SVT > Kultur

Wednesday, 12 December, 17:41

SVT - 12 jul 18 kl. 14:38

Robocop är tillbaka: Nu kommer uppföljaren som Paul Verhoeven aldrig gjordeRobocop återvänder till vita duken i sällskap med filmskaparna från originalet från 1987. Men utan Joel Kinnaman denna gång. Istället är filmen en direkt uppföljare på den allra första Robocop-filmen.
Redan i januari i år viskades det om att det skulle produceras ännu en ny Robocop-film och nu är uppgifterna bekräftade. Filmbolaget MGM ska enligt Deadline arbeta på en ny tolkning av sci-fi-klassikern från 1987.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Paul Verhoeven, Joel Kinnaman, Robocop, MGM, Deadline, Neumeier, Michael Miner, Rhodes, Terminator, Robocop Returns, Niell Blomkamp, District

Dela artikeln

77 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Robocopär tillbaka Nu kommer , uppföljarensom , Paul, Verhoeven, aldrig gjorde
NT - 21 jun 12 kl. 11:58

Applegate i "Anchorman"-uppföljaren

Christina Applegate ska återigen spela Veronica Corningstone i uppföljaren till "Anchorman". Det bekräftade producenten Judd Apatow till E Online nyligen. Även Will Ferrell, Steve Carrell och Paul Rudd ska göra om sina roller i filmen som ska börja spelas in i februari 2013..

Posh24 - 29 jan 15 kl. 08:36

Liam Hemsworth i uppföljaren till Independence Day!

Liam Hemsworth, 25, har blivit erbjuden huvudrollen i den efterlängtade uppföljaren till Independence Day, enligt TheWrap.

Originalet spelades in 1996 och blev en stor succé med Will Smith, Jeff Goldblum och Bill Pullman i huvudrollerna. Smith kommer inte att synas i uppföljaren men det ryktas att både Goldblum och Pullman kommer att dyka upp på något sätt.

Västerbottens Folkblad - 05 aug 15 kl. 10:37

Kay Pollak ger uppföljaren åt folket

Kay Pollak får fortfarande mejl och reaktioner från folk som älskade ”Så som i himmelen”. Efter elva år kommer uppföljaren ”Så ock på jorden”. Starka känslor, gripande musik och karismatiska skådespelare knockade publiken när ”Så som i himmelen” hade premiär 2004.

Västerbottens Folkblad - 21 jun 12 kl. 11:53

Applegate i ?Anchorman?-uppföljaren

Christina Applegate ska återigen spela Veronica Corningstone i uppföljaren till ?Anchorman?. Det bekräftade producenten Judd Apatow till E Online nyligen.

Posh24 - 15 aug 12 kl. 17:02

Kristen Stewart sparkas från 'SWATHM' uppföljaren!

Vad sa du nu! Alla Kristen Stewarts fans (om hon har några kvar) kommer bli väldigt besvikna av att höra det senaste- Kristen sparkas från uppföljaren till "Snow White and the Huntsman". Efter att hon blandat jobb och nöje lite för friskt med regissören Rupert Sanders har filmbolaget Universal bestämt sig för att dissa Kristen helt.

Expressen - 17 sep 14 kl. 15:39

Större än Zlatan - nu släpps uppföljaren

Över en miljon har sett Vinnie. ATG:s reklamfilm om den lilla hästen Vinnie är en succé på Youtube. Nu kommer uppföljaren..

DN - 21 nov 14 kl. 13:17

Uppföljaren till ”Candy Crush” ska rädda bolagets börskurs


Med lila drinkar och en gigantiskt flytande godisnalle startar spelutvecklaren King sin påkostade hårdlansering av uppföljaren till världssuccén ”Candy Crush Saga”..

Resume - 10 feb 15 kl. 09:04

Här är uppföljaren till TCO:s succékampanj

Like a Swede blev en Youtube-succé och uppmärksammades internationellt – nu släpper TCO uppföljaren Business Like a Swede. I filmen möter  vi en framgångsrik vd och hennes anställda som i en rap-duett gör upp om villkoren på arbetsplatsen enligt den svenska partsmodellen..

Sydsvenskan - 05 aug 15 kl. 10:37

Kay Pollak ger uppföljaren åt folket

Kay Pollak får fortfarande mejl och reaktioner från folk som älskade "Så som i himmelen". Efter elva år kommer uppföljaren "Så ock på jorden".
— Den är en gåva till alla som har längtat, säger regissören..

Helsingborgs Dagblad - 05 aug 15 kl. 10:37

Kay Pollak ger uppföljaren åt folket

Kay Pollak får fortfarande mejl och reaktioner från folk som älskade "Så som i himmelen". Efter elva år kommer uppföljaren "Så ock på jorden".
— Den är en gåva till alla som har längtat, säger regissören..

GöteborgsPosten - 05 aug 15 kl. 10:38

Kay Pollak ger uppföljaren åt folket

Kay Pollak får fortfarande mejl och reaktioner från folk som älskade Så som i himmelen. Efter elva år kommer uppföljaren Så ock på jorden. -Den är en gåva till alla som har längtat, säger regissören..

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Nya Budgeten: Fri entré på statliga museer tas bort

Riksdagen har röstat ja till Moderaterna och Kristdemokraternas budget. Det betyder att 80 miljoner ska sparas in genom att ta bort fri entré på de statliga museerna. – Det är olyckligt med en fråga som skiftar såhär vart fjärde år, säger Mats Persson, generalsekreterare för Sveriges museer..

SVT - 1 timme sedan

Lena Söderholm inspireras av Danius: ”Hon är modig”

Lena Söderblom väljer att klä sig i knallrosa och brandorange, och Sven Melanders senaste projekt involverar satiriska revyvisor om bland annat Horace Engdahl. Svenska Akademien inspirerar – kanske mer än någonsin förr..

SVT - 1 timme sedan

Museer fortsätter låna ut konst – trots att verk för en halv miljon försvunnit

Konstverk värda över halv miljon kronor har försvunnit från Regeringskansliet. Verken var utlånade av Statens konstråd, Nationalmuseum och Moderna museet. De beklagar händelsen – men kommer ändå fortsätta med utlåning..

SVT - 1 timme sedan

Några av världens största dj:s ska förebygga självmord till minne av Avicii

En gigantisk hyllningsflagga till Aviciis minne togs fram till den elektroniska musikfestivalen Tomorrowland och signerades av några av världens största dj-stjärnor. Nu auktioneras den ut till förmån för hjälporganisationen Suicide zero..

SVT - 5 timmar sedan

Pewdiepie i nytt nazistblåsväder

Svenske Felix Kjellberg, mer känd som Pewdiepie, anklagas för att ha tipsat sina miljontals tittare om en högerextrem kanal på Youtube, skriver Huffington Post..

SVT - 6 timmar sedan

Ny kulturbudget: nedskärningar på drygt 200 miljoner

I dag röstar riksdagen om nästa års budget. Med stor sannolikhet kommer det att bli M och KD:s gemensamma budgetreservation som vinner i riksdagen. Det betyder nedskärningar på drygt 200 miljoner kronor på kulturområdet – bland annat genom slopade fria entréer på statliga museer och mindre pengar till kulturskolan..

SVT - 8 timmar sedan

Ärkebiskopen bojkottar Svenska Akademiens högtidssammankomst

Sveriges ärkebiskop Antje Jackelén har meddelat att hon inte kommer delta i Svenska Akademiens traditionsenliga högtidssammankomst den 20 december. ”Efter allt som varit och utifrån hur Akademien och några ledamöter har profilerat sig kan jag inte uttrycka min solidaritet genom att delta som tidigare år”, skriver Jackelén till Kulturnyheterna..

SVT - 12 timmar sedan

Serier och filmer du inte får missa i kylan

Tv serier och filmer som du kan se när du vill undvika kylan ute. Skarsgård, filmen ”Roma” och en fransk hyllad serie, Linus Fremin, tv-kritiker ger sina bästa tips.

SVT - 22 timmar sedan

Marina Abramovic om klimathotet: Politikerna kommer inte rädda er

Marina Abramovic är en av vår tids största konstnärer, och fansen flockas inför hennes omtalade performance-konst. Nu är hon i Sverige för att delta vid Nobelceremonierna och berätta om hur hon tagit sig an kampen mot klimatförändringarna i sitt arbete. Hennes nya konstprojekt handlar om vatten, och genom det ett hot mot oss alla..

SVT - 22 timmar sedan

Teorin: Sara Danius klänning inspirerad av tjurfäktning

Sara Danius har själv sagt att hon inte hade någon ”baktanke” med sin omtalade Nobelklänning, men det har inte hindrat folk från att spekulera i att det kan vara ett tjurfäktarskynke som inspirerat plagget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.