Expressen > Opinion

Wednesday, 18 July, 07:01

Expressen - 12 jul 18 kl. 14:34

Vad är det ni mumlar om, Hultqvist och Johansson?Att påstå att Moderaternas förslag leder till ökad gängkriminalitet är allvarligt. Där Hultqvist och Johansson mumlar och inte har någon finansiering står vi för klara besked, skriver Moderaterna Tomas Tobé och Hans Wallmark..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Johansson, Moderaternas, Hultqvist, Moderaterna Tomas Tobé, Hans Wallmark

Dela artikeln

480 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad är det ni mumlarom , Hultqvistoch , Johansson
Cornucopia - 24 jul 17 kl. 09:44

Blir det försvarsminister Hultqvist som Löfven offrar?

Det framkommer nu i media att även försvarsminister Hultqvist känt till Transportstyrelsens läckage av svenska särskilda underrättelseoperatörers täckmantlar sedan tidigt 2016. Det väcker frågan om utrikesminister Margot Wallströms falang inom sosseriet därmed tar tillfället i akt att få Löfven att sparka Hultqvist för hela Transportstyrelsen.
Försvarsminister Peter Hultqvist (s) är egentligen regeringens enda tillgång och bra minister, men han uppges befinna sig i en konflikt med den starkare falangen runt utrikesminister Wallström, som i mycket styr försvars- och säkerhetspolitiken.

Cornucopia - 05 dec 17 kl. 10:24

Morgan Johansson: 20 möten i säkerhetsrådet - ingen berättade ett ord om Transportstyrelsen för Löfven

De läckande hålen i Operation: Rädda Löfven läcker allt mer. Justitieminister Morgan Johansson (s) erkände nu för moderaternas Hans Wallmark att man haft 28 möten i regeringens säkerhetsråd, varav ca 20 efter att försvarsminister Peter Hultqvist (s) dåvarande inkompetensminister Anders Ygeman (s) informerats om säkerhetsläckan vid Transportstyrelsen. Ändå hävdade Ygeman att det aldrig fanns någon säkerhetsklassad lokal att informera Löfven i.

Cornucopia - 26 jul 17 kl. 12:03

Mikael Odenberg: Misstroende mot Hultqvist illa underbyggt

Före detta försvarsminister Mikael Odenberg skriver offentligt på sin Facebook-sida att alliansens misstroendeförklaring mot försvarsminister Peter Hultqvist är illa underbyggd och att alliansen uppenbarligen missat sakförhållanden.Fd försvarsminister Mikael Odenberg (fd? m) och försvarsminister Peter Hultqvist (s).

Expressen - 24 jul 17 kl. 08:18

Hultqvist har känt till läckan sen mars 2016

Inrikesminister Anders Ygeman, S, har känt till IT-läckan vid Transportstyrelsen sen januari 2016. Nu bekräftas att försvarsminister Peter Hultqvist, S, fick information om säkerhetsläckan redan i mars förra året. Men ingen av ministrarna sa något till ansvarig minister: Anna Johansson, S.

Dalarnas tidningar - 27 jul 17 kl. 14:09

Hultqvist forsätter som försvarsminister - så här reagerar dalapolitiker

Infrastrukturminister Anna Johansson (S) och inrikesminister Anders Ygeman (S) avgår från sina poster efter den misstroendeförklaring som väckts mot dem. Men försvarsminister Peter Hultqvist får fortsätta sitt arbete i vanlig ordning. DT har varit i kontakt med flera dalapolitker om hur de tänker kring statsminister Stefan Löfvens beslut om att behålla Hultqvist..

Sydsvenskan - 28 feb 11 kl. 00:05

Medan EU mumlar

Libyens diktator Muammar Kaddafi fördöms från allt fler håll. Men utrikesminister Carl Bildt håller låg profil. Kanske är det, trots allt, klokt.

SvD - 07 nov 16 kl. 23:24

"Det ska mycket till för att Hultqvist ska skadas"

Peter Hultqvist har en stark ställning i partiet, och det ska mycket till för att hans förtroende ska rubbas, enligt Karl Magnus Johansson, professor i statskunskap..

DN - 25 jul 17 kl. 10:46

M-ledaren kräver korten på bordet av Ygeman och Hultqvist

Korten på bordet. Det kräver M-ledaren Anna Kinberg Batra inför tisdagens utfrågningar i riksdagen av S-ministrarna Peter Hultqvist och Anders Ygeman. Hon vill veta varför de under ett års tid inte förde över information om it-skandalen på Transportyrelsen till statsminister Stefan Löfven (S) eller infrastrukturminister Anna Johansson (S).

DalaDemokraten - 26 jul 17 kl. 09:14

Alliansen vill ha bort Hultqvist

Under pressträffen riktar Alliansen missförtroendeklaringar mot tre ministrar: Anna Johansson (S), Peter Hultqvist (S) och Anders Ygeman (S)..

Dalarnas tidningar - 26 jul 17 kl. 09:14

Alliansen vill ha bort Hultqvist

Under pressträffen riktar Alliansen missförtroendeklaringar mot tre ministrar: Anna Johansson (S), Peter Hultqvist (S) och Anders Ygeman (S)..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Hämta hem Dawit Isaak nu, Löfven

Stefan Löfven eller Margot Wallström måste nu kräva att Dawit Isaak får komma hem till sin familj.Det är inte mycket begärt för en man som Sverige svikit i 17 år, skriver Kurdo Baksi och Meron Estefanos..

Expressen - 20 timmar sedan

Torkan och bränderna är inte engångsföreteelser

Det har utfärdats en klass 2-varning på grund av värmen och på flera håll rasar  skogsbränder.Miljöfrågan måste bli en huvudfråga, skriver Frode Pleym, chef för Greenpeace Sverige. .

Expressen - Igår: 05:00

Jordgubbarna är fulla av kemikalier

I år tänker jag extra noga på var jordgubbarna jag köper har odlats. Många EU-länder struntar i de regler som finns när det gäller bekämpningsmedel, skriver EU-parlamentarikern Jytte Guteland (S)..

Expressen - Igår: 12:30

Ni utbildade för få poliser – år efter år

Moderaterna utelämnar att de själva alltid prioriterat skattesänkningar framför brottsbekämpning, skriver Morgan Johansson (S) och Peter Hultqvist (S) i en slutreplik..

Expressen - I förrgår: 05:00

Hedersförtrycket drabbar inte bara unga kvinnor

Hederskulturen påverkar inte bara unga flickor.Äldre kvinnorna som lever enligt hederskulturens normer är de mest osynliggjorda människorna i det svenska samhället..

Expressen - 15 jul 18 kl. 05:00

Var är omtanken om oss som flyttat till Thailand?

Tusentals pensionärer flyttar till solen på ålderns höst – men tvingas leva utan sjukförsäkring. Varför får inte vi något för de skattepengar vi betalar till Sverige? undrar debattörerna..

Expressen - 14 jul 18 kl. 05:00

Jag älskar mina barn – men jag vill inte vara mamma

Jag har nått min gräns. Jag vill inte vara mamma. Jag vill vara pappa – en superhjälte när jag byter mitt barns blöja, skriver debattören.

Expressen - 13 jul 18 kl. 12:27

Det är S som är ansvariga för blodet på våra gator

Socialdemokraterna verkar inte förstå att de inte är i opposition. De är ansvariga.Som tur är går vi nu mot ett val som ger Sverige chansen att ändra riktning, skriver Adam Marttinen (SD).

Expressen - 13 jul 18 kl. 05:00

Alla IS-återvändare ska utredas omgående

Återvändare från IS ska direkt utredas för brott av polisen. De tragiska skjutningarna i Örebro visar hur aktuellt ärendet är, skriver Roger Haddad (L). .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.