Mobil > Teknik

Monday, 23 July, 15:09

Mobil - 12 jul 18 kl. 14:42

Så här ser Sirin Labs blockkedje-telefon Finney utDagen efter att HTC meddelat att planerna på att släppa en blockkedje-telefon ligger fast så väljer nu konkurrenten Sirin Labs att släppa bilder på sin motsvarighet, telefonen Finney..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Sirin Labs, Finney, HTC

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: här , ser, Sirin, Labs, blockkedje-telefon, Finneyut
Dagensanalys.se - 24 apr 18 kl. 13:01

IAB Tech Labs köper DigiTrust för att skapa standardiserat webb-ID

Företaget DigiTrust skapades ur en arbetsgrupp på IAB och lanserades officiellt 2014. Nu köps företaget upp av IAB Tech Labs, och målet är att skapa ett standardiserat webb-ID som kan göra det enklare för publicister och annonsörer att identifiera och koppla ihop sidor med varandra. Det finns inga uppgifter om hur stor summa DigiTrust köptes för, men det står klart att DigiTrusts VD Jordan Mitchell kommer att ingå i IAB Tech Labs.

Dagensanalys.se - 22 nov 17 kl. 12:22

SJ Labs vill göra det enklare för resenärer att ta sig ”sista milen”

SJ har det senaste året arbetat hårt för att ligga i framkant med att utnyttja ny teknik och digitala lösningar. Nu har det tagit fram en ny app som ska göra det enklare för tågresenärer att ta sig från stationen till sin slutdestination. I våras genomförde SJ världens första tågresa betalt med chipimplantat, något som vi på Dagens Analys givetvis var med på.

Helsingborgs Dagblad - 21 nov 11 kl. 11:22

Problemtyngt Labs 2 avnoteras

IT-bolaget Labs 2, som leds av branschprofilen Jonas Birgersson, ansöker om avnotering från handelslistan First North. Samtidigt meddelar Labs 2 att dotterbolaget Labs 2 i Lund AB sannolikt kommer att lämna in en konkursansökan senare i veckan. Enligt ett pressmeddelande beror problemen för Labs 2 bland annat på konflikten med företaget Bredband 2 och på frånvaron av stora internationella affärer..

Dagensanalys.se - 16 jun 16 kl. 10:21

Com Hem Labs testar tv-plattform i VR-miljö

Com Hem har tagit fram Com Hem Play VR, som är ett koncept för att testa tjänsten i Virtual Reality baserad miljö. Testet är en konceptutveckling och ett i led i Com Hems arbete att hela tiden förbättra tv-upplevelsen för kunderna och att utforska nya möjliga plattformar. I Com Hem Play VR kommer tittaren in i Com Hems virtuella vardagsrum som det går att se sig runt i 360 grader.

NT - 21 nov 11 kl. 11:20

Problemtyngt Labs 2 avnoteras

IT-bolaget Labs 2, som leds av branschprofilen Jonas Birgersson, ansöker om avnotering från handelslistan First North. Samtidigt meddelar Labs 2 att dotterbolaget Labs 2 i Lund AB sannolikt kommer att lämna in en konkursansökan senare i veckan..

Sydsvenskan - 21 nov 11 kl. 11:37

Labs 2 Group avnoteras

Labs 2 Group ansöker om avnoterar från First North. Dessutom flaggar vd och grundaren Jonas Birgersson för att bolaget kan lämna in en konkursansökan för dotterbolaget i Lund senare i veckan.
?

Dagensanalys.se - 31 maj 17 kl. 16:08

Enfo öppnar Digital Dimension | LABS

Enfo öppnar upp portarna till Digital Dimension | LABS i Stockholm. Med fokus på positiv digital transformation vill Enfo erbjuda en innovativ miljö för digital koncept- och produktutveckling där strategi, design och teknik är främsta ledord. ”Den största risken av alla är att inte agera alls” menar Niklas Thulin, Digital Evangelist på Enfo.

Nyhetskanalen - 26 jan 11 kl. 08:51

Birgerssons bolag förlikar med Labs 2

IT-profilen Jonas Birgerssons bolag Labs 2 har förlikats med bolaget Bredband 2. Förlikningen avser "alla tvister mellan bolagen och koncernbolagen", enligt ett pressmeddelande. Som en följd tillförs Labs 2 6,65 miljoner kronor..

Dagensanalys.se - 12 maj 16 kl. 16:00

Tumblr Labs – så vill bloggplattformen få dig att experimentera mera

Den Yahoo-ägda bloggplattformen Tumblr har just lanserat något som heter Tumblr Labs, och som redan dömts som bäst och sämst av dess ungdomliga användarbas. Tanken med Labs är just att låta användare experimentera med testversioner av kommande funktioner. Funktionerna kan vara sådant som att byta färgschemat på sajten (just den neongröna var lite skrämmande) eller mer avancerade saker som bättre kösystem för schemaläggning av kommande blogginlägg.

Realtid - 12 dec 16 kl. 00:00

Bumbee Labs expanderar och rekryterar

Mätföretaget Bumbee Labs har fått godkännande av Datainspektionen för sin metod att via wifi genomföra mätningar av personflöden i offentlig miljö. Godkännandet är unikt i sitt slag och gör Bumbee Labs till världsledande inom flödesmätningar i till exempel stadskärnor och gallerior. .

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 3 timmar sedan

Snapchat lägger ner betaltjänst

Snapchat ger upp försöken att bli en etablerad spelare för mobila betalningar..

Mobil - 8 timmar sedan

Nyheterna i Samsung Galaxy Note 9:s penna läckta

De främsta nyheterna i Note 9 väntas finnas i pennan, och nu har flera av dem läckt ut..

Mobil - 6 timmar sedan

Supertåliga Cat S61 med värmekamera testad

Långsam, dyr, tung och klumpig, men lugn det blir bättre..

Mobil - 3 timmar sedan

Ny kamerasensor från Sony med 48 megapixel

Sonys senate mobilkamerasensor lovar ytterligare förbättringar i mobilernas bildkvalitet..

Mobil - 20 jul 18 kl. 13:06

Extra webbtidning om LG

Mobil.se har i samband med lanseringen av LG G7 Thinq satt ihop en särskild tidning med tema LG. Här kan du läsa hela tidningen online..

Mobil - I förrgår: 15:09

Samsung sägs överväga att slå ihop S och Note-serierna

Enligt koreanska medier kan Samsung väntas stöka om i sin produktstrategi den närmsta tiden..

Mobil - 20 jul 18 kl. 07:20

Test: Ruggad powerbank med extrafunktioner

Adatas reservbatteri har en del extrafunktioner som sammantagna gör den till ett intressant alternativ..

Mobil - 20 jul 18 kl. 09:16

Xiaomi Mi Max 3 lanserad

För folk som gillar riktigt stora mobiler med lång batteritid innebär Xiaomis Mi Max 3 en intressant nyhet..

Mobil - 19 jul 18 kl. 08:41

Drivenow lägger ner i Stockholm

Den som trodde att Drivenow skulle ta över när konkurrenten Car2Go lade ner i Stockholm trodde fel..

Mobil - 19 jul 18 kl. 09:01

Gorilla Glass 6 ska ge tåligare, snyggare mobiltelefoner

Med den senaste versionen av Gorilla Glass har tillverkaren Corning inte bara förbättrat stöttåligheten, utan även estetiken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.