Mobil > Teknik

Monday, 18 February, 10:11

Mobil - 12 jul 18 kl. 14:42

Så här ser Sirin Labs blockkedje-telefon Finney utDagen efter att HTC meddelat att planerna på att släppa en blockkedje-telefon ligger fast så väljer nu konkurrenten Sirin Labs att släppa bilder på sin motsvarighet, telefonen Finney..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Sirin Labs, Finney, HTC

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: här , ser, Sirin, Labs, blockkedje-telefon, Finneyut
Dagensanalys.se - 24 apr 18 kl. 13:01

IAB Tech Labs köper DigiTrust för att skapa standardiserat webb-ID

Företaget DigiTrust skapades ur en arbetsgrupp på IAB och lanserades officiellt 2014. Nu köps företaget upp av IAB Tech Labs, och målet är att skapa ett standardiserat webb-ID som kan göra det enklare för publicister och annonsörer att identifiera och koppla ihop sidor med varandra. Det finns inga uppgifter om hur stor summa DigiTrust köptes för, men det står klart att DigiTrusts VD Jordan Mitchell kommer att ingå i IAB Tech Labs.

Dagensanalys.se - 22 nov 17 kl. 12:22

SJ Labs vill göra det enklare för resenärer att ta sig ”sista milen”

SJ har det senaste året arbetat hårt för att ligga i framkant med att utnyttja ny teknik och digitala lösningar. Nu har det tagit fram en ny app som ska göra det enklare för tågresenärer att ta sig från stationen till sin slutdestination. I våras genomförde SJ världens första tågresa betalt med chipimplantat, något som vi på Dagens Analys givetvis var med på.

Helsingborgs Dagblad - 21 nov 11 kl. 11:22

Problemtyngt Labs 2 avnoteras

IT-bolaget Labs 2, som leds av branschprofilen Jonas Birgersson, ansöker om avnotering från handelslistan First North. Samtidigt meddelar Labs 2 att dotterbolaget Labs 2 i Lund AB sannolikt kommer att lämna in en konkursansökan senare i veckan. Enligt ett pressmeddelande beror problemen för Labs 2 bland annat på konflikten med företaget Bredband 2 och på frånvaron av stora internationella affärer..

Dagensanalys.se - 16 jun 16 kl. 10:21

Com Hem Labs testar tv-plattform i VR-miljö

Com Hem har tagit fram Com Hem Play VR, som är ett koncept för att testa tjänsten i Virtual Reality baserad miljö. Testet är en konceptutveckling och ett i led i Com Hems arbete att hela tiden förbättra tv-upplevelsen för kunderna och att utforska nya möjliga plattformar. I Com Hem Play VR kommer tittaren in i Com Hems virtuella vardagsrum som det går att se sig runt i 360 grader.

NT - 21 nov 11 kl. 11:20

Problemtyngt Labs 2 avnoteras

IT-bolaget Labs 2, som leds av branschprofilen Jonas Birgersson, ansöker om avnotering från handelslistan First North. Samtidigt meddelar Labs 2 att dotterbolaget Labs 2 i Lund AB sannolikt kommer att lämna in en konkursansökan senare i veckan..

Sydsvenskan - 21 nov 11 kl. 11:37

Labs 2 Group avnoteras

Labs 2 Group ansöker om avnoterar från First North. Dessutom flaggar vd och grundaren Jonas Birgersson för att bolaget kan lämna in en konkursansökan för dotterbolaget i Lund senare i veckan.
?

Dagensanalys.se - 31 maj 17 kl. 16:08

Enfo öppnar Digital Dimension | LABS

Enfo öppnar upp portarna till Digital Dimension | LABS i Stockholm. Med fokus på positiv digital transformation vill Enfo erbjuda en innovativ miljö för digital koncept- och produktutveckling där strategi, design och teknik är främsta ledord. ”Den största risken av alla är att inte agera alls” menar Niklas Thulin, Digital Evangelist på Enfo.

Nyhetskanalen - 26 jan 11 kl. 08:51

Birgerssons bolag förlikar med Labs 2

IT-profilen Jonas Birgerssons bolag Labs 2 har förlikats med bolaget Bredband 2. Förlikningen avser "alla tvister mellan bolagen och koncernbolagen", enligt ett pressmeddelande. Som en följd tillförs Labs 2 6,65 miljoner kronor..

Dagensanalys.se - 12 maj 16 kl. 16:00

Tumblr Labs – så vill bloggplattformen få dig att experimentera mera

Den Yahoo-ägda bloggplattformen Tumblr har just lanserat något som heter Tumblr Labs, och som redan dömts som bäst och sämst av dess ungdomliga användarbas. Tanken med Labs är just att låta användare experimentera med testversioner av kommande funktioner. Funktionerna kan vara sådant som att byta färgschemat på sajten (just den neongröna var lite skrämmande) eller mer avancerade saker som bättre kösystem för schemaläggning av kommande blogginlägg.

Realtid - 12 dec 16 kl. 00:00

Bumbee Labs expanderar och rekryterar

Mätföretaget Bumbee Labs har fått godkännande av Datainspektionen för sin metod att via wifi genomföra mätningar av personflöden i offentlig miljö. Godkännandet är unikt i sitt slag och gör Bumbee Labs till världsledande inom flödesmätningar i till exempel stadskärnor och gallerior. .

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 1 timme sedan

Smartphone med böjbar skärm ingen prioritering för LG just nu

Vi lär inte få se någon smartphone med böjbar skärm signerad LG i samband med Mobile World Congress. Det har LG:s mobilchef Kwon Bong-seok klargjort i samband med en presskonferens..

Mobil - 1 timme sedan

Det blir minst tre varianter på LG:s G8 Thinq

LG står i begrepp att offentliggöra sin nya flaggskeppstelefon G8 Thinq. Nu visar dokument som lämnats in till amerikanska FCC att minst tre varianter av telefonen är aktuella..

Mobil - I förrgår: 16:44

Moto G7 Plus testad - Samma fast modernare

Mycket är sig likt i nya generationens Moto G, och det behöver ju inte vara dåligt..

Mobil - I förrgår: 15:01

Här är den: Samsung släpper tunna surfplattan Galaxy Tab S5e

Ny design och ett riktigt tunt format Har nya surfplattan Samsung Galaxy Tab S5e som ska finnas ute i butiker i slutet av april..

Mobil - I förrgår: 12:07

Xiaomi hakar på trenden med mörkerläge

Om vi sett någon tydlig generell mjukvarutrend under de senaste åren så är det mörkerlägen. Och nu väljer telefontillverkaren Xiaomi att hoppa på tåget med ett mörkerläge för sitt gränssnitt MIUI 10..

Mobil - I förrgår: 12:10

Xiaomichef har publicerat bilder på kommande Mi 9

Xiaomichefen Xiang Wang har föregått händelserna en smula och publicerat officiella pressbilder på den kommande telefonmodellen Mi 9..

Mobil - 15 feb 19 kl. 08:35

Huawei i täten när kinesiska smartphonemärken erövrar Europa

De kinesiska smartphonetillverkarna vinner snabbt mark i Europa. Det visar färska siffror från analysfirman Canalys..

Mobil - 15 feb 19 kl. 08:23

Uppdaterad Samsung-app avslöjar flera nya produkter

Samsung har uppdaterat sin officiella smartklocke-app för bärbara enheter som klockor och träningsarmband. Och med det har man råkat avslöja en rad nya produkter innan de offentliggjorts..

Mobil - 14 feb 19 kl. 15:55

LG:s nya G8 Thinq får en OLED-skärm som också är en högtalare

Patent och förhandsuppgifter har redan skvallrat om att LG:s nya flaggskeppstelefon G8 Thinq eventuellt skulle få en skärm som också är en högtalare. Och nu har LG själva bekräftat just den saken..

Mobil - 14 feb 19 kl. 15:53

Mjukvarupirater har hittat ett sätt att distribuera hackade IOS-appar

Hackade versioner av populära appar som Spotify, Angry Birds och Minecraft har börjat leta sig in på IOS-enheter. Detta efter att oseriösa utvecklare har utnyttjat det utvecklarprogram för storföretag som Apple erbjuder..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.