GT > Nyheter

Wednesday, 26 September, 16:59

GT - 12 jul 18 kl. 14:37

Man och flicka till sjukhus efter kraschEn bil voltade i Trollhättans kommun under torsdagseftermiddagen.Bilen ska ha hamnat på taket och en man och en flicka har förts till sjukhus med ambulans.– Det är en bil som snott runt, och hamnat på taket, säger Benny Gustavsson, räddningschef i beredskap på Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Trollhättans, Benny Gustavsson, Norra Älvsborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man och flickatill , sjukhusefter , krasch
NT - 04 jul 13 kl. 05:14

Flicka i krasch på E 4 vid polisjakt

En 16-årig flicka sladdade av E 4 utanför Sundsvall med en stulen bil natten till torsdagen. Fordonet hamnade på ett järnvägsspår sedan hon jagats av en polispatrull som sett hennes vingliga färd med bilen. Flickan fördes till sjukhus och är misstänkt för flera brott, enligt länsvakthavande polisbefälet i Västernorrland..

Helsingborgs Dagblad - 04 jul 13 kl. 05:16

Flicka i krasch på E 4 vid polisjakt

En 16-årig flicka sladdade av E 4 utanför Sundsvall med en stulen bil natten till torsdagen. Fordonet hamnade på ett järnvägsspår sedan hon jagats av en polispatrull som sett hennes vingliga färd med bilen. Flickan fördes till sjukhus och är misstänkt för flera brott, enligt länsvakthavande polisbefälet i Västernorrland..

SvD - 04 jul 13 kl. 05:14

Flicka i krasch vid polisjakt

En 16-årig flicka med stulen bil på E 4 i natt..

Aftonbladet - 04 jul 13 kl. 05:25

16-årig flicka i krasch efter polisjakt

Expressen - 22 jan 12 kl. 02:16

17-årig flicka till sjukhus i krasch

En 17-årig flicka fördes till sjukhus efter att en skåpbil körde av vägen på lördagsnatten. Tio ungdomar var inblandade i olyckan..

Expressen - 45 minuter sedan

Flicka i olycka med personbil

Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats om en trafikolycka i Växjö.Enligt larmet är en flicka skadad..

GöteborgsPosten - 19 maj 17 kl. 19:10

Flicka medvetslös efter krasch med fyrhjuling

En flicka i 15-årsåldern har körts till sjukhus med allvarliga skador efter olycka med en fyrhjuling i Skövde. Enligt polisen ska flickan ha kört in i en lyktstolpe. – Enligt SOS var hon medvetslös efter olyckan, säger polisens presstalesman Peter Adlersson..

Kristianstadsbladet - 09 aug 14 kl. 14:14

Man död i våldsam krasch


En man i 20-årsåldern omkom i en singelolycka på E4 norr om Sundsvall i morse. En 35-årig man och en 17-årig flicka befann sig också i bilen och vårdas på sjukhus. - Bilen har gått av E4 och kört minst 50 meter i diket och sedan hoppat på en jordvall och därefter landat på en container på industriområdet som ligger bredvid, säger Thomas Åslin, inre befäl på räddningstjänsten i Medelpad.

BT - 09 aug 14 kl. 14:14

Man död i våldsam krasch

En man i 20-årsåldern omkom i en singelolycka på E4 norr om Sundsvall i morse. En 35-årig man och en 17-årig flicka befann sig också i bilen och vårdas på sjukhus. - Bilen har gått av E4 och kört minst 50 meter i diket och sedan hoppat på en jordvall och därefter landat på en container på industriområdet som ligger bredvid, säger Thomas Åslin, inre befäl på räddningstjänsten i Medelpad.

Nyheter Väst - 13 mar 14 kl. 13:10

Deprimerad flicka 13 år försvunnen från Sundsvalls sjukhus.

Polisen har gått ut med en efterlysning av en flicka i 13 års åldern som är försvunnen från Sundsvalls sjukhus sedan 12 tiden. Deprimerad 13-årig flicka försvunnen från Sundsvalls sjukhus. En 13-årig flicka har anmälts som försvunnen från Sundsvalls sjukhus.

Fler nyheter från GT

GT - 15 minuter sedan

Prinsen invigde toppmodernt stall

Prins Carl Philip har själv vunnit pris för sin djuruppfödning.På onsdagen invigde han ett nytt forskningsstall som ska hjälpa köttbönder att öka sin lönsamhet och minska sin miljöpåverkan.– Svensk köttproduktion kännetecknas redan i dag av god omsorg om djuren.

GT - 3 timmar sedan

Slagsmål utanför köpcenter: ”Grov misshandel”

Två personer har slagits utanför ett köpcenter i Kungsbacka kommun.– Det rubriceras som grov misshandel, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson.Skadeläget är oklart..

GT - 3 timmar sedan

”Vi var backpartners – han var riktigt offensiv”

GÖTEBORG. Frölundas nye back Jacob Moverare, 20, har landat i Göteborg.Nu återförenas han med sin tidigare klasskompis Tim Söderlund, 20, från tiden i Skellefteå.

GT - 3 timmar sedan

JUST NU: Större elavbrott i centrala Göteborg

Ett större elavbrott har inträffat i centrala Göteborg strax efter klockan 13 på onsdagen. Enligt Göteborg Energi är det stora delar av Göteborgs större delar som påverkas..

GT - 4 timmar sedan

Misstänkte 16-åringen släppt ur häktet

Åklagaren har hävt häktningen av den 16-åring som suttit häktad på sannolika skäl misstänkt för mordet på EU-migranten Gica i Huskvarna..

GT - 9 timmar sedan

Förskolans lösning på platsbristen: En buss

Efter bostadstillväxt och brist på förskoleplatser uppkom idén om en förskolebuss. Barnen på Fullriggarens förskola i Karlstad tillbringar nu dagarna i ute naturen och färdas via sin fullt utvecklade förskolebuss som har allt från sovplatser till lekytor, som SVT Värmland var först med att skriva om.– Barnen älskar det, säger Anna Borgert, 37, förskolechef..

GT - 18 timmar sedan

”Vi visar att vi är storebror till slut”

Lättnad i Pixbo efter segern i prestigederbyt. – Gott att vi visar att vi är storebror till slut, säger forwarden Martin Östholm. .

GT - 18 timmar sedan

Lindåsstjärnan: ”Det får stå för honom då”

Nykomlingen Lindås pressade Pixbo i derbyt. Och efteråt pikade de forna lagkamraterna Martin Östholm och Patrik Malmström varandra.  – Det kändes som att jag sprang ifrån honom ganska lätt i dag, säger Östholm.

GT - 21 timmar sedan

Vem som helst ska inte få bo hos dig

Sedan fyra år tillbaka har jag varit utsatt för en stalker som skickat meddelanden och varor hem till mig. Nu har det gått så långt att personen folkbokfört sig hos mig. Det finns mycket som behöver göras för att identitetsbedrägerier ska kunna motverkas snabbare och bättre, skriver riksdagsledamoten Johan Büser (S)..

GT - 21 timmar sedan

Kaffebuss ska göra Nordstan mer säkert

En ”skyddsbuss” som serverar kaffe och pratar med alla som vill det ska göra området kring Nordstan tryggare.Nordstan har länge varit en problematisk samlingspunkt för unga.–  Vi vill skapa trygghet för alla på stan, främst ungdomar men inte enbart, säger Emma Forseth, verksamhetsutvecklare på Skyddsvärnet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.