GT > Nyheter

Friday, 14 December, 20:52

GT - 12 jul 18 kl. 14:37

Man och flicka till sjukhus efter kraschEn bil voltade i Trollhättans kommun under torsdagseftermiddagen.Bilen ska ha hamnat på taket och en man och en flicka har förts till sjukhus med ambulans.– Det är en bil som snott runt, och hamnat på taket, säger Benny Gustavsson, räddningschef i beredskap på Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Trollhättans, Benny Gustavsson, Norra Älvsborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man och flickatill , sjukhusefter , krasch
NT - 04 jul 13 kl. 05:14

Flicka i krasch på E 4 vid polisjakt

En 16-årig flicka sladdade av E 4 utanför Sundsvall med en stulen bil natten till torsdagen. Fordonet hamnade på ett järnvägsspår sedan hon jagats av en polispatrull som sett hennes vingliga färd med bilen. Flickan fördes till sjukhus och är misstänkt för flera brott, enligt länsvakthavande polisbefälet i Västernorrland..

Helsingborgs Dagblad - 04 jul 13 kl. 05:16

Flicka i krasch på E 4 vid polisjakt

En 16-årig flicka sladdade av E 4 utanför Sundsvall med en stulen bil natten till torsdagen. Fordonet hamnade på ett järnvägsspår sedan hon jagats av en polispatrull som sett hennes vingliga färd med bilen. Flickan fördes till sjukhus och är misstänkt för flera brott, enligt länsvakthavande polisbefälet i Västernorrland..

SvD - 04 jul 13 kl. 05:14

Flicka i krasch vid polisjakt

En 16-årig flicka med stulen bil på E 4 i natt..

Aftonbladet - 04 jul 13 kl. 05:25

16-årig flicka i krasch efter polisjakt

Expressen - 22 jan 12 kl. 02:16

17-årig flicka till sjukhus i krasch

En 17-årig flicka fördes till sjukhus efter att en skåpbil körde av vägen på lördagsnatten. Tio ungdomar var inblandade i olyckan..

GöteborgsPosten - 19 maj 17 kl. 19:10

Flicka medvetslös efter krasch med fyrhjuling

En flicka i 15-årsåldern har körts till sjukhus med allvarliga skador efter olycka med en fyrhjuling i Skövde. Enligt polisen ska flickan ha kört in i en lyktstolpe. – Enligt SOS var hon medvetslös efter olyckan, säger polisens presstalesman Peter Adlersson..

Kristianstadsbladet - 09 aug 14 kl. 14:14

Man död i våldsam krasch


En man i 20-årsåldern omkom i en singelolycka på E4 norr om Sundsvall i morse. En 35-årig man och en 17-årig flicka befann sig också i bilen och vårdas på sjukhus. - Bilen har gått av E4 och kört minst 50 meter i diket och sedan hoppat på en jordvall och därefter landat på en container på industriområdet som ligger bredvid, säger Thomas Åslin, inre befäl på räddningstjänsten i Medelpad.

BT - 09 aug 14 kl. 14:14

Man död i våldsam krasch

En man i 20-årsåldern omkom i en singelolycka på E4 norr om Sundsvall i morse. En 35-årig man och en 17-årig flicka befann sig också i bilen och vårdas på sjukhus. - Bilen har gått av E4 och kört minst 50 meter i diket och sedan hoppat på en jordvall och därefter landat på en container på industriområdet som ligger bredvid, säger Thomas Åslin, inre befäl på räddningstjänsten i Medelpad.

Nyheter Väst - 13 mar 14 kl. 13:10

Deprimerad flicka 13 år försvunnen från Sundsvalls sjukhus.

Polisen har gått ut med en efterlysning av en flicka i 13 års åldern som är försvunnen från Sundsvalls sjukhus sedan 12 tiden. Deprimerad 13-årig flicka försvunnen från Sundsvalls sjukhus. En 13-årig flicka har anmälts som försvunnen från Sundsvalls sjukhus.

ÖstersundsPosten - 09 aug 14 kl. 14:14

Man död i våldsam krasch

En man i 20-årsåldern omkom i en singelolycka på E4 norr om Sundsvall i morse. En 35-årig man och en 17-årig flicka befann sig också i bilen och vårdas på sjukhus..

Fler nyheter från GT

GT - 45 minuter sedan

Sista timmarna – innan pappan dödade familjen

På lördagskvällen fick kvinnan ett sms från sina föräldrar där de frågade hur hon mådde.”Allt är bra”, svarade hon.Några timmar senare dödades hon och barnen av deras make och pappa.

GT - 2 timmar sedan

Rolandh begravdes i samma kökssoffa som han föddes i

Rolandh Nilssons sista önskan var att få bli begravd i samma kökssoffa som han föddes i 85 år tidigare.På sociala medier har en bild från ceremonin rönt massvis med positiva reaktioner.– Kökssoffan stor där under Kristi kors och där låg min far, som om han hade legat i en vanlig kista.

GT - 3 timmar sedan

IFK Göteborgs besked: Flyttar upp FEM spelare

IFK Göteborg flyttar upp hela fem spelar i A-laget. Två får A-lagskontrakt, tre får lärlingsavtal. – Vi har en kull underifrån som gjort väldigt bra ifrån si, säger sportchefen Jonas Olsson.

GT - 8 timmar sedan

Bjuder alla på gratis entré hela säsongen

Göteborg kom tvåa i damallsvenskan och trea i publikligan..

GT - 9 timmar sedan

Bil har voltat på E6 – ligger i diket

En personbil har kört av vägen och voltat på E6 i höjd med Frillesås, mellan Kungsbacka och Varberg.Olyckan har inträffat i södergående riktning..

GT - 10 timmar sedan

”Det var det svåraste beslutet i hela mitt liv”

Johan Larsson, 28, har gjort sitt i Bröndby.Efter fyra år i danska klubben har den förre Elfsborgsbacken meddelat klubbledningen att han lämnar.– Det var det svåraste beslutet i mitt liv att tacka nej till en förlängning, säger Johan Larsson till klubbens hemsida..

GT - 12 timmar sedan

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Förutom stenhård hårdrock från Graveyard på Pustervik och Nationalteaterns Rockorkester på Konserthuset är det julbonanza på Göteborgs konsertscener så här veckan innan jul. .

GT - 13 timmar sedan

Skänk en tanke till de ensamma på julafton

Jag har turen att få fira jul med min familj.Men vissa blir tyvärr sittande i sin ensamhet.Vet du med dig att någon bekant inte har nånstans att vara är det minsta du kan göra att skicka ett sms.

GT - 15 timmar sedan

Stärk besöksnäringen på Västkusten

Besöksnäringen är en av Västkustens viktigaste näringar. Prognoserna pekar på fortsatt global tillväxt, vilket innebär att turismen växer än mer. Nu måste vi politiker se till att underlätta för entreprenörerna här i Västsverige, skriver Mats Wiking (S) och Lars Mejern Larsson (S)..

GT - 19 timmar sedan

Tre bröder döms till fängelse för narkotikabrott

Tre bröder döms till flera års fängelsestraff för narkotikabrott i Göteborg, rapporterar Göteborgs-Posten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.