Expressen > Opinion

Tuesday, 25 September, 09:36

Expressen - 12 jul 18 kl. 14:34

Vad är det ni mumlar om, Hultqvist och Johansson?Att påstå att Moderaternas förslag leder till ökad gängkriminalitet är allvarligt. Där Hultqvist och Johansson mumlar och inte har någon finansiering står vi för klara besked, skriver Moderaterna Tomas Tobé och Hans Wallmark..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Johansson, Moderaternas, Hultqvist, Moderaterna Tomas Tobé, Hans Wallmark

Dela artikeln

495 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad är det ni mumlarom , Hultqvistoch , Johansson
Cornucopia - 24 jul 17 kl. 09:44

Blir det försvarsminister Hultqvist som Löfven offrar?

Det framkommer nu i media att även försvarsminister Hultqvist känt till Transportstyrelsens läckage av svenska särskilda underrättelseoperatörers täckmantlar sedan tidigt 2016. Det väcker frågan om utrikesminister Margot Wallströms falang inom sosseriet därmed tar tillfället i akt att få Löfven att sparka Hultqvist för hela Transportstyrelsen.
Försvarsminister Peter Hultqvist (s) är egentligen regeringens enda tillgång och bra minister, men han uppges befinna sig i en konflikt med den starkare falangen runt utrikesminister Wallström, som i mycket styr försvars- och säkerhetspolitiken.

Cornucopia - 05 dec 17 kl. 10:24

Morgan Johansson: 20 möten i säkerhetsrådet - ingen berättade ett ord om Transportstyrelsen för Löfven

De läckande hålen i Operation: Rädda Löfven läcker allt mer. Justitieminister Morgan Johansson (s) erkände nu för moderaternas Hans Wallmark att man haft 28 möten i regeringens säkerhetsråd, varav ca 20 efter att försvarsminister Peter Hultqvist (s) dåvarande inkompetensminister Anders Ygeman (s) informerats om säkerhetsläckan vid Transportstyrelsen. Ändå hävdade Ygeman att det aldrig fanns någon säkerhetsklassad lokal att informera Löfven i.

Cornucopia - 26 jul 17 kl. 12:03

Mikael Odenberg: Misstroende mot Hultqvist illa underbyggt

Före detta försvarsminister Mikael Odenberg skriver offentligt på sin Facebook-sida att alliansens misstroendeförklaring mot försvarsminister Peter Hultqvist är illa underbyggd och att alliansen uppenbarligen missat sakförhållanden.Fd försvarsminister Mikael Odenberg (fd? m) och försvarsminister Peter Hultqvist (s).

Expressen - 24 jul 17 kl. 08:18

Hultqvist har känt till läckan sen mars 2016

Inrikesminister Anders Ygeman, S, har känt till IT-läckan vid Transportstyrelsen sen januari 2016. Nu bekräftas att försvarsminister Peter Hultqvist, S, fick information om säkerhetsläckan redan i mars förra året. Men ingen av ministrarna sa något till ansvarig minister: Anna Johansson, S.

Dalarnas tidningar - 27 jul 17 kl. 14:09

Hultqvist forsätter som försvarsminister - så här reagerar dalapolitiker

Infrastrukturminister Anna Johansson (S) och inrikesminister Anders Ygeman (S) avgår från sina poster efter den misstroendeförklaring som väckts mot dem. Men försvarsminister Peter Hultqvist får fortsätta sitt arbete i vanlig ordning. DT har varit i kontakt med flera dalapolitker om hur de tänker kring statsminister Stefan Löfvens beslut om att behålla Hultqvist..

Sydsvenskan - 28 feb 11 kl. 00:05

Medan EU mumlar

Libyens diktator Muammar Kaddafi fördöms från allt fler håll. Men utrikesminister Carl Bildt håller låg profil. Kanske är det, trots allt, klokt.

SvD - 07 nov 16 kl. 23:24

"Det ska mycket till för att Hultqvist ska skadas"

Peter Hultqvist har en stark ställning i partiet, och det ska mycket till för att hans förtroende ska rubbas, enligt Karl Magnus Johansson, professor i statskunskap..

DN - 25 jul 17 kl. 10:46

M-ledaren kräver korten på bordet av Ygeman och Hultqvist

Korten på bordet. Det kräver M-ledaren Anna Kinberg Batra inför tisdagens utfrågningar i riksdagen av S-ministrarna Peter Hultqvist och Anders Ygeman. Hon vill veta varför de under ett års tid inte förde över information om it-skandalen på Transportyrelsen till statsminister Stefan Löfven (S) eller infrastrukturminister Anna Johansson (S).

DalaDemokraten - 26 jul 17 kl. 09:14

Alliansen vill ha bort Hultqvist

Under pressträffen riktar Alliansen missförtroendeklaringar mot tre ministrar: Anna Johansson (S), Peter Hultqvist (S) och Anders Ygeman (S)..

Dalarnas tidningar - 26 jul 17 kl. 09:14

Alliansen vill ha bort Hultqvist

Under pressträffen riktar Alliansen missförtroendeklaringar mot tre ministrar: Anna Johansson (S), Peter Hultqvist (S) och Anders Ygeman (S)..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Barnungar borde inte få bli ministrar

Brådmogna broilers, med bristande erfarenhet från det liv som de flesta av oss lever, ges uppdrag som vida överstiger deras kompetensnivå. Snälla, låt oss slippa ministrar som knappt är torra bakom öronen i nästa regering, skriver Malin Lernfelt..

Expressen - Igår: 07:10

Sluta klaga på korna – de är klimathjältar

Det är en utbredd, total missuppfattning att kor och nötkött i sig är dåligt för klimatet – och även att gris och kyckling skulle vara bättre, skriver docent Artur Granstedt..

Expressen - I förrgår: 05:00

Alla dessa män – hur tänker vår feministiska regering?

På mina boenden för "ensamkommande flyktingbarn" har jag med egna ögon bevittnat den kultur som uppstår när nio av tio är av manligt kön.Kvinnorna är de stora förlorarna med dagens antifeministiska migrationspolitik, skriver Jan Emanuel Johansson. .

Expressen - 22 sep 18 kl. 05:00

Du utan bil betalar elbilspremier åt rika

Klimatsyftet är naturligtvis gott – men hur väl hanterar politikerna egentligen skattebetalarnas pengar?Det är inte rimligt att ge 100 000 kronor till en höginkomsttagare som köper en elbil. Lägg pengarna på bilpooler i stället, skriver Pelle Envall, doktor i trafikplanering..

Expressen - 21 sep 18 kl. 16:22

En man som styckar kvinnor ska inte sitta i kvinnofängelse

Nu är vi här. En man som har dödat och styckat en kvinna vill byta kön och sitta på kvinnofängelse. Och nu är frågan: vems sida ska man stå på?

Expressen - 21 sep 18 kl. 05:00

Så slösade staten bort våra miljarder och miljön

För en hundradel av pengarna som regeringen lägger på elcyklar, solel och så kallad klimatångestterapi hade Sverige kunnat låta brunkolet stanna kvar i marken och gjort skillnad på riktigt, skriver Slöseriombudsmannen Johan Gustafsson..

Expressen - 20 sep 18 kl. 05:00

Den offentliga vården dör framför våra ögon

Landstingen är överfyllda med politiker, administratörer och HR-människor som tar in stora summor i skatt och levererar en usel produkt – under förnedrande former. Jag hindrades ofta från att utföra vård, skriver läkaren Nenad Zeba..

Expressen - 19 sep 18 kl. 20:09

Orten, det här är för er

De enda som inte är överraskade över min riksdagsplats är de som vet att förorten behöver en röst. Jag ska prata för "orten", inte om och till den. Diskussionen om min riksdagsplats är inte bara av ondo utan blottlägger de krafter som inte vill att jag ska lyckas, skriver riksdagsledamoten Leila Ali Elmi (MP)..

Expressen - 19 sep 18 kl. 05:00

Ytterst få journalister bor i utsatta områden

Skjutningar och bilbränder är vardagsmat i den ensidiga rapporteringen om utsatta områden. Men bara en halv procent av journalisterna bor där, samtidigt som särskilt många i yrket är bosatta på Södermalm. Nu måste branschen på allvar diskutera hur journalistkåren kan breddas, skriver Helena Stålnert och Lars Truedson..

Expressen - 18 sep 18 kl. 05:00

Ta ansvar: Vi behöver en regering med S+M

För Löfven har MP och V skapat förvirring, samtidigt behöver Kristersson sätta ned foten mot både nationalister och Annie Lööf.Det är dags att S och M kommer överens om en regeringspolitik – ni är ju redan tämligen ense, skriver S-legendaren Kjell-Olof Feldt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.