Expressen > Nyheter

Tuesday, 13 November, 18:51

Liknande nyheter

Taggar: Fångehar , rymtfrån , Kriminalvårdens, transport
DN - 12 jul 18 kl. 12:35

Fånge rymde från Kriminalvårdens transport

Polisen har fått larm om att en fånge har rymt från en av kriminalvårdens transporter, rapporterar SVT Nyheter. .

Jmini.se - 10 maj 17 kl. 18:49

Fånge rymde från transport – allmänheten varnas

Det var vid 11-tiden på onsdagen som en man i övre tonåren rymde från kriminalvårdens transport i höjd med Brahehus. Mannen kördes mellan två olika inrättningar, uppger P4 Jönköping. Under dagen har det pågått ett massivt sökpådrag efter mannen,.....

SR - 28 jun 18 kl. 04:03

Poliser: Kriminalvårdens transport av frihetsberövade fungerar inte

För drygt ett år sedan tog Kriminalvården över huvudansvaret för att transportera frihetsberövade personer. Men enligt poliser vi har talat med så fungerar det inte alla gånger. Och i avvikelserapporter som Ekot gått igenom så framkommer flera allvarliga fall..

SR - 17 okt 14 kl. 03:00

Kriminalvårdens anställda lever lyxliv efter utvisningar

Under flera år har personal från Kriminalvårdens transporttjänst som deltagit vid utvisningsresor fått bo på lyxhotell och flyga i businessklass hem efter utvisningen. Det avslöjar P1-programmet Kaliber på söndag. Grafik: Så reser Kriminalvårdens transporttjänsts för skattemedel.

SR - 17 okt 14 kl. 03:00

Grafik: Så reser Kriminalvårdens transporttjänsts för skattemedel

Dyra flygbiljetter och hotellvistelser när Kriminalvårdens personal tillbringar sin vilotid utomlands. Kaliber avslöjar hur personal från Kriminalvårdens transporttjänst bor på lyxhotell i upp till tre dygn i bland annat Dubai, Istanbul och Aten efter att de utvisat människor. Och det är skattebetalarna som får stå för kostnaden..

Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 06:52

Lyxliv för Kriminalvårdens anställda


Kriminalvårdens anställda bor på lyxhotell och åker första klass för skattemedel i samband med utvisningsresor, avslöjar Kaliber i Sveriges Radio.Kriminalvårdens transporttjänst ansvar för i stort sätt alla utvisningar som sker med tvång. Förra året ökade kostnaderna för dessa transporter med 20 miljoner kronor, trots att färre personer transporterades.

BT - 17 okt 14 kl. 06:52

Lyxliv för Kriminalvårdens anställda

Kriminalvårdens anställda bor på lyxhotell och åker första klass för skattemedel i samband med utvisningsresor, avslöjar Kaliber i Sveriges Radio. Kriminalvårdens transporttjänst ansvar för i stort sätt alla utvisningar som sker med tvång. Förra året ökade kostnaderna för dessa transporter med 20 miljoner kronor, trots att färre personer transporterades.

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 14 kl. 06:54

Lyxliv för Kriminalvårdens anställda

Kriminalvårdens anställda bor på lyxhotell och åker första klass för skattemedel i samband med utvisningsresor, avslöjar Kaliber i Sveriges Radio. Kriminalvårdens transporttjänst ansvar för i stort sätt alla utvisningar som sker med tvång. Förra året ökade kostnaderna för dessa transporter med 20 miljoner kronor, trots att färre personer transporterades..

SR - 17 okt 14 kl. 16:00

Facket har uppmuntrat Kriminalvårdens dyra flygresor

Dyra flygbiljetter och hotellvistelser, det är standard när Kriminalvårdens personal tillbringar sin vilotid utomlands. Fackförbundet Seko har varit pådrivande för att personalen på Kriminalvårdens transporttjänst ska få flyga hem med businessklass efter utvisningar. Söndag 12.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Mordoffer kända av polis – nu jagas mopedmännen

Männen som mördades i Hallonbergen – två 21-åringar – är kända av polisen sedan tidigare. En av dem försökte för några år sedan råna en juvelerare på Östermalm med en naturtrogen soft air gun och en handgranatsattrapp.Det finns även koppling till förra veckans skjutning i Hagsätra – där de misstänkta gärningsmännen också flydde på moped.

Expressen - 30 minuter sedan

Extraval 2018: Så mycket kostar det och då måste det genomföras

När riksdagen röstar nej till att Ulf Kristersson blir ny statsminister har riksdagen tre försök till innan det blir nyval, eller extraval.Så vad händer om det blir ett extra val? Vi förklarar kort om alla turer dit..

Expressen - 30 minuter sedan

CNN stämmer Vita huset

Det amerikanska tv-bolaget CNN stämmer Donald Trump och flera av hans medarbetare för att ha portat reportern Jim Acosta från Vita huset..

Expressen - 1 timme sedan

Anette fick fel fågel med sig hem från djurbutiken

Djurbutiken ville inte ta betalt efter att Anette Kjellegaards fågel fått sina klor klippta – och hon gick nöjt hem med sin fågel. Först i hemmet upptäckte hon att fågeln inte var hennes egen.– Han frågade hur många tusenlappar jag ville ha, men oavsett hur många håller jag inte tyst, säger Anette Kjellegaard..

Expressen - 1 timme sedan

Expertens tips – därför ska du gå på julmarknad

Här var det pepparkakor, yllevantar, rökta korvar, ljusstakar, halmbockar, langos, silversmycken, julostar, pälsmössor, julgranskulor, flottyrmunkar, tomtar och varför inte lite glögg?Över hela Sydsverige breder julmarknaderna ut sig.– Det är verkligen något som lyser upp den mörka årstiden, säger Julia Bonde som är med och ordnar Skånska juldagarna på Bosjökloster.

Expressen - 1 timme sedan

Vanliga batterierna dödade Isabella, 1

Isabella Rees blev bara 14 månader. Hennes föräldrar sökte vård upprepade gånger – men tyckte inte att läkarna tog deras oro på allvar. Nu ska en domstol utreda sjukvårdens agerande.

Expressen - 2 timmar sedan

Riksdagens talman ångrar inte att han tackade ja

Riksdagens talman har haft en svettig höst.Sonderingar, samtal efter samtal och partiledare som vägrar rucka sig en millimeter.Men ännu har Andreas Norlén, M, inte ångrat att han tog jobbet.

Expressen - 3 timmar sedan

JUST NU: Industrimiljardären vädjade förgäves – kvar i häktet

Miljardären Karl Hedin, 69 krävde förgäves att få bli fri.Han är en av de huvudmisstänkta i jakthärvan där bland annat vargar misstänks ha blivit dödade.– Karl Hedin bestrider häktningsyrkandet och yrkar att bli försatt på fri fot, sa försvaren Sven Severin när omhäktningsförhandlingen inleddes..

Expressen - 3 timmar sedan

Krögare misstänks för våldtäkt – vill bli släppt

Den krögare som sitter häktad misstänkt för våldtäkt på sin egen krog vill bli släppt på fri fot.Krögaren menar att åklagaren dröjt allt för länge med att presentera utredningsåtgärder i målet.Samtidigt framgår att en Uberchaufför kan vara ett nyckelvittne i utredningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.