DI > Ekonomi

Saturday, 21 July, 11:43

DI - 12 jul 18 kl. 14:08

Brexit: Storbritannien sätter stopp för den fria rörlighetenStorbritannien sätter stopp för den fria rörligheten in i landet i samband med EU-utträdet, enligt premiärminister Theresa Mays brexitplan. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU, Theresa Mays, Reuters

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brexit, Storbritannien, sätter, stoppför den , fria, rörligheten
SR - 12 jul 18 kl. 14:26

Brexit: Storbritannien sätter stopp för den fria rörligheten

Storbritannien sätter stopp för den fria rörligheten in i landet i samband med EU-utträdet, enligt premiärminister Theresa Mays brexitplan. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

Nyheter 24 - 08 okt 13 kl. 13:56

Storbritannien sätter stopp för gratistuttarNästan tre miljarder

STORBRITANNIEN. Skattefinansierade bröstförstoringar har länge varit en möjlighet för brittiska kvinnor som mår psykiskt dåligt över sina bröst. Men efter flera uppmärksammade fall har nu staten valt att sätta stopp för operationerna.

SR - 02 dec 16 kl. 14:12

Pedofilskandalen i Storbritannien fortsätter

I Storbritannien fortsätter pedofilskandalen inom fotbollen att växa. I dag träder en före detta spelare i storklubben Chelsea fram och berättar att klubben mutade honom för att han skulle hålla tyst om övergreppen han utsatts för..

SR - 23 jul 14 kl. 11:54

Storbritannien fortsätter exportera vapen till Ryssland

Vapenexporten till Ryssland fortsätter för fullt trots att flera länder inom EU vill sätta stopp för den. Bland annat Storbritannien har kritiserat Frankrike för att sälja krigsfartyg till Ryssland. Men i dag avslöjar en rapport från det brittiska parlamentet att också Storbritannien exporterar vapen och militär utrustning till ryssarna..

DN - 12 dec 15 kl. 07:47

Företag sätter stopp för fruktade julfester


I Storbritannien är julfesten med jobbet en tillställning som många både ser fram emot och fruktar. Nu väljer många företag att sätta stopp för festandet – som ibland kan leda till uppsägning..

DI - 22 nov 17 kl. 13:46

Storbritannien avsätter extra pengar för brexitförberedelse

Brexitförhandlingarna är inne i en kritisk fas och implementeringen av brexit är en topprioriterad fråga..

YLE - 29 mar 17 kl. 19:12

Terho om brexit: Beslut om en finländsk folkomröstning före riksdagsvalet

Den sannfinländske partiledarkandidaten Sampo Terho vill avvakta och dra lärdom av brexit. Därefter bör Finland besluta om en egen folkomröstning om utträde ur EU. Den tidigare socialdemokratiske utrikesministern Erkki Tuomioja anser för sin del att britterna gör en realistisk bedömning då de inte längre försöker få tillgång till EU:s inre marknad efter utträdet.

GöteborgsPosten - 03 apr 18 kl. 15:39

Brexit – ett bottennapp för fisket

Fisk är en gemensam resurs och måste hanteras som en sådan. Därför måste EU kräva att Storbritannien fortsätter det nära samarbetet för en effektiv förvaltning av fisket även efter Brexit, skriver Linnéa Engström (MP)..

SR - 11 dec 17 kl. 18:01

Nya krav på Storbritannien: Företag vill ha lång övergångsperiod efter Brexit

Inför fas två i Brexitförhandlingarna ställs det redan krav på vad den brittiska regeringen bör gå med på. Till exempel vill brittiska och irländska företag snabbt ha klart med en lång övergångsperiod efter utträdet, under vilken Storbritannien fortsätter att följa EU:s regler..

DN - 08 dec 17 kl. 11:06

Irlands premiärminister om Brexit: Slutet på början

EU och Storbritannien fortsätter till nästa fas av brexitförhandlingarna. Beskedet kom på fredagsmorgonen och reaktionerna har varit blandade. Irlands premiärminister Leo Varadkar v.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Profilernas bästa sommarläsning

Att läsa böcker kan vara ett enkelt råd för att ta nästa steg både personligt och karriärmässigt. För Di ger fem näringslivsprofiler sina bästa tips på semesterläsning för att utveckla karriären..

DI - 3 timmar sedan

MSB: Regn enda hoppet

Stora bränder härjar fortfarande i skogarna i en rad län. Räddningstjänsten kan inte släcka bränderna utan ihållande regn, men bara enstaka skurar väntas..

DI - 45 minuter sedan

Bakslaget: Mays brexitplan sågas i Bryssel

EU:s förhandlare Michael Barnier är kritisk till Storbritanniens förslag till hur landet ska lämna den europeiska unionen. Efter ett möte i Bryssel under fredagen hävdade han att det är för komplicerat och att det skulle innebära mängder med pappersarbete.  Beskedet är ett hårt slag för en redan pressad Theresa May..

DI - 1 timme sedan

Lista: Så bor svenskarna om 30 år

Bostadsbrist kombinerat med rekordutbud har eldat på samhällsdiskussionen om hur framtidens boende kommer att se ut. Projektengagemangs rapport Samhällsbarometern 2018 visar hur svenskarna själva ser på framtidens boende. .

DI - 2 timmar sedan

De satsar på glesbygden – trots pressen från öst

Sömnadsföretaget Obik har valt att satsa i glesbygden, trots pressen från låglöneländer i öst. ”Vi kan inte sänka oss till de priserna, men vår konkurrenskraft är att vi är väldigt snabba och flexibla”, säger grundaren och vd:n Emma Åström..

DI - 3 timmar sedan

Deutsche Bank åker på nya böter

Deutsche Bank har åkt på nya böter i USA. .

DI - 3 timmar sedan

Fler utländska helikoptrar sätts in mot skogsbränderna

Stora bränder härjar fortfarande i skogarna i en rad län. Enstaka regnskurar väntas, men kommer troligen inte att påverka bränderna i högre grad..

DI - 3 timmar sedan

Heta trenden för stressade svenskar ger boom för handlarna

Svenskarnas friluftsintresse är på frammarsch och allt fler söker sig till naturen på semestern. “Det lugna utelivet har definitivt en renässans just nu med stark tillväxt inom vandring”, säger Henrik Ottosson, vd på Lundhags..

DI - 4 timmar sedan

Greklandsprognos höjs – men inte kreditbetyget

Kreditvärderingsinstitutet S&P Global höjer sin prognos för Greklands skulder från "stabil" till "positiv", med hänvisning till bättre politiska utsikter i landet..

DI - 4 timmar sedan

Spaniens konservativa kröner ny ledare

Partido Popular (PP), som tvingats i opposition efter sex år vid makten, utser i dag sin nya ledare. Därmed väljer också det spanska högerpartiet ideologisk riktning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.