd mot dag - inte mot natt, som man säger.

NT - 16 dec 16 kl. 12:16

Åklagaren yrkar på livstids fängelse för mordet i Klockaretorpet

Åklagaren yrkar på livstids fängelse för den 45-årige man som står åtalad för mordet på en 49-årig man i Klockaretorpet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.