Expressen > Nyheter

Saturday, 17 November, 07:49

Expressen - 12 jul 18 kl. 14:46

Kroppsdel från människa hittad i fastighetPolisen har fått larm om en mänsklig kroppsdel i en fastighet i Stockholm.”Polisen som är på plats arbetar med att ta reda på mer och det rörs i en förundersökning som är rubricerad som mord alternativt dråp”, skriver polisen via sin hemsida..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

87 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kroppsdelfrån , människa, hittadi , fastighet
LV - 14 jun 17 kl. 12:01

Misstänkt kvarleva av människa hittad – försvunna sökes

De misstänkta kvarlevor som hittades på måndagen i Eksjö tros vara en kroppsdel från en människa. Det ska nu dock fastställas av en rättsmedicinsk undersökning..

GöteborgsPosten - 24 aug 17 kl. 17:47

Misstänkt mänsklig kroppsdel i Öresund

En kroppsdel som kan vara från en människa har anträffats i havet i Höllviken i Vellinge kommun i Skåne, uppger polisen. Dansk polisen uppges vara kontaktade om fyndet. – Det är en del av en kroppsdel, men om det kommer från en människa vet vi inte än, säger Åsa Emanuelsson, pressinformatör vid polisen i region Syd..

GöteborgsPosten - 24 aug 17 kl. 19:40

Misstänkt mänsklig kroppsdel i Öresund

En kroppsdel som kan vara från en människa har anträffats i havet i Höllviken i Vellinge kommun i Skåne, uppger polisen. Dansk polisen har kontaktats om fyndet. – Det är en del av en kroppsdel, men om det kommer från en människa vet vi inte än, säger Åsa Emanuelsson, pressinformatör vid polisen i region Syd..

Kristianstadsbladet - 16 jan 11 kl. 14:57

En till kroppsdel hittad i rebro

Polisen hittade på söndagen ytterligare en kroppsdel efter styckmordet i Örebro.
Fyndplatsen ligger i närheten av det område där delar av den mördade kvinnans kropp hittats tidigare.

- Nu ska kroppsdelen analyseras för att se om vi kan knyta den till den utredning som pågår, säger Torbjörn Carlson, informationschef vid Örebropolisen.

DN - 12 jul 18 kl. 14:49

Polisen har hittat kroppsdel i Stockholm

Polisen har hittat en kroppsdel från en människa på Södermalm i Stockholm, skriver de på sin hemsida. .

BT - 16 jan 11 kl. 14:52

En till kroppsdel hittad i Örebro

Polisen har hittat ytterligare en kroppsdel efter styckmordet i Örebro. Fyndplatsen ligger i närheten av det område där delar av den mördade kvinnans kropp hittades. (TT)
.

SvD - 16 jan 11 kl. 16:06

Kroppsdel hittad i Örebro

Ännu en kroppsdel funnen efter styckmordet i Örebro. En privatperson larmade på lördagskvällen om fyndet..

Nyhetsverket - 16 jan 11 kl. 23:57

Ännu en kroppsdel hittad

Polisen i Örebro har hittat ytterligare en kroppsdel i närheten av det område där den styckmördade 51-åriga universitetsläraren Evas kropp påträffades i veckan. Fyndet gjordes efter ett tips i lördags från en skidåkare som sett något vid sidan av vägen, rapporterar Expressen. Kvinnans chef på Örebro universitet, som misstänks för mordet har inte förhörts under helgen..

Expressen - 18 jun 17 kl. 13:40

Kroppsdel i stövel hittad av fiskebåt

En fiskebåt hittade på söndagen en sko med en kroppsdel.Fyndet ska undersökas av rättsmedicin.Men polisen misstänker inte brott..

LV - 21 jun 17 kl. 17:13

Ny kroppsdel hittad i Eksjö – polisen inleder förundersökning om mord

Förra veckan hittades det som tros vara en kvarleva av en person i ett skogsområde vid Ränneborgs idrottsplats i Eksjö. Nu har en vad man tror större kroppsdel hittats i närheten..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Trump besöker bränderna – efter hårda kritiken

Donald Trump har fått hård kritik för att skylla skogsbränderna på dålig skogsskötsel. Nu ska presidenten till Kalifornien för att träffa drabbade. Trump är fortsatt skeptisk till att klimatförändringar försvårat bränderna.

Expressen - 45 minuter sedan

Mette-Marits och Haakons starka budskap till sina barn

Kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit har ett stort intresse för miljö- och utvecklingsfrågor.Något de försöker föra vidare till sina barn.– De ska ta stafettpinnen vidare, säger Haakon till norska tidningen Nordlys..

Expressen - 1 timme sedan

Victoria fick försvara sig mot tolvåriga karatekids

Den som eventuellt trodde att monarkin var nere för räkning kan tänka om. Här visar kronprinsessan Victoria slagkraft så det räcker.På karateträning i Ängelholm lägger hon plötsligt av finkavajen och sparkar loss.

Expressen - 1 timme sedan

Husbil hittad i Göta älv – polis på plats

En husbil har hittats i Göta älv – polis och räddningstjänst är på plats för att ta reda på om någon kvar i bilen.– Vi kan inte utesluta det..

Expressen - 1 timme sedan

Försvunna argentinska ubåten har hittats

Den argentinska ubåten som försvann ett drygt år sedan har återfunnits, uppger myndigheterna..

Expressen - 2 timmar sedan

Michelle Obama beskylls för girighet

Michelle Obama tjänar stora pengar på sin självbiografi och bokturné.Det väcker kritik hos en del.Hon beskylls för hyckleri och pengagirighet..

Expressen - 3 timmar sedan

Fem misstänks ha misshandlat och rånat man i hem

Två personer i 20-årsåldern har häktats i Eskilstuna, misstänkt för att ha rånat och grovt misshandlat en man i 70-årsåldern i hans hem i måndags, skriver Eskilstuna-Kuriren..

Expressen - 4 timmar sedan

Över 1 000 saknas efter våldsamma skogsbranden

1 011 personer finns nu på listan över saknade personer i de brandhärjade delarna av norra Kalifornien, uppger myndigheter enligt CNN.Samtidigt stiger också dödssiffran till minst 71 personer..

Expressen - 4 timmar sedan

Rekordmånga USA-bomber fälldes över Afghanistan

USA genomförde rekordmånga bombanfall i Afghanistan från januari till september, visar statistik från det amerikanska försvaret.Totalt släpptes 5 213 bomber över landet under perioden.Samtidigt skriver FN i en ny rapport att antalet dödade civila i Afghanistan ökar..

Expressen - 6 timmar sedan

Inbrottsliga döms för miljonstölder

Två män och en kvinna döms av tingsrätten i Jönköping för inblandning i en stöldliga som gjort inbrott i villor i landet, skriver Jönköpings-Posten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.