Expressen > Nyheter

Tuesday, 19 February, 07:59

Expressen - 12 jul 18 kl. 14:46

Kroppsdel från människa hittad i fastighetPolisen har fått larm om en mänsklig kroppsdel i en fastighet i Stockholm.”Polisen som är på plats arbetar med att ta reda på mer och det rörs i en förundersökning som är rubricerad som mord alternativt dråp”, skriver polisen via sin hemsida..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

87 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kroppsdelfrån , människa, hittadi , fastighet
LV - 14 jun 17 kl. 12:01

Misstänkt kvarleva av människa hittad – försvunna sökes

De misstänkta kvarlevor som hittades på måndagen i Eksjö tros vara en kroppsdel från en människa. Det ska nu dock fastställas av en rättsmedicinsk undersökning..

GöteborgsPosten - 24 aug 17 kl. 17:47

Misstänkt mänsklig kroppsdel i Öresund

En kroppsdel som kan vara från en människa har anträffats i havet i Höllviken i Vellinge kommun i Skåne, uppger polisen. Dansk polisen uppges vara kontaktade om fyndet. – Det är en del av en kroppsdel, men om det kommer från en människa vet vi inte än, säger Åsa Emanuelsson, pressinformatör vid polisen i region Syd..

GöteborgsPosten - 24 aug 17 kl. 19:40

Misstänkt mänsklig kroppsdel i Öresund

En kroppsdel som kan vara från en människa har anträffats i havet i Höllviken i Vellinge kommun i Skåne, uppger polisen. Dansk polisen har kontaktats om fyndet. – Det är en del av en kroppsdel, men om det kommer från en människa vet vi inte än, säger Åsa Emanuelsson, pressinformatör vid polisen i region Syd..

Kristianstadsbladet - 16 jan 11 kl. 14:57

En till kroppsdel hittad i rebro

Polisen hittade på söndagen ytterligare en kroppsdel efter styckmordet i Örebro.
Fyndplatsen ligger i närheten av det område där delar av den mördade kvinnans kropp hittats tidigare.

- Nu ska kroppsdelen analyseras för att se om vi kan knyta den till den utredning som pågår, säger Torbjörn Carlson, informationschef vid Örebropolisen.

DN - 12 jul 18 kl. 14:49

Polisen har hittat kroppsdel i Stockholm

Polisen har hittat en kroppsdel från en människa på Södermalm i Stockholm, skriver de på sin hemsida. .

BT - 16 jan 11 kl. 14:52

En till kroppsdel hittad i Örebro

Polisen har hittat ytterligare en kroppsdel efter styckmordet i Örebro. Fyndplatsen ligger i närheten av det område där delar av den mördade kvinnans kropp hittades. (TT)
.

SvD - 16 jan 11 kl. 16:06

Kroppsdel hittad i Örebro

Ännu en kroppsdel funnen efter styckmordet i Örebro. En privatperson larmade på lördagskvällen om fyndet..

Nyhetsverket - 16 jan 11 kl. 23:57

Ännu en kroppsdel hittad

Polisen i Örebro har hittat ytterligare en kroppsdel i närheten av det område där den styckmördade 51-åriga universitetsläraren Evas kropp påträffades i veckan. Fyndet gjordes efter ett tips i lördags från en skidåkare som sett något vid sidan av vägen, rapporterar Expressen. Kvinnans chef på Örebro universitet, som misstänks för mordet har inte förhörts under helgen..

Expressen - 18 jun 17 kl. 13:40

Kroppsdel i stövel hittad av fiskebåt

En fiskebåt hittade på söndagen en sko med en kroppsdel.Fyndet ska undersökas av rättsmedicin.Men polisen misstänker inte brott..

LV - 21 jun 17 kl. 17:13

Ny kroppsdel hittad i Eksjö – polisen inleder förundersökning om mord

Förra veckan hittades det som tros vara en kvarleva av en person i ett skogsområde vid Ränneborgs idrottsplats i Eksjö. Nu har en vad man tror större kroppsdel hittats i närheten..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Johansson försvarar kritiserad lagändring

Hård kritik riktas mot ett lagförslag som går ut på att låta åklagare utse offentliga försvarare, som är deras motpart, när domstolarna har stängt. Varken advokater, domare eller åklagarna själva vill ha den förslagna lagändringen.– Finns inget bättre sätt att lösa det här på, säger justitieminister Morgan Johansson (S)..

Expressen - 15 minuter sedan

MORGONENS NYHETER: Trump stäms, poliser misstänks, ”På spåret” byter band

Donald Trump stäms efter murbeslutet – 16 delstater går samman och försöker stoppa presidentens plan på att bygga en mur med hjälp av ett nationellt nödläge.■■■ Två poliser misstänks för tjänstefel och en för vållande till annans död efter dödsskjutningen av Eric Torell.■■■ Augustifamiljen kommer inte längre vara husband i ”På spåret”, har SVT beslutat.

Expressen - 45 minuter sedan

TV: IS sista fångar

 .

Expressen - 45 minuter sedan

Lägenhet beskjuten i Landskrona – en gripen

En lägenhet i Landskrona blev beskjuten under natten til tisdag. Det befann sig flera personer inne i lägenheten. En misstänkt gärningsman har gripits under morgonen.

Expressen - 45 minuter sedan

Ebony, 18, föll i koma – vaknade med bebis

18-åringa Ebony Stevenson fick plötsligt en sprängande huvudvärk. När hon vaknade fick hon veta att hon både legat i koma – och fött barn. Hon visste inte ens att hon var gravid Manchester Evening News..

Expressen - 45 minuter sedan

Man och kvinna misshandlade – allvarliga skador

En kvinna och en man har misshandlats svårt i sin bostad på Hisingen,Mannen uppges vara allvarligt skadad. En person har gripits..

Expressen - 1 timme sedan

Svenska IS-terroristen omringad – frun död

IS-göteborgaren Michael Skråmo har förlorat sin hustru Amanda Gonzales i bombanfall i Syrien.Tillsammans med sina sju barn och en annan svensk IS-familj var han för några dagar sedan omringad av kurdiska styrkor i Syrien.Men han vägrade överlämna sig eller låta barnen bli evakuerade.

Expressen - 1 timme sedan

Skolan vägrar ge eleverna rött kött

Stockholms största gymnasium, Anna Whitlocks gymnasium, serverar inget rött kött till sina elever. – Vi vill lyfta och främja det gröna köket. Det är mest hållbart och framtidens kök utan tvivel, säger restaurangchefen Michaela Tengblad.

Expressen - 1 timme sedan

Polisen varnar: Tjuvarnas fräcka knep på sportlovet

Sportlovet närmar sig, på gott och ont.Många sydsvenskar passar gärna på att lämna hus och hem under ledigheten – men det följer med en risk.– Då vaknar tjuvarna till liv.

Expressen - 1 timme sedan

Olika brottsmisstankar – mot poliserna som sköt

Två poliser är misstänkta för tjänstfel och en polis är misstänkt för vållande till annans död i samband med dödsskjutningen av Eric Torell, 20.– Det är korrekta uppgifter, säger advokaten Anton Strand till Ekot. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.