DN > Nyheter

Thursday, 19 July, 00:22

DN - 12 jul 18 kl. 14:36

Väntat innehåll i Mays BrexitplanMycket av innehållet i den Brexitplan som den brittiska regeringen presenterade på torsdagen var väntat. Bland annat vill Storbritannien sätta stopp för den fria rörligheten, skapa en slags tulluppgörelse med EU samt behålla deltagande i vissa EU-institutioner..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Mays Brexitplan, Brexitplan, Storbritannien, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väntat, innehålli , Mays, Brexitplan
GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 14:33

Väntat innehåll i Mays brexitplan

Mycket av innehållet i den brexitplan som den brittiska regeringen presenterade på torsdagen var väntat. Bland annat vill Storbritannien sätta stopp för den fria rörligheten, skapa en slags tulluppgörelse med EU samt behålla deltagande i vissa EU-institutioner..

UNT - 12 jul 18 kl. 14:33

Väntat innehåll i Mays brexitplan

Mycket av innehållet i den brexitplan som den brittiska regeringen presenterade på torsdagen var väntat..

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 16:45

Väntat innehåll i Mays brexitplan

Stopp för den fria rörligheten och kravet att följa EU-domstolens beslut. Men även en betydande tulluppgörelse och fortsatt deltagande i vissa av unionens institutioner. Inga större nyheter tillkom när regeringen i London till slut lade fram sin omtalade brexitplan..

DN - 04 maj 18 kl. 15:43

Bättre än väntat för May i engelskt lokalval

Storbritanniens premiärminister Theresa Mays konservativa parti verkar ha klarat sig bättre än väntat i torsdagens lokalval i England..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 15:39

Bättre än väntat för May i engelskt lokalval

Storbritanniens premiärminister Theresa Mays konservativa parti verkar ha klarat sig bättre än väntat i torsdagens lokalval i England..

UNT - 04 maj 18 kl. 13:39

Bättre än väntat för May i engelskt lokalval

Storbritanniens premiärminister Theresa Mays konservativa parti verkar ha klarat sig bättre än väntat i torsdagens lokalval i England..

Sydsvenskan - 07 jun 17 kl. 17:31

Lär av Theresa Mays läge. Vad britterna än väljer.

Få hade väntat sig en stark valspurt av Corbyn..

Helsingborgs Dagblad - 07 jun 17 kl. 17:31

Lär av Theresa Mays läge. Vad britterna än väljer.

Få hade väntat sig en stark valspurt av Corbyn..

Sydsvenskan - 25 jul 14 kl. 05:30

Märkligt engagerande om en ensam pedant May

Uberto Pasolini var producenten bakom den framgångsrika brittiska feel-good filmen ”The Full Monty” (1997), där ett gäng arbetslösa män satte upp en stripshow för att klara livhanken.I ”Still Life”, manus och regi, rör Pasolini sig på betydligt seriösare marker och lyckas med små, mycket precisa visuellt berättarmässiga, medel skapa en av de där filmerna som på ett märkligt sätt äter sig in i åskådaren. Jag tror inte att någon på allvar kan undgå att engageras av den ensamme, pedantiske kommunalanställde Mr May (Eddie Marsan), vars arbete består i att försöka hitta familjemedlemmar eller vänner till människor som har dött i ensamhet, till exempel legat länge i lägenheten tills det att grannar noterat dödslukten.

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 20:29

Oväntad framgång för May i engelskt lokalval

Storbritanniens premiärminister Theresa Mays konservativa Tories har klarat sig bättre än väntat i lokalvalen i England. Partiet har lyckats behålla nyckeldistrikt i London och i brexitvänliga områden..

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Tyska storstjärnan drabbad av lungemboli

Lyon och tyska landslagets stjärnspelare Dzsenifer Marozsan har drabbats av en lungsjukdom..

DN - 1 timme sedan

Minnesord: Gerhard Björklund

Körsnär Gerhard Björklund,  Stockholm, har avlidit i en ålder av 92 år. Hans närmaste är hustrun Gun och brodern Peter samt dottern Louise Byström med tre barnbarn   i ett tidigare äktenskap..

DN - 1 timme sedan

Många fynd i undersökning av misstänkt styckmördare

Polisen i Toronto hittar nya kroppsdelar nästan varje dag under genomsökningen av en fastighet som har kopplats till en misstänkt styckmördare. Den 66-årige mannen misstänks för åtta mord, skriver CNN. .

DN - 1 timme sedan

Tveksam straff tog Rosenborg vidare

Norska mästarna Rosenborg var minst sagt illa ute i den första kvalomgången av Champions League mot isländska Valur. Med bara fem minuter kvar av returmötet på Lerkendal i Trondheim så ledde Rosenborg med 2–1, ett resultat som skulle ta Valur vidare på bortamålsregeln efter islänningarnas 1–0-seger i det första mötet..

DN - 1 timme sedan

Boende i Kårböle packar sina bilar när branden kommer

KÅRBÖLE. Lågorna är på väg mot Kårböle – och när klockan slår åtta på torsdag måste alla invånare ha lämnat den lilla byn. Bakluckan på Elin Bekkos bil står helt uppställd.

DN - 1 timme sedan

Minnesord: Kjell Engelbrecht

Kjell Engelbrecht, tidigare Göransson, Lidingö, har avlidit i en ålder av 84 år. Hans närmaste är hustrun Malou, barnen Martin och Madeleine med familjer och många vänner..

DN - 1 timme sedan

USA-senatorer lugnade Sverige före Trumps Europa-resa

Ledande politiker från USA:s kongress besökte Stockholm innan presidenten Donald Trump kom till Europa. Budskapet var att banden till Sverige är mycket viktiga – och att vad president Trump säger ska tas med en nypa salt. – Det gäller att inte se på tweets, utan på resultatet: att USA nu förstärker sin närvaro i vårt område, berättar Kerstin Lundgren (C), som deltog i mötet..

DN - 1 timme sedan

Martin Gellin: Republikanerna klarar sig inte utan Trump

Det var gott om republikaner som kritiserade Donald Trump efter presskonferensen med Vladimir Putin i måndags. Men ingen var redo att vidta konkreta åtgärder för att stoppa honom. Partiet lär inte förändras inifrån så länge Donald Trump är den mest populära republikanen i USA..

DN - 1 timme sedan

Alliansen kräver extrainsatt försvarsutskott

Allianspartierna är besvikna på regeringens hantering av de rådande skogsbränderna, och vill nu kalla till extrainsatt försvarsutskott. Kristdemokraterna vill även ha en aktuell debatt i riksdagen..

DN - 2 timmar sedan

Hård kritik mot Orbáns besök i Israel

Ungerns premiärminister Viktor Orbán landade på onsdagen i Israel för överläggningar med sin kollega och näre allierade Benjamin Netanyahu. Besöket har väckt skarp kritik från judar och israeler som inte anser Orbáns regim rumsren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.