VA > Ekonomi

Sunday, 23 September, 02:22

VA - 12 jul 18 kl. 14:10

”Vi står inför en revolution – gigekonomin är här för att stanna”Gigekonomin är här för att stanna – och den kommer att växa i betydelse. Nu behövs en nyanserad diskussion om hur fördelarna med gigekonomin kan maximeras samtidigt som riskerna hanteras, skriver Andreas Hatzigeorgiou i en gästkrönika. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Andreas Hatzigeorgiou

Dela artikeln

170 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi stårinför en , revolution, gigekonominär här , för att stanna
Nyheter 24 - 23 maj 11 kl. 08:36

Nobody expects the Spanish Revolution


Centrala Madrid är ockuperat på valdagen. Nyheter24 ger en djupdykning i den spanska våren där ungdomarna fått nog. MADRID.

DN - 20 maj 16 kl. 14:25

Slutet på Zlatans franska revolution


PARIS. Han är bossen, idolen som ingen rår på. Han är revolutionären som lyft Paris Saint-Germain till nya höjder och slagit alla rekord.

Sydsvenskan - 27 jun 15 kl. 07:00

"Vi är ledarna som vi har väntat på"

För 100 år sedan, den 27 juni 1915, föddes Grace Lee Boggs i lägenheten ovanför sin fars kinarestaurang i den lilla staden Providence. 25 år senare irrade hon, en nyligen disputerad filosof, längs Chicagos gator på jakt efter något meningsfullt att engagera sig i. Hon fann en grupp afroamerikaner som organiserade sig och krävde att deras råttmyllrande bostäder skulle rustas upp.

Skånskan - 01 okt 16 kl. 14:00

Har funnit en fristad på svenska scener

FLYKT. Yazan Alqaq gick teaterskola i Moskva och hoppades vara med om en fredlig revolution i Syrien. I stället såg han sig tvingad att fly landet och nu spelar han teater i Malmö.

Sydsvenskan - 11 feb 11 kl. 05:03

Militären lovar häva undantastillstånd

Foto: Emilio Morenatti/AP
Villkoret: att demonstranterna lämnar Kairos gator.
Men löftet villkoras med att demonstranterna ska lämna gatorna och återgå till ett "normalt liv". I kommuniké 2 säger armén också att den garanterar ett fritt och rättvist presidentval och konstitutionella reformer.

Sydsvenskan - 13 feb 11 kl. 00:05

"Välj Mona Sahlin"

I jakten på en ny socialdemokratisk partiledare finns ett namn som sällan nämns: Mona Sahlin. Men i debatten kring upproret mot regimen i Egypten har Sahlin visat att hennes röst och engagemang mot förtryck behövs, och att hon är den som bäst förvaltar det politiska arvet från Olof Palme. Det skriver Per Gahrton, före detta språkrör i Miljöpartiet, idag ordförande i den gröna tankesmedjan Cogito.

Sydsvenskan - 25 feb 11 kl. 06:30

Rörelse ska ge rörlighet

I morgon kommer 90-talsgruppen Blackstreet till Slagthuset. Förband är musikkollektivet Harekat och grundaren Behrang Miri utlovar smakprov från sin skiva som släpps senare i år.
När Behrang Miri var liten sa hans pappa till honom att för att lyckas i Sverige måste han jobba tio gånger hårdare än de som har bott här längre.

Sydsvenskan - 11 jun 11 kl. 10:00

Förädling och bredd vägar till lönsamhet

Foto: Jenny Leyman
I takt med att allt fler stora lantbrukare ställer om till ekologisk produktion måste de småskaliga ekobönderna bredda verksamheten. Att tänka innovativt och sälja upplevelser har blivit ett sätt att förena lönsamhet med en grön livsstil.
Lammen har tittat fram och kalvningen närmar sig sitt slut.

Dagen - 09 aug 11 kl. 03:00

Stora massprotester på Israels gator och torg

Hundratusentals israeler demonstrerar mot de skyhöga levnadskostnaderna. Det är den största sociala protesten i Israel någonsin. Regeringen lovar förändringar - och tillsätter en kommitté.

Kristianstadsbladet - 07 mar 14 kl. 19:09

V hotar utesluta medlemmar i Örebro

Vänsterpartiet har skickat ett mejl till ett tiotal medlemmar i Örebro med budskapet att de kommer att strykas ur partiet.
Anledningen är att de skrivit på en namninsamling för att en tidigare vänsterpartist ska kunna ställa upp i valet till kommunfullmäktige med ett nybildat parti. - De har inte uteslutits.

Fler nyheter från VA

VA - Igår: 15:30

Millenials flockas till cannabisaktier – nu kommer hajpen till Norden

Millennials älskar cannabis mer än Amazon, Netflix och Twitter – i alla fall när det gäller aktier. Snart gör den första cannabisaktien dessutom entré på den nordiska aktiemarknaden. .

VA - Igår: 13:48

Anrika skrädderiet Götrichs nya ägare räknar med tredubblad omsättning – och delar med sig av sina bästa stiltips

13 000 kronor i stället för 36 000 kronor för en skräddarsydd kostym blev effekten när ett gäng Savile Row-bankers köpte Götrich förra året. .

VA - Igår: 12:26

Här är Nordens 10 hetaste aktier just nu

Veckans Norden topp 10  består av sex svenska, två norska, inga danska och två finska aktier. .

VA - Igår: 12:05

Googles superfuturist Ray Kurzweil: Minimera riskerna i ditt liv de närmaste 10 åren så har du en god chans till ett evigt liv

2030 börjar vi skjuta in miljontals nanorobotar i vårt blodomlopp och människan kommer att kunna ta de första stapplande stegen mot ett väldigt långt liv. Det hävdar amerikanske futuristen, superinnovatören, multigeniet och Googles innovationschef Ray Kurzweil. .

VA - Igår: 10:43

Hon pekas ut som storfavorit att ta över skandalbanken

Ska Annika Falkengren göra comeback som vd för Danmarks största bank? .

VA - Igår: 10:27

Hon byggde ett miljonbolag från en etta i Botkyrka – nu är hon på jakt efter kvinnliga superentreprenörer

Jessica Löfström har från noll byggt upp ett bolag som omsätter 100 miljoner. Nu har hon dragit igång ett nätverk av kvinnliga superentreprenör för att inspirera efterföljare och lyfta fram fler förebilder. .

VA - Igår: 10:17

KRÖNIKA: Företag kämpar med att nå ut med sina budskap, men sociala plattformar behöver dialoger – inte monologer

Varje dag skrollar vi igenom nittio meter text och bild på Facebook och Instagram. De som lyckas nå fram med sitt reklambudskap satsar på dialog. Det menar Karin Winther, producent och digital strateg på Winther Wonderland.

VA - Igår: 09:24

Efter Afound: Nu öppnar H&M ny outlet i Stockhomsförort

Utesluter inte fler outlets framöver. .

VA - Igår: 09:09

Bud på småbolaget trumfas med ännu högre premie – aktien tokrusar

Skånska Energi firar fredag med rusande aktiekurs. .

VA - I förrgår: 21:14

”Inkludering och integration kommer på köpet när vi rekryterar”

Efter 12 år i Sverige fick Omer Dahoush äntligen ett jobb, och med det ett nytt liv. Detta efter ett nytt och annorlunda sätt att anställa inom området fastighetsdrift i bolaget Einar Mattsson AB som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.