Expressen > Nyheter

Thursday, 20 September, 18:12

Liknande nyheter

Taggar: Fångehar , rymtfrån , Kriminalvårdens, transport
DN - 12 jul 18 kl. 12:35

Fånge rymde från Kriminalvårdens transport

Polisen har fått larm om att en fånge har rymt från en av kriminalvårdens transporter, rapporterar SVT Nyheter. .

Jmini.se - 10 maj 17 kl. 18:49

Fånge rymde från transport – allmänheten varnas

Det var vid 11-tiden på onsdagen som en man i övre tonåren rymde från kriminalvårdens transport i höjd med Brahehus. Mannen kördes mellan två olika inrättningar, uppger P4 Jönköping. Under dagen har det pågått ett massivt sökpådrag efter mannen,.....

SR - 28 jun 18 kl. 04:03

Poliser: Kriminalvårdens transport av frihetsberövade fungerar inte

För drygt ett år sedan tog Kriminalvården över huvudansvaret för att transportera frihetsberövade personer. Men enligt poliser vi har talat med så fungerar det inte alla gånger. Och i avvikelserapporter som Ekot gått igenom så framkommer flera allvarliga fall..

SR - 17 okt 14 kl. 03:00

Kriminalvårdens anställda lever lyxliv efter utvisningar

Under flera år har personal från Kriminalvårdens transporttjänst som deltagit vid utvisningsresor fått bo på lyxhotell och flyga i businessklass hem efter utvisningen. Det avslöjar P1-programmet Kaliber på söndag. Grafik: Så reser Kriminalvårdens transporttjänsts för skattemedel.

SR - 17 okt 14 kl. 03:00

Grafik: Så reser Kriminalvårdens transporttjänsts för skattemedel

Dyra flygbiljetter och hotellvistelser när Kriminalvårdens personal tillbringar sin vilotid utomlands. Kaliber avslöjar hur personal från Kriminalvårdens transporttjänst bor på lyxhotell i upp till tre dygn i bland annat Dubai, Istanbul och Aten efter att de utvisat människor. Och det är skattebetalarna som får stå för kostnaden..

Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 06:52

Lyxliv för Kriminalvårdens anställda


Kriminalvårdens anställda bor på lyxhotell och åker första klass för skattemedel i samband med utvisningsresor, avslöjar Kaliber i Sveriges Radio.Kriminalvårdens transporttjänst ansvar för i stort sätt alla utvisningar som sker med tvång. Förra året ökade kostnaderna för dessa transporter med 20 miljoner kronor, trots att färre personer transporterades.

BT - 17 okt 14 kl. 06:52

Lyxliv för Kriminalvårdens anställda

Kriminalvårdens anställda bor på lyxhotell och åker första klass för skattemedel i samband med utvisningsresor, avslöjar Kaliber i Sveriges Radio. Kriminalvårdens transporttjänst ansvar för i stort sätt alla utvisningar som sker med tvång. Förra året ökade kostnaderna för dessa transporter med 20 miljoner kronor, trots att färre personer transporterades.

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 14 kl. 06:54

Lyxliv för Kriminalvårdens anställda

Kriminalvårdens anställda bor på lyxhotell och åker första klass för skattemedel i samband med utvisningsresor, avslöjar Kaliber i Sveriges Radio. Kriminalvårdens transporttjänst ansvar för i stort sätt alla utvisningar som sker med tvång. Förra året ökade kostnaderna för dessa transporter med 20 miljoner kronor, trots att färre personer transporterades..

SR - 17 okt 14 kl. 16:00

Facket har uppmuntrat Kriminalvårdens dyra flygresor

Dyra flygbiljetter och hotellvistelser, det är standard när Kriminalvårdens personal tillbringar sin vilotid utomlands. Fackförbundet Seko har varit pådrivande för att personalen på Kriminalvårdens transporttjänst ska få flyga hem med businessklass efter utvisningar. Söndag 12.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Ny kunglig förlovning i England – tredje kungabröllop väntas

Bröllopsfebern fortsätter för de brittiska kungligheterna.
Nu har Gabriella Windsor och Thomas Kingston förlovat sig, skriver People.Men redan nästa månad vankas bröllopsyra, när prinsessan Eugenie gifter sig..

Expressen - 45 minuter sedan

Felicia, 19, kan inte lämna hemmet själv – nekas hjälp

Rullstolsburna Felicia Viberg, 19, kan inte öppna porten eller ta sig upp för trapporna själv.Utan sin mammas hjälp kan hon varken ta sig in i eller lämna lägenheten.Kommunen nekar henne tillgänglighetsanpassning i bostaden – något som gör Felicia besviken.

Expressen - 45 minuter sedan

Svenska Akademien i möte om nya ledamöter

Svenska Akademien ska nu diskutera inval av nya ledamöter.Men först när kungen har godkänt kan de offentliggöras – och det sker tidigast i morgon enligt ledamoten Per Wästberg.– Just nu är det inget som har begärts av Svenska Akademien, säger hovets informationschef Margareta Thorgren..

Expressen - 1 timme sedan

Åldringsrånare lurade sig in på äldreboende

Två män söks nu av polisen efter en fräck stöld på ett äldreboende i Malmö.Två män, varav en utgav sig för att vara en ny städare, ska ha stulit en plånbok och en mobiltelefon från en av de boende, som var hemma när stölden inträffade..

Expressen - 1 timme sedan

Fredrik Reinfeldt: USA har fel synsätt

Donald Trumps USA försöker slippa ansvar i klimatfrågan. Det säger tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt (M) efter en hållbarhetskonferens i Helsingborg.– Vi har en grupp som är rentav klimatförnekare, och som i nationalismens namn hävdar att det som görs multilateralt är ämnat att skada nationen.

Expressen - 1 timme sedan

Isolerade Nordkorea har förvandlats till ett djurparadis

CHILBO. Världens mest slutna land Nordkorea har blivit ett paradis för djur och biologisk mångfald. Till skillnad från USA så högprioriterar regimen grön energi, allt för att stärka oberoendet från omvärlden.

Expressen - 1 timme sedan

Här är kommunerna där SD kammade noll

Sverigedemokraternas mål har varit representation i landets alla kommuner - men partiet når inte hela vägen. I Norrbottenkommunerna Pajala och Arjeplog blev det stopp. – Ingen prestigeförlust alls om man ser till vår utveckling här, kommenterar Robert Håkansson, ordförande för Sverigedemokraterna Norrbotten.

Expressen - 1 timme sedan

Fyra bilar i krock – två personer förda till sjukhus

Fyra bilar har kolliderat på Hammaröleden i norra Hammarö.Två personer har förts till Centralsjukhuset i Karlstad.Deras skador är i nuläget oklara..

Expressen - 1 timme sedan

Zina, 23, är nästan blind – blev bortkörd från sittplats

Zina Hatem, 23, har en medfödd synskada och ser ungefär tio procent av normalsyn. Trots sitt handikapp blev hon förra veckan bryskt ivägkörd från en ”prioriterad sittplats” på en SL-buss.– Jag blev jätteledsen, så jag kunde inte sitta kvar, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Larm om flera skadade i skjutning i USA

Flera personer har skadats i en skjutning i Aberdeen i USA, rapporterar NBC News..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.