DI > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 07:57

DI - 12 jul 18 kl. 14:08

Brexit: Storbritannien sätter stopp för den fria rörlighetenStorbritannien sätter stopp för den fria rörligheten in i landet i samband med EU-utträdet, enligt premiärminister Theresa Mays brexitplan. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU, Theresa Mays, Reuters

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brexit, Storbritannien, sätter, stoppför den , fria, rörligheten
SR - 12 jul 18 kl. 14:26

Brexit: Storbritannien sätter stopp för den fria rörligheten

Storbritannien sätter stopp för den fria rörligheten in i landet i samband med EU-utträdet, enligt premiärminister Theresa Mays brexitplan. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

Nyheter 24 - 08 okt 13 kl. 13:56

Storbritannien sätter stopp för gratistuttarNästan tre miljarder

STORBRITANNIEN. Skattefinansierade bröstförstoringar har länge varit en möjlighet för brittiska kvinnor som mår psykiskt dåligt över sina bröst. Men efter flera uppmärksammade fall har nu staten valt att sätta stopp för operationerna.

DI - 18 dec 18 kl. 18:24

Storbritannien sätter in 3.500 soldater inför brexit

Storbritannien sätter 3.500 soldater i beredskap för eventuella oförutsedda omständigheter i händelse av en avtalslös brexit, meddelade försvarsminister Gavin Williamson på tisdagen..

SR - 02 dec 16 kl. 14:12

Pedofilskandalen i Storbritannien fortsätter

I Storbritannien fortsätter pedofilskandalen inom fotbollen att växa. I dag träder en före detta spelare i storklubben Chelsea fram och berättar att klubben mutade honom för att han skulle hålla tyst om övergreppen han utsatts för..

DN - 19 nov 18 kl. 09:42

Brexit: EU-minister Ann Linde bävar för politiska läget i Storbritannien

BRYSSEL. En intensiv förhandlingsvecka väntas i Bryssel och i dag möts EU-ministrar från 27 länder. Sveriges Ann Linde är orolig för att det svåra politiska läget i Storbritannien sätter stopp för Brexitavtalet.

SR - 23 jul 14 kl. 11:54

Storbritannien fortsätter exportera vapen till Ryssland

Vapenexporten till Ryssland fortsätter för fullt trots att flera länder inom EU vill sätta stopp för den. Bland annat Storbritannien har kritiserat Frankrike för att sälja krigsfartyg till Ryssland. Men i dag avslöjar en rapport från det brittiska parlamentet att också Storbritannien exporterar vapen och militär utrustning till ryssarna..

DN - 12 dec 15 kl. 07:47

Företag sätter stopp för fruktade julfester


I Storbritannien är julfesten med jobbet en tillställning som många både ser fram emot och fruktar. Nu väljer många företag att sätta stopp för festandet – som ibland kan leda till uppsägning..

DI - 22 nov 17 kl. 13:46

Storbritannien avsätter extra pengar för brexitförberedelse

Brexitförhandlingarna är inne i en kritisk fas och implementeringen av brexit är en topprioriterad fråga..

Expressen - 12 dec 18 kl. 22:32

En seger för Theresa May – men Brexit-dramat fortsätter

LONDONTheresa May överlevde förtroendeomröstningen inom det egna partiet.Men så mycket närmare en lösning på Brexit-krisen är hon inte.Expressen reder ut vad som händer nu..

YLE - 29 mar 17 kl. 19:12

Terho om brexit: Beslut om en finländsk folkomröstning före riksdagsvalet

Den sannfinländske partiledarkandidaten Sampo Terho vill avvakta och dra lärdom av brexit. Därefter bör Finland besluta om en egen folkomröstning om utträde ur EU. Den tidigare socialdemokratiske utrikesministern Erkki Tuomioja anser för sin del att britterna gör en realistisk bedömning då de inte längre försöker få tillgång till EU:s inre marknad efter utträdet.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Bättre resultat och högre omsättning för Garo

Elinstallationsbolaget Garo redovisar en omsättning på 268,4 miljoner kronor för det fjärde kvartalet, upp 13 procent på årsbasis. Rörelseresultatet ökade med 21 procent till 37,5 Mkr..

DI - 15 minuter sedan

Skanska tar order värd 860 miljoner – ska bredda motorväg i USA

Skanska har fått i uppdrag att bredda motorvägen State Route 60 i Kalifornien. Kontraktet är värt 96 miljoner dollar, cirka 860 miljoner kronor.  Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 15 minuter sedan

Resultatlyft för Scandic Hotels – höjer utdelningen

Hotellbolaget Scandic Hotels redovisade ett justerat ebitda-resultat på 487 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2018 vilket kan jämföras med 336 Mkr samma period året före. Styrelsen föreslår en utdelning på 3,5 kronor per aktie vilket var en höjning från 3,4 kronor året före. .

DI - 45 minuter sedan

Lägre omsättning och resultat för Poolia – sänker utdelningen

Bemanningsbolaget Poolias resultat sänktes av kostnader för fusionen med Uniflex och omsättningen minskade i takt med marknaden. Styrelsen föreslår nu en sänkt utdelning..

DI - 1 timme sedan

Brittiska avtal i baklås – pressen ökar

Nervositeteten ökar inför brexit. Medan premiärminister Theresa May kämpar med ett splittrat Toriesparti lämnade på måndagen sju parlamentsledamöter Labour. Samtidigt kärvar Storbritanniens försök att få handelsavtal med tungviktare som Kina och Japan..

DI - 45 minuter sedan

Vinstlyft för Lyko

Hårvårds- och skönhetsbolaget Lyko redovisade ett resultat efter skatt på 3,4 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018. Under samma period 2017 landade siffran på minus 14,8 Mkr. .

DI - 1 timme sedan

Huaweis grundare: Gripandet av finanschefen var politiskt motiverat

Gripandet av Huaweis finanschef Meng Wanzhou i december var politiskt motiverat enligt bolagets grundare och finanschefens far Ren Zhengfei. Det säger han i en intervju med brittiska BBC..

DI - 1 timme sedan

Yenen tappar mot dollarn

Asienbörserna visar en lite blandad utveckling på tisdagen med Tokyo upp och Shanghai ned på tisdagen efter att USA haft helgstängt på måndagen. .

DI - 1 timme sedan

Morgonkoll: Kinesiska börserna vänder ned i sena handeln

Asienbörserna bjuder på små, spretiga rörelser på tisdagsmorgonen. Medan Tokyobörsen stiger vänder de kinesiska börserna ned..

DI - 1 timme sedan

Handelsförhandlingarna upptas på tisdagen

Handelsförhandlingarna mellan USA och Kina kommer åter återupptas i Washington på tisdagen, för att sedan följas upp med möten på högre nivå senare i veckan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.