Expressen > Nyheter

Saturday, 17 November, 07:56

Expressen - 12 jul 18 kl. 14:02

Icahandlaren Jennis protest mot nazisterna utanför butikenPlötsligt dök nazister från Nordiska motståndsrörelsen upp utanför Jenni Steiners butik i Trosa och delade ut flygblad.När polisen inte kunde hjälpa till tog hon saken i egna händer och protesterade mot nazisterna.– När folk känner sig hotade är det inte okej, säger hon..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jennis, Nordiska, Jenni Steiners, Trosa

Dela artikeln

3054 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Icahandlaren, Jennis, protestmot , nazisternautanför , butiken
Barometern - 11 jun 14 kl. 08:06

Vem släppte in nazisterna?

Svenskarnas parti befäster länets position som ett brunt delta. Barometern följer ett parti som vill skapa svenska oaser på landsbygden, en form av etniskt homogena livsrum. Vi är på väg hem till en nazist.

Kristianstadsbladet - 03 sep 14 kl. 07:00

Vänsterns våld gynnar nazisterna

Foto: Fredrik Persson

I lördags kväll samlades 3 000 människor på Limhamns torg för att manifestera för öppenhet, tolerans och människors lika värde. Tusentals ljus tändes för att lysa upp i mörkret. Polisen beskriver stämningen som glad.

Skånskan - 08 nov 18 kl. 20:03

Protest mot våldet mot judar

LUND Det är 80 år sedan Kristallnatten, men förföljelsen av judar har inte upphört.
På torsdagskvällen hölls den första kippavandringen i Lund. Den utlösande faktorn var brandattentatet mot en politiker med judiskt påbrå i oktober.

UNT - 24 mar 12 kl. 12:08

Nya Icahandlaren på plats

När Icahandlaren Fredrik Birkemyr fick chansen tvekade han inte. Att få driva Ica-butiken i Öregrund är nämligen som att vinna på lotto, tycker han. I påskveckan slår han upp portarna till butiken som stått tom sedan årsskiftet..

GöteborgsPosten - 15 nov 17 kl. 16:00

Luttrade Icahandlaren: ”En dyr historia”

Nyligen var det nazister, nu är det regeringschefer. Butikerna i Focushuset vid Svenska mässan har lång erfarenhet av störningar och avspärrningar. – Jag drev butiken även under toppmötet 2001 – det blev en mycket dyr historia, säger Icahandlaren Peter Rundqvist..

SR - 04 jul 18 kl. 20:39

Hon ställde sig mitt bland nazisterna – i protest

Mitt i Annie Lööfs tal började ett tiotal nazister att störa. De möttes av burop från publiken – och en ensam kvinna som ställde sig mitt ibland dem i protest.  – Jag har längtat efter det här tillfället, säger hon till Ekot..

SvD - 01 maj 14 kl. 06:50

Gudstjänst i protest mot nazistmarsch

Polispådraget är större än någonsin när Svenskarnas parti samlas i Jönköping idag för att demonstrera. Bara ett stenkast från nazisterna genomför stadens kyrkor en gemensam gudstjänst för alla människors lika värde. ”Jönköpingsborna är upprörda”, säger bostadsminister Stefan Attefall (KD) som själv ska närvara i kyrkan..

SvD - 01 maj 14 kl. 06:50

Gudstjänst i protest mot nazistmarsch

Polispådraget är större än någonsin när Svenskarnas parti samlas i Jönköping idag för att demonstrera. Bara ett stenkast från nazisterna genomför stadens kyrkor en gemensam gudstjänst för alla människors lika värde. ”Jönköpingsborna är upprörda”, säger bostadsminister Stefan Attefall (KD) som själv ska närvara i kyrkan..

GT - 12 jul 14 kl. 23:23

Religiösa gruppen i protest mot Cavalli

Drygt 120 sufier samlades på lördagen på Kungstorget i Göteborg - för att protestera mot modeskaparen Roberto Cavalli. Den religiösa gruppen rasar mot att italienaren använt sufiernas heliga symbol i ett av sina klädmärken. – Det är som när nazisterna tog indiernas solkors och gjorde det till ett hakkors, säger Gandom Kharrazi, presstalesperson..

BT - 30 aug 14 kl. 19:18

Tusentals i protest mot nazistmöte

I dag samlades tusentals personer för att demonstrera mot nazistiska Svenskarnas parti, som höll möte i centrala Stockholm. Och S:t Jacobs kyrka ringde in till extra gudstjänst "för alla människors okränkbara värde". Nazisterna höll möte vid Gustav Adolfs torg i Stockholm.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Trump besöker bränderna – efter hårda kritiken

Donald Trump har fått hård kritik för att skylla skogsbränderna på dålig skogsskötsel. Nu ska presidenten till Kalifornien för att träffa drabbade. Trump är fortsatt skeptisk till att klimatförändringar försvårat bränderna.

Expressen - 1 timme sedan

Mette-Marits och Haakons starka budskap till sina barn

Kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit har ett stort intresse för miljö- och utvecklingsfrågor.Något de försöker föra vidare till sina barn.– De ska ta stafettpinnen vidare, säger Haakon till norska tidningen Nordlys..

Expressen - 1 timme sedan

Victoria fick försvara sig mot tolvåriga karatekids

Den som eventuellt trodde att monarkin var nere för räkning kan tänka om. Här visar kronprinsessan Victoria slagkraft så det räcker.På karateträning i Ängelholm lägger hon plötsligt av finkavajen och sparkar loss.

Expressen - 1 timme sedan

Husbil hittad i Göta älv – polis på plats

En husbil har hittats i Göta älv – polis och räddningstjänst är på plats för att ta reda på om någon kvar i bilen.– Vi kan inte utesluta det..

Expressen - 1 timme sedan

Försvunna argentinska ubåten har hittats

Den argentinska ubåten som försvann ett drygt år sedan har återfunnits, uppger myndigheterna..

Expressen - 2 timmar sedan

Michelle Obama beskylls för girighet

Michelle Obama tjänar stora pengar på sin självbiografi och bokturné.Det väcker kritik hos en del.Hon beskylls för hyckleri och pengagirighet..

Expressen - 3 timmar sedan

Fem misstänks ha misshandlat och rånat man i hem

Två personer i 20-årsåldern har häktats i Eskilstuna, misstänkt för att ha rånat och grovt misshandlat en man i 70-årsåldern i hans hem i måndags, skriver Eskilstuna-Kuriren..

Expressen - 4 timmar sedan

Över 1 000 saknas efter våldsamma skogsbranden

1 011 personer finns nu på listan över saknade personer i de brandhärjade delarna av norra Kalifornien, uppger myndigheter enligt CNN.Samtidigt stiger också dödssiffran till minst 71 personer..

Expressen - 4 timmar sedan

Rekordmånga USA-bomber fälldes över Afghanistan

USA genomförde rekordmånga bombanfall i Afghanistan från januari till september, visar statistik från det amerikanska försvaret.Totalt släpptes 5 213 bomber över landet under perioden.Samtidigt skriver FN i en ny rapport att antalet dödade civila i Afghanistan ökar..

Expressen - 6 timmar sedan

Inbrottsliga döms för miljonstölder

Två män och en kvinna döms av tingsrätten i Jönköping för inblandning i en stöldliga som gjort inbrott i villor i landet, skriver Jönköpings-Posten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.