Expressen > Opinion

Wednesday, 12 December, 07:03

Expressen - 12 jul 18 kl. 14:34

Vad är det ni mumlar om, Hultqvist och Johansson?Att påstå att Moderaternas förslag leder till ökad gängkriminalitet är allvarligt. Där Hultqvist och Johansson mumlar och inte har någon finansiering står vi för klara besked, skriver Moderaterna Tomas Tobé och Hans Wallmark..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Johansson, Moderaternas, Hultqvist, Moderaterna Tomas Tobé, Hans Wallmark

Dela artikeln

495 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad är det ni mumlarom , Hultqvistoch , Johansson
Cornucopia - 24 jul 17 kl. 09:44

Blir det försvarsminister Hultqvist som Löfven offrar?

Det framkommer nu i media att även försvarsminister Hultqvist känt till Transportstyrelsens läckage av svenska särskilda underrättelseoperatörers täckmantlar sedan tidigt 2016. Det väcker frågan om utrikesminister Margot Wallströms falang inom sosseriet därmed tar tillfället i akt att få Löfven att sparka Hultqvist för hela Transportstyrelsen.
Försvarsminister Peter Hultqvist (s) är egentligen regeringens enda tillgång och bra minister, men han uppges befinna sig i en konflikt med den starkare falangen runt utrikesminister Wallström, som i mycket styr försvars- och säkerhetspolitiken.

Cornucopia - 05 dec 17 kl. 10:24

Morgan Johansson: 20 möten i säkerhetsrådet - ingen berättade ett ord om Transportstyrelsen för Löfven

De läckande hålen i Operation: Rädda Löfven läcker allt mer. Justitieminister Morgan Johansson (s) erkände nu för moderaternas Hans Wallmark att man haft 28 möten i regeringens säkerhetsråd, varav ca 20 efter att försvarsminister Peter Hultqvist (s) dåvarande inkompetensminister Anders Ygeman (s) informerats om säkerhetsläckan vid Transportstyrelsen. Ändå hävdade Ygeman att det aldrig fanns någon säkerhetsklassad lokal att informera Löfven i.

Cornucopia - 26 jul 17 kl. 12:03

Mikael Odenberg: Misstroende mot Hultqvist illa underbyggt

Före detta försvarsminister Mikael Odenberg skriver offentligt på sin Facebook-sida att alliansens misstroendeförklaring mot försvarsminister Peter Hultqvist är illa underbyggd och att alliansen uppenbarligen missat sakförhållanden.Fd försvarsminister Mikael Odenberg (fd? m) och försvarsminister Peter Hultqvist (s).

Expressen - 24 jul 17 kl. 08:18

Hultqvist har känt till läckan sen mars 2016

Inrikesminister Anders Ygeman, S, har känt till IT-läckan vid Transportstyrelsen sen januari 2016. Nu bekräftas att försvarsminister Peter Hultqvist, S, fick information om säkerhetsläckan redan i mars förra året. Men ingen av ministrarna sa något till ansvarig minister: Anna Johansson, S.

Dalarnas tidningar - 27 jul 17 kl. 14:09

Hultqvist forsätter som försvarsminister - så här reagerar dalapolitiker

Infrastrukturminister Anna Johansson (S) och inrikesminister Anders Ygeman (S) avgår från sina poster efter den misstroendeförklaring som väckts mot dem. Men försvarsminister Peter Hultqvist får fortsätta sitt arbete i vanlig ordning. DT har varit i kontakt med flera dalapolitker om hur de tänker kring statsminister Stefan Löfvens beslut om att behålla Hultqvist..

Sydsvenskan - 28 feb 11 kl. 00:05

Medan EU mumlar

Libyens diktator Muammar Kaddafi fördöms från allt fler håll. Men utrikesminister Carl Bildt håller låg profil. Kanske är det, trots allt, klokt.

SvD - 07 nov 16 kl. 23:24

"Det ska mycket till för att Hultqvist ska skadas"

Peter Hultqvist har en stark ställning i partiet, och det ska mycket till för att hans förtroende ska rubbas, enligt Karl Magnus Johansson, professor i statskunskap..

DN - 25 jul 17 kl. 10:46

M-ledaren kräver korten på bordet av Ygeman och Hultqvist

Korten på bordet. Det kräver M-ledaren Anna Kinberg Batra inför tisdagens utfrågningar i riksdagen av S-ministrarna Peter Hultqvist och Anders Ygeman. Hon vill veta varför de under ett års tid inte förde över information om it-skandalen på Transportyrelsen till statsminister Stefan Löfven (S) eller infrastrukturminister Anna Johansson (S).

DalaDemokraten - 26 jul 17 kl. 09:14

Alliansen vill ha bort Hultqvist

Under pressträffen riktar Alliansen missförtroendeklaringar mot tre ministrar: Anna Johansson (S), Peter Hultqvist (S) och Anders Ygeman (S)..

Dalarnas tidningar - 26 jul 17 kl. 09:14

Alliansen vill ha bort Hultqvist

Under pressträffen riktar Alliansen missförtroendeklaringar mot tre ministrar: Anna Johansson (S), Peter Hultqvist (S) och Anders Ygeman (S)..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Ta bort arvsrätten för barn som plågar sina föräldrar

Med dagens lagstiftning kan ett brottsoffer tvingas låta stora delar av sin kvarlåtenskap tillfalla sin värsta plågoande.Detta duger inte. Föräldrars ansvar och förpliktelser måste någonstans ha sin gräns, skriver Johan Pehrson och Lina Nordquist..

Expressen - 13 timmar sedan

Ulvskog döljer sanningen i en kaskad av tillmälen

Marita Ulvskog döljer det faktum att initiativet till en social pelare leder till EU-lagstiftning i sociala frågor och om svensk arbetsmarknad. Det är frågor som bäst löses nationellt och inte kräver gemensamma beslut, skriver Gunnar Hökmark (M)..

Expressen - Igår: 06:16

Socialtjänsten bygger sin verksamhet på hot

Det är något som inte stämmer i rättsstaten Sverige. Tvångsomhändertaganden av barn maskeras som frivilliga placeringar. Eftersom de formellt sett är frivilliga behöver de inte granskas eller godkännas av någon domstol, skriver författaren Tove Karlsson..

Expressen - I förrgår: 06:16

Varför behandlar ni inte SD intellektuellt sakligt?

Det är så slött att peka ut Sverigedemokraterna som en fara för demokratin, som fascister, som moraliskt undermåliga.Moderaterna måste förklara sin hållning till SD på ett moget och begripligt sätt, skriver Helena Rivière, tidigare riksdagsledamot (M)..

Expressen - I förrgår: 07:10

Varför ska hyresgäster bo utan ekonomisk risk?

Sossetyngda Hyresgästföreningen bryr sig bara om sig själva och medlemmarna, som de mjölkar på över 200 miljoner kronor om året. Pengar som bland annat används för att driva kampanj mot påstådda marknadshyror åt S, skriver Rebecca Weidmo Uvell..

Expressen - 08 dec 18 kl. 07:10

Nya utvecklingssamtalen tar priset i ren skär dumhet

Jag håller med om att barn kan växa av eget ansvar men nu är gränsen passerad.De elevledda utvecklingssamtalen är en idiotisk metod. Det finns inget att vinna på detta, inte för någon, skriver mamman Maria Celin..

Expressen - 06 dec 18 kl. 17:57

Sverige måste sluta beväpna Saudiarabien

Våra grannländer har meddelat att de slutar – ändå fortsätter Sverige sin vapenexport till diktaturen Saudiarabien.Detta är en skandal och måste omedelbart upphöra, skriver Gudrun Schyman och Gita Nabavi från Feministiskt initiativ – som på sikt vill stoppa all vapenexport..

Expressen - 06 dec 18 kl. 06:16

Staten kan inte garantera kvinnors säkerhet längre

Åtgärder för att stoppa de skenande sexualbrotten skulle stå högt upp på en moderatledd regerings dagordning.Här är våra förslag för att stärka kvinnors trygghet, skriver partiets rättspolitiska talesperson Tomas Tobé..

Expressen - 05 dec 18 kl. 11:06

Nej, Sverige säljer inte ut sitt självbestämmande

Det går inte så bra för högern nu. Paniken lyser igenom Gunnar Hökmarks dimridåer och osanningar om EU:s sociala pelare, skriver Marita Ulvskog (S)..

Expressen - 05 dec 18 kl. 06:16

Min systerson tog sitt liv efter vaccinsprutan

Staten, F-kassan och läkemedelsbolaget GSK sviker de som drabbades av narkolepsi efter svininfluensavaccinet.Nu har det värsta hänt, skriver Madeleine Körössy, vars systerson till slut inte orkade längre..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.