DI > Ekonomi

Sunday, 23 September, 02:40

DI - 12 jul 18 kl. 14:08

Brexit: Storbritannien sätter stopp för den fria rörlighetenStorbritannien sätter stopp för den fria rörligheten in i landet i samband med EU-utträdet, enligt premiärminister Theresa Mays brexitplan. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU, Theresa Mays, Reuters

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brexit, Storbritannien, sätter, stoppför den , fria, rörligheten
SR - 12 jul 18 kl. 14:26

Brexit: Storbritannien sätter stopp för den fria rörligheten

Storbritannien sätter stopp för den fria rörligheten in i landet i samband med EU-utträdet, enligt premiärminister Theresa Mays brexitplan. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

Nyheter 24 - 08 okt 13 kl. 13:56

Storbritannien sätter stopp för gratistuttarNästan tre miljarder

STORBRITANNIEN. Skattefinansierade bröstförstoringar har länge varit en möjlighet för brittiska kvinnor som mår psykiskt dåligt över sina bröst. Men efter flera uppmärksammade fall har nu staten valt att sätta stopp för operationerna.

SR - 02 dec 16 kl. 14:12

Pedofilskandalen i Storbritannien fortsätter

I Storbritannien fortsätter pedofilskandalen inom fotbollen att växa. I dag träder en före detta spelare i storklubben Chelsea fram och berättar att klubben mutade honom för att han skulle hålla tyst om övergreppen han utsatts för..

SR - 23 jul 14 kl. 11:54

Storbritannien fortsätter exportera vapen till Ryssland

Vapenexporten till Ryssland fortsätter för fullt trots att flera länder inom EU vill sätta stopp för den. Bland annat Storbritannien har kritiserat Frankrike för att sälja krigsfartyg till Ryssland. Men i dag avslöjar en rapport från det brittiska parlamentet att också Storbritannien exporterar vapen och militär utrustning till ryssarna..

DN - 12 dec 15 kl. 07:47

Företag sätter stopp för fruktade julfester


I Storbritannien är julfesten med jobbet en tillställning som många både ser fram emot och fruktar. Nu väljer många företag att sätta stopp för festandet – som ibland kan leda till uppsägning..

DI - 22 nov 17 kl. 13:46

Storbritannien avsätter extra pengar för brexitförberedelse

Brexitförhandlingarna är inne i en kritisk fas och implementeringen av brexit är en topprioriterad fråga..

YLE - 29 mar 17 kl. 19:12

Terho om brexit: Beslut om en finländsk folkomröstning före riksdagsvalet

Den sannfinländske partiledarkandidaten Sampo Terho vill avvakta och dra lärdom av brexit. Därefter bör Finland besluta om en egen folkomröstning om utträde ur EU. Den tidigare socialdemokratiske utrikesministern Erkki Tuomioja anser för sin del att britterna gör en realistisk bedömning då de inte längre försöker få tillgång till EU:s inre marknad efter utträdet.

Cornucopia - 17 sep 18 kl. 10:56

Storbritannien - renovering pågår

Det råder ingen tvekan om att Brexit kommer få stor påverkan på Storbritannien, men EU och i synnerhet länder som Sverige lär inte komma undan oskadda. Storbritannien är världens femte största ekonomi och med 53% av sin import från EU-länderna kommer frånvaron av ett Brexit-avtal att potentiellt drabba miljontals arbetstillfällen i resten av EU.
Renovering av Big Ben och parlamentet pågår.

GöteborgsPosten - 03 apr 18 kl. 15:39

Brexit – ett bottennapp för fisket

Fisk är en gemensam resurs och måste hanteras som en sådan. Därför måste EU kräva att Storbritannien fortsätter det nära samarbetet för en effektiv förvaltning av fisket även efter Brexit, skriver Linnéa Engström (MP)..

SR - 11 dec 17 kl. 18:01

Nya krav på Storbritannien: Företag vill ha lång övergångsperiod efter Brexit

Inför fas två i Brexitförhandlingarna ställs det redan krav på vad den brittiska regeringen bör gå med på. Till exempel vill brittiska och irländska företag snabbt ha klart med en lång övergångsperiod efter utträdet, under vilken Storbritannien fortsätter att följa EU:s regler..

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Siklöja på kritisk nivå – Kalixlöjrommen hotas

Siklöjebeståndet i Bottenviken ligger på en mycket låg nivå. Forskare föreslår därför att fisket minskar kraftigt. Det kan hota den åtråvärda Kalixlöjrommen.

DI - 5 timmar sedan

Ford går med på att vittna om Kavanaugh

Kvinnan som anklagar den tilltänkte HD-domaren Brett Kavanaugh för sexuella övergrepp går med på att vittna i senaten. Beskedet kommer efter en hård dragkamp mellan senatens justitieutskott och kvinnans advokater..

DI - 5 timmar sedan

Den gamle och Medelhavet – Jan Gradvall simmar till Albanien

Flera kilometer på öppet hav, simmandes mellan två länder. Jan Gradvall utmanar sig själv – och får ­uppleva bland det största i livet hittills..

DI - 6 timmar sedan

Comcast bjuder över Fox i slaget om Sky

Den dramatiska auktionen om tv-jätten Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen om Sky och trumfar därmed Fox. Det skriver CNBC..

DI - 6 timmar sedan

Miljardaffären är klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen och köper därmed tv-jätten Sky, det skriver CNBC..

DI - 6 timmar sedan

Miljardaffären uppges vara klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen, det skriver CNBC..

DI - 6 timmar sedan

Feltryckt frimärke sålt för 300 000 kronor

Ett ovanligt exemplar av Sveriges första frimärke har sålts på auktion i helgen. Frimärket 3 Skilling Banco gick under klubban för 29..000 euro, nästan 300 000 kronor..

DI - 7 timmar sedan

Sociala medier gör hästjobb för hennes ridmärke

Med sociala medier som främsta marknadsföringskanal är ridmodeföretaget Equestrian Stockholm efter tre år världens snabbast växande ridvarumärke på Instagram. I augusti nominerades grundaren Johanna Ingelsson till Årets unga entreprenör..

DI - 7 timmar sedan

Manusförfattaren blev deckarstjärna

Stefan Ahnhem är manusförfattaren som blev framgångsrik deckarförfattare. Nu släpps hans fjärde bok, Motiv X. ”Jag tror att vi manusförfattare är duktiga på att driva på handlingen och skapa bladvändare”, säger han.

DI - 7 timmar sedan

Tusentals demonstrerade i Moskva mot höjd pensionsålder

En demonstration mot regeringens impopulära lagförslag om höjd pensionsålder samlade cirka 3.000 människor i Moskva på lördagen. Deltagarna marscherade fram med bildplakat på höga ryska politiker, däribland premiärminister Dmitrij Medvedev, och budskap som "Folkfiende" samt "Skam"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.