Mobil > Teknik

Thursday, 15 November, 18:33

Mobil - 12 jul 18 kl. 14:42

Så här ser Sirin Labs blockkedje-telefon Finney utDagen efter att HTC meddelat att planerna på att släppa en blockkedje-telefon ligger fast så väljer nu konkurrenten Sirin Labs att släppa bilder på sin motsvarighet, telefonen Finney..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Sirin Labs, Finney, HTC

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: här , ser, Sirin, Labs, blockkedje-telefon, Finneyut
Dagensanalys.se - 24 apr 18 kl. 13:01

IAB Tech Labs köper DigiTrust för att skapa standardiserat webb-ID

Företaget DigiTrust skapades ur en arbetsgrupp på IAB och lanserades officiellt 2014. Nu köps företaget upp av IAB Tech Labs, och målet är att skapa ett standardiserat webb-ID som kan göra det enklare för publicister och annonsörer att identifiera och koppla ihop sidor med varandra. Det finns inga uppgifter om hur stor summa DigiTrust köptes för, men det står klart att DigiTrusts VD Jordan Mitchell kommer att ingå i IAB Tech Labs.

Dagensanalys.se - 22 nov 17 kl. 12:22

SJ Labs vill göra det enklare för resenärer att ta sig ”sista milen”

SJ har det senaste året arbetat hårt för att ligga i framkant med att utnyttja ny teknik och digitala lösningar. Nu har det tagit fram en ny app som ska göra det enklare för tågresenärer att ta sig från stationen till sin slutdestination. I våras genomförde SJ världens första tågresa betalt med chipimplantat, något som vi på Dagens Analys givetvis var med på.

Helsingborgs Dagblad - 21 nov 11 kl. 11:22

Problemtyngt Labs 2 avnoteras

IT-bolaget Labs 2, som leds av branschprofilen Jonas Birgersson, ansöker om avnotering från handelslistan First North. Samtidigt meddelar Labs 2 att dotterbolaget Labs 2 i Lund AB sannolikt kommer att lämna in en konkursansökan senare i veckan. Enligt ett pressmeddelande beror problemen för Labs 2 bland annat på konflikten med företaget Bredband 2 och på frånvaron av stora internationella affärer..

Dagensanalys.se - 16 jun 16 kl. 10:21

Com Hem Labs testar tv-plattform i VR-miljö

Com Hem har tagit fram Com Hem Play VR, som är ett koncept för att testa tjänsten i Virtual Reality baserad miljö. Testet är en konceptutveckling och ett i led i Com Hems arbete att hela tiden förbättra tv-upplevelsen för kunderna och att utforska nya möjliga plattformar. I Com Hem Play VR kommer tittaren in i Com Hems virtuella vardagsrum som det går att se sig runt i 360 grader.

NT - 21 nov 11 kl. 11:20

Problemtyngt Labs 2 avnoteras

IT-bolaget Labs 2, som leds av branschprofilen Jonas Birgersson, ansöker om avnotering från handelslistan First North. Samtidigt meddelar Labs 2 att dotterbolaget Labs 2 i Lund AB sannolikt kommer att lämna in en konkursansökan senare i veckan..

Sydsvenskan - 21 nov 11 kl. 11:37

Labs 2 Group avnoteras

Labs 2 Group ansöker om avnoterar från First North. Dessutom flaggar vd och grundaren Jonas Birgersson för att bolaget kan lämna in en konkursansökan för dotterbolaget i Lund senare i veckan.
?

Dagensanalys.se - 31 maj 17 kl. 16:08

Enfo öppnar Digital Dimension | LABS

Enfo öppnar upp portarna till Digital Dimension | LABS i Stockholm. Med fokus på positiv digital transformation vill Enfo erbjuda en innovativ miljö för digital koncept- och produktutveckling där strategi, design och teknik är främsta ledord. ”Den största risken av alla är att inte agera alls” menar Niklas Thulin, Digital Evangelist på Enfo.

Nyhetskanalen - 26 jan 11 kl. 08:51

Birgerssons bolag förlikar med Labs 2

IT-profilen Jonas Birgerssons bolag Labs 2 har förlikats med bolaget Bredband 2. Förlikningen avser "alla tvister mellan bolagen och koncernbolagen", enligt ett pressmeddelande. Som en följd tillförs Labs 2 6,65 miljoner kronor..

Dagensanalys.se - 12 maj 16 kl. 16:00

Tumblr Labs – så vill bloggplattformen få dig att experimentera mera

Den Yahoo-ägda bloggplattformen Tumblr har just lanserat något som heter Tumblr Labs, och som redan dömts som bäst och sämst av dess ungdomliga användarbas. Tanken med Labs är just att låta användare experimentera med testversioner av kommande funktioner. Funktionerna kan vara sådant som att byta färgschemat på sajten (just den neongröna var lite skrämmande) eller mer avancerade saker som bättre kösystem för schemaläggning av kommande blogginlägg.

Realtid - 12 dec 16 kl. 00:00

Bumbee Labs expanderar och rekryterar

Mätföretaget Bumbee Labs har fått godkännande av Datainspektionen för sin metod att via wifi genomföra mätningar av personflöden i offentlig miljö. Godkännandet är unikt i sitt slag och gör Bumbee Labs till världsledande inom flödesmätningar i till exempel stadskärnor och gallerior. .

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 3 timmar sedan

Snart över 100 miljoner AI-högtalare levererade i världen

Det råder inget större tvivel om att så kallade AI-högtalare är ett segment som växer så det knakar. Och enligt färska siffror från Strategy Analytics så har det inom kort levererats hela 100 miljoner AI-högtalare globalt..

Mobil - 3 timmar sedan

Nya mobila toppchippet från Qualcomm imponerar i benchmarktest

Qualcomms nya mobilchipp Snapdragon 8150 – som förväntas bli uppföljaren till dagens toppchipp Snapdragon 845 – har dykt upp på benchmarkingsajten Antutu. Och chippet ser ut att få imponerande prestanda..

Mobil - 7 timmar sedan

Redo för Galaxy S10: Samsungs nya toppchipset lanserat

En ovanligt tidig lansering av det nya toppchipsetet och oväntat teknikval kan tyda på en tidig lansering av Samsung Galaxy S10..

Mobil - I förrgår: 17:19

Spotify nu i Apple Watch – offlineläge senare

Idag släpper Spotify en officiell app till Apple Watch. Man meddelar samtidigt att man har planer på att lägga till möjligheten att spela musik och podcaster offlline, men att den funktionen kommer först senare..

Mobil - 8 timmar sedan

Sharp släpper smartphone med dubbla sensorpaneler

Den som inte gillar sensorpaneler lär sannolikt fnysa föraktfullt åt Sharps nya Aquos R2 Compact-telefon. Den har nämligen två sensorpaneler..

Mobil - 9 timmar sedan

Lenovo når break even på mobilsidan

En enklare och mindre komplicerad produktportfölj kan vara anledningen till att kinesiska Lenovo nu till slut går jämnt upp på mobilsidan globalt..

Mobil - Igår: 14:58

LG varumärkesskyddar V-serien för lång tid framåt

V50, V60, V70, V80 och V90. Nej, vi snackar inte om Volvo-modeller här, utan om kommande LG-telefoner. För nu har LG nämligen varumärkesskyddat alla namnen, vilket torde räcka räcka några år framåt..

Mobil - Igår: 14:48

Sonys Xperia XZ Premium och XZ1 får Android 9 Pie

Den 26 oktober var det tänkt att Sony skulle börja uppdatera sina telefonmodeller till Android 9 Pie. Men först nu har utrullningen kommit igång..

Mobil - Igår: 11:20

Tile: Slarverns bästa vän nu ännu bättre

Bluetoothbrickorna som hjälper dig att inte tappa bort saker har äntligen fått utbytbara batterier..

Mobil - Igår: 09:20

Cake Web Browser: Webbläsare med lättare sök

Cake Web Browser har onekligen en del förbättringar av användargränssnittet i webbläsaren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.