Nyan > Svenskfinland

Thursday, 21 March, 02:53

Nyan - 12 jul 18 kl. 13:25

Nu får vi vara beredda på hettaVarje torsdag bidrar Facebookgruppen Vädersidan med en väderuppdatering från veckan som gått.
Avsaknaden av regn börjar mer och mer att märkas. Så här långt har det i juli bara kommit ynkliga 1 mm på de flesta håll. Björkar som vill dricka upp mot 500 liter per dygn brukar vara de första att visa sitt missnöje beroende på jordmånen där de lever. Den här tiden på året brukar man ibland hitta de första svamparna men den här sommaren hukar de nog sig fortfarande.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Facebookgruppen Vädersidan, Östersjön, Wiklund, Vädersidan, Sundberg, Nyan

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu får vi vara beredda, hetta
Skånskan - 07 okt 15 kl. 17:48

Hetta avstängd två matcher

Malmö Malmö Redhawks lagkapten Henrik Hetta blir avstängd två matcher för den crosschecking som träffade Djurgårdsspelaren Marcus Högström i huvudet i lördags.
– Det är som det är. Jag vill bara lägga detta bakom mig och titta framåt, säger Henrik Hetta.

Skånskan - 08 mar 16 kl. 22:54

Hetta bekräftar flytt: Väldigt svårt beslut

Malmö Lagkaptenen Henrik Hetta gjorde på tisdagen sin sista match i Malmö Redhawks.
– Jag har haft fyra kanonår och är väldigt känslosam, men jag har drömmar som jag vill försöka att uppnå, säger Henrik Hetta efter 0–5-avslutningen borta mot Linköping.I fyra säsonger har Henrik Hetta representerat Malmö Redhawks, men nu är det slut.

Skånskan - 11 dec 16 kl. 19:45

Henrik Hetta tillbaka i Malmö som vinnare

MALMÖ Tillsammans var de länge publikfavoriter i Redhawks. Men i går kom Henrik Hetta tillbaka till Malmö Arena som motståndare och överglänste sin gamla kedjekompis Frederik Storm som gjorde comeback efter avstängning. ERWP.

HBL - 04 aug 14 kl. 15:21

Nytt värmerekord efter 30 dagar av hetta

I dag är det den 30 dagen av hetta i ett sträck. Enligt Meteorologiska institutet har sommarens värmerekord på 32,9 grader mätts i Euraåminne.I dag är det den 30 dagen av hetta i ett sträck, meddelar Meteorologiska institutet på sitt Twitter-konto.

Skånskan - 08 maj 18 kl. 10:12

Hetta tillbaka till Redhawks

Ishockey Tidigare lagkaptenen Henrik Hetta kommer nu tillbaka till Redhawks efter två säsonger i Västerbotten.Hettas kontrakt med Redhawks är skivet på två år och sträcker sig till våren 2020. – Jag är grymt sugen på att komma tillbaka och spela i Malmö igen.

Trelleborgs Allehanda - 08 okt 14 kl. 22:05

Hetta avgjorde för Malmö

Det har inte direkt sprakat om favorittippade Malmö i inledningen av hockeyallsvenskan - men lagkaptenen Henrik Hetta fixade i alla fall två poäng mot Västerås sedan han gjort avgörande 3-2 i förlängning.
Hetta visade het vilja när han pressade sig in från kanten och med en hand drog in segerpucken bakom olycklige Västeråsmålvakten Jonas Fransson som lämnade en lucka vid främre stolpen.Hetta spelade också fram skottvillige backen Jens Olsson till ett av hans två mål.

Kristianstadsbladet - 08 okt 14 kl. 22:05

Hetta avgjorde för Malmö

Det har inte direkt sprakat om favorittippade Malmö i inledningen av hockeyallsvenskan - men lagkaptenen Henrik Hetta fixade i alla fall två poäng mot Västerås sedan han gjort avgörande 3-2 i förlängning.
Hetta visade het vilja när han pressade sig in från kanten och med en hand drog in segerpucken bakom olycklige Västeråsmålvakten Jonas Fransson som lämnade en lucka vid främre stolpen.Hetta spelade också fram skottvillige backen Jens Olsson till ett av hans två mål.

Expressen - 23 feb 16 kl. 16:48

Henrik Hetta inte med i matchen mot HV 71

Malmös lagkapten Henrik Hetta klev av efter en huvudsmäll mot Luleå. I går tränade Hetta med kroppskontakt och gensvaret var positivt. Men nu meddelar Redhawks att Hetta vilar även i kvällens match.

Skånskan - 28 apr 16 kl. 16:32

Hetta klar för Skellefteå

Sport Ishockey. Henrik Hetta lämnade Malmö Redhawks efter den här säsongen. På torsdagen blev anfallaren klar för Skellefteå AIK.

Expressen - 08 apr 14 kl. 07:55

Hetta förlänger: "Vi kommer nå SHL snart"

ÖREBRO. En och en halvtimme före matchstart lämnade sportchef Patrik Sylvegård ett glatt besked. Succéspelaren Henrik Hetta har skrivit på för två nya år, utan klausuler.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 5 timmar sedan

Hästar på rymmen i Hammarland

Två hästar ska enligt uppgift vara på rymmen i Hammarland. De sågs senast springandes på Hammarlandsvägen i höjd med Långträsk och ska ha sprungit mot Eckeröhållet. Polisen har kallats till platsen för att lokalisera djuren.

Nyan - 7 timmar sedan

Misstänkt misshandel på kryssningsfartyg

Polisen kallades på onsdagen till ett kryssningsfartyg där en person hade tagits till sjukstugan ombord för vård, denne hade då uppgett sig ha blivit misshandlad av sin partner. När polisen kom till platsen mottog de ”uppgifter som gjorde att man kunde misstänka grov misshandel”, sägs i ett pressmeddelande. En brottsplatsundersökning genomfördes i hytten där gärningen skulle ha inträffat och den misstänkte greps och togs med till polisstationen.

Nyan - 8 timmar sedan

Författare hoppar in och pratar mord

Mons Kallentoft har tvingats ställa in sin medverkan i Mariehamns litteraturdagar, meddelar arrangörerna. Den svenska författaren Anna Jansson, känd för bland andra böckerna om kriminalinspektör Maria Wern, ersätter Kallentoft under den litterära brunchen ”Mat, mord och myter”, som hålls på Emmaus returcafé på söndagen den 24 mars. ”Anna behåller dock spänningstemat och kommer tala om myter, specifikt gotländska myter, som är ett ämne som intresserat henne länge.

Nyan - 9 timmar sedan

Arbetsgrupp för skärgårdens trafik

I kommunreformen föreslås att skärgårdskommunerna Brändö, Föglö, Kumlinge, Kökar och Sottunga ska sammanslås. För att den nya kommunen ska kunna fungera behövs lösningar på hur den interna trafiken öarna emellan ska fungera. Vid en enskild föredragning i måndags tillsatte landskapsregeringen en arbetsgrupp som ska se över olika eventuella lösningar.

Nyan - 11 timmar sedan

Hovrätten slår fast stölddom

Åbo hovrätt fastställer Ålands tingsrätt dom mot tre personer som i november 2017 stod åtalade för ett flertal stölder begångna 2015. .

Nyan - 13 timmar sedan

Älgkalvarna rasar i vikt

Rådjursstammen ökar, men älgbeståndet blir stadigt mindre i skärgården. Troligtvis är konkurrensen om betet en av orsakerna. .

Nyan - 14 timmar sedan

Kabelvinda fattade eld

Det var strax före 23.30 på tisdagskvällen som Alarmcentralen fick ett larm om en misstänkt båtbrand.
– Det var nere vid strandpromenaden vid ÅSS.

Nyan - 15 timmar sedan

Elevernas personliga tolkningar av ensamhet

En plåga eller frihet. .

Nyan - 16 timmar sedan

Näringslivet måste få ta sin plats 2019

I kölvattnet av rapporterna kring den bristande tillväxten på Åland kliver nu flera näringslivstoppar fram och påtalar de stora strukturella problemen vi har. ”Ett förlorat decennium” har det kallats, och ser man till siffrorna på tillväxten är det lätt att förstå varför. Man får en känsla av att näringslivet känner sig bortglömt och saknar en framåtblickande näringspolitik.

Nyan - 16 timmar sedan

De kommenterar Kastelholmssamtal

Kastelholmssamtalen den 28 mars följs upp med ett rundabordssamtal på restaurang Smakbyn. På slottet diskuterar president Tarja Halonen demokrati, deltagande och det civila samhällets roll med politikerna Maud Olofsson och Pär Stenbäck samt professorerna Li Bennich-Björkman och Göran Djupsund. Fortsättningen på Smakbyn inleds med synpunkter från tre kommentatorer: Lotta Angergård, statsvetare, vikarierande verksamhetsledare på̊ Rä̈dda Barnen Å̊land.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.