Mobil > Teknik

Friday, 21 September, 10:41

Mobil - 12 jul 18 kl. 14:42

Så här ser Sirin Labs blockkedje-telefon Finney utDagen efter att HTC meddelat att planerna på att släppa en blockkedje-telefon ligger fast så väljer nu konkurrenten Sirin Labs att släppa bilder på sin motsvarighet, telefonen Finney..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Sirin Labs, Finney, HTC

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: här , ser, Sirin, Labs, blockkedje-telefon, Finneyut
Dagensanalys.se - 24 apr 18 kl. 13:01

IAB Tech Labs köper DigiTrust för att skapa standardiserat webb-ID

Företaget DigiTrust skapades ur en arbetsgrupp på IAB och lanserades officiellt 2014. Nu köps företaget upp av IAB Tech Labs, och målet är att skapa ett standardiserat webb-ID som kan göra det enklare för publicister och annonsörer att identifiera och koppla ihop sidor med varandra. Det finns inga uppgifter om hur stor summa DigiTrust köptes för, men det står klart att DigiTrusts VD Jordan Mitchell kommer att ingå i IAB Tech Labs.

Dagensanalys.se - 22 nov 17 kl. 12:22

SJ Labs vill göra det enklare för resenärer att ta sig ”sista milen”

SJ har det senaste året arbetat hårt för att ligga i framkant med att utnyttja ny teknik och digitala lösningar. Nu har det tagit fram en ny app som ska göra det enklare för tågresenärer att ta sig från stationen till sin slutdestination. I våras genomförde SJ världens första tågresa betalt med chipimplantat, något som vi på Dagens Analys givetvis var med på.

Helsingborgs Dagblad - 21 nov 11 kl. 11:22

Problemtyngt Labs 2 avnoteras

IT-bolaget Labs 2, som leds av branschprofilen Jonas Birgersson, ansöker om avnotering från handelslistan First North. Samtidigt meddelar Labs 2 att dotterbolaget Labs 2 i Lund AB sannolikt kommer att lämna in en konkursansökan senare i veckan. Enligt ett pressmeddelande beror problemen för Labs 2 bland annat på konflikten med företaget Bredband 2 och på frånvaron av stora internationella affärer..

Dagensanalys.se - 16 jun 16 kl. 10:21

Com Hem Labs testar tv-plattform i VR-miljö

Com Hem har tagit fram Com Hem Play VR, som är ett koncept för att testa tjänsten i Virtual Reality baserad miljö. Testet är en konceptutveckling och ett i led i Com Hems arbete att hela tiden förbättra tv-upplevelsen för kunderna och att utforska nya möjliga plattformar. I Com Hem Play VR kommer tittaren in i Com Hems virtuella vardagsrum som det går att se sig runt i 360 grader.

NT - 21 nov 11 kl. 11:20

Problemtyngt Labs 2 avnoteras

IT-bolaget Labs 2, som leds av branschprofilen Jonas Birgersson, ansöker om avnotering från handelslistan First North. Samtidigt meddelar Labs 2 att dotterbolaget Labs 2 i Lund AB sannolikt kommer att lämna in en konkursansökan senare i veckan..

Sydsvenskan - 21 nov 11 kl. 11:37

Labs 2 Group avnoteras

Labs 2 Group ansöker om avnoterar från First North. Dessutom flaggar vd och grundaren Jonas Birgersson för att bolaget kan lämna in en konkursansökan för dotterbolaget i Lund senare i veckan.
?

Dagensanalys.se - 31 maj 17 kl. 16:08

Enfo öppnar Digital Dimension | LABS

Enfo öppnar upp portarna till Digital Dimension | LABS i Stockholm. Med fokus på positiv digital transformation vill Enfo erbjuda en innovativ miljö för digital koncept- och produktutveckling där strategi, design och teknik är främsta ledord. ”Den största risken av alla är att inte agera alls” menar Niklas Thulin, Digital Evangelist på Enfo.

Nyhetskanalen - 26 jan 11 kl. 08:51

Birgerssons bolag förlikar med Labs 2

IT-profilen Jonas Birgerssons bolag Labs 2 har förlikats med bolaget Bredband 2. Förlikningen avser "alla tvister mellan bolagen och koncernbolagen", enligt ett pressmeddelande. Som en följd tillförs Labs 2 6,65 miljoner kronor..

Dagensanalys.se - 12 maj 16 kl. 16:00

Tumblr Labs – så vill bloggplattformen få dig att experimentera mera

Den Yahoo-ägda bloggplattformen Tumblr har just lanserat något som heter Tumblr Labs, och som redan dömts som bäst och sämst av dess ungdomliga användarbas. Tanken med Labs är just att låta användare experimentera med testversioner av kommande funktioner. Funktionerna kan vara sådant som att byta färgschemat på sajten (just den neongröna var lite skrämmande) eller mer avancerade saker som bättre kösystem för schemaläggning av kommande blogginlägg.

Realtid - 12 dec 16 kl. 00:00

Bumbee Labs expanderar och rekryterar

Mätföretaget Bumbee Labs har fått godkännande av Datainspektionen för sin metod att via wifi genomföra mätningar av personflöden i offentlig miljö. Godkännandet är unikt i sitt slag och gör Bumbee Labs till världsledande inom flödesmätningar i till exempel stadskärnor och gallerior. .

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 1 timme sedan

HMD Global bjuder in till lanserings-event den 4 oktober

HMD Global har börjat skicka ut inbjudningar till ett event i London den 4 oktober. Exakt vad man har på gång är oklart, men det lutar åt att det är Nokia 7.1 Plus som ska göra global debut..

Mobil - 1 timme sedan

Alexa-fest när Amazon bjöd på spontant hårdvaru-event

Förhandsryktena visade sig stämma. Amazon offentliggjorde i samband med ett spontant event under torsdagen mängder av nya enheter, samtliga med AI-assistenten Alexa ombord..

Mobil - 18 timmar sedan

Test av Defunc True: Headset och laddare i ett

Svenska Defunc har hittat en egen variant på helt trådlösa headset och fått till en klart intressant produkt..

Mobil - 19 timmar sedan

Kan Nokia ha en renodlad gaming-telefon på gång?

Gamingtelefoner har blivit lite av en trend på sistone, och nu tycks även HMD Global kunna ha en enhet på gång i segmentet. Åtminstone att döma av en minst sagt förbryllande tweet som nu dykt upp..

Mobil - 19 timmar sedan

Batterikapacitet och arbetsminne i nya Iphone-modellerna avslöjade

Apple pratar inte i samma utsträckning som andra tillverkare om vilka komponenter som sitter under skalet på de telefoner man tillverkar. Men det är oftast en rätt smal sak att ta reda på ändå, och nu har det mesta avslöjats..

Mobil - 22 timmar sedan

Xiaomi släpper XIaomi Mi 8 Lite och Mi 8 Pro

Vi testade nyss Mi8 och den telefonen har nu fått en lite enklare och en lite mer avancerad systermodell..

Mobil - 23 timmar sedan

Nya Huawei-hörlurar tycks kunna laddas trådlöst med telefonen

Vad sägs om ett par hörlurar med trådlös laddning som använder telefonen som laddningsplatta? Det är precis vad Huawei tycks ha på gång..

Mobil - Igår: 09:27

Evernote säger upp 15 procent av sin personal

Antecknings- och produktivitetstjänsten Evernote har haft det tufft under lång tid. Nu aviserar företaget att man säger upp 15 procent av de anställda..

Mobil - Igår: 09:22

Samsung Galaxy A7 lanserad – har trippelkamera

Det var inte länge sedan vi hörde av Samsungchefen att man hade planer på att introducera ny teknik inte bara först i flaggskeppen utan även i de lite billigare telefonerna. Nu är det verklighet..

Mobil - Igår: 15:38

Källor med insyn: Samsungs vikbara telefon får inte Gorilla Glass

Enligt färska uppgifter från källor med insyn i saken, så kommer Samsungs kommande smartphone-modell med vikbar skärm inte att vara rustad med Gorilla Glass, utan med en helt ny typ av skärmskydd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.